باعرض سلام.
میخواستم بدونم آیا رم مینی لب تاپ ها رو میشه عوض کرد.
مدل asus 1005PX .ممنون
Printable View
باعرض سلام.
میخواستم بدونم آیا رم مینی لب تاپ ها رو میشه عوض کرد.
مدل asus 1005PX .ممنون
ميني لپ تاپ خوب كه امكانات خوبي داشته باشه و كيفيت ال سي ديش خوب باشه - سايزش 10 اينچ باشه و وزنش هم پائين باشه چه برند و ماركي خوبه؟؟؟ براي استفاده مديران ميخوام. ممنون ميشم معرفي كنيد.
سایز 11 یه کانفیگ فوق العاده سراغ دارمنقل قول:
بهترین انتخاب با توجه به تجربه ای که دارم Hp dm1-3113 هستش
این دستگاه مشخصات خوبی داره
Amd E350/3Gb ram/320++ hdd/Ati 6310 384mb vga/w7 home
این مدل یه دی وی دی رایتر هم به عنوان Gift داخلش هست قیمتش هم نسبت به مشخصاتش عالیه تا یادم نرفته بگم 11.6 هست و 1.4 وزنش هست قیمت هم 620 تومن
جایی هستش عکس با مشخصات فارسی داشته باشه پرینت بگیرم به مدیرم بدم ببینه. ممنونم
نقل قول:البته قیمتش رو بالا زده خواستی پ خ بزن بگم از کجا می تونی قیمت خوب بگیریکد:http://www.hpcompco.com/Pasargad_Group.php?productID=103
مهرداد جان يه نمونه از سوني هم ميتوني بهم بدي؟؟؟؟ چون مد نظرشون سونيه و اينكه اينترنت برن و اتوماسيون اداري رو اجرا كنن و استفاده كنن كه جوري باشه كند نباشه.
سونی سری YB می تونی بگیری تقریبا با همین مشخصات و 150 تومن بالاتر مشخصات تا 90 درصد همینهنقل قول:
باسلام
دوستان من یک لپ تاپ Asus 1015 b خریدم . با توجه به اینکه اکثر لب تاپ های 10 اینچی بازار اتم هستش ، به من این مدل رو پیشنهاد دادند که دو هسته ای هستش و از همه مهمتر اتم نیست و AMD هستش !!!!
CPU : AMD® Vision C50 1.0GHz (dual core) Processor
Graphic: AMD® Radeon HD 6250
Ram : 2Gig
در کل میدونم این سری از لب تاپ ها مخصوص کارهای سبک و اینترنتی هستش اما من یک مشکل اساسی دارم و اونم اینه که سرعت دیدن عکس ها تو این لپ تاپ خیلی پائینه !!!!! خیلی رو اعصابه !!
فکر نمیکنم دیدن عکس کار سنگینی به حساب بیاد !!
جالبیش اینه که فیلم های 1018 رو به خوبی هر چه تمام تر و بدون هیچ مشکلی پخش میکنه ! اما عکس . . . کنده !
عکس های توی اینترنت نه ها ! منظورم عکس های سیو شده توی سیستم هستش !
میخوام ببینم همه دوستانی که لب تاپ های 10 اینچی دارن اینقدر سرعت دیدن عکس توی سیستمشون پائینه !!!!
آیا راه حلی برای افزایش سرعت دیدن عکس ها وجود داره ؟!
نقل قول:
من که مشکلی ندارم!
بله، رم دستگاه شما 1 است، یه 1 دیگه میشه روش گذاشت، فکر کنم طرفای 40 تومن میشه، مطمئن نیستم.نقل قول:
یعنی شما وقتی تو برنامه Windows Photo viewer خود ویندوز 7
Next میزنین ، سریعا رد میشه ! بدون هیچ مکسی ؟!
دوستان دیگه نمیتونن به من کمک کنند ؟
کسی مشکل منو نداره تو کار با لب تاپ هاشون ؟
سلام به نظر من dell mini10از همه بهتره من حدود یک ماهه که گرفتم خیلی راضیم نسبت به پولی که میدی میرزه:11:
مبارکتون باشه جناب o_msh_o !
حالا این dell mini10 که میگی خوبه، روش ویندوز 7 هستش یا xp ؟
سرعت باز شدن عکسا سریعه ؟
سلام
آیا مینی که سی پی یو دو هسته ای داشته باشه تو بازار هست؟ من چند جایی رفتم نبود کسی اطلاعی داره؟
رفیق سی پی یو های n550 و n570 دو هسته ایند.نقل قول:
سلامنقل قول:
جدا؟ چه جالب نمی دونستم! :31:
به نظرتون میشه روش برنامه ای مثل ویژوال استادیو رو به راحتی ران کرد؟ فتوشاپ و کورل و اینا چطور؟
نظرتون راجع به مینی لب تابای سونی چیه؟
سلام دوستان این مینی حساب میشه دیگه درسته ؟
الان من قصد خرید اینو دارم به نظر شما تو ایران چنده ؟
اینجا که زده 349.99
فک کنم به پوله ما میشه : 470 تومان اگه کار مزدو دلار .... درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباركه. عكسش رو بزار و قيمتي كه خريدي و اينكه ضعف هايي داره چيه؟؟؟ منم ميخوام بخرم نميدونم تپلت بخرم يا ميني لپ تاپ يا برم لپ تاپ بخرم. موندم خلاصه. جالب اينجاست تو ايران پول لپ تاپ ارجينال دنيا رو ميدي تازه بالاتر آخر هم لپ تاپي كه ميدن درجه 1 نيست و با لپ تاپي كه از اروپا ميخري مياري فرق داره. من 2 مدل لپ تاپ ايسر رو يكي از اروپا آورده بودن با اينجا برابري كردم كلي فرق دارن.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اين ميني لپ تاپ گيگابايت مدل M1005C خوبه ؟؟؟؟ برند گيگابايت قابل اطمينان هست؟؟؟؟
من پیشنهاد میکنم بجای این لپ تاپ های مینی برین یک لپ تاپ 14" بخرین !!!
مینی ها که به لعنت خدا نمی ارزه !
فقط به یک درد میخوره اونم اینترنت گردی !!! والسلام !
که این کارو با گوشی موبایلتم میتونی بکنی !!!
البته این تجربه منه ! که خیلی سرعت و کیفیت برام مهمه !
اگه شما آرامش و اعصاب راحتی داری که میتونی واسه هر کار کوچیکی (به غیر از وب گردی البته ) منتظر فکرکردن سی پی یو سیستمت بشینی، احتمالا میتونی با این مینی ها کنار بیای و لذتش رو هم ببری !
سلام دوستان این مینی حساب میشه دیگه درسته ؟
الان من قصد خرید اینو دارم به نظر شما تو ایران چنده ؟
اینجا که زده 349.99
فک کنم به پوله ما میشه : 470 تومان اگه کار مزدو دلار .... درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دویتان کسی نیست کمک کنه
سلام رفیقنقل قول:
بله نت بوکه(مینی لپ تاپ)
تو ایران هنوز نیومده
اونجا زده 349 پوند نه دلار قیمت پوند الان 2170 ه ک میشه 750000 تومن حالا فک کن ایران بیاد چند میشه:27:
این قیمتا نمیرزه دنبال ی مدل دگ باش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=533695
این الان یعنی چی؟:18:نقل قول:
هر وسیله ای کاربرد خودشو داره دگ قرار نیست ک با نت بوک بشینی کال اف بازی کنی:13:
نت برای کارای سبک مثل وبگردی و انتقال اطلاعات و فیلم دیدن و........ بسیار بسیار مفیده:10:
شما نسنجیده کار کردی حالام ب مشکل خوردی نظر کلی ندین:46:
بله درست می فرمائید شما ! من نسنجیده عمل کردم !
اما با تعریف هایی که تو این جور فروم ها میشه شاید خیلی ها ندونن که این نت بوک ها فقط و فقط تک کاره است !
یعنی کشش دو کار همزمان سبک رو با هم نداره !!!!!!
یعنی شما نمیتونی وقتی داری با مرورگر موزیلا کار میکنی بصورت همزمان یک فیلم یا اهنگ هم اجرا کنی !!!!!
این خیلی دیگه ضعفه !
ما میگیم نت بوک تخصصا مال کارای اینترنتی هستش ، قبول !
ولی فکر نمیکنم کسایی که میرن این نت بوک ها را میخرن نخواهند که در کنار وب گردیشون یک آهنگ هم گوش بدن !!!
به نظر شما این توقع زیادیه ؟
اینی ک شما میفرمایینو من باید خودم شخصا چکش کنمنقل قول:
ب یاری خدا فردا نت بوکم میرسه در اولین فرصت تست میکنم ولی فکر نمیکنم اینجوریام باشه ها!!!!!!!!
ميني لپ تاپ خوب در بازار چي هست الان؟؟؟ اين مدل Hp dm1-3113 خوبه ؟؟؟ براي مدير خودمون ميخوام كه بتونه اتوماسيون اداري رو از بيرون و منزل استفاده كنه و آفيس و غيره. مشخصاتش رو ديدم خوبه.
سلام. می خواهم یک مینی لپ تاپ تاچ بخرم که بتونم باهاش از اینترنت و ورد و فتوشاپ استفاده کنم. می تونید بهم پیشنهادی بدهید؟ ممنونم:11:
سلام
من پول واسم مهم نیست...یه برند و مدل خیلی عالی وقوی که سبک هم باشه وموجود تو ایران باشه چی معرفی میکنید؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
اینجوری هم که شما میگی نیست!!! شاید مدل های اولیه cpu atom به علب کش پایین و تک هسته ایی بودن در کارهای multitasking مشکل داشتند...ولی مدل های جدید نوت بوک ها که به پردازنده INTEL ATOM N570 1.66GHZ 1MB مجهز هستند این مشکلات رو ندارند...مدل های جدیدتر هم که در آینده روانه بازار خواهند شد به پردازنده های core i5 و core i7 مجهز میشوند...
البته من فقط با همین پردازنده کار کردم و به هیچ عنوان مشکل شما رو نداشتم...
کانفیگ نوت بوک هم اینه:
Cpu: intel atom n570 1.66ghz 1mb cache
ram: 2gb ddr3 bus 1066
hard: 320gb
graphics: intel
شاید نوت بوک شما ویروسی بوده...فکر نمیکنم دیگه مشکل تا این حد حاد باشه که نتونه همزمان یه آهنگ پخش کنه:31:
در پناه حق تعالی باشید
سلام دوستان
من میخوام یه مینی خوب تا 750 هزار تومن بخرم
پیشنهادتون چیه ؟
راستی قیمت این چنده ؟ :
Apple MacBook Air MC506
ممنون
سلام دوست عزیز
من میخوام یه مینی لپ تاپ حدود800 تومن بخرم شما چی پیشنهاد میکنید؟
و نظرتون راجع بهidea pad s10-3t
سلام دوستان عزيز با 500 هزار تومان ميني لپتابي هست كه ويديوهاي 1080pرو بدون مشكل پخش كنه ؟
سلام
یه مینی لپ تاپ تا قیمت 500 تومان.برای خوندن ایبوک با قابلیت نصب سیستم عامل لینوکس.صرفا مارک لنوو و باقابلیت تبلت و خیلی سبک .
راستی قدرت سخت افزاری تبلت بیشتر است یا مینی لپ تاپ تبلت؟
برای این کار گوشی تبلت بهتره یا مینی لپ تاپ تبلت؟
ممنون
سلام دوستان عزیز
یه لب تاپ مینی دل مدل inspiron 910 دارم هارد ssd با ظرفیت 8 گیگابایت روشه، میخواستم هارد افزایش بدم. استاتید محترم اگه راهنمایی کنن که میشه هارد sata روش نصب کرد و چه مدلی ممنون میشم.
سلام اگه ممکنه تمامی اطلاعات مینی لبتاب هایی رو که قیمت انها از 400 به بالا هست رابا تمامی کاربرد هایشان را در سایت بذارید:sq_16:نقل قول:
تاپیک کاملا خوابیده:n03:
سلام .
من دنبال یه مینی لپ تاپ برای وبگردی ، تماشای فیلم ، با عمر باطری بالا ، صفحه نمایش مات و ظاهر شیک با سیستم عامل ویندوز میگردم .
اگه کسی سراغ داره لطفا معرفی کنه .
ممنون
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
آقا کسی نبود جواب بده ؟
تو این هفته میخوام برم بگیرم .
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
الان ديگه چيزي به اسم ميني لپتاپ نداريم
الترا بوك ها اومدن
برا مشاوره در قيمت مربوطش تاپيك ايجاد كنيد