اره همینجوریهنقل قول:
Printable View
اره همینجوریهنقل قول:
باتریش چطوره ؟ چند روز نگه میداره ؟
خداییش صدایی که این گوشی داره رو تا حالا روی هیچ گوشی نشنیده بودم . چه صدای بلنددددددددددددددی . فقط بدیش این بود که ال سی دی ش خازنی نبود .
شنیدم کیفیتش خوب نیست؟هندزفری چطوره؟نقل قول:
ممکنه گوشی های سامسونگ تو بلندی صدا کم بیارن ولی تو کیفیت حرف اول رو تو اسپیکر میزنن ... مخصوصا این مدلای جدید البته جت چون از یک بلندگوی جدا استفاده میکنه باید خیلی بلند باشه و همینطور با کیفیت ...نقل قول:
تو هندزفری هم مطمئنم یکی از بهتریناست:27:
سلام
من دنبال یه گوشی خوب هستم
با این تعریفا این گوشی دلمو برده
به نظر شما خوبه ، ارزش خریدن داره
ممنون می شم جواب بدید
آره...اگه سيستم عامل مهم نيست برات...در خريدش شك نكن...نقل قول:
صداش رو فقط میشه گفت خییییییییلییییییییییییییی یی بلند
تو علا الدین به اون شلوغی تا چند تا خیابون اونور تر صداش میرفت
کلا این گوشی چینی ها با 500 تا سوراخ اسپیکر رو گذاشت تو جیبش
توضیح: تست در استند سامسونگ در علا الدین
آیا میشه روش تم ریخت؟دیکشنری سخنگو واسه java وجود داره که بشه رو jet ریخت؟در مقایسه با 5800 نوکیا، صدا و باتریش چه جوری است؟در ضمن قیمت با گارانتی وبدون گارانتی هم بدین.
نقل قول:
اگه موزیک پلیر میخوای برو m7600 رو بردار که همه گوشیارو رسما گذاشته کنار چه جت چه ... :27:
فکر نکنم تم، دیکشنری و باتری ربطی به موزیک پلیر داشته باشه!
نقل قول:
ببخشید توضیح ندادم
تم فکر نمیکنم هیچکدوم بخوره
ببین جت و m 7600 از لحاظ نرم افزاری خوری مثل هم هستند فعلا... یعنی هر چی رو این بخوره رو اونم میخوره و فرقی نمکینه حالا چه تم باشه چه دیکشنری ...
دیکشنری که تا هر سقف مگا بایتی که باشه جفتشون جواب میدن فقط باید انگاری دیکشنری مخصوص گوشیهای لمسی باشه ...
خوب جت و m7600 جفتشون باتری خوبی دارن ...
کلا امکانات گوشی بودن در جت بالاتره مثلا دوربین 5 داره یا اینکه cpu 800 داره
در بقیه موارد هم زیاد تفاوتی ندارن .. هر 2 تا کیفیت صفحه نمایشگر فوق العاده ای دارن البته 0.3 اینچ هم جت بزرگتره صفحه نمایشش ...
ولی beat m7600 یک موزیک پلیر فوق العادست که هر چی بگم کم گفتم:31:
سلام دوستان
میخواستم بدونم ال سی دی AMOLED چیه ؟
تفاوتش با ال سی دی TFT چیه ؟
من اطلاعاتی در این مورد ندارم ،اگه سوالم خیلی سطح پایینه دیگه شرمنده :دی
البته خود LCD که گفتین یک نوع صفحه نمایش است . و اما AM-OLED چیست ؟نقل قول:
میخواستم بدونم ال سی دی AMOLED چیه ؟
تفاوتش با ال سی دی TFT چیه ؟
من اطلاعاتی در این مورد ندارم ،اگه سوالم خیلی سطح پایینه دیگه شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایشگر هایی با سیستمی پیشرفته که در آن هر پیکسل به طور جداگانه کنترل خواهد شد و نکته جالب در این مانیتور ها ساختار زیستی آن است .اختلاف اصلی این سیستم نسبت به مانیتور های ال سی دی عدم نیاز این سیستم های زیستی به نور پس زمینه ای است که در مانیتور های ال سی دی وجود دارد که در این سیستم خود پیکسل های دارای ساختار زیستی از خود نور متصاعد کرده و باعث ایجاد کیفیت تصویر بهتر ، مصرف کمتر انرژی و همچنین باریک تر شدن این دسته از نمایشگر ها می شود.
منبع :کد:www.blog.silverboy.ir
هین بازی موزیک پلیر کار می کنه؟ یا قطع میشه؟
بله . هین بازی موزیک پلیر کار می کنه
سلام . در برنامه های که در محیط خودشان احتیاج به بروزرسانی از طریق ارسال ودریافت پیام دارند (مانند سیمرغ ) . پیام ارسال میشود ولی جواب دریافت نمیشود . لطفا راهنمایی کنید ؟
سلام بچه ها
من این چند روز درباره این گوشی خیلی اطلاعات گرفتم فکر میکنم یکی از بهتریناست امروز هم زنگ زدم پارس ماکروتل گفت 460 حالا منتظرم سر برج حقوق بگیرم یا اینو بگیرم یا HTC دیاموند 2 چون از خیلی چیزا شبیه هم هستن اون ویندوز موبایله این جاوا وگرنه تو بقیه موارد اکثرآ شبیه هم هستن.فقط میترسم جاوا خستم کنه چون قبلآ سونی اریکسون داشتم واقعآ بعد یه مدت خسته کننده میشه.
gps توی این گوشی راحت نصب میشه؟نقشه های تهران آماده هستش و اینکه برای وصل شدن به ماهواره باید به اینترنت وصل شد یا نه مثل اکثر گوشی هایی که gps دارن بدون اینترنت هم کار میکنه؟
در مورد کیفیت صدا که شنیدم خیلی خوبه آیا واقعآ هنچین چیزی هست؟
کیفیت دوربین چطور؟
در مورد سرعت گوشی هم که به نظر میرسه باید خیلی خوب باشه آیا واقعآ خوبه؟
و اینکه حساسیت تاچ این گوشی که برای من خیلی مهمه در چه حدیه؟با کمترن لمسی کار میکنه؟نمی خوام به قول بچه ها گوشکوب باشه ها!!!
سلام
سیستم عامل سامسونگ جت چیه؟
تم میشه براش گذاشت یا چند تا پیش فرض روش نصبه؟
جاوا رو به طور کامل پشتیبانی میکنه؟
ممنون میشم کسی جوابمو بده :20:
نقل قول:
سلام کیفیت صفحه ش چطوره؟
سیستم عامل نداره ، جاواست.نقل قول:
تم هم چند تا پیش فرض روشه (در حد تغییر رنگ منوها)
بله به طور کامل پشتیبانی میکنه
بهترینه . میتونی به این پست مراجعه کنی :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4025617&postcount=60
يكي از بهترين هاست...از اين بابت خيالت راحت...:46:نقل قول:
جواب مارو نمیدید؟
درمورد GPS که ربطی به اینترنت نداره بقیه مواردم یکی از برو بچ داره بیاد توضیح میده
1 - اگه می خوای گوشی WinMo بخری صبر کن تا Omnia 2 بیاد ، اما اگه میخوای Java Base بگیری در خرید Jet شک نکن .نقل قول:
جواب مارو نمیدید؟
2 - Google Map تنها نرم افزار GPS نصب شده در این گوشی . Google Map نقشه های Offline رو نمیتونه بخونه، به همین خاطر وقتی که گوشی از طریق GPS به ماهواره وصل میشه از این طرف هم باید از طریق GPRS به سرور گوگول وصل شه ونقشه ها رو داونلود کنه.:41:
3 - صداش خیلی بلنده و خیلیم با کیفیته فقط تنها مشکلی که داره اینه که استریو نیست:8:
4 - دوربینشم یکی از بهترین 5 مگاپیکسلی هاست:27:
5 - سرعت گوشی انقدر بالاست که اون رو با هوا پیمای Jet مقایسه میکنن:31:
6 - تاچ گوشی هم در حد صفحه های خازنی حساسه:18:
سلام
یه سوال داشتم از اونایی که با jet کار کردن :
میخواستم بدونم اینم مثل بقیه گوشیهای سامسونگ موقع تایپ کردن هر دکمه ای رو بزنی چندتا حرف میاد که باید با شماره ها انتخابشون کنی !؟
یعنی مقل بقیه گوشیا نیست که حروف رو با چندبار فشار دادن دکمه ها انتخاب میکنی...!؟
چون کیبرد QWERTY داره، این طور نیست.نقل قول:
دقیقا مثل گوشیهای دیگست ، یعنی مثلا برای انتخاب حرف سوم بر روی یک دکمه باید اون دکمه رو سه بار فشار بدیدنقل قول:
میخواستم بدونم اینم مثل بقیه گوشیهای سامسونگ موقع تایپ کردن هر دکمه ای رو بزنی چندتا حرف میاد که باید با شماره ها انتخابشون کنی !؟
یعنی مقل بقیه گوشیا نیست که حروف رو با چندبار فشار دادن دکمه ها انتخاب میکنی...!؟
می شه روش بازی های شتاب سنجی نصب کرد؟
در صفحه کلید معمولی در تایپ En مانند گوشی های دیگر است یعنی برای انتخاب حروف باید دکمه ها را چند بار فشار دهید . اما برای تایپ فارسی بله با زدن دکمه چند تا حرف را نشان می دهد که باید با شماره یکی را انتخاب کنید. که البته بنظر من آسانتر از حالت معمولی است و بعد از کمی کار کردن سریعتر تایپ می کنید.
در صفحه کلید QWERTY زبان فارسی را ندارد ولی زبان های عربی و اردو را دارد
یک نکته را هم درباره سیستم عامل بگم . درسته که سیستم عامل داشتن خوبه اما بهتره ببینید بیشترین استفاده شما از گوشی چیست ؟ چون خیلی ها گوشی سیستم عاملدار دارن اما در مجموع از آن استفاده چندانی نمی کنند.یکی خود من با اینکه کلی نرم افزار در گوشی قبلیم داشتم اما شاید درسال از یکی دو تا از آنها بیشتر استفاده نمی کردم آن هم برای چند بار. چون فکر کنم نرم افزارهای موبایل بیشترشان کاربردی نیستند و استفاده چندانی ندارند . آدم نرم افزارها رو نصب میکنه و بعد چند بار آنرا اجرا میکنه وبعد دیگه به سراقشون نمی ره !! البته قبول دارم که نرم افزار های کار بردی هم هستند ولی در مجموع گفتم که ببینید بیشتر استفاده شما در ماههای گذشته از گوشیتان چه بوده تا برای خرید راحتتر تصمیم بگیرید
سلام
یکی از دوستان گفته بودن رو این گوشی دیکشنری نصب کردن
لطف کنین لینک دانلودشو واسم بزارین
منتظرم
این گوشی با چه فرمتی فیلمبرداری میکنه ؟
ممنون
سلام.
دوستان اين گوشي واسه ذخيره sms محدوديت داره ؟ يا هرچقدر بخوايم ميشه sms ذخيره كرد؟
و اينكه smsها روي حافظه گوشي ذخيره ميشه يا مموري كارت؟
ممنون
salam doste aziz man be tazegi ba jet ashna shodam mikhastam bedonam barname khoresh chetorie? ham chenin keifiate sedash va dorbinesh mamnon misham khabaram koniنقل قول:
از نظر نصب نرم افزار شما فقط میتونید برنامه های جاوارو روش نصب کنید چون سیستم عامل نداره ولی خوب جاوا رو خیلی خوب پشتیبانی میکنه . صداش خیلی بلنده ، مطمئن باشید از نظر صدا هیچ مشکلی نداره و اذیتتون نمی کنه ، دوربینشم یکی از بهترین 5 مگاپیکسلی هاست، در کل بگم اگه سیستم عامل برات مهم نیست نو خریدش شک نکننقل قول:
salam doste aziz man be tazegi ba jet ashna shodam mikhastam bedonam barname khoresh chetorie? ham chenin keifiate sedash va dorbinesh mamnon misham khabaram koni
دوستان تاپیک خوابیده ،یه کاری بکنین...
اتفاقا به نظر من جت با تمام خوبی هاش، توی برنامه خور بودن خیلی مشکل داره، خیلی از فایل های جاوا رو اجرا نمی کنه و ارور پر بودن حافظه می ده. مثل نقشه تهران یا دیکشنری ها. احتمالا چون حجمشون زیاده.نقل قول:
کیفیت بلنگوی گوشی به پایه 5800 اصلا نمی رسه. واقعا قابل مقایسه نیست. البته چون 5800 خیلی بلند گوی قوی داره
کیفیت صدا و دوربینش خیلی خوبه.
در کل کار کردن با گوشی خیلی لذت بخشه
ال سی دی ش هم اینقدر کیفیتش عالیه که بقیه گوشی ها در مقابلش مثل تلویزیون سیاه سفیدن!
بچه ها کیفیت فیلم برداریش و عکسبرداریش رو با 95 8 گیگ مقایسه میکنین؟
در حد اون هست؟
و اینکه بلوتوث ورزن 2.1 این گوشی چقدر با بلوتوث های ورزن 2 تفاوت سرعت داره؟
آقا من بین Samsung Jet و LG Arena بدحوری گیر کردم !
به نظرتون صفحه خازنی و مولتی تاچ بودن Arena بهتره یا پردازنده قوی Jet
در کل یه تاپیک مقایسه باید بین این دو گوشی بذاریم
نظرتون چیه ؟
5800 از نظر صدا به گرد پای Jet هم نمیرسهنقل قول:
کیفیت بلنگوی گوشی به پایه 5800 اصلا نمی رسه. واقعا قابل مقایسه نیست. البته چون 5800 خیلی بلند گوی قوی داره
مولتی تاچ بودن فقط در بعضی جاها بکار میاد ولی پردازنده قوی در همه جا ، از بابت صفحه لمسی Jet هم خیالت راحت ، حساسیتش راضی کنندستنقل قول:
آقا من بین Samsung Jet و LG Arena بدحوری گیر کردم !
به نظرتون صفحه خازنی و مولتی تاچ بودن Arena بهتره یا پردازنده قوی Jet