این قیمتهای بدون گارانتی دیگه؟؟
به نظرتون 3جی اس قیمتش تا چقد میاد پایین و چقد طول میکشه
Printable View
این قیمتهای بدون گارانتی دیگه؟؟
به نظرتون 3جی اس قیمتش تا چقد میاد پایین و چقد طول میکشه
جدی انقدر 3g ارزان شده ؟؟؟؟؟نقل قول:
قیمت 3 جی اس 32 گیگش خوبه اما 3 جی هنوز گرونه
نقل قول:
انگار سر آوردن:31:
همکلاسیم اینجا 16 گیگش رو گرفته 650$.آنلاک!نمیدونم ولی آنلاک فکتوری یه نه!
نقل قول:
به نظر من 700 کمتر نمیشه....اونم به ندرت:31:
آنلاک فکتوری الان تو تهران پیدا میشه ؟از کجا بخرم؟
قیمت 8 - 16 - 32 چنده؟
برای فهمیدن آنلاک بودن همین پارت نامبرهایی که صفحه قبل هستش درسته یا بازم هست؟
اینجا معمولا کدوم سری پارت نامبر پیدا میشه؟سری دبی و امارات و اینا ...
من احتمالا همین فردا یا پس فردا برم بخرم . اگه ممکنه یه راهنمایی کامل بکنین که موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم تا بهم قالب نکنن .
بله.
اتفاقا بر عکس قدیم الان بیشتر انلاک هست تا لاکش.انلاک هم برای فروشنده اوردنش راحتتره هم برای خریدار.
اکثرا ایتالیا و جمهوری چک هستند.۱۶ رو رفیقم ۹۵۰ قیمت کرده بود
۳۲ هم ۱۱۰۰
اقا جان خیال خودتو راحت کن.همونجا ببین طرف کامپیوتر داره؟ گوشی وصل کن کامی اگه اوکی باشه سیم کارتو بذاری توش حله...
بیشتر وایسی بهتره ...من خودم وایسادم برای اواخر شهریور....
راهنمایی نداره.
چک کن خط و خش نداشته باشه و وسایلش کامل باشه.کابلو شارژرو هدفون
بعد اگه طرف بهت گفت برات اپدیت و جیلو ... بکنم ندید بهشا....چون ۴۰-۵۰ تومن میکنه تو پاچت.خودت با اموزشای سایتا میتونی راهش بندازی..
دستت درد نکنه.
اگه تا آخر شهریور یا مهر صبر کنم قیمت 16 گیگ به 650 - 700 میرسه؟
قیمت واقعی ۱۶ گیگ همونطور که صفحه ی قبل گفتم ۶۰۰ تومنه.اما وقتی میارن ایران این مغازه دارا میخوان روش ۲۰۰ تومن سود کنن.
نه دیگه تا این حد نمیاذ پایین.فوقش ۱۰۰-۱۵۰
یعنی بشه۸۰۰
سریعترین روش تشخیص گوشی iphone آنلاک فکتوری
اگر وقتی Pincode سیم کارتتان فعال است آن را درون یک گوشی آنلاک فکتوری قرار دهید پس از روشن کردن گوشی و وارد کردن Pincode گوشی شما آنتن دارد ولی اگر گوشی سافت آنلاک باشد آنتن نمی دهد این کار سریعترین روش تشخیص گوشی آنلاک فکتوری است .
اطلاعات مربوط به جعبه و گوشی را با هم چک کنید . به قسمت Setting_General_About بروید و شماره Model را با مشخصات روی جعبه تطابق دهید در ضمن برای یافتن مکان های عرضه آنلاک فکتوری به این سایت سر بزنید support.apple.com/kb/ht1937
منبع : جیبی
خب وقتی گوشی اکتیو نیست چه کار کنیم؟؟؟؟
وقتی گوشی رو از تو جعبه در میاری باید وصلش کنی به ایتونز تا اون چک کنه ببینه وضعیت گوشیت چه طوره.بعد اگه اوکی بود سیم کارت بندازی راه میوفته...
سلام دوستان آقا جريان اين داغ كردن بيش از حد 3gs چيه؟ دوستاني كه خريدن تاحالا به اين مورد برخورد كردن؟ عكسهايي كه روي سايتها از گوشيهاي داغ شده گذاشتن رو ديدن؟ مدلهايي كه سفيد رنگن بعد از داغ شدن رنگ پشتشون تغيير كرده و يه حاله بنفش افتاده روش. اگه واقعاً در اين حد باشه كه افتضاح مي شه. اين همه پول بدي بدم به خاطر همچنين مشكل مسخرهاي تو ذوقت بخوره :(
ميشه اساتيد راهنمايي كنن؟ آخه منم ميخوام بخرممممممم :((
بعد اگه ميشه لطف كنين شماره تلفن بهترين و متمئنترين فروشگاهي كه ميفروشه رو بدين. آخه م ناز شهرستان هستم. ممنون ميشم. فعلاً باي :)
وقتی گوشی رو از تو جعبه در میاری باید وصلش کنی به ایتونز تا اون چک کنه ببینه وضعیت گوشیت چه طوره.بعد اگه اوکی بود سیم کارت بندازی راه میوفته...[/quote]
1.منظورت اینه اگر گوشی آنلاک فکتوری نباشه و خود فروشنده اونو آنلاک کرده باشه وقتی وصلش می کنی به ایتونز اکتیوز نمیشه
2.این گوشی بدون سیم کارت کار می کنه چون بیشتر فروشنده ها تمام گوشی هاشونو تست میکنن خوب اگه اکتیو نباشه چجوری گوشی رو تست می کنن :20:
واسه من تو این 1 ماه و نیم یه بار داغ شد.اونم داشت شارژ میشد همزمان بازی میکردم.ولی نه در اون حد شدید...نقل قول:
شما هم رنگ مشکیش رو بگیر که اگه یه وقت داغ شد(که فکر نکنم بشه)رنگ گوشیت تغییر نکنه.
ولی در کل اگه موقع شارژ کردن بازی نکنی هیچوقت داغ شدن رو تحربه نمیکنی :10:
[PHP]
عكسهايي كه روي سايتها از گوشيهاي داغ شده گذاشتن رو ديدن؟ مدلهايي كه سفيد رنگن بعد از داغ شدن رنگ پشتشون تغيير كرده و يه حاله بنفش افتاده روش. اگه واقعاً در اين حد باشه كه افتضاح مي شه
[/PHP]
لینک سایت ها رو بده ما هم ببینیم....... اگه این جوری باشه کل گوشی چینی ها رو هم می خوابونه :18:
نقل قول:
1.منظورت اینه اگر گوشی آنلاک فکتوری نباشه و خود فروشنده اونو آنلاک کرده باشه وقتی وصلش می کنی به ایتونز اکتیوز نمیشه
2.این گوشی بدون سیم کارت کار می کنه چون بیشتر فروشنده ها تمام گوشی هاشونو تست میکنن خوب اگه اکتیو نباشه چجوری گوشی رو تست می کنن :20:[/QUOTE]
شما میری گوشی میخری پلمب میخری یا گوشیه باز؟؟؟؟؟؟
خب میری در بسته میخری.
وقتی هم گوشی رو روشن میکنی فقط به منوی تماس اظطراری دسترسی داری.
حتی تو منوی اصلی هم نمیره.باید سیم کارت بندازی توش وصلش کنی به ایتونز تا برات چک کنه.اگه انلاک بود گوشیت بهت تبریک میگه و انتن میاد.اگرم نبود که میگه برو سیم کارتی که ساپورت میشه بنداز توش.
زیاد رو حرف این سایتا حساب نکنید.
گرم شدن میشه. ولی داغ و... نه.
هر مشکلیم هست رو رنگ سفید میگن.وقتی تری جی اومد گفتن سفیدش ترک میخوره.حالا اینو میگن صورتی میشه.تازه .تو کل اینترنت من فقط یه ایفونو دیدم که گفتن اینطوری شده.که خود این صحت مطلبو زیر سوال میبره.
دوستان سلام !
قیمت آیفون 3GS در بهترین حالت چنده الان ؟
یه چند تا صفحه قبل رو میخوندی دوستان گفته بودن:20:نقل قول:
سلام
دوستان صفحات قبل رو هم خوندم حالا یک سوال برام پیش اومد
کی 3GS 16GB به صورت قانونی وارد کشور میشه؟؟؟
و چند هم آنلاکش تو ایرون در مییاد؟؟
TANX
قانونی که هیچوقت وارد ایران نمیشه!
در حال حاضر هم قیمت آنلاک فکتوری 3GS :
۱۶ آنلاک: ۹۵۰ تومن
۳۲ آنلاک: ۱۰۵۰ تومن
این قیمتا تقریبن پایینترین قیمتایین که من دیدم وگرنه ۱۶ رو تا ۱۲۰۰ هم میدن
نقل قول:
پس من که تو شهرستانم (یزد) برای 16GB باید حدود 1 ملیونی پول بدم ؟؟!!!
سلام دوستان.
آقا این لینک های سایت هایی که دیدم در مورد داغ شدن 3gs
کد:http://www.pcworld.com/article/167495/apple_iphone_3gs_overheating_reports.html
کد:http://www.wired.com/gadgetlab/2009/06/overheating-iphones/
کد:http://modmyi.com/forums/iphone-news/651681-white-iphone-3gs-turn-brown-overheating.html
کد:http://www.jorymon.com/apples-products/white-iphone-3g-s-reported-overheat/
آقایون شماره مغازه ندادینا! ممنون می شم همکاری کنید :)کد:http://www.iphoneworld.ca/news/2009/06/30/iphone-3gs-overheating-caused-by-faulty-batteries/
من خودم تو اردکانم و اوضاع یزد هم خیلی خوب میدونمنقل قول:
آیفون نسبتن کم گیر میاد و قیمتش خیلی بالاست
یه جا بچه ها قیمت کرده بود یارو گفته میارم واست ۱۳۰۰ :18:
باید بری تهران
الان تو تهران دقیقا چند گیر میاد؟
صفحه قبل گفتم بگردی ۱۶ آنلاک رو تا ۹۵۰ میتونی پیدا کنی
سلامنقل قول:
راستی هم استانی :31: پاساژ شهاب رفتی مگن خیلی گف داره و همچی توش خوب گیر مییاد انجا هیچ امیدی هست 1 ملیون گیر بیاد.
TANX
اتفاقا پریروز رفتم
3G یافت شد ولی 3GS ندیدم
ولی خیلی پاساژ توپیه
سلام دوستان.
یه سوال دیشتم:
این مشکل دلیوری ندادن اس ام اس ها با برنامه حل میشه یا نه؟
ممنون.
فروش 50 میلیون آیفون تاسال 2011
بر اساس گزارش Toni Sacconaghi، از تحلیلگران کمپانی تحقیقاتی Bernstein Research- اپل تا سال 2011 میلادی 50 میلیون گوشی آیفون را به فروش خواهد رساند. این تحلیلگر، با ذکر سه عامل حیاتی برای کمپانی اپل، بر این پیش بینی مهر تأیید میزند. این سع عامل عبارتند از : رشد فراگیر بازار گوشیهای هوشمند، پیوستن چندین کمپانی اپراتور جدید به بازارهای فعلی آیفون و فروش آیفون در چین.به گفته وی، درصورتی که اپل با اپراتور آمریکایی Verizon Wireless وارد مذاکره و معامله شود، تا سال 2011 میتواند 11 میلیون گوشی آیفون را در بازارجهانی به فروش برساند. ضمن اینکه در صورت صحت و رسمیت یافتن اخبار مربوط به شراکت این کمپانی با China Unicom، فروش این محصول اپل در سال جاری به 2 میلیون و 900 هزار دستگاه خواهد رسید.
نقل قول:
فکر نکنم....
والا ما ۶-۷ ماه داشتیم.نشد حتی ۱ دونه اس ام اس بدم ولی نرسه.سیستم مسیجینگ ایفون از قدرت خوبی برخورداره اگه حس کنه احتمال این هست که نرسه به دست طرف خودش ارورو میده.نقل قول:
وقتی پیامکی میفرستین و حبابش سبز میشه به احتمال ۹۹ درصد رسیده دست طرف.
اگه سفید موند یعنی نرسیده.
ممنون.
راستش من میخوام اواخر شهریور یا اوایل مهر بخرم.
تا حالا هم نه با آیفون کار کردم نه با مک آشنا هستم.
اما همه ی اطرافیان بلا استثنا میگن فوق العادست.
این تاپیکم از اول خوندم دیدم همه ازش تعریف میکنن.
تاپیک های مقایسه ی مک با ویندوز هم دیدم تو بیشتر موارد مک بهتره.
فقط این که مولتی تسکینگ نداره یه کم اذیت میکنه.
اون نموداری که GSMArena برای موزیک پلیر گوشی گذاشته دیدم کفم برید ....
حتی یه ذره هم کج و کوله نیست...
قیمتش تا آخر شهریور چقدر تغییر میکنه؟
تا 850 میاد مدل 16 گیگ؟
ممنون.
شاید
الان قیمت آنلاک تو ایتالیا ظاهرا همین 850 تومنه
خیلی به کاهش قیمت اساسی امیدی نیست
وقتی الات 3G که یک سال از ورودش میگذره داره 700 تا 800 فروس میره دیگه مدل جدید هم بعد یک سال فوقش بشه 800
کلا انتظار در مورد آیفون خیلی توجیه نداره فرقش نهایتا 100 تومنه
مولتی تسکش بد هم نیست...مثلا موزیک که میگوشی نمیشه دیگه بازی کنی.وب گردی و کارای دیگه میشه:31:نقل قول:
موزیک و بازی که خوب جور در نمیاد. :دی
اونوقت صدای بازی رو از دست میدیم.
اما خوب مثلا موزیک با ویرایش آفیس یا خوندن PDF شاید جور دربیاد. :دی
در ضمن موزیک و بازی هم امکانش هست و بستگی به تصمیم سازنده بازی داره
مثالش هم بازی Rolando که میتونی وسط بازی آهنگ هم گوش کرد
خب پس چرا میگن دیلایوری نداره این که داره کار همون رو به نحو قشنگتری انجام میده...نقل قول:
کی گفته جور در نمیاد من موقع بازی ماشین بدون آهنگ بهم زیادی حال نمیده (البته در مورد بقیه بازی ها من هم با شما هم عقیدم)نقل قول:
تو ورژن ۳ قابلیتی برای developerها وجود داره که میتوننید تو بازی یا برنامشون به لایبری آیتونز دسترسی داشته باشن
و Gameloft هم یه بازی ماشین داره میسازه که تا ۲۰ روز دیگه میاد و از این قابلیت استفاده کرده به این صورت که وسط بازی میتونی وارد منوش بشی و لیست playlistها و خواننده ها میاد و آهنگتو میذاری و شروع میکنی به رانندگی (فابل توجه smart boy)
salam dostan man iphon 3gs daram bezodi ye post misazam por az barname ha va bazihaye iphon hamon tor matalebi dar moredeshon vaghean goshi mahiye
نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز.فقط اگه میشه فارسی تایپ کنین که پست های فینگلیش پاک میشه:10:
سلام دوستان من ميخوام يه iphone بگيرم البته قبلش ميخواستم ويندوز موبايل بگيرم ولي بلاخره iphone رو انتخاب كردم :دي
ميخواستم ببينم اخرين قيمتش تو ايران و استراليا چنده؟ يكي از فاميلامون اذر ماه از استراليا مياد( چقدر دير !!:دي ) بگم برام بياره يا از همينجا بگيرم؟ تفاوت قيمت خيليه؟ و اينكه تا 2 ماه ديگه اپل گوشي ديگه اي نميده بيرون؟
مثه اينكه بايد انلاك فكتوري بگيرم؟ درسته؟
پيش پيش ممنون بابت راهنماييتون!: دي