پیام خصوصیتون بسته است. اگه میشه بقیشو تو پیام خصوصی بزاریم که تاپیک خراب نشه.نقل قول:
این عکس :ببخشید فعلا بهتر از این دم دستم نبود حالا اگه خواستین عکس های دیگه هم میزارم.کد:http://up.--------.com/images/xw8ho3byg50du55ahzn.jpg
Printable View
پیام خصوصیتون بسته است. اگه میشه بقیشو تو پیام خصوصی بزاریم که تاپیک خراب نشه.نقل قول:
این عکس :ببخشید فعلا بهتر از این دم دستم نبود حالا اگه خواستین عکس های دیگه هم میزارم.کد:http://up.--------.com/images/xw8ho3byg50du55ahzn.jpg
قیمت چند هست ؟؟؟؟نقل قول:
65 درصد قیمت نو که میشه حدود 800/ ولی راه هم میتونم بیام با خریدارنقل قول:
سلام در مورد خرید دوچرخه کوهستان با حدود قیمت 300 راهنمایی میخواستم
همچنین نظر دوستان در مورد مارک های
overlord viva galant
ممنون
سلام.نقل قول:
صفحه های قبل در موردش خیلی صحبت شده.
به نظر من مریدا متس 10-v يا کراس استورم میتونه گزینه های خوبی باشه. البته ژیتان هم چند تا مدل تو همین حدود داره.
من به شخصه به این مارک ها اصلا اطمینان ندارم اما متاسفانه تو بازار پر شده
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
با سلام همانطور که گفتید مریدا100 وی بریک 2011 الان گرونه 600 تومن اما قیمت های جدید فوجی 2011 (البته هنوز نیومده) نوادا 1 695 نواد2 550 نوادا3 460 به نظر شما با این قیمتها میارزه؟ و کدومشون ارزش خریدش بیشتره؟نقل قول:
سلام دوستان
من يه جيتان دارم خيلي ازش راضيم
فقط يه مشكل دارم باش
وقتي مسافت هاي طولاني ميرم(10 كيلومتر به بالا) زيرم درد ميگيره
نميدونم چه زيني براش بزارم
بهترين زين چيه كه ديگه دردم نگيره
ممنون
راستي يه سوال ديگه
دوچرخه هاي فوجي چه جوريه؟
ژاپنيه من شنيدم... كيفيتش چه جوريه؟
من از فروشنده پرسيدم گفت هنوز جوابش رو پس نداده
به نطر من شما بیاین دوچرخه ی منو بخرید...:31:نقل قول:
نه ولی واقعا این قیمت نمی ارزه... به نظر من همون تی اف اس بهتره با این قیمت های نجومی... :18:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
فوجی قدیمی ترین برند دوچرخه سازیه( البته بین برند هایی که من میشناسم) کیفیتش هم باید خوب باشه قاعدتا...نقل قول:
شاید زینتون خیلی پهنه یا این که عادت به مسافت بلند ندارین... واسه مسافت های بلند بهتره زین خیلی پهن نباشه...
خودمم فكر ميكردم عادت ندارم
ولي تا حالا بايد عادت كرده باشم خوب
الان يه ساليه كه تقريبا 70 درصد جاهايي كه ميرم با دوچرخه ميرم
[QUOTE=faravahar;6142968]به نطر من شما بیاین دوچرخه ی منو بخرید...:31:
نه ولی واقعا این قیمت نمی ارزه... به نظر من همون تی اف اس بهتره با این قیمت های نجومی... :18:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
ممنون
نظرتون درمورد SCOTT ASPECT 30 اگه گیر بیاد چیه؟
درمورد دوچرختونم دوتامساله اول من ساکن تهرانم شما مشهدمقدس بهدشم قیمتش فکر کنم به بودجه من نخوره
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
ممنون
نظرتون درمورد SCOTT ASPECT 30 (اگه گیر) بیاد چیه؟
درضمن فوجی نوادا 1 مشخصاتش از مریدا 100 بالاتره و ترمزشم هیدرولیک و 100 تومن گرونتره
درمورد دوچرختونم دوتامساله اول من ساکن تهرانم شما مشهدمقدس بهدشم قیمتش فکر کنم به بودجه من نخوره
-
-
ممنون
نظرتون درمورد SCOTT ASPECT 30 (اگه گیر) بیاد چیه؟
درضمن فوجی نوادا 1 مشخصاتش از مریدا 100 بالاتره و ترمزشم هیدرولیک و 100 تومن گرونتره
درمورد دوچرختونم دوتامساله اول من ساکن تهرانم شما مشهدمقدس بهدشم قیمتش فکر کنم به بودجه من بخوره
ترمز فوجی هیدرولیکه؟؟؟ اگه هیدرولیک باشه می ارزه اما اگه دیسک سیمی باشه نه... چون 2010 دیسک سیمی بود من فکر کردم 2011 هم سیمیه...
دوچرخه ی خودمو که شوخی کردم.
این اسکات یه مقدار لوازمش نسبت به این فوجی و اینا پایین تره بیشتر پول مارکشه... به نظر من خوب نیست.
سلام يک دوچرخه کورسی خوب تا سقف 300 تومان ميخواستم چه مدلی خوبه ?
و مورد بعدی سايتی ميشناسيد که بخوام لوازم جانبی بخرم براش داشته باشه البته با عکس باشه بهتره لوازمی که ميفروشه ممنون
درود. متاسفانه دوچرخه کورسی خوب با این قیمت نمیدن... مگه این که بتونین یه دست دوم گیر بیارین که اونم خیلی حرفه ای نمیتونه باشه...نقل قول:
ممنون من حرفه آی نميخوام قيمت دوچرخه کسی تو مالزی نداره که ببينم اختلافش چقدره نسبت به ايران
با سلامنقل قول:
بین merida tfs 100 v و scott aspect-30-d به نظرتون کدوم ارزش خریدش بیشتره؟ چون بین خرید این دو مرددم
اگه نظرتون روی مریدا هست بخاطر ترمز وی بریک بعدا پشیمونی نداره ؟
باتشکر
اسكات با ترمز هیدرولیک که فکر کنم قیمتش حدود 800 باشه... من باشم عمرا به دوچرخه ای با لوازم آسرا و آلیویو 800 پول نمیدم...نقل قول:
نه بابا پشیمونی چیه من الان پشیمونم که چرا دوچرخم دیسکیه... اعصابمو خورد میکنه یکسره لنت ها با دیسک درگیر میشن و هزینه هاشم خیلی بالاست... الان بعد 10 ماه استفاده باید برم لنت بخرم اونم جفتی 10 تومن... یعنی در کل 20 تومن بعد 10 ماه واسه ترمز که خیلی زیاده به نظرم.
وی بریک کاملا جواب میده در ضمن اینی که میگن ترمز هیدرولیک قفل نمیکنه کاملا اشتباهه... من الان لاستیک عقبم کاملا صاف شده به خاطر همین قفل کردن سریع... اینم یکی دیگه از معضلاتشه.
به نظر من شما اگه میخواین یه دوچرخه با لوازم بهتر داشته باشین میتونین دنبال یه دست دوم تمیز و خوب بگردین... با 600-700 میتونین یه دوچرخه ی دست دوم با لوازم خیلی خوب و تنه و دوشاخ تقریبا حرفه ای بخرین.
باتشکرالبته قیمت اسکات 680 تومنه (همون مدل هیدرولیکی)نقل قول:
این اسکات هم یه چیزیش میشه ها... وی بریک میده 630 با ترمز هیدرولیک میده 700(680 نیست مطمئنم البته میتونین تخفیف بگیرین :d) !!!1نقل قول:
به نظر من اسکات حالا که فهمیدم با دیسک این قیمته البته من هنوز رو نظر خودم مبنی بر خرید 2چرخه ی دست دوم هستم... یعنی طبق تجربه بهم ثابت شده که اگه خوب چک بشه هیچ مشکلی نخواهد داشت...
موفق باشید.
بچه ها عکسی از این ترمز هیدرولیک دیسکی بذارید ببینیم چیه آخه این تو گوگل هم چیزی پیدا نمیکنم
داداش دچرخه دست دوم خوب حرفه اي رو كجا من ميتونم بخرم؟
ترمزای MERIDA CROSSWAY 20-MD 2011 دیسکی سیمیه دیگه نه؟نقل قول:
بله... وقتی مینویسن MD يعني دیسک سیمی/نقل قول:
یا از دوچرخه فروشی های خوب یا از یکی از آشناها و اینا... که البته اگه از آشنا بخرین بهتره.نقل قول:
داداش دچرخه دست دوم خوب حرفه اي رو كجا من ميتونم بخرم؟
سلام دوستان
میخوام یه دوچرخه نو بخرم فقط موندم از کدوم و چه مدلی بخرم Fuji یا MERIDA
لطفا راهنمایی کنید
سلام به همگی:31:
می خوام ژیتان مدل زد تی بگیرم با قیمت 350 تومن:18:
آیا در این رنچ قیمتی انتخاب مناسبی می تواند باشد:46:چ
یک مدل مریدا هم دیم فکر کنم 10 بود اسم مدلش قیمت : 430 تومن که نقدی 400 می داد
آیا 50 تومن بیشتر بدم مریدا بگیرم بهتره یا پول الکی دادنه
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
با تشکرات فرآوان
به نظر من شما مریدا بگیرین بهتره... هم بعضی قطعاتش بهتره و هم بدنه و دوشاخ بهتری داره... خوشگل تر هم هست. به 50 تومن بیشتر می ارزه.نقل قول:
نقل قول:
با تشکرات فراوان دوست گرامی
راستش پولم ردیف نشد مجبور شدم همون ژیتان زد تی بگیرم
در هر صورت تشکر از راهنمایی شما
فقط یک چیز
توصیه ای راهنمایی برای شخصی که اولین باره که سوار دوچرخه نیمه حرفه ای میشه ندارید
آخه هیچی از تعویض دنده و نگهداری و سواری نمی دونم
با تشکر
میگم فرقش چیه با هیدرولیکیش؟ البته منظورم کاراییشهنقل قول:
كارايي هردو شون نگه داشتن دوچرخه است...نقل قول:
توی ترمز هیدرولیک انتقال قدرت به وسیله ی روغن صورت می پذیره اما توی دیسک سیمی به وسلیه ی سیم.
هیدرولیک روون تره و به انرژی مورد نیاز وارد به کتی ترمز (درسته؟؟) کمتره.
:دینقل قول:
كارايي هردو شون نگه داشتن دوچرخه است...
از اون حرفا بودا
منظورم تفاوت در کاراییشون بود
ممنون قضیه همون روغن و نبودشه
سلام به همگی
درسته جدید هستیم ولی یه با معرفت هم جواب پست مارو بده
لطفا میشه راهنمایی کنید ارتفاع استاندارد زین به چه صورته؟
یعنی وقتی روی زین می شینم پاشنه زانو و .... باید به چه صورت باشه
در مجموع استاندارد ارتفاع برای افراد مختلف در سوار شدن یک دوچرخه چقدر می باشد؟
با تشکر
همون پاسخی که توی TT بهتون دادن درسته... شما دقیقا همون کار رو انجام بدین.نقل قول:
نقل قول:
سلام
آره دقیقا همون کار را انجام دادم و بسیار مفید و استاندارد بود:31:
ممنون از بچه های پی سی ورد و تی تی :11:
فقط یک سوال دیگه
رکاب زدن با کدام قسمت پا انجام بگیره بهتره؟ نوک پنجه یا کف پا؟
آیا بیمه ای وجود داره تا هم دچرخه سوار و هم دوچرخه رو بیمه کرد برای حوادث و مخصوصا سرقت؟
دوستان با 250 چه چرخی میتونم بگیرم؟
راجع به بيمه ي دوچرخه اطلاعی ندارم اما بیمه ی دوچرخه سوار معمولا از همین بیمه های ورزشیه که 5 تومن میگیرن...نقل قول:
بهتره با سینه ی پا (بین پنجه و کف) رکاب زده بشه... با کف پا رکاب زدن ایجاد مشکل در بینایی و ستون فقرات میکنه.
توی سر پالایی ها هم به جای تغییر محل تماس پا از سینه به پنجه بهتره شیب کف پارو کمتر کرد(یکم توضیحش سخته) یعنی پاشنه رو به سمت پایین متمایل کنید و محل نشستن خودتون روی زین رو یکم بیارین عقب تر. اینجوری نیروی بیشتری به پدال وارد میشه.
یه دوچرخه میخام تا 500 600 برا جنگل چی متونم بگیرم سبک باشه خوب هم باشه ! بهترین مدل هایی که میتونم بگیرم رو + مدل هایی که یه کم گرون ترن رو بهم بگین
برای سرازیری میخام + سربالایی +تپه !
حرکت های حرفه ای هم نمیخوام بزنم در حد رفت برگشت با سرعت معقول در جنگل !
قد 165
وزن 70
!
کراس راک بگیرین خوبه به نظر من...نقل قول:
شما میتونین مریدا تی اف اس 100 ویبریک بگیرین یا اسکات اسپکت 30 با ترمز معمولی یا یکم بودجتون رو بیشتر کنید و اسکات اسپکت 30 با ترمز دیسک هیدرولیک بگیرین.نقل قول:
یه دوچرخه میخام تا 500 600 برا جنگل چی متونم بگیرم سبک باشه خوب هم باشه ! بهترین مدل هایی که میتونم بگیرم رو + مدل هایی که یه کم گرون ترن رو بهم بگین
برای سرازیری میخام + سربالایی +تپه !
حرکت های حرفه ای هم نمیخوام بزنم در حد رفت برگشت با سرعت معقول در جنگل !
قد 165
وزن 70
!
داداش مريدا بهتره يا جاينت يا اسكات يا فوجي؟
اسكات من اينجا نديدم
سلام به دوستان عزیز :
600 تومان خانه پر می خواهم دوچرخه بخرم.
بین این 2 مدل تو شک هستم:
MATTS TFS 100-V(merida
Aspect 30 V-Brake(Scottکد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/189/MTB+Hardtail/MATTS+TFS+100-V
دوستان لطفا کمک کنید.کد:http://www.scott-sports.com/gb_en/product/10030/55713/217987
در ضمن نمیدونم این اسکات ها اصل هستند یا نه؟
با تشکر.
هادی