با سلام خدمت دوستان
من يك پروژه دارم با عنوان انتقال اطلاعات از كامپيوتر به ميكرو كنترلر 8051 توسط usb
لطفا من را در اين پروژه كمك كنيد ممنون
Printable View
با سلام خدمت دوستان
من يك پروژه دارم با عنوان انتقال اطلاعات از كامپيوتر به ميكرو كنترلر 8051 توسط usb
لطفا من را در اين پروژه كمك كنيد ممنون
mr gabana dar mored program kardan tozih bede.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط fariba_f
تا اونجایی که بنده شنیدم یکسری آیسی در این رابطه تو بازار وجود داره .مثلاً : ft245 مبدل usb به پارالل
خدوم با اینها کار نکردم و بیشتر از این هم نمیدونم. گفتم بگم شاید مفید باشه!
خدا نگهدار
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
اقاي گابانا در داخل اين اموزش پروتيوس يه پروژه هستش كه فقط سورس برنامه ي ان در داخلش موجود است.اما من وقتي ان رو مي خواستم تبديل به هگز كنم از سورس برنامه ارور گرفت اگر ممكن است سورس ان رو در داخل نوتپد در اختيار من قرار بدين تا مشكلم بر طرف بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Gabana]سلام
در مورد پروژه پورت سریال :
لینک زیر حاوی توضیحات بسیار کامل برای ارتباط میکرو به کامپیوتر توسط RS232 هستش و چون تفاوت چندانی با RS485 نداره
اگر این رو بخونید کامل متوجه میشید
در ضمن برنامه این پروژه به زبان اسمبلی هست
لینک دانلود :
با عرض سلام
من نمي توانم لينك كه دادين را دانلود كنم لطفا به من كمك كنيد.
ممنون
سلام
ممنون از پروژه ها -خيلي از لينك ها در سايت /www.4shared.com باز نمي شمه - مثل پروژه کی پد.
سلام با عرض خسته نباشید به شما
یه پروژه دارم واسه درس آزمایشگاه معماری کامپیوتر
طراحی کورنومتر با همین 8051 و lcd می تونین کمکم کنین
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما بفرمایین این کرنومتر باید چه امکاناتی داشته باشه تا ببینیم چی میشه.
تا حالا کاری انجام دادین؟ مشکل کجاست؟
من پیشنهاد میکنم اول یه برنامه واسه یه ساعت دقیق بنویسید یا پیدا کنید.
موفق باشید.
mamnon az matalebe mofidet man taghriban az hameye matalebi ke gozashtam daram estefade mikonam.
ama ye seri az in barname ha ke baraye dl gozashty valid nistan ke adam DL kone
سلام دوستان
كسي كتاب مكنزي يا مزيدي رو براش لينكي نداره بصورت PDF يا هر فرمت ديگه e-book؟ انگليسي يا فارسيش هم فرقي نميكنه. اگر خدا بخواد و شروع كنم دوباره به ميكرو كاري! رو بيارم اينجا فعال ميشم.
ممنون
محل در خواست کتاب
ممنون موفق باشی
سلام یه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید, توی این سایت کاملا توضیح داد که چیکار باید کرد.پروژه من این ترم همین بودنقل قول:
فقط یه کورنومتر ساده می خوام
یه کلید داره با زدن اون شروع می شه
دوباره بازده نمون متوقف می شه تموم
سلامنقل قول:
يعني ميشه پروگرمر 8051 رو با USB ساخت؟
من توي اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم كه شركت مربوطه همچين چيزي رو ساخته
سلامنقل قول:
برنامه ای که میخواستین رو میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین.
البته به جای یه کلید ،دو تا کلید داره.در ضمن به نظر من LCD به درد اینجور کارا نمیخوره چون خیلی کُنده.
همچنین اعتباری به این برنامه نیست که دقیق باشه. توی هر 5 دقیقه تقریبا 0.2 ثانیه خطا داره.
اگه میخواین بصورت عملی پیادش کنین باید با آزمون و خطا مقدار دقیق تاخیر DELAY رو بدست بیارین.
موفق باشید.
سلام
از كار خوبت ممنونم
ولي من به محل فايلت رفتم و به پيغام زير برخوردم:
The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or
use our search engine to find a file or folder:
يعني فايلتو نتونستم دانلود كنم
اتفاقا من هم دانشجوي الكترونيكم و دنبال پروژه اي با ميكدو و صفحه كليد و صفحه نمايش و سنسورم
:laughing:----------------------------------------------------------------------نقل قول:
عزيز فايلتو نميشه دانلود كرد
سلام مجید جاننقل قول:
اینی که گفتی در مورد کدوم لینک بود؟
اگه منظورت لینکی بود که من گذاشتم ، امتحان کردم مشکلی نداشت.
اون پروژه keypad رو هم فکر کنم من رو هاردم دارم. میگردم اگه پیداش کردم آپلودش میکنم.
فعلاً.....
آقا بیا.............
پیداش کردم و واستون آپلود کردم. اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا اگه كسي ميدونه چه جوري ميشه با 8051 فركانسهاي مختلف ايجاد كرد. ممنون خواهم بود توضیحي کاملی بدهد
سلام
من 8051 رو توي proteus به يه LCD وصل كردم با يك سري ادوات ديگه مثل صفحه كليد و پورت سريال و ... بعد از تعيين برنامه براي ميكرو و اجراي اون پايه هايي كه به ديتاي LCD وصل هستند به رنگ زرد در مياد. اين يعني چي؟ وقتي قرمز باشه يعني 1 وقتي آبي يعني 0 و وقتي خاكستري يعني متصل نيست. ولي زرد رو نميدونم. اگه ميشه دوستان راهنمايي كنن.
ممنون
سلام دوستان
خدمت دوست عزیز آقای علی مددی عرض کنم که میکروکنترلر فرکانس سینوسی نمیتونه تولید بکنه. فقط PWM .
بعضی میکرو ها مولد پالس PWM رو تو خودشون دارن. البته شما میتونید با مبدل دیجیتال به آنالوگ یا چند تا خازن و مقاومت موج سینوسی تولید کنید.
برای تولید PWM هم با 8051 باید یک پین رو با یک تاخیر مشخص صفر و یک کنید. به دلیل سرعت پایین شما توی فرکانس هم محدودیت دارید. یعنی بسته به نوع میکروکنترلر و برنامتون نهایتا تا حدود 300 کیلوهرتز میتونید درست کنید.
در این مورد یه برنامه ساده دارم اگه خواستین براتون میزارم.(فکر کنم فرکانسهای 1Hz,100Hz,1KHz,100KHz رو تولید میکنه.)
-----------------------------------------------------------------------------
محمد جان. توی پروتیوس اگه دو تا خروجی دیجیتال به هم وصل باشن و یکیشون یک و اون یکی صفر بده رنگ پینهاشون زرد میشه.
بهتره شما پین R/W از LCD رو تنها به زمین وصل کنید. البته اگه نمیخواین از LCD دیتا بخونید! (که بعید میدونم بخواهید!!)
همچنین مطمئن بشید که اگه از پورت P0 استفاده میکنید اون رو بالا کشیدید.(Pull-up)
بعدشم منظورت از پورت سریال چی بود؟ یعنی توی پروتیوس بوسیله پورت سریال کامپیوتر ارتباط خارجی برقرار کردی؟
-----------------------------------------------------------------------------
فعلا!:)
لطفا در مورد تولید pwm به من کمک کنید
در مورد picهر چی دارید بفرستید
برو سراغ AVRنقل قول:
سلامنقل قول:
یک کتاب علم وصنعت چاپ کرده به نام میکرو کنترلرهای پیک;فکر میکنم کامله!
من یه برنامه به زبان c می خوام که توسط micro8051 و lcd یه کلمه رو نشون بده و اونو شیفت بده. خیلی ممنون میشم.
همانطور كه مطلع هستيد لينك پروژه ها Expire شده - بنابراين كل پروژه ها را از آدرس زير دانلود كنيد :
ExpressPCB
-------------------------------------------------------------
نمي دونم چه قدر با اين برنامه آشنايي داريد من تو اين برنامه به يك مشكل برخوردم
مشكل من اينه كه بعد از طراحي نقشه برنامه اون رو bmp چاپ نمي كنه من تاحالا دليلش رو نفهميدم
لطف كنيد به من كمك كنيد
باتشكر تازه كار
نقل قول:
آقا به پیر به پیغمبر لینک دانلودش خرابه:13:
غصه نخور !
اگه يكم دقت مي كردي در صفحه قبلي پست منو مي ديدي كه لينك براي دانلود كل پروژه ها گذاشتم !
سلام:
درخواست کمک داشتم ازدوستانی که توی برنامه نویسی میکروکنترلر8051 مهارت دارند.
یه پروژه قراره انجام بدم که موضوع این پروژه یه دماسنج ساده ای هست که علاوه برنمایش دما برروی Lcd مدار
مقدار دما را ازطریق پورتهای Txdو Rxd به پورتcom کامپیوتر ارسال کندوبعد توسط نرم افزاری که تحت ویژوال بیسیک نوشته خواهد شد میزان دما در کامپیوتر هم نمایش داده شود.
یه برنامه دماسنج ساده دارم فقط مشکلم اینه که چه طوری به کامپیوتر وصلش کنم.دوستان اگه محبت کنندو یه برنامه ی کوچولو واسه من پیدا کنند خیلی خیلی ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنون
راستی اگه خواستید بگید تا سورس دما سنج معمولی رو بذارم.
با تشکر
سلام در مورد کنترل موتور Ac با میکرو کسی پروژه سراغ داره؟
اين برنامه ها كه اجرا نمي شن:41: پر از ارور هستن
دوستان سلام:
مي خواستم اگر با protuse يا pretel يك مدار فركانس متر بلديد بزاريد.
مداري كه مثلا بتونه فركانس ضربان قلب رو بگيره
لطفا اگر این مدار رو دارید بهم بدید:
ولت متر دیجیتال ac و dc با قابلیت تغییر رنج دستی با کمک avr
در مورد ميكروپروسسور كسي اگر مطلبي داره ممنون ميشم به من هم بده
(ميكروپروسسور چيست؟ )
(ميكروكنترلر چيست؟)
اگه كسي مطلبي داره برام بزاره كه پروژهم رو كامل كنم
سلام
من در مورد نوشتن برنامه میکرو مشکلی ندارم .
برنامه پروتوس هم خیلی عالیه البته نسخه ی درستش
منم می خوام یه طوری به این تاپیک کمک کنم البته اگه مهندسین اجازه بدهند