لطفا پاک شود......
Printable View
لطفا پاک شود......
بازی رو اکثر اونهایی که شدیدا FAN بودن دان کردن و خودشون رایت کردن دارن بازی میکنننقل قول:
فروشنده ها هم منتظر لینک بدون مشکل هستن
وگرنه که همین لینک ها مشکلی نداره برای Offline
البرز جان این قضیه از همون طرحی داره اب میخوره که این ماه 9 امین ماهی هست که حد اقل من با خبر شدم که قرار بوده انجام بشهنقل قول:
تفکیک انجمن PC و Console
اکثر فروم ها و برای نمونه همین BC مدت هاست که همه بازی ها برای هر 3 پلتفرم انجمن جدا گانه داره و اصلا از این اتفاقات پیش نمیاد
به نظر منم برای P30 تنها چاره باقی مونده همینه گرچه اینجا انجمن تخصصی بازی نیست و برای همین تا الان انجام نشده
چون یک سری واقعا ول کن قضیه نیستن
خودتم مثال زدی برای بازی های Exclusive و Multi
اینجا هم نمونش هست که بازی برای pc نیست ( حد اقل فعلا ) و معلوم هم نیست کی بیاد ( اگه قرار باشه بیاد )
یک سری میان تاپیک رو به اسپم میکشن و اغلب توهین میکنن و متاسفانه در نظر هم دارن که نه کسی بهشون جواب بده نه کسی جلوشون واسه و اونها هر کاری خواستند انجام بدن
به من ارتباطی نداره کی کجا میره و چه پستی میده ولی وقتی یک سری hardcore fan متعصب PC هستند و میدونن که بازی برای PC نیست میان پست میدن و اون مساله به کنار پست های میدن که اصلا در حیطه بازی و بحث راجع به بازی نیست ( کلی دارم میگم راجع به اکثر تاپیک ها )
نقل قول:
رفقا ادعای حرفه ای بودن و پروفشنال بودن دارن ولی دیگه دارن شورشو در میارن...:2:
بابا این جا بچه ها میان یه اطلاعاتی از یه بازی به دست بیارن نه این که کل کل چند نفر رو ببینن
در مورد این قسمت هم نمیدونم منظورت چه اشخاصی بودن ولی اگه بین این گروه که مخاطب قرار دادی من هم هستم که باید بگم از 3 ماه قبل که با چندی از مدیران و همکاران کلی صحبت کردیم تو PM , خیلی خیلی سعی کردم خودم رو حد اقل کنترل کنم و اغلب با برخورد به این موارد یاد حرف مراد جان میافتادم که یک جایی گفتن اگه یک سری خود داری نکنن و جمع نکنن بحث رو تاپیک منحرف میشهنقل قول:
در کل اگر یه چنتا اخطار از جیب مدیرا بیرون بیاد وضع به حالت عادی بر خواهد گشت
و تو همین مدت تعداد دفعات بسیار زیادی شده تو تاپیک های مختلف دیدم که یک سری همچنان ادامه میدن و میتازن
ولی دخالتی نکردم و از این به بعد هم سعی میکنم از این هم کمتر وارد این بحث های بی نتیجه بشم چون جز مصرف انرژی برای تایپ با Keyboard چیزی نداره
در اخر هم تا اونجایی که میدونم اکثر بچه های انجمن بازی که میشناسم اخطار گرفتن
حالا اگه با اخطار به من و امثال من حل میشه قضیه مسئو لین امر بسم الله ... :46:
فقط امیدوارم این داستان یک جایی تمام یشه
تاپیک ـه splinter cell پر لینک بود خودمو جر دادم بازم لینک میذاشتن :دینقل قول:
چه عجب دست به کار شدی مسعود :دی
بی نتی هست و هزار درد و رنج... تابستون زمان بازگشت به قانون اساسی هستش : دینقل قول:
تاپیک ـه splinter cell پر لینک بود خودمو جر دادم بازم لینک میذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب دست به کار شدی مسعود :دی
+
این قضیه تفکیک انجمن بازی هم شده مثه پروژه قطار شهری مشهد!!نقل قول:
البرز جان این قضیه از همون طرحی داره اب میخوره که این ماه 9 امین ماهی هست که حد اقل من با خبر شدم که قرار بوده انجام بشه
تفکیک انجمن PC و Console
اکثر فروم ها و برای نمونه همین BC مدت هاست که همه بازی ها برای هر 3 پلتفرم انجمن جدا گانه داره و اصلا از این اتفاقات پیش نمیاد
به نظر منم برای P30 تنها چاره باقی مونده همینه گرچه اینجا انجمن تخصصی بازی نیست و برای همین تا الان انجام نشده
+
اگه آدم یه سری مسائل رو ندیده بگیره خیلی از این مشکلات حل میشه.
اگه یکی اومدمثلا به pc یا کنسول گیر داد.. حتما نباید جوابی داده بشه... اگه ناراحت میشین صفحه رو ببندین نه اینکه یه چیزی بگینکه 10 تا صفحه دیگه جلو بره
خلاصه اینطور بحث ها چیزی نداره جز اینکه ارزش آدم رو کم کنه همین و بس...
يحيي نيست بهتر بود حرفي ازش زده نشه ولي همين يحيي حرفهايي به من زد كه حقيقت اون بود .نقل قول:
حالا که فکرشو می کنم می بینم تقصیر یحیی نبود دم به دقیقه یه بار قهر میکرد بیچاره جون به لب شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند صفحه برگردين عقب ببينيد چي شده و كي توهين رو شروع كرده .نقل قول:
اگه یکی اومدمثلا به pc یا کنسول گیر داد.. حتما نباید جوابی داده بشه... اگه ناراحت میشین صفحه رو ببندین نه اینکه یه چیزی بگینکه 10 تا صفحه دیگه جلو بره
خلاصه اینطور بحث ها چیزی نداره جز اینکه ارزش آدم رو کم کنه همین و بس...
در ضمن مسعود جان اگر ارزش به اين چيزاست و اينقدر كوچيكه ، من ميخوام بي ارزش باشم .
بازی برای پیسی بیاد برای پی سی بازا خوبه ولی برای این مدیرای سایت یعنی بیچارگی!!!بازیهای انحصاری رو ببینین همه در مورد بازی به نقد و بررسی نمره ها میپردازن در مورده بازی صحبت می کنن ولی اگه یه بازی واسه پیسی بیاد!!!اقا اینو دانلود کردم لوگو میاد بازی نمیاد!!کرک ریزر نیومد بازی چه سیستمی میخواد!؟؟چرا بازی من صدا نداره ،نمیزارن یه دو روز هم بگزره هکرای زحمت کش حداقل وقت -- کردن داشته باشن اقا تا لینکا اومده دان کرده الانم میاد تاپیکارو به...
در کل ببخشین بی ربط به تاپیک بود ولی رو دلم مونده بود !!!
لطفا بحثو ادامه ندید که اصلا فایده نداره. من خودم لیاقته یه اخطارو دارم چون بحثو من شروع کردم.از همه بخصوص PC گیمر ها هم معذرت میخوام.نقل قول:
بازی برای پیسی بیاد برای پی سی بازا خوبه ولی برای این مدیرای سایت یعنی بیچارگی!!!بازیهای انحصاری رو ببینین همه در مورد بازی به نقد و بررسی نمره ها میپردازن در مورده بازی صحبت می کنن ولی اگه یه بازی واسه پیسی بیاد!!!اقا اینو دانلود کردم لوگو میاد بازی نمیاد!!کرک ریزر نیومد بازی چه سیستمی میخواد!؟؟چرا بازی من صدا نداره ،نمیزارن یه دو روز هم بگزره هکرای زحمت کش حداقل وقت -- کردن داشته باشن اقا تا لینکا اومده دان کرده الانم میاد تاپیکارو به...
در کل ببخشین بی ربط به تاپیک بود ولی رو دلم مونده بود
ٍESRB به عنوان Red Dead Redemption به خاطر موضوعات سنگینش درجه ی “M” را اعطا کرد .
ظاهرا این بازی به عنوان مثال دارای صحنه های خون و خونریزی ، خشونت ، برهنگی کاراکترها ، الفاظ ناپسند ، صحنه های فراوان و ناپسند جنسی و همچنین استفاده از مواد مخدر می باشد .
این یک بازی Open-World Action-Adventure است که بازیکنان نقشJohn Marston را که یک خلافکار ارشاد شده است و وظیفه ی دستگیری گروه خلافکاران قدیمی خودش را دارد ، برعهده میگیرند .
در این بازی گیمرها در محیطهای وحشی غرب پرسه میزنند و مأموریتهای مختلفی را برای دستگیری اشخاص جنایتکار و اجرای قانون انجام می دهند . از جمله ی این کارها کمک به افراد معمولی در مشکلات ، تحویل گرفتن بسته های مواد مخدر ، دستگیری قانون شکنان و حذف رقبا می باشد .
گیمرها در این بازی از شاتگان ، تپانچه و دیگر تفنگها برای کشتن دشمنان در نبردهای مسلحانه ی واقع گرایانه استفاده میکنند . گیمرها میتوانند از نبردهای تن به تن با سلاح سرد استفاده کنند و همچنین با شلیک به دشمنان که در محدوده ی نزدیکی هستند و یا هدف قرار دادن قسمتهای خاصی از بدن دشمنان ، افکتهای صحنه آهسته را اجرا کنند . اغلب اوقات از بدن کاراکترها وقتیکه به آنها گلوله برخورد میکند خون به بیرون میپاشد و در صورتی که head shot شوند و یا مورد حمله با چاقو قرار گیرند خون بیشتری به بیرون می پاشد . در ادامه جسدهای خون آلود و ناقصی که در طویله ها به دار آویخته شده اند در این بازی قابل رؤیت هستند .
گیمرها میتوانند به افراد معمولی شلیک کنند ولی سیستم ” Wanted Level ” مانع انجام این کار میشود بطوریکه واکنش در این صورت تحت تعقیب قانونی قرار گرفتن شما خواهد بود .
پس خوش به حالمون شد.:8:
موندم چه جوری وصل کنم به TV بازی کنم.نمیشه نسخه اسلامی بازی ( ریجن اسلامی ) بدن بیرون.دی:نقل قول:
صحنه های فراوان و ناپسند جنسی و همچنین استفاده از مواد مخدر می باشد .
چه جالب همراه با این بازی پرنس هم اومد!
دیگه بدتر:21:
مسعود جان داداش خوب لینک درست اما خبره اومدنه بازی چی ؟؟نقل قول:
mohammad_twe جان طبق قوانین گذاشتن لینک دانلود فقط در انجمن دانلود بازی
بیخیال.... من میدونم چه پدرکشته گی دارم که اینطوری میشه :46::40:
محمد جان! تنها لینکهای دانلودی که تو اشتباها میزاری تو تاپیک بازی, پاک نمیشه... در مورد بقیه هم اعمال میشه. (شاید بعضی وقت ها که عمدی هم نیست اون پستها رو نبینیم اما روزای بعدش اعمال کنیم)نقل قول:
یه بار پست ویرایش میشه خبرش میمونه. اما بعدش دیگه نه. چون اینطوری طرف هی عادت میکنه که مدیریت میادش و پستش رو اصلاح میکنه.
همین الانه که این پست رو میزنم یه پست دیگه حاوی لینکهای دانلود بازی از همین تاپیک رو پاک کردم...
دوستان دقت کنن. جای معرفی لینکهای دانلود تو انجمن دانلوده نه تاپیک های بازی... ممنون از توجه!
خب به سلامتی این بازی هم اومد خدا کنه با یک open world عالی طرف باشیم قبلا خیلی از این بازی تعریف
شده بود حالا خدا کنه امتیاز خوبی بگیره حداقل 8 رو باید بگیره یکی از نقاط قوت بازی داستان بازی هستش.
داداش مگه خبر نداری ؟!!!نقل قول:
قراره ریجن اسلامی این بازی با عنوان "جان ولایتمدار" که از قضا یه منافق سبز ارشاد شده هستش به زودی همزمان با هفته دفاع مقنس منتشر بشه:27:
خبر خوشتر اینکه فقط انحصاریه PC هستش:31:
RDR شاهکاری فراموش نشدنی خواهد شد.
این بازی با 99.9% :18: به عنوان Most Popular و 99.9% :18: به عنوان Most Wanted دست پیدا کرده است.
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
مشخص شده است که نسخه PS3 بازی Red Dead Redemption دارای محتویات اختصاصی است. این موارد بیشتر شامل لباس ها، سلاح و امکاناتی است که به صورت دانلودی ممکن است برای این نسخه عرضه شود.
طبق اسکرین شاتهایی که یکی از کاربران IGN ارسال کرده، لباس "Walton Gang" و "Solomon's Folly Gang Hideout" مطالبی هستند که فقط در نسخه پلی استیشن 3 بازی وجود خواهند داشت.البته راک استار هنوز به طور رسمی این قضیه را اعلام نکرده است.
این بازی برا pc هم میاد یا نه.
نیومدهنقل قول:
فعلا هم خبری نیست
تا چند ماه دیگه که ببینیم rockstar نظرش چیه
سلام
من امروز پایتخت بودم و بازیو بعضی ها آورده بودند.4 هزار تومن
طرف داد به من و داشت پولو ازم میگرفت که بهش گفتم من کنسول ندارم:41: .هم حال من گرفته شد و هم حال اون:31:
حالا بچه ها من واقعا قصد خرید 360 دارم.لطفا یه راهنمایی توپ برای خرید کنسول بهم بدید.چه مدلیشو بخرم و از این جور چیزا.
راستی توی هارد 360 میشه فیلم ریخت ؟ممنونم میشم راهنماییم کنید چون دیگه نمیتونم صبر کنم این بازی برای pc بیاد
بازم ممنون
اینجا:نقل قول:
سلام
من امروز پایتخت بودم و بازیو بعضی ها آورده بودند.4 هزار تومن
طرف داد به من و داشت پولو ازم میگرفت که بهش گفتم من کنسول ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .هم حال من گرفته شد و هم حال اون:دی
حالا بچه ها من واقعا قصد خرید 360 دارم.لطفا یه راهنمایی توپ برای خرید کنسول بهم بدید.چه مدلیشو بخرم و از این جور چیزا.
راستی توی هارد 360 میشه فیلم ریخت ؟ممنونم میشم راهنماییم کنید چون دیگه نمیتونم صبر کنم این بازی برای pc بیاد
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد جان خبر اومدن بازی مشکلی نیست چون اینطوری ما هم میفهمیم و تاپیک منتقل میشه ولی لینک های بازی مشکل دارن و هومان عزیز هم توضیحش رو داد...نقل قول:
مسعود جان داداش خوب لینک درست اما خبره اومدنه بازی چی ؟؟
بیخیال.... من میدونم چه پدرکشته گی دارم که اینطوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غزیزم من الان از پایتخت اومدم کل مغازه هارو گشتم هنورز split second رو نیاوردن چه برسه به این شما از کجا داشتی میخریدی؟؟
پس کی می خوان این بازی هارو بیارن ؟؟
توپخونه فکر کنم از همه جا زودتر بیارن
خب سایت IGN گفته که این بازی توسط یه سری اراذل و اوباش :دی پخش شده و نسخه ی کپی هستش...
کلا یه مافیا پشت این قضیه هست که دارن بازار رو فلج می کننن!!اون از آلن ویک اینم از این...
این بازی دو روز دیگه به طور رسمی عرضه میشه...
محتوای مخفی: عجب جعلی کرده ناکس :دی
کد:http://ps3.ign.com/articles/108/1089983p1.html
حرف شما درست هومن جان ! اما پسته من ویرایش نشد ! درجا پاک شد ! اولین باز هم بود لینک دانلود گذاشتم !نقل قول:
محمد جان! تنها لینکهای دانلودی که تو اشتباها میزاری تو تاپیک بازی, پاک نمیشه... در مورد بقیه هم اعمال میشه. (شاید بعضی وقت ها که عمدی هم نیست اون پستها رو نبینیم اما روزای بعدش اعمال کنیم)
یه بار پست ویرایش میشه خبرش میمونه. اما بعدش دیگه نه. چون اینطوری طرف هی عادت میکنه که مدیریت میادش و پستش رو اصلاح میکنه.
همین الانه که این پست رو میزنم یه پست دیگه حاوی لینکهای دانلود بازی از همین تاپیک رو پاک کردم...
دوستان دقت کنن. جای معرفی لینکهای دانلود تو انجمن دانلوده نه تاپیک های بازی... ممنون از توجه!
درکل مورد نداره ! این دفعه رو میبخشم :دی :دی
خب ... اینو من امروز گرفتم .
قطعا بقیه ی دوستان هم میگیرن و از بازی لذت میبرن و من دیگه از خوبیهای این بازی میگذرم و تعریف زیادی نمیکنم ولی تصمیم گرفتم به جای نقد کردن بیام یکم گله کنم :
بازی شباهت بسیار زیادی به جی تی ای داره و هر کی بازی کنه و اسم سازنده رو ندونه هم ناخودآگاه یاد راک استار میفته .
از راه رفتن کاراکتر و گیم پلی و سیستم هدفگیری و کاور گیری بگیر بیا تا شخصیت ها و حتی داستان .
اونوقت من نمیدونم چرا این بازی باید امتیازهای بالا بگیره ولی الن ویک امتیازاش به پای این بازی نرسه ؟
به نظر من که راک استار تو این بازی اصلا کار خارق العاده ای نکرده و ایده ی جدیدی جز اینکه محیط بازی وسترن هست ارائه نداده . داستان بازی هم که همون شیوه ی داستانهای راک استاریه که جی تی ای معروفترین نمونشه . در صورتی که الن ویک پر از نوآوری بود یا حداقل داستانش نو و جذاب بود .
حالا این که هیچ ، بازی 2 تا ایراد اساسی داره (البته من حدود 30 – 40 دقیقه بازی کردم ) :
1 – بهتر بود روی گیم پلی بیشتر کار میکردن چون بسیار سنگین و کند و پر از ایراده .
2 – بازی بسیار آروم و کسل کنندست و واقعا وسطش خوابتون میگیره و حتی اون هیجان ماشین سواری و تیر اندازی و تعقیب و گریز جی تی ای رو نداره .
(اینا رو به پای بد بودن بازی نذاریدا ، اتفاقا بازی جالبیه و برای طرفدارای این سبک میتونه سرگرم کننده باشه و من هم اولش گفتم که فقط نقاط ضعف رو میگم ، وگرنه بازی نقاط قوت زیادی داره )
امتیاز من به بازی :
فکر کنم 8 خوب باشه (البته اگه در ادامه هم مثل اولش باشه بعدا میام تصحیحش میکنم و امتیاز رو میارم پایین )
!!!:18::18:
دیگه علیرضا جان اینقدر هم که بد نیستش که 8 بدیم!!
البته خوب الان تو AW بازی کردی انتظارت از داستان پردازی و مسائل داستانی خیلی زیاده :دی
ولی کلا من خودم شخصا عاشق بازی هایه R* هستم چون واقعا همه چیش سرگرم کننده و فوق العاده ی.
شماها همه بیخیال live شدید که این بازی p2p موجود رو گرفتید ؟ :31:
ما که مردیم و لینک سالمش نیومد
بچه ها بازي رو توپخونه آورده . بريد بگيريد:46:
اگه عاشق این شرکتی که قطعا با این بازی حال میکنی .نقل قول:
منم که گفتم ، بدم نیومد .
ولی یه چیز دیگه هست و اونم اینه که قبل از اینکه بازی بیاد میان انقدر تعریف و تمجید و تبلیغ می کنن که انتظارات بدجور میره بالا .
بعد که بازی منتشر میشه ، چنان میخوره تو ذوقت که با خودت میگی کاش اصلا عکسها و تریلرهاشو نمیدیدم .
این بازی هم انصافا خوبه ولی نه اونقدری که واسش تبلیغ کردن و نه به اندازه ی امتیاز 9.75 سایت game informer .
من که مطمئنم قطعا با این بازی حال میکنم :دینقل قول:
آخه قضیه تعریف و تمجید ها رویه بازی تاثیر میگزاره.
مثلا من هیچ موقع Screen Shot ها رو نگاه نمی کنم البته نه همشونو یکم نگاه میکنم از سبک بازی با خبر بشم دیگه نگاه نمیکنم. تریلرم که هیچ اصلا نگاه نمی کنم...
اما قضیه پیش نمایش هاییه که من از سایت هایه خارجی خوندم... واقعا مثلا برام جالبه که آدم بره شکار با 20 نوع حیوان مختلف فکر کنم... یا مثلا میتونی دوئل کنی یا اسب سواریه فوق العاده که همه ازشون تعریف میکنن یا هم همین گیم پلی زیبایه بازیه های R* که کلا با سبک من بدجوری سازگاره... ( ناگفته نماند که علیرضا تو از سبک Open World خوشت نمیادا :دی در حالی که من یکی از بهترین سبک هایی که دوست دارم Open World هست چون حسه واقعیت رو به من دست میده )
راستی گرافیک بازی چجوریه؟ حالا داستان رو که خوب با اون تجربه ای که GTA IV داشت اینم احتمالا اونطوری که تو میگی اگه مثل اون فوق العاده باشه که دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه... ( کلا R* یک سبک بخصوصی تویه داستان پردازی داره که هر استودیویی نداره و خیلی ها از این نوع سبک داستان پردازی تقلید کردند )
البته هر روز که میگزره مطمئن تر میشم که کلا علیرضا تو از یک سری سبک هایه بخصوصی خوشت میاد :دی ( این نوع سبکی که تویه بازی هایه R* به کار میره معمولا همه پسنده مثل GTA IV یا همین Red Dead Redemption که با اینکه ممکنه بعضی ها وسترن خوششون نیاد اما مطمئنن خیلی ها با این بازی نظرشون عوض میشه . )
اینم منتشر شد عجب شانسی داریم ما............:31::41:
ظبقه دوم بود:20:نقل قول:
وای که چقدر قشنگه بازیش.
خیلی شبیه به GTA هم هست اولشم تقریبا شبیه به gta شروع میشه ولی مشکلش اینه که دیگه زیادی بزرگه منطقه ش .
مجله Playmania به بازی امتیاز 9.8 از 10 داد. این امتیاز بالاترین امتیاز در تاریخ این مجله در کنار GTA IV هستش.
اسکن های مجله:
گرافیک بازی بسیار عالی کار شده .نقل قول:
نقطه ی قوت هم چهره پردازی کاراکتر هاست که معلومه روش وقت گذاشتن .
اما داستانش به نظر من آبکیه . خیلی معلومه که مال راک استاره . ولی از داستان جی تی ای ضعیفتره .
من با بازیهایی که هیجان دارن و از اکشن بالایی برخوردارن و ایده های نو توشون هست حال میکنم حالا هر سبکی می خواد باشه .نقل قول:
مثلا چند وقته سری جدید بازی Dead to rights منتشر شده که اکثرا گفتن بازی ضعیفیه ، ولی من ازش خوشم اومد چون اکشن بالایی داره .
توی بازیهای OPEN WORLD هم با PROTOTYPE خیلی حال کردم ، آخر هیجان بود .
البته از GTA & RED DEAD & SABOTEUR & JUST cAUSE هم خوشم میاد ولی نه اونقدری که عامه مردم باهاشون حال میکنن .
چه می کنه این بازی! چند تا امتیاز جدید دیگه که همشون فوق العاده بالا هستن:
Eurogamer Spain 10/10
Eurogamer Germany 10/10
GamePro 9.5/10
Edge 9.5/10
G4TV 5/5
Cynamite 9.5/10
کلا بازی هایه R* امتیاز گرفتنشون ملسه!!!! نمیدونم چه جذابیتی دارن که امتیاز هایه 10 و 9.5 رو به خودشون جذب میکنن :دی از Edge اصلا انتظار 9.5 نداشتم!!!!:18: فکر کنم IGN و Gamespot هم 9.5 یا 9 یا حتی ممکنه 10 بدن ( البته احتمالش ضعیفه ).نقل قول:
من تا الان ین بازی رو جزو نامزد هایه GOTY امسال قرار نداده بودم... اما مثل اینکه باید بدم :دی
کل امتیازات بازی تا بحال:
- 100.0% | PlayStation Official Magazine UK
- 100.0% | Official XBOX Magazine (UK
- 100.0% | Boomtown
- 100.0% |Hardgame2
- 100.0% | GamePro (US
- 100.0% | PSM3 (UK
- 100.0% | Eurogamer (DE
- 100.0% | Gamereactor (DK
- 100.0% | guardian.co.uk
- 100.0% | Gamer.nl
- 100.0% | mundogamers
- 100.0% | JeuxActu.com (FR
- 100.0% | Gamereactor.se — (SE
- 98.0% | 3DJuegos
- 98.0% | IGN (UK
- 98.0% | Playmania Magazine
- 97.5% | Game Informer (US
- 97.0% | IGN (US
- 97.0% | viciojuegos
- 97.0% |Vandal Online
- 96.0% | Multiplayer.it (IT
- 95.0% | CVG (UK
- 95.0% | Cynamite.de
- 95.0% | GamePro.de
- 95.0% | Meristation
- 94.0% | 9lives.be
- 93.0% | NowGamer (UK
- 92.0% | Games Aktuell (DE
- 91.0% | SpazioGames.it
- 91.0% | Videogameszone
- 90.0% | gamesTM (UK
- 90.0% | Gamekult.com (FR
- 90.0% | jeuxvideo.com (FR
- 90.0% | Eurogamer (IT
- 90.0% | Edge Magazine
- 90.0% | TVG (US
- 90.0% | Total Video Games
- 90.0% | Gamekult — (US
- 1UP | A
- 80.0% | Eurogamer (UK
مراد جان امتیازات فوق العادست
به خصوص این 2 امتیاز
- 100.0% | PlayStation Official Magazine UK
- 100.0% | Official XBOX Magazine (UK
فکر کنم با چیز Huge مثل GTA IV طرف هستیم
این سایت معلومه چشه! به آلن ویک هم امتیاز 7 داده بود!!!نقل قول:
80.0% | Eurogamer (UK
جالبه یوروگیمر آلمان و اسپانیا هر کدوم امتیاز کامل به بازی دادن.
دوستان واقعا برای این سایت بیاید دعا کنیم:31:
IGN میگه داستان بازی قویه، کاراکترهاش استثنایی اند، از نظر ظاهر و گرافیک فوق العاده است، به Sound امتیاز کامل 10 میده و میگه صداگذاری شخصیت ها و SoundTrack ها عالی و حیرت آوره. GamePlay متنوعه و درگیریها و MultiPlayer عالی از آب در اومده و اونوقت بعضی ها میگن این بازی خسته کننده است. اینجا غرب وحشیه نه Bright Falls ! قهرمان داستان یه نویسنده ی معروف شیک پوش نیست که با کابوس هاش می جنگه. قهرمان داستان یه کابوی سختی کشیده است که توی این دنیای وحشی وقت نداره چشم رو هم بزاره و کمی بخوابه! چه برسه به اینکه کابوس ببینه! قرار نیست که RDR بازی کنید تا بترسید یا حس خاصی از ترس به شما دست بده! قراره ترس رو کنار بزارید و خشم و شجاعت رو جانشینش کنید.