راسما این بازیو پاک کردم حالم گرفته شد اه:13:حالا چی بود که با DX11 ساختنش:13:
Printable View
راسما این بازیو پاک کردم حالم گرفته شد اه:13:حالا چی بود که با DX11 ساختنش:13:
بچه ها کسی Trainer یا Cheat نداره از این بازی؟ حال نمی کنم باهاش میخوام بی خیالش شم دلم نمیاد، می خوام با رمزی چیزی سریع تا آخرش برم بعد بی خیالش شم. یه چند تا ترینر گرفتم ولی هیچ کدومش کار نکرد. Cheat هم براش پیدا نکردم
دوستان کسی مدونه بازی چند مرحله هست ؟
بابا این بازی سر سه سوت تموم میشه اصلا حال نمیده با چیت برید.من کلا 3 ساعت بازی کردم بروی حالت مارین شد 45%.
آره منم یه مرحله فقط رفتم 6 درصد شد، ولی حال سعی کردن هم براش ندارم، حالا اگر کسی داره یه حالی بده بذارتش
مرسی
برین به این ادرس هر کدومشون میخواین دانلود کنین
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_aliens_vs_predator.shtml
تشکر مشکل صدا نداشتن بازیه منم حل شد :10:نقل قول:
یه نفر سیو مارین رو بذاره
سیو دوم مرحله ی آخر بازی
من توی مرحله ی آخر همین که بازی شروع میشه از یه ارتفاعی میفتم پایین!!
دوست عزیز تو اونجا اگر دقت کرده باشی دو طرف ملکه یه وسایل زرد رنگی آویزونه که فکر کنم منبع انرژیه. اونارو چند بار بزن منفجر بشن. زیاد خودت رو درگیر الینس ها نکن.نقل قول:
در آخر بعد از انفجار اون دوتایی که گفتم یه بار دیگه دستگیره آتیش رو بزن تا کاملا ملکه بسوزه:31:
دوستان من تو نقش أدم که بازی می کردم تو مرحله یکی مونده به آخر دچار مشکل شدم که تو بازی که میره یه صفحه سیاه میاد و بعد میسوزه. کرک و پچش رو ریختم ولی دیگه سیوهای بازی رو نمشناسه . چه کار کنم . اگر کسی تا آخر رفته یه سیو بی زحمت بزاره:41:
دوستان، من دارم با نژاد آدم ها بازی می کنم....البته فعلا این بازی داره با روان من بازی می کنه اینقدر اذیت میکنه!!!! یه مرحله ای که نمی دونم مرحله چنده، وقتی رد می کنی تموم می شه و می خواد بره مرحله بعد، از یه جایی پرت می شه پایین و میمیره!!!!!!! این چه مرگشه!!! جیی که میفته زمین یه جایی مثل یه مقبره خیلی تاریک زیر زمینه که یه عالمه سوراخ سنبه داره.... احتمال زید باید یه پچی چیزی مصب کنم تا درست شه.... کسی دارتش؟
سلام
این بازی موقع نصب 32 گیگ فضا می خواست که مجبور شذم دوتا درایو رو یکی کنم ولی انگار مرض داره بعد نصب همش 17 گیگ فضا اشغال کرد دوستان میدونن چرا؟
یه سوال مهم داشتم وقتی یه کم بازی می کنم از بازی میپره بیرون, سیستم هم خوبه و آخرین درایورها نصبه.
مشکل چیه ؟اگه کرک سالم یا پچ برای حل این مشکل می خواد دوستان لطفا کمک کنند و بچه هایی که با هر سه تا این بازی رو
تموم کردن کدومش جذابتره؟
با تشکر
Cpusatan این که شما میگی از یک جایی میفتی میمیری من که همچین چیزی ندیدم ولی یک قسمت هست که داری فرار میکنی از دست Aliens ها یکجایی میفتی که و وقتی بیدار میشی میبنی داره یک Alien با خودش میبره .بعد شما یک عکس بزار تا دوستان بتونن بهتر و راهتر اهنمایی کنن
در مورد تموم کردن بازی من از سه حالت خوشم اومد.ولی قویترین حالش Pedrator هست بخاطر لوازمی که داره هیچی جلودار نیست.بعدش حالت مارین بخاطر جو ترسناکی که داره.اخرین حالت هم Alien چون این حالت موش و گربه داره همش باید کمین کنی طمعه رو شکار کنی.شما مجبور هستید که سه حالت رو تموم کنید که داستان رو کامل بفهمید.
یک توصیه اصلا از ترینر استفاده نکنین که این بازی رو حالت نرمال 8 تا 9 حداکثر تو سه حالت بیشتر طول نمیکشه.
این بازی مثل اینکه برای Pc بد پورت شده چون شما اگر رو سیستم توپ هم بازی کنید بعضی جاها مشکل داره.من خودم تو کل بازی مجبور شدم سیستممو دوبار Restart کنم.
2 صفحه قبلو بخوننقل قول:
منم همین مشکلو دارم
بعد از اینکه سوار آسانسور میشی توی مرحله ی آخر بجای اینکه از آسناسور بیاد پایین از یک ارتفاع خیلی بلند میفته و میمیره
من رفتم از یک ترینر استفاده کردم و کاری کردم که با پایین افتادن نمیرم کار کرد
ولی متاسفانه پایین هم که رسیدم بازم بازی گیر داشت
یک محوطه ی وسیع روبروت هست که باید بجنگی ولی هیچکس جلوت ظاهر نمیشه
کلی باهاش ور رفتم
آخر سر آن اینستال
من که بازی رو با حالت Marine و Predator تموم کردم با همچین باگی روبرو نشدم !نقل قول:
احتمالا مشکل از DVD بازی بوده !
خوب بازی دیروز رسید بدستم
فکر نمیکردم خوشم بیاد از بازی چه برسه بشینم بازی کنم
فاکتور اصلی بازی اون محیط های فوق االعاده تاریک و رع ب اوره که به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده و یک هیجان خاصی میده برای بازی
قوی ترین نکته بازی هم lighting و shadow خارق العاده بازی هست که به همون ترس بازی اضافه کرده
مدل ها هم نسبتا خوب طراحی شدن
صدا گذاری بازی قوی کار شده
داستان نسبتا گیرایی هم داره
کنترل بازی به خصوص موقع درگیری ها ضعف داره یکم که اذیت میکنه به خصوص موقع نبرد از نزدیک با دشمن ها
2 ساعتی بازی کردم اینها بدست اومد تا بعد
دوست عزیز سلام
اگه میتونی سیو بازیتو بزار تا بچه ها دانلود کنند
ممنون میشم
داریوش
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
بچه ها کسی که کل بازیرو تموم کرده خوب سیو بازیرو بزاره تا بچه ها دانلود کنند
از دوستان اگه پچ یا کرکی که آخرین نسخش هم باشه برای جلوگیری از پرت شدن بیرون لطف کنن ممنون میشم
با سلام .
من 2 تا سئوال داشتم .
اول اینکه من یه نسخه از این بازی رو دانلود کردم با حجم 4 گیگابایت !!
در صورتی که نسخه ی 5DVD رو هم تو بازار دیدم .
خواستم ببینم اینا باهم دیگه فرقی دارن ؟
دوم اینکه بازی رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد .
اول بازی که بلند میشی و اطرافت رو نگاه میکنی و H میزنی که حالت بهتر میشه
بعد میگه که دکمه ی T رو واسه Flash Light بزن .
وقتی این دکمه رو میزنم بازی هنگ میکنه و Close The Program میده و از بازی میاد بیرون .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
دوست عزيز اين بازي حدود 17 گيگ فقط حجم نصب كننده و فايل هاي اونه البته اگه اشتباه نكنم چطور شما 4 گيگي دانلود كرديد
مطمئنا نسخه Fake هستش اين بازي خيلي حجمش زياده
در ادامه پست قبلیم باید بگم واقعا پشیمان شدم از خرید این بازی
اینقدر که gameplay ضعیف و مزخرفی داره
حالا جدا میفهمم دلیل این امتیاز ها چی بوده
بازی و save هاش رو کامل پاک کردم از console و dvd ش رو هم دادم به کسی ..
ادم وقتی 4 تا بازی 9 و 9.5 میره تازه میفهمه چرا یک بازی میشه 5 و 4.5
دوست عزیز اگه Fake باشه که نمیره تو بازی .نقل قول:
یا اول بازی رو اجرا نمیکنه .
شما خودت بازی کردی ؟
از چه کرکی استفاده کردی ؟
سلام
من با حجم 3.7 گیگ دانلود کردم و نصبش هم کردم اصلا مشکلی نداشت و 17 گیگ فضا گرفت البته موقع نصب
32 گیگ فضا خواست که بعد از نصب به 17 گیگ رسید.
میشه اون کرکی که استفاده میکنی رو به منم بدی ؟نقل قول:
اول بازی که T میزنی و Flash Light روشن میشه هنگ نمیکنه ؟
مال من اونجا هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون . :41:
برو به اين سايت اين كار مي كنه يعني بايد كار كنه :نقل قول:
نقل قول:
کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_bioshock_2.shtml
دوست عزیز این که مال Bioshock 2 هست !نقل قول:
بازی رو دوباره install کن بدون اینکه کرکی کپی کنی یعنی فایل ها مال خود بازی اصلی باشن,نقل قول:
باید سه تا فایل آپدیت نصب کنی
این آپدیت ها رو به ترتیب نصب کن:
(فایلهای کرک شده هم تو فولدر skidrow در آپدیت شماره 3 هست)کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد: afterpre.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب آپدیتها احتمالش هست که سیوهای شما شناخته نشه و دوباره از اول باید بازی کنید.
اول آپدیت 1 سپس 2 و در آخر 3 رو نصب کن و فقط فایل کرک داخل پوشه آپدیت 3 رو کپی کن.
موفق باشی
ممنون دوست عزیز ولی لینکا بهم ریختس .نقل قول:
میشه یکمی مرتبشون کنی ؟
ممنون میشم .
تصحیح شدند
من توی اجرای بازی مشکل دارم تمام این صفحات دوستان رو هم خوندم و هم اجرا کردم البته آنهایی که به مشکله من مربوط میشد فروشنده بازی رو نصب کرده البته اروره binkw32 را موقعه کلیک بر روی A&P.exe رو در داخله کرک دارم . این سایت برای کمک هست نه برای عصاب خوردکنی و سر کار موندن .لصفا لینک هایی که میگذارید از سالم بودنش و وجود داشتنش اطمینان حاصل کنید .
من این بازی رو خریدم همه منوهاش روسی هست حتی زبان صحبتشون همش خرچنگ قورباغه هست راهی هست که بشه منوهاش رو انگلیسی کرد اگر یک ترینر خوب هم سراغ دارید بزارید ممنون
نقل قول:
اوصلا شما هر چیزی که بخواید تو سایت Gamecopyworld.com که سرچ کنید میاره.از کرک و پچ و ترینر
سلام دوستان
میشه این بازی رو لن بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ازدوستانی که بازی روتمام کردن راهنمایی میخوام باپرداتورتقریبااخربازی یه جاگیرکردم بعدازکشتن ملکه میره تویه گودال جلوی راهش اتش داره کلی الیانس میادهرچی میکشی تمام نمیشه راهم بسته فقط یه محوطه بادوجای شارژانرژیه .ممنون
عکس بزار.بعد کلا این بازی همش فضای باز هست
اون جارو باید فرار کنی...اگه اشتباه نکم چند تا در هستن که باید از یکیشون فرار کنی...خوب دور وورت رو نگاه کن...یه تعداد سرباز هم نمیان ؟؟؟؟نقل قول:
سلام ازدوستانی که بازی روتمام کردن راهنمایی میخوام باپرداتورتقریبااخربازی یه جاگیرکردم بعدازکشتن ملکه میره تویه گودال جلوی راهش اتش داره کلی الیانس میادهرچی میکشی تمام نمیشه راهم بسته فقط یه محوطه بادوجای شارژانرژیه .ممنون
(واسه این باشک گفتم چون خیلی وقته که تمومش کردم...اگه عکس بزاری دیگه چه بهتر...)
دوستان لطفا کمکم کنید من به اشتباه در پوشه ی بازی فایل avp.exe رو پاک کردم ولی تمام حجم بازی سر جاشه فقط ایکون استارتو avp.exe رو تو پوشه بازی پاک کردم نسخه ی بازی من 5 دی وی دی هست لطفا این ایکونو در اختیار من بزارید تا بازیو بتونم استارت کنم و دوباره از اول نصب نکنم فدای دوستان
اگه آیکون اصلی بازیه یعنی همینه که روش کلیک میکنی تا بازی بیاد میتونی باجایگزینی دوباره کرک بدستش بیاری اگر هم فایل کرک رو نداری از اینجا دانلود کن:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/avp_2010.htm