دوستان گرامی حتی اگه سوالی غلط باشه یا درست به این کلید سوالی که دادن نمیشه اعتماد کرد چون صد در صد توش غلط داره
Printable View
دوستان گرامی حتی اگه سوالی غلط باشه یا درست به این کلید سوالی که دادن نمیشه اعتماد کرد چون صد در صد توش غلط داره
محل سکونتت منو کشته.......نقل قول:
دوستان بگم غلط کردم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این درصدای خودم:
adab45
araB 70
zaban & ma'aref 65
riazi 70
fizik 55
shimi65
منطقه 1 چند میشم دوستان
تو رو خدا................
به سازمان سنجش ربطی نداره ... ایراد از کتاب و مولفاشه که خودشونم نمیدونن چی تو کتاب هست!!!!نقل قول:
اما هرگز چنین جسارتی که این سازمان سنجش به موزلی کرده رو خودش هرگز نکرد!!!
منم جای سازمان سنجش بودم نمیدونستم چی کار کنم؟!
مثلاً اسیدهای چرب بلند زنجیرو تو سوم گفته 16 تا 22 تا کربن داره ولی تو پیش 2 گفته 14 تا 18 کربن!!!!!!!!!!
به هر حال سوال3 تا جای خالی داشت توی جای خالی سوم کاملا جواب تابلو می شد چوننقل قول:
بور ساختار الکترونی اتم رو کشف کرد
یه سوال پرسیده بود کدوم گزینه درست است ؟نقل قول:
اما جواب رو این نزده بود و یه چیز دیگه زده بود
این سوال که خیلی واضحه:نقل قول:
حماسه های طبیعی مثل شاهنامه و ادیسه ایلیاد و مهابهارات و رامایانی و ... از قبل تو تاریخ ملت ها بودن و یکی مثل فردوسی و هومر این قصه ها و افسانه ها رو منظم میکنه که یعنی بازآفرینی میکنه ولی یکی مثل ابن حسام خوسفی خاوران نامه رو با توجه به تخیلات خودش بر مبنای یک سری واقعیات(مثل جنگ حضرت علی و عبدود) مینویسه یا اینکه اصلا همش رو از خودش مینویسه مثلا یه جا تو اعلام کتاب نوشته بود که تو کتاب خاوران نامه جنگ حضرت علی با اژدها هم وجود داره که مثلما ای آفرینش حماسه هست و فقط یک نفر (شاعر)اونو گفته نه سینه به سینه و نسل به نسل...
خیلی ها این تست رو به خاط همین نزدن چون قسمت اولش تو یه گزینه درست بود قسمت آخرش تو یه گزینه دیگهنقل قول:
به نظرم باید حذف بشه
سوال 246 تو شیمی تجربی دو تا جواب صحیح داره.نوشته متیل سالیسیلات کدوم گروه عاملی رو داره؟هم استری داره هم الکلی ولی تو کلید فقط استری رو درست گرفته.بعضی ها میگن اون گروه فنولیه ولی با توجه به سوال 210 ریاضی که اونجا هم یه ترکیب مشابه داده و گروه الکلی رو هم جواب درست گرفته پس گروه الکلی درسته.
دوستان جديد سلام!
من اولين پستم در اين فروم رو اينجا ميدم و اميدوارم كه بهم در اينجا خوش بگذره...!:D
گفتيم ما هم درصدامانو بگيم كه شما تخمين رتبه بزنين هرچند كه تا حدودي فهميدم كه چند ميشم...!
ادب=32
عرب=52
دين=50
زبان=88
رياضي= باعتث تاسفه...10%
فيزيك=23
شيمي=32
.......
اختصاصيا رو همون طور كه ميبينين كاملا خراب كردم...
من تواناييشو داشتم كه حداقل رياضي رو40 وو فيزيك و شيميو 50 تا60 بزنم اما به دليل استرس و اضطراب زياد ومخصوصا موقع شروع دفترچه اختصاصيا و همون ديدن سوالاي رياضي كافي بود براي گند زدن ما....!
فناوری اطلاعات جزء قطبی هاست منم خراسانی ام تو قطب ما فقط کرمان و بیرجند ،که من دوس ندارمنقل قول:
منم فک کنم امیرکبیر بهتره چون صنتیه!!البته ما از کیلومترها فاصله رو همین اسم و رسما قضاوت می کنیم ولی منظور من خود دانشگاه نبود منظورم در رشته یIT یِِ
بچه ها اينم درصداي كنكور زبانم هست...
ادب=28%
عرب=49%
دين=52%
زبان عمومي=81%
زبان تخصصي=50%
رتبه هه چند ميشه؟
البته ادب و فیزیکت تو رتبت تاثیر فاحشی میذاره اما با این حال زیر 1000 منطقه رو شاخشه اگر نگیم زیر 500 !!نقل قول:
ببینید نمیخواستم دهنم باز شه...
اگر به غلط باشه که مساله شماره ی 213 شیمی هم غلطه.. اصلا حل نمیشه...معلممون هم تایید کرد..
اون سوال ریاضی مربوط به حد که رادیکال کسینوس و ... بود هم اگه با هم ارزی و برنولی و .. میرفتی جواب در میومد 1 که گزینه ی 1 هم 1 بود اما تو کلید زده گزینه ی 4 که 4 است !!!
ببخشید دوستان یک سوال فیزیک بود که روی یک دایره بار گذاشته بود گفته بود در نقطه ی o میدان چقدر هستبعد کیک نقطه هم بالاش گذاشته بود با زاویه 30 اون قضیه اش چی بود؟تو سوال اصلا چیزی از اون نقطه نگفته بود
اون سوال ریاضی 2 راه برای حل داشت :نقل قول:
اول یه مزدوج میزدی و بعد هم ارزی که جواب میشد 4
هوپیتال میرفتی که بازم میشد 4
بومی 70 بود فک کنمنقل قول:
گفتم نظر چن تا كارشناسوبپرسم! پارسال بومي چن درصد بود ميدونين؟ خلي با امسال ميفرقه من كه تا اعلام نتيجه ها سكته ميكنم درس مث المپياد...
آره خیلی فرق میکنه واسه همین واقعا نمیشه پیش بینی کرد چون یه سری رشته های تاپ که همه هم دنبالشون هستن سهمیه ازاد هم گرفتن دیگه خیلی رتبه عالی میخواد چون ازاده!
من یادمه از معلممون این رو پرسیدم گفت که گروه الکلی نیستنقل قول:
فکر کنم همین فونولی که خودت گفتی گفت :دی
این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیه از همه تشکر میکنه؟ دستش درد نکنه .
حالا واسه اینکه نگید اس÷م شده و از این حرفا....
من 5 شنبه صبح علوم تحقیقاتم کی با منه؟؟؟؟؟
من کلا عادت دارم تشکر کنم.هرکس برای نوشتش زحمت می کشه.پس لایق تشکر هست
اگه بخوان کنکور استاندارد داشته باشن باید اون سوال رو حذف کنن چون جوابش 0 باید باشهنقل قول:
سلام .................................................. .......... من قبلاهم اینو گذاشتم ولی خیالم راحت نشد چون جوابمو نگرفتم .
با این در صد ها رتبه 50000 تا 65000کشوری رو می آرم؟(که میشه 25000 تا 35000 منطقه 2 ) ؟ اگه نمی آرم بگید چند می آرم ! فقط رتبه مو بگید !
ریاضی 9%
فیزیک 24%
شیمی 8 %
دینی 40 %
ادبیات و عربی 0 % (حال کردی ؟ )
و زبان 80 تا 90 %
*************فقط رتبه******************!!!!!!!!!!!!!
به نظرم میاری 30000 رو منطقه 2نقل قول:
رتبه 500 منطقه 2 میشه چند کشوری حدودا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سال فرق می کنه ولی حدود 1200 اینا باید باشهنقل قول:
حاجی نگاه کن..ببین من کاری به مزدوج و .. ندارم...اگه از هم ارزی میرفتی نمیشد. نگاه کن هم ارزی کسینوس هست 1 منهای یک دوم x به توان 2 بعد کلش به توان یک دوم چون زیر رادیکال هست...نقل قول:
و بترتیب همرو که با هم ارزی بری میشه یک دوم x به توان 2 ..تو مخرج هم همین میشه...یعنی جواب میشه 1 ...
نمیدونم کجای کارم اشتباس..
من سوالو یادم نیستنقل قول:
ولی شاید شما اشتباه نمیکنی . معلممون میگفت هم ارزی پایه علمی قوی نداره و ممکنه یه وقتایی جواب نده
جواد جان تو هم ارزی زدن اشتب کردینقل قول:
نگاه کن هم ارزی کسینوس هست 1 منهای یک دوم x به توان 2 بعد کلش به توان یک دوم چون زیر رادیکال هست...
و بترتیب همرو که با هم ارزی بری میشه یک دوم x به توان 2 ..تو مخرج هم همین میشه...یعنی جواب میشه 1 ...
نمیدونم کجای کارم اشتباس..
چون اون رو باید هم ارزی مک لورن میزدی!! نه برنولی
من خودم حتی اگه دستم بود فردوسی نمیزنم ولی فردوسی کهITندارهنقل قول:
:))
آره...من تقریبا مطمئنم...اما تا حالا تو کنکور سابقه نداشته که هم ارزی جواب غلط بده ..جوابی که تو گزینه ها باشه !!!نقل قول:
مجید جون نگاه کن اتفاقا دقیقا باید از برنولی رفت...برنولی چیه ؟ a +1 و a به سمت صفر میل کند که دقیقا اینجا میشه اینکارو کرد..معلممون یه تست خیلی شبیه این با همین روش باور کن حل کرد ..الانم جزوشو دارم...نقل قول:
چرا میگی برنولی نمیشه رفت مجید ؟
فبول میشم رتبه چند؟؟؟نقل قول:
چون تا اون جا که من یادمه...چون هم ارزی صورت مرتبه دوم هست ...باید مخرج هم باشه...یعنی 1-1/4U*2نقل قول:
مجید جون نگاه کن اتفاقا دقیقا باید از برنولی رفت...برنولی چیه ؟ a +1 و a به سمت صفر میل کند که دقیقا اینجا میشه اینکارو کرد..معلممون یه تست خیلی شبیه این با همین روش باور کن حل کرد ..الانم جزوشو دارم...
چرا میگی برنولی نمیشه رفت مجید ؟
استدلال من این بود
ونمونش هم تو ابی دیده بودم از مک لورن رفته بود..منم بی درنگ از مک لورن رفتم
به نظر من اره به راحتی تازه منطقه دویی میاری نترسنقل قول:
فبول میشم رتبه چند؟؟؟
خوب منم قزوینو شاهرودو نمیزدم.منظور این نیس که کی چیو میزد منظور سطح خود دانشگاهه. در ضمن تو پست محسن خبری از it نبودنقل قول:
منظورتو نفهمیدمنقل قول:
در ضمن تو پست محسن خبری از it نبود
میشه واضح تر بگی؟
اگه منظورت توضیح در مورد it هست باید بگم این دوستمون ترتیب دانشگاه ها رو خواستن که منم گفتم اینا از دید خودمه
فکر کنم ثواب داره:31: حالا من چرا از تو تشکر کردم؟؟؟ چون دقت فوق العادست به چیز های ریز هم توجه میکنی:46:نقل قول:
عادت خوبیه ، تشکر از من یادت نره:31:نقل قول:
من کلا عادت دارم تشکر کنم.هرکس برای نوشتش زحمت می کشه.پس لایق تشکر هست
تو آزاد چند % بزنم میتونم رشته اول(سخت افزار قزوین) قبول بشم؟نقل قول:
سوال rambo_1386
ادبی 86
عربی 84
دینی 84
زبان 89
ریاضی 92
فیزیک 95
شیمی 80
احتمال تک رقمی تو منطقه 2 هست؟
نقل قول:100 % areنقل قول:
نحوه محاسبه سوابق تحصیلی در کنکور
اولا باید بگم که هیچ وقت سازمان سنجش نمیاد نمره ای که از بیست گرفته شده رو به در صد تبدیل کنه. چون اصلا ربطی به هم ندارند و نمره ای که با در صد تعیین میشه باید تستی باشه و نمره منفی داشته باشه. ولی امتحان نهایی چون تشریحیه چنین کاری هم ممکن نیست به خاطر همین نمره هایی رو که ما از امتحان نهایی گرفتیم به تراز تبدیل میکنه(مثلا نمره عربی هجده و نیم ترازش میشه 10500 از 12000)(برای مثال گفتما) بعد درصدی رو هم که تو کنکور کسب میکنیم رو به تراز تبدیل میکنه (مثلا 75 درصد ترازش میشه 9000 از 12000) بعد برای تعیین تراز کل تو درس مثلا عربی 15 درصد تراز نهایی تاثیر داره و 85 در صد تراز کنکور که با این تراز کل که تو همه درس ها حساب میشه تراز کل رو هم برای داوطلب محاسبه میکنن و این تراز کل میشه مبنای رتبه بندی ما....
من خودو تو استان سمنانم و میگم دانشگاه صنعتی شاهرود اصلا بهتر از سمنان که نیست خیلی بد تر هم هست فقط اسمش بیخودی صنعتیه به خدا.
دانشگاه سمنان هم تنوع رشته بهتری داره(تو دفترچه نگاه کنید) هم از لحاظ آموزشی خیلی بهتر
از همه مهم تر چون نزدیک تهرانه کلی استاد از تهران میان و میرن ولی شاهرود عموما استاداش بومیه
:18::18::18:نقل قول:
تو با این درصدات رتبه ی تک رقمی کشوری میاری :18::18: