آخه چه ناز بودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببينم از اون موقع ريزش موداشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
Printable View
آخه چه ناز بودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببينم از اون موقع ريزش موداشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
نقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
بابا اين عكس دوميت رو روروك منو ديونه كرده اونوفت ميگي ساري پيشي؟
تازه مگه پيشي چشه؟ خيليم جيگر اين عكست!
سلام
من عضو جديدم و خوشحالم كه ميتونم دوستان جديد داشته باشم.
:biggrin: عكسهاي خيلي قشنگي هستن مخصوصا عكس بچگي ساويس با اون چهره مليحش
H.I.v جان خیلی بانمکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکستو بفرست واسه تبلیغه شامپو بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قده لپ داشتی نازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مگه خدايي نكرده عكس شهيد گرفتن؟...من ياد روايت فتح افتادم. :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Iranian_sports
ولب در كل جالب هست.
يا حق ;)
بزودی چشمتون به جمال من گودزیلا هم روشن میشه ..بیریختم . اما ببینید بد نیست به خودتون امید وار میشید ...
(این هم عکس قدیم ما .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس کیفیتش خیلی کم بود .مجبور شدیم با فتوشاپ کمی رنگ امیزی کنیم زدیم خراب کردیم رفت ... به هر حال هرچی هست همینه )
اولیه الانمه دومیه هم فکر کنم ماله هفت یا هشت سالگیمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این تاپیک ارزش نبش قبر رو داشته باشه.
عکی برخی از بچه معروفا اینجا هست.
حذف شد!!!!!!!!
آره این تاپیک خوبی بود .
پارسال دم عید خیلی این تاپیک شلوغ شده بود .
اون موقع من با اعضای اینجا زیاد آشنا نبودم ولی الان که بیشتر آشنا شدم برام جالبه ملت عکس جوونی هاشون رو اینجا بذارند .
عکس بذارید اینجا دوباره رونق بگیره .
يالا ديگه بيان عكس بذاريد نظر بديد.نترسيد تا حالا اينورا بچه دزدي نشده!!!!!!!!
من پشيمون شدم
من میترسم اینجا قزوینی داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه باحال تر مال ووكمن بود اونجا كه عكس و سانسور كرد كلي خنديدم ولي سعيد رونالدو خداييش خيلي تيزه
:31: :19: :31:نقل قول:
منم وسوسه شدم عکسمو بذارم ولی اگه حرف فرزاد درست باشه چی:21:
قبلاً بروبچ انقدر ناز نميكردن !
و اينكه ، سعي كنيم به قوميت خاصي توهين نكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
محمود جان باز برو تو کار دل و جیگر دادا
آجي جون ما عكسمون رو گذاشتيم :5:نقل قول:
ممنون... چه شکل خودت بودی دادا....
چون عكس خودم بيده ديگه :27: Baby face هم موندم :20:نقل قول:
منم وقتي ويستاي لعنتي رو عوض كردم (بايد حسش بياد) يه عكس از عكس دوران كودكي مي گيرم ميذارم
asalbanoo
توي چرا روي قورت نمي افتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واه واه من اگه رو قورت بفیتم همه در می رن از این تاپیک...:31:
ببخشید که میام وسط بحثتون ولی این قورتی که میگین یعنی چی ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
این "رو قورت افتادن" یه اصطلاح اصفهانی هست به معنی تحریک شدن و تحریک کردن یا همون آنتریک کردن
فدا فدا
بوسسسس
آهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا قراره رو قورت بیفتی مژگان چرا ؟
نقل قول:
قراره من رو قورت بیفتم و عکسه بچه گیامو بذارم
اما من نمی افتم چون اگه من رو قورت بیفتم و عکسه بذارم این تاپیک و این سایت از کار می افته
(البته عکسه بچه گیامو اگه بذارم:27: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم عکس الانتو بزار بازدید سایت یه روزه 2 برابر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله ات ايهام داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
دادا منظورم اینه که.. در دوران کودکی اصلا خوشگل نبودم.....
واسه همین نمی ذارم
خودم همیشه به مامانم می گفتم:
مامان من اگه یه بچه به این زشتی داشتم می انداختمش بیرون خونه تا شاید گربه هم دلش گرفت و اونو بخوردش ، که فکر نمی کنم گربه هم این کارو می کرده....:31: :31:
عسل بانو جان بيا و عكس بچگيهات و بذار نترس بابا طوري نمي شه ديگه از مال ساويس كه بدتر نيست هست؟
فقط جان من عكس الانت و نذار كه بازديد سايت دو برابر بشه اخه سرور سايت همين جوري هم مشكل داره و
سرعتش همين جوري كم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا
رفقا به جوونیتون رحم کنین...
حدس بزنید این عکسه بچگی کودوم کاربر سایته