آقا من اینجا گیر کردم تصویر زیر را ببینید همونجا که یه کشتی میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=9kkssvk8ax9sur58qu.jpg
Printable View
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=9kkssvk8ax9sur58qu.jpg
خب باید بری با توپ به کشتی شلیک کنی
باید با اون توپ به قایق هایی که از اونور رودخونه میان شلیک کنی .نقل قول:
خوب منم بازی را با تایم 4 ساعت و 56 دقیقه تموم کردم .
واقعا راضی کننده بود از همه جهت هم داستان هم گرافیک هم گیم پلی و...
باید با cannon بزنی قایقا رونقل قول:
راضی کننده نه عالی بود.نقل قول:
باید با اون توپ به قایق هایی که از اونور رودخونه میان شلیک کنی .
خوب منم بازی را با تایم 4 ساعت و 56 دقیقه تموم کردم .
واقعا راضی کننده بود از همه جهت هم داستان هم گرافیک هم گیم پلی و...
توپه البته روش داره . برای اینکه شلیک ها به هدف بخوره باید نشونه رو بالاتر از هدف بگیری .نقل قول:
اونقدر باید توپ رو شلیک کنی که کشتی بزرگه از بین بره .
در آخر هم باید بری پشت مسلسل تا دشمنای تو آب رو بکشی .:10:
{این تایپکو کسایی که بازی رو تموم نکردن نخونن چون ازجذابیت بازی براتون کم میشه:46:}میگم ولی توماس آخر بازی نامردی کرد که روی روتنها ول کرد ورفت با این که فکر میکرد ویلیام مرده ولی بازم نباید روی رو تنها میذاشت ینی برادرشو به اون دختره وپولا فروخت:13:اصلا دلیل کشته شدن ویلیام هم تقصیر توماس بود چون اگه این کارو نمی کرد هیچ کدوم از این اتفاقا نمی افتاد:31:
اقا میشه یکی داستان بازی Call Of Juarez 1 رو بزاره چون من یکشو بازی نکردم ولی دو شو تموم کردم میخوام ببینم داستانش چیه؟؟
این بازی هم تموم شد خداییش خیلی باحال بود اگه کسی این بازی رو بازی نکنه از دستش رفته ما که خیلی حال کردیم هم گرافیکش خوب بود هم داستانش و.......... راستی bakan جون منم با همه حرفات موافقم دلم هم خیلی برا ویلیام سوخت صحنه مرگش واقعا ناراحت کنند بود راستی این مدال چیکار میکرد که همه دنباش بودن ؟
اون طور که من فهمیدم همون نقشه گنجی بود که اخر سر رفت زیر خاک:31:راستی اخراین بازی خیلی شبیه به بازیd gunبودنقل قول:
پس حالا وقتشه بري شماره يك رو بخري چون ادامه اين داستان در شماره يك هست در واقع اين بازي جريانات قبل از شماره يك هست پس و پيشهنقل قول:
دوستانی که این بازی رو تموم کردن تمام ACT ها دارای 3 Chapter هستن ؟!
آره نويد جونم 15 فصل و 5 اكت هست براي هر اكت ميرسه 3 تانقل قول:
بچه ها من بازی رو خریدم ولی وارد بازی که میشم صدا نداره اخه بدون صدا که نمیشه کمک کنید.......:41::19:
من یه کم آخراش حسابش از دستم در رفت . به نظرم act آخری دو چپتر بودنقل قول:
من بلد نیستم دویل کنم اگه میشه یکی توضیح بده.
ایا میشه از چند مدل اسلو موشنی که در بازی هست هر وقت که بخای استفاده کنی یعنی اون خشابی که بالای تصویر پر شد هر مدل اسلو موشنی که بخای استفاده کنی.
برای دویل بایذ هر طرفی که دشمن رفت تو طرف مخالفش بری بعد با حرکت موس دستتو نزدیک اسلحه ببری و وقتی که صدای زنگ کلیسا اومد دستتو به طور کامل برسونی به اسلحه وتفنگ رو که برداشت نشونه به سمت بالا میره همینکه به دشمن رسید شلیک میکنی(یادت نره که این کارها خیلی سریع باید انجام شه) در مورد اسلوموشن هم بگم که هر یک از برادرا اسلوموشن خاص خودشو داره و نمی شه تغییرش داد:10:نقل قول:
سلام بچه ها من این بازی رو امروز عصر گرفتم. الان داشتم بازی میکردم متوجه 1 چیز بسبار مسخره شدم که هیجان بازی رو از بین میبرد.
شما هم وقتی 2 تا 7 تیر رو باهم دست میگیرین میره روی حالت auto aim ؟؟؟؟؟
یعنی خودش هدف رو میبره روی دشمن. اینجوری که خیلی ساده میشه.
شاید هم بازی من قاطی داره؟؟؟
هر چی توی ستینگ گشتم گزینه ای برای غیر فعال کردنش پیدا نکردم.
اگه اینجوری باشه واقعا عجیبه؟؟؟
بابا هر کاری میکنم دست یارو نمیره ترف اسلحه و برش داره.
درودنقل قول:
تایید میشه حال منم گرفته نصب کردم صدا نداره نمیدونم مشکل از کجاست دوستان راهنمایی کنن:41:
اینو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3746022&postcount=1
بابا این دویل اولیه پدرمو در اورده چکارش کنم دست یارو نمیره ترف تفنگه یکی کمک کنه.
والا من كه براي اون دوئل ها از ترينر استفاده مي كردم چون يه بار حدود 60 بار دوئل كردم نميشد با همون ترينر هم سخته چه برسه بدون استفاده از ترينر. لينك ترينر توي پست اول موجودهنقل قول:
منم تو دوئل اولین بار مردم ولی بار دوم متوجه شدیم باید چه کنیم زدیم ترکوندیمش !
من نمی دونم چرا به نظر شما اینقدر دویل سخته من با اخرین دشمنی که دویل کردم فقط دوبار مردم بعد لولش کردم
با ترینر هم نشد اصلا تفنگو از تو غلافش در نمیاره.
چجوری تفنگو در بیارم.
بازیه خوبیه ها همه چیزش عالیه ولی نمیدونم چرا منو جذب نکرد ! البته 5 تا Chapter رفتم جلو ! با Hard که میری خیلی اعصاب خورد کن میشه ! من همون اول بازی سر اون اسنایپر هم چند بار مردم ! با یه تیر میمردی ! کلا به نظر من خیلی هم کوتاه نیست بازی !
با ترینر هم نشد اصلا تفنگو از تو غلافش در نمیاره.
چجوری تفنگو در بیارم.
معمولي كليك كنديگه با ماوس دستت رو نزديك اسلحه ببر ميكشه بيرون البته بعد اينكه صداي شروع دوئل به صدا در مياد دستت كاملا بايد به تفنگ نزديك باشهنقل قول:
هر چی موس رو ترف اسلحه میکشم دست یارو تکون نمیخوره که بخاد اسلحه رو بر داره.
منم تمومش کردم چند روز پیش اما به نظرم قسمت اول بازی داستانش بهتر بود و آدمو میخکوب می کرد. مخصوصاً قسمتهای لودینگش که ری یکم از کتاب مقدس رو میخوند.
هــــــــــــــــی یادش به خیر اون موقع با کارت 5200 Geforce با حدود با حدود 5 فریم در ثانیه:18: (پدرم در اومد تموم کنم) تا آخرش رفتم فقط به خاطر اینکه بدجوری داستان و اتمسفرش برام جذاب بود (البته بعداً با کارت گرافیک جدید دوباره بازیش کرد) اما این شماره با اینکه خیلی روون اجرا کردم ولی بازم به دلم نچسبید. مرحله ماقبل آخر و آخرش بهتر از اینها باید می بود.(انگار سرهم بندی کرده بودن)
تازه میتونستن از قطار هم تو بازی استفاده کنن یا روندن درشکه یا عملیات مخفی کاری یا مثلاً مراحل معمایی
کاش چگونگی وارد شدن توماس و دختره و بعدش ری به محل گنج خوارز رو هم یه مرحله میساختن لااقل
در کل حاضرم گرافیک بازیها زیاد نباشه ولی داستان و گیم پلیش جذاب و غیر تکراری باشه.
سلام دوستان.من بازیم صدا نداره.اون Unimodem رو هم Disable کردم ولی هر کاری میکنم صدا نداره.راه دیگه ای وجود نداره؟
تو hard رفتی ,وقتی بازی رو تموم کنی درجه ی very hard ازاد می شه ببین اون چیه.نقل قول:
بازیه خوبیه ها همه چیزش عالیه ولی نمیدونم چرا منو جذب نکرد ! البته 5 تا Chapter رفتم جلو ! با Hard که میری خیلی اعصاب خورد کن میشه ! من همون اول بازی سر اون اسنایپر هم چند بار مردم ! با یه تیر میمردی ! کلا به نظر من خیلی هم کوتاه نیست بازی !
بابا دویل هاش شانسکی هست من که تونستم دو تا اولی رو بکشم سر سومی موندم البته سر همشون الاف شدم.
آقا یکی نیست جواب ما رو بده!نقل قول:
من تو ویندوز 7 نصب کردم درست شد.نقل قول:
من تو ویندوز XP دارمش.یعنی هیچ راهی نداره که همین تو درست شه؟نقل قول:
چند صفحه پيش يكي از بچه ها مشكل شما رو داشت ولي نمي دونم چطوري بعدا حلش كرد چند صفحه اخير رو مطالعه كن ببين كساني كه اين مشكل رو داشتن چي كار كردن ظاهرا براي هر كامپيوتر يه نوع راه حل وجود داره من كه همون يوني مودم رو غير فعال كردم درست شدنقل قول:
دوستانی که صدا ندارن اگه تمام کارهای گفته شده را انجام دادن و نشده باید برن تو قسمت control panel phone and modem بعد مودمی که نصب هستش را پاک کنن اونوقت درست میشه البته من adsl دارم و مودم dial up نمیخواستم و این کارو کردم درست شد.
بچه ها من سر این بازی دو مشکل دارم لطفا کمکم کنید. یکی اینکه من با غیر فعال کردن صدای مودم صدای بازی رو اوردم ولی یک مشکل دیگه داره. مثلا وقتی که یکی صحبت می کنه یا تیر می زنه اگه سرم طرف او باشه صداش نمی یاد ولی وقتی سرم رو یه طرف دیگه می برم اونوقت صداش می یاد.یکی دیگه اینکه سر دوئل اول راحت یارو رو دفعه اول کشتم ولی دفعه بعد هر چی موس رو حرکت می دم دستم تکون نمی خوره که نزدیک اسلحه بره.لطفا کمکم کنید.
مشکل با دست رو تا یک هفته منم عذاب داد تا اینکه اتفاقی راحلش رو پیدا کردم.نقل قول:
باید یکبار بدون اینکه از بازی خارج بشی دکمه Alt+Tab رو بزن بعد برو تو بازی دوباره خواهی دید که مشکل حل شده.