دوستان ایا تمامی درایورهای 0225 ه ک شدن؟ یا فقط mix ها ه ک شدن؟
ایا امکان داره با اپدیت بعدی ه ک این کنسولها دوباره بپره؟
Printable View
دوستان ایا تمامی درایورهای 0225 ه ک شدن؟ یا فقط mix ها ه ک شدن؟
ایا امکان داره با اپدیت بعدی ه ک این کنسولها دوباره بپره؟
بله تمامی mxic ها بروش افت ولتاژ روسی + تعداد قلیلی winbondنقل قول:
و تمامی winbond ها هم بروش geremia با سوراخ و.... آنلاک میشن.
اگه دوباره لاک نباشن بله با آپدیت داشبوردها درآینده خواهند پرید.
درایو وصل کردم به پی سی بایوس میشناسه اما جانگل نماره !!!
چه کنم ؟
ببین شما این جارو ببین فقط یه چیزی با خود جانگل رایت کننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
جاي ساتا رو عوض كردم حل شد ...نقل قول:
ال تي هم ريختم :31:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
سلام دوستان عزیز و متخصصان عزیز P30world :
ایکس باکس من آپدیتش ( فریم ورش) قدیمی بود. همون ورژنی که دیسک اکتیویت می انداختی و در می آوردی و بعد دیسک بازی رو می گذاشتی و اجرا می شد ....
با این روش من مشکلی نداشتم ( فقط زحمتش این بود که باید یکبار دیسک اکتیویت رو می گذاشتی و درمی آوردی).
چند روز پیش من Kinect خریدم و دستگاه گفت که آپدیت کن تا Kinect کار کنه. ( Kinect کار کرد) و البته کپی خور دستگاه از کار افتاد. یعنی نه دیسک اکتیویت رو می شناخت و نه بازی ها رو.
امروز دستگاه رو بردم آپدیت کرد ( فکر می کنم 1.61+ .... همچین چیزی گفت. فقط گفت چون آپدیت کردی دستگاه رو از اینترنت 6 تا بازی رو نمی تونی بازی کنی .... ( Hao , .... که فکر کنم Wave 3 هستند.
حالا سوال من این هست که فقط این 6 تا بازی رو نخواهم تونست بازی کنم یا همه بازی هایی که ویو3 باشند
خود تعمیرکار گفت فقط این 6 تا بازی رو نمی تونی بازی کنی
خواهشمندم راهنمایی کنید. ممنونم
ببینید دوست عزیز اون احتمالا گفتهLT+1.91دیگه درسته؟؟؟؟ببینید مشکل شما با اون 3بازی به خاطرWAVE3نیست به خاطرAP2.5هست......که اونهاهم اگه بازی پچ بشه اجرا میشه اون بازی ها هم اینانن فعلانقل قول:
AC-BROOTHERD
COD-BLACK OPS
COD-MODERN WARFARE2
HALO-REAZCH
FABLE3
NFS-HOT PURSYIT
ببخشید خیلی زیاد غلط املایی دارم
کلا شما الن همه ی بازی های دنیارو میتونی اجرا کنی فقط یه چیزی اونم اینکه وقتی خواستی از این6تا بازی بخری بگو به طرف پچ شده باشه
نکته گرامری:دی:از این فروشنده نخر از حرفاش مثل اینکه مبتدی:10:
AC: BrotherHoodنقل قول:
COD: MW 1&2 ( 3 كه نداريم :31: )
Halo : Reach
Fable3
NFS: Hot Persuit
ايناس بازي ها ...
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
آقا چرا خود زنی میکنین؟؟؟
COD : BO
COD : MW2
Fable 3
Halo Reach
AC : BO
NFS : HP
shift2??از کی اینم 2.5 شده؟
eee ای پی 2.5 نیس؟؟؟ تو اکسکیوترز یکی ک رفته بود 1.91 گفته بود که شیفت 2 با موفقیت اجرا شد فک کردم ap2.5ــه... شرمنده ویرایش شد :|
در کمال احترام
ااااااااااااااااااااااا بابا این چه وضعشه10تا10تا جواب میدید تو تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومیx360هم همینو داریم وقتی یکی جواب میده خواهشا چند بار نگید لبته دوست اولی مون گفته منو اصلاح کردن منظور من جنابpar3aبود............خواهشا چند بار چند بار نگید....................
ممنون
ببخشید اگه بی احترامی کردم
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
BLACK OPS هست نهMW1نقل قول:
سلام به همه
بچه ها من تازه کارم میخوام fifa11 رو آپدیت کنم باید چی کار کنم؟ لطفا سریع جواب بدید مرسی
طریقه استفاده از Sputnik 360 برای آنلاک کردن درایوهای اسلیم (MXic , تعداد محدودی winbond که بروش روسی آنلاک میشن)
روش خیلی آسونی داره فقط یکبار لحیم کاری و بعد فقط برای آنلاک مجدد استفاده از 4 کلید روی Sputnik 360 برای سوئیچ کردن بین مقاومت های 5،10،15،20 اهم .
باید سه نقطه از بورد خراشیده و Sputnik لحیم شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امیدوارم زودتر بیاد ایران اینجور که C4 داره فریمور میده 2هفته درمیون باید آنلاک کنیم:20:
محتوای مخفی: سرچشمه
میگم خب حالا که اینا دارن هـکهای به این خوف ناکی برای 360 میدن، خب یهویی بیان HomeBrew (نمیدونم درست نوشتم یا نه) هـک کنن بره پی کارش دیگه. من میخوام MKV توی XBoxاَم ببینم خوب :19::31:
دوستانی که 1.91 ریختن ﻣﯿﮕﻢ ﺭﻭﺵ ﺭﯾﺨﺘﻦ 1.91 ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻮﻥ 1.9 ﻫﺴﺖ ﺩﯾﮕﻪ؟منظورم همون روش سوزن این چیزاس ! ﺑﻌﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ 2.5 ﺩﺍﺭ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﭻ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﭘچی که واسه 1.9 ﮐﺮﺩﻡ ﮐﺎﺭ ﻣیکنه ؟ ممنون!
نه دیگه لازم نیست پچ کنید همون کافیه..نقل قول:
بله مثل همونه........اگه شما با سوزن اون فایلا رو کشیدی دیگه لازم نیست این کارارو کنی ها
ممنون آره DVD Key رو دارم سوالم فقط این بود که روش خاص دیگه ای نداره ! بازم ممنون !نقل قول:
نه هیچی نیست فقط اگه با داس فلشر رایت میکردی من توصیه میکنم با خود جانگل رایت کن اینجا آموزش هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
اقایون حرکت زدم اساسی ! :دي
اکس باکس رو باز کردم ریختم وسط اتاق سیماش رو درست کردم سوزنه رو هم زدم بعدش اومدم ساتا رو وصل کنم دیدم کامپیوتر دسک تاپ ندارم ! : دي فک کردم می تونم با تبدیل ساتا به یو اس پی وصلش کنم به لپتاپ ! تونستن تونستما ولی این یارو جانگله نشناختش !
موندم چی کارش کنم ! تا فردا اگه درست نشه داداش کوچیکم می کشه منو ! :دي
البته خودم یه فکری دارما ! ولی باید لپتاپو باز کنم ... می خواستم ببینم روش دیگه ای نیست ؟
مرسی !
با پورت های جانگل فلشر ور برو... یعنی I/O Port رو تغییر بده...نقل قول:
اقایون حرکت زدم اساسی ! :دي
اکس باکس رو باز کردم ریختم وسط اتاق سیماش رو درست کردم سوزنه رو هم زدم بعدش اومدم ساتا رو وصل کنم دیدم کامپیوتر دسک تاپ ندارم ! : دي فک کردم می تونم با تبدیل ساتا به یو اس پی وصلش کنم به لپتاپ ! تونستن تونستما ولی این یارو جانگله نشناختش !
موندم چی کارش کنم ! تا فردا اگه درست نشه داداش کوچیکم می کشه منو ! :دي
البته خودم یه فکری دارما ! ولی باید لپتاپو باز کنم ... می خواستم ببینم روش دیگه ای نیست ؟
مرسی !
(ببینم میتونی از این پست هم ایراد اخلاقی بگیری یا نه : دی)
نمی کنه !: دینقل قول:
منظوزت اینه که تغییر بدمشون دیگه ؟
iXtreme LT Plus 1 92 SLIM Firmware XBOX360-iND
C4E s iXtreme LT+ in association with Team Jungle & Team Xecuter
Official release of the iXtreme LT+ v1.92
Better support for rare fw dumps
Further optimisation of rootkit
Support for DG-16D4S 1071
Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process
Thanks also go to Team Xecuter for their support to this project
کد:http://www.fileserve.com/file/z4S2B5p/iXtreme_LT_Plus_1.92_SLIM_Firmware_XBOX360-iND.rar
or
https://rapidshare.com/files/4068486306/iXtreme_LT_Plus_1.92_SLIM_Firmware_XBOX360-iND.rar
امروز تو یه سایت روسی دیدم این مطلب البته مال 5 روز پیش هست
یک ویدئو و همچنین آموزش ریست گلیچ رو گذاشته به نقل از خود GliGli
البته نرم افزار و سخت افزاری نیاز داره که تو آموزش کامل گفته ...
من که چیزی سردر نیاوردم الان بنظرتون تو ایران این روش قابل پیاده سازی هست
دوستانی که فهمیدن یه توضیحی به ما بدن یه خانوادرو از نگرانی دریارن .:20:
ویدئو
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JyYdL4L6vwE
آموزش پی دی اف (انگلیسی)
آموزش دوم از سایت logic-sunrise.comکد:http://www.xboxclub.eu/wp-content/uploads/2011/09/The-Reset-Glitch-----_Xbox360Slim_EN.pdf
کد:http://www.logic-sunrise.com/dossiers-et-tutoriaux-341328-en-reset-glitch------tutorial.html
محتوای مخفی: توضیحات و نکات مهم (انگلیسی
بــــــله : دینقل قول:
نمی کنه !: دی
منظوزت اینه که تغییر بدمشون دیگه ؟
ضمنا ، همون طور که توی آموزش گفتم اول کنسول رو متصل کن و روشن کن ، بعد پی سی رو روشن کن...
اگه احیانا نشناخت ، ببین DVD Drive پی سی رو توی یکی از پورت ها بالاخره میشناسه یا نه ، اگه شناخت ، دی وی دی درایو رو موقتا جدا کن ، درایو کنسول رو به همون پورت بزن ، و توی جانگل فلشر هم روی همون پورت برو... این روش دیگه 100% میشناسه...
(این جریان مال خیلی وخ پیش بوده ، احیانا اوکی نشده؟؟؟ : دی)
در حال حاضر توی ایران به خاطر اینکه قطعات سخت افزاریش نیست نمیشه این کارو کرد :|نقل قول:
تبدیل های USB به SATA خیلی مشکل دارن , چرا از تبدیل SATA to E-SATA استفاده نمیکنی !؟ شما که لپتاپ داری این کارو بکن.نقل قول:
تبدیلش هم یک سیمه :
سره هر چیزی هم لپتاپ رو باز نمیکنن !
نقل قول:
این الان اون قفله رو باز میکنه؟
بازی های جدید با این میاد؟
نه خبر اون بازی هاlt+2میخواد.........این فقط برای اسلیمهنقل قول:
خـــــیر...نقل قول:
این الان اون قفله رو باز میکنه؟
بازی های جدید با این میاد؟
بازی های جدید با LT+ 2.0 اجرا خواهند شد + هنوز نتونستن ایمیج بگیرن ازش... فعلا اون قفل رو فقط روی کنسول های جی تگ شده میشه باز کرد...
دوستان ال تی + اسلیم هم مثل فت میزنن ؟!
( برا این 1.92 ــه میگم : دی )
نه جیگر : دی حتی واسه فت بن کیو هم مث لایت آن نمیزنن : دی چه برسه به اسلیم که کلا کنسول هم فرق فوکوله : دی
سلام دوستان.من lt=1.91 ریختم رو دستگاه از رو هارد خوب اجرا میکنه بازی رو ولی از رو دیسک همش هنگ میکنه یا دیسک رو نمیخونه.
کسی این مشکل رو داشته؟انگار این 1.91 باگ داره درسته؟یا بد ریخته شده؟
آره باگ داره...برای بعضی ها حتیap2.5هم باز نمیکنه دوباره بریز ببین چی میشه..........نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه فهمید LT+1.91 ریخته شده یا نه؟
کلا این LT ــه رو چطوری میشه فهمید چنده؟
باید کنسول باsataوصل بشه به کامپیوتر بعد با برنامه جانگل فلشر میشه فهمیدنقل قول:
میشه بگی دقیقاً چجوری ؟ : دینقل قول:
من کلشو زیر و رو کردم پیدا نشد ! :31:
تا جایی که من میدونم ورژن LT+ قابل تشخیص نیست...
کسی از این جی نگ به مدل جدید خبر نداره ؟
اینکه کی میاد ؟ هزینش چقدره ؟ کجا باید بریم ؟
Gears 3 & PES 2010 توی راهن و ما نمیتونیم بازی کنیم :41:
اصلی ترین قطعش XC2C32A هست که فعلا توی ایران پیدا نمیشه.
اونایی که توی کار واردات آی سی هستن از این مسئله فعلا خبر ندارن که وارد بکنن!
اونایی هم که میدونن و میتونن این آی سی رو وارد بکنن میترسن که وارد بکنن و روی دستشون بمونه!
بنابراین فعلا به غیر از صبر کردن کار دیگه ای نمیشه کرد.