خدایی داداش حميد كفم بريد...;)
يه كم بايد كرو كثيفش كنی...
خيلی پوستش سيفيده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدایی داداش حميد كفم بريد...;)
يه كم بايد كرو كثيفش كنی...
خيلی پوستش سيفيده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ممنون رفیقا:10:نقل قول:
چشم بازم روی مدل کار میکنم:46:
ممنون مهام جان:10:نقل قول:
دارم سعیم رو میکنم تا اکثر کارها رو با خود مکس و رندر انجام بدم میخوام با فتوشاپ مثل حالا فقط نور رو یکم تنظیم کنم
مسایقه هم اینجاست cgart.ir
lممنون هادی جون:10:نقل قول:
چشم همونطور که گفتم این نصفه کاره نصف دیگش محیطه :27:
ممنون رفیق:10:نقل قول:
آره درسته حق با شماست
چشم یکم مپ های کثیف هم به کار میدم ( اما بعد از اینکه محیطش رو انتخاب کردم چون وابستگی زیادی به محیط داره این مورد.)
مممنون برهان جون :10:نقل قول:
لطف داری رفیق.
------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون توی چه جور محیطی بزارمش اگه عکسی چیزی دارید که بشه به عنوان راهنما ازش استفاده کرد واقعا لطف میکنید اگه بزاریدش.:40::40::40::40:
يه دخمه يا سردآب.....
ولي از من ميپرسي ميگم كه اين يارو بهش ميخوره يكي از كاركناي سيرك باشه كه تماشاچيا عصبانيش كردن. به خاطر لباسش ميگم......
عالی شده کف کردم
من میگم باسه محیطش میتونی یه غار بسازی که یعنی خونشه با یه مشت جزئیات و از این چیزا(فقط یه نظر دادم)
حمید جان کار خیلی خوبی شد غول غولیمون.... ولی با پیشنهاد های زنوس عزیز موافقم.... کثیف کاریش کمه :( من از همینجا بوی تعفن و عرقش ( اوق) رو حس میکنم
براش فضا سازی نمیکنی؟
طعمه هاش کجاست!؟
آفرین حمید جون مث همیشه بینظیری پسر
آفرین
آفرین خیلی خوب شده :)
پشتش یه غار باشه قشنگ میشه :)
در ضمن این رنگ سبز رو از تصویر تغییر بدی بهتره
آره منم میگم به جای سبز از قهوه ای استفاده کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی بزاریش دمه یه غار!
ولی آخر غولیاس دمت گرم
آره یکم ترکیب رنگیش زیادی شده چشم یکم ملایمترش میکنمنقل قول:
دارم به سختی رو محیطش کار میکنمنقل قول:
مرحله بعدی کار فضاسازی هست مپهای کثیف و اینجور چیزا روبر اساس فضاش ردیف میکنم:27:نقل قول:
لطف داری رفیقنقل قول:
چشم ترکیب رنگش رو ردیف میکنمنقل قول:
ظاهرا همه غار رو میگن راستش من چند تا محیط غار و کوه و اینا رو روش امتحان کردم اما خوب جواب نداد:13:نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------
اگه refrece ی عکسی چیزی بهم بدید ممنون میشم:11:
از همه دوستان گلم که نظر دادن ممنونم:40::10: :40:اگه همراهی و کمک شما نبود چی کار میکردم من:41::27:
خوب خودم فعلا از روی یه عکس دارم یه کارایی میکنم رواین محیط کاراکتر غولی خوب جواب داد:27:
اینو مدلهاش رو با مکس ساختم و توی فتوشاپ یکم نقاشی کردم و فعلا یه طرح خام هست که خیلی جای کار داره اما قبل از کامل کردنش میخوام بدونم نظرتون چیه ؟؟؟ مناسبه یا نه ؟؟؟؟
خیلی باحال شده
آفرین
مدل حرف نداره
پوستش هم خیلی خوب شده
فضاش مثل بازيه شاهزاده ايراني شده...
كار جالبي ميشه يه كم روش فكر كن
يه تمدن تخريب شده كه به وسيله يه غول محافظت ميشه.
WOW...احسنتنقل قول:
نه این که حتما اول میشه از آخر :31:
عالیه رفیق...خیلی عالیه
مشکلات جری رو هم که دوستان بهش اشاره کردن
منم میگم موفق باشی ...
واوووووووووووووو
داشتم میترکیدم....
کارت فوق العاده زیبا شده.... حرف نداره.....
بابا ایول داری بخدا.....
راستي يادم رفت واسه فضات حتما مه بذار
همین محیطی که خودت گذاشتی عالیه ولی حتما جزئیاتش رو بیشتر کن همون طور که zenoos جان هم گفتن مه بذاری قشنگ میشه
واقعا ممنونم دوستان به خاطر نظراتتون که خیلی بهم دلگرمی میده و کمکم میکنم
میخواستم جای این پست یه آپدیت از محیط رو بزارم اما ...
به یه سوپر مشکل برخوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اگه کنجکاو بودین ببینین چیه این سوپر مشکل لینکتون میدم به اینجا تا ببینین چه بلایی سرم اومده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361034
دارم تمام تلاشم ر میکنم تا برطرفش کنم اما به احتمال زیاد همه ی فایلهام از بین میره همه و همه:19:
اگه نتونم درستش کنم cg رو میبوسم میزارم کنار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجاس که شاعر میگه :
نـــرو ، نــرو .....تو هم مثل من نمیتونی دووم بیـــاری ...نـــرو.....
البته ببین اگه مشکلت خیلی جدیه ، " بــــرو....... :دی (این شوخی بودا !!! ، بری خودم میکشمت )
:( درست میشه :( ایشالله دوست جون ها کمک میکنن و درستش میکنی :)
غصه نخوری ها!
باورم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره تونستم کامپیوترم رو درست کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هنوز تو کقم که چه جوری درستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نا امیدشده بودم و میخواستم همه چی رو فرمت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی کامپیوتر رو روبه راه میکنم و کار غولی رو ادامه میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئه ؟!
پس دیگه باید بترکونی پسر :دی
من منتظرم ها
وای حمیدرضا جون چیکار کردی.... پسر عالیه... شرمنده من نتونستم زودتر بیام نظر بدم. اینم تو وبلاگت دیدم ردیف شده گفتم حتما باید بیام و عرض ادب کنم و نظر بدم. واقعا عالی شده... کم و کاستی نداره... واسه محیط هم فکرامو جمع میکنم و چندتا محیط میبینم حتما بهت میگم...
بازم میگم عالی کار کردی...
ممنون همایون جون:10:نقل قول:
یه محیط نقاشی کرده بودم تو صفحات قبلی اول میخوام بچه ها نظرشون رو در مورد اون بگن
ولی اگ چیز توپی پیدا کردی دریغ نکن رفیق
ممنون از توجهت
:11:
---------------------------------------------------
فعلا بعد از باز کردند قفل هاردم حالا دارم سعی میکنم درستش کنم و از پروژه کپی بگیرم و دوباره دست به کار شم.:27:
سلام حمید جون
چظوری داداش خوبی
کارت تا اینجا فوق العاده شده
آفرین
کارت عالی و حرفه ای شده
منتظره ادامه ی کار هستم...
تبریک تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خالا بدو:
یالا یالا... ما غول مولی موخوایم یالا
.....
کی غولیمون رو تحویل میدی هوم؟
ممنون بهزاد جوننقل قول:
به سلامتی برگشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
شما همیشه نسبت به کارای من لطف داری رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خواهری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
غولی رو که تحویل دادم فقط مونده محیطش و یه مشت خرت و پرت دیگه
که دارم به شدت روشون کار مینکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام دوستان
بالاخره تصمیم گرفتم یه چیز تو مایعهای همون غار رو واسه این غوله بسازم
کار رو با مدل کردن کلیات شروع کردم و نتیجه کار تا اینجا این شد
ممنون میشم نظرتون رو بگید:40:
ای ایول روحم پرواز کردنقل قول:
فقط جون هر کی دوست داری یه ایمیج از کارات بگیر
(راستی چند وقت پیش خواب دیدم بابام نشسته پشت کامپیوترم و الکی الکی زده کل فایل هایه 3D که رو هر کدوم کلی کار کردم رو پاک کرده ،بد ترین کابوس امرم بود صبح اولین کاری که کردم یه ایمیج ار کارام زدم رو دو تا DVD)
مرسی حمید جون:40:نقل قول:
آره من که حالا رو دو تا هارد دارمشون حتما ایمیج بگیر از کارات
خودم موقعی که تونستم هارد رو درست کنم باورم نمیشد آخه هیچجا جوابی واسش پیدا نکرده بود:27:
آفرین حمید...
تقریبآ خوب شده...
محیطشو شلوغ تر کن....
البته بیشتر به نور پردازیت بستگی داره....
بابا ایول رفیق
:10:
بابا عجب غولی جزئیات کار رو خیلی با حال میکنه تنها مشکل سنگینی کاره
bay my dear
بلابلا ایول من نبودم حمید رضا ترکوندی:10:
حال احوال؟؟؟؟؟؟؟؟
من با این کاراکتر های تخیلی حال میکنم عجییییییییییییییییییییییی یب:40:
راستی یه چنین پیپس زمینه هایی بهش فکر کنم بخوره
البته با باریکه های نور و سایه های عجیب رو صورتش
خیلی وقت بود مایا رو برا کنکور و............ گذاشته بودم کنار حتی هنوز ورژن 2010 رو ندارم
من دوباره میام منتظر باش
نقل قول:سلام یونس جون:40:نقل قول:
معلومه کجایی پسر:19:
مرسی بابت عکسها:11:
دارم روی محیطش اساسی کار میکنم
راستی میخوای کنکور بدی:31:
به سلامتی ایشالا:46:
منتظر کارهای قشنگت هستم:10:
حمید جان چرا STOP شد کار!! :دی
ببین من یه همچین جایی تو ذهن داشتم، گشتمو اینو پیدا کردم و فکر میکنم خیلی عالیه، حتما جواب میده.:27:
البته از این ایده بگیر و تو همین مایه ها، خیلی با جزئیات و مخوفتر بساز.
منتظرم ها، هر چی زدی بیار نشون بده، نظر بدیم...:46:
به به به....
عجب چيزيه...نخورتمون...
اين ديگه زيادي داره باحال ميشه ها...
ميخواي محيط هم واسش بسازي؟؟؟O-: اوه.اوه..اوه...
خوب به فكر ما هم باش...نكن اينكارا رو....
از وقتي هاردم مرده دلم واسه مكس خيلي خيلي تنگ شده...اينو هم كه ديدم ديگه هيچي...
زودتر محيط رو هم بساز كه مشتاقيم بد جور...
====
فقط يه چيزي....
توي محيط سعي كن(حتما سعي كن :31:) كه از يه گوشه نور بتابه داخل..از نوع Fog دار...
راستي اگه توي محيط اسكلت هم بريزي خوبه ها....
سلام آقا حمید رضا
خیلی جذاب شده ... آفریــــــــــن
بسیار لذت بردیم
خسته نباشید:11:
غار همایون باحاله ! فقط مشکل اینه که یه صاحاب گنده داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارش اون تو شاید با هم کنار اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایدم همو خوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنکس همایون جون:40:نقل قول:
کار Stop نشده دارم روش کار میکنم
:11:
ممنون مسلم جون:40::27:نقل قول:
آره محیطش هم دارم ردیف میکنم
دو تا ایده ت هم حتما به کار میگیرم:11:
ممنون رفیق:40:نقل قول:
مرسی ضحی:40:نقل قول:
آره میترسم این غاره با این صاحبش کار دستم بده بزار یه غار دیگه واسش بسازم ریسکش کمتره:31:
فعلا تا اینجای غار رو داشته باشید بقیه اش رو به زودی ادامه میدم
ممنون میشم مشکلات رو بگید
حمید جان میدونی موضوع چیه؟! منم نمیدونم! :دی
نه ببین، این محیطش محدوده و به شکل یه اتاقه! حس غار بودن و مخوف بودن رو نمیرسونه. بعد این کفِش خیلی صاف و تمیزه و کلا شیک و پیکه! بیشتر بهش میاد یه زندون باشه که قبل از اومدنه ژنرال به اونجا، تمیزش کردن!(مث غاری که هموسو توش زندانی بود:دی)
اونی که من مد نظرم بود، اینه که این غوله یه جونور وحشیه که تو محیط طبیعی زندگی میکنه و خونه اش هم یه جای طبیعی و بکر و دست نخوردس! یه جای تاریک و سرد که آب از سقفش چکه میکنه و کلی سنگ و صخره و سوراخ اونجا هست! چیزی که توضیح دادم رو قبلا با اون عکسه نشون دادم. البته نظر خودت مهمه. هرچی خودت بگی همونه. ولی باید دید نظر اکثریت بچه ها هم چیه! چون درک موضوع از طرف بیننده خیلی مهمه.
راستی این عکسو با فتوشاپ دستکاری کردی؟!
و در آخر فکر کنم با زیبراش بشه جزئیات خوبی واسه غار بوجود آورد...
بازم منتظرم...
درت معرکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بافتای دیگم برای کفت امتحان کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تار عنکبوتم بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمته چپ چیه که سیاهه؟!
ادامه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]