[QUOTE=emprator_kochak;3789587]مخلصیم عزیزی :11:نقل قول:
دوستان هندزفری نداره این tuch viva ولی 3g که گرفتم عجب هندزفری داه
چه هندزفری براش بخرم؟ قیمتش چنده؟ هندزفری مثل 5700 وجود داره که قشنگ بره تو گوش؟:31:
Printable View
[QUOTE=emprator_kochak;3789587]مخلصیم عزیزی :11:نقل قول:
دوستان هندزفری نداره این tuch viva ولی 3g که گرفتم عجب هندزفری داه
چه هندزفری براش بخرم؟ قیمتش چنده؟ هندزفری مثل 5700 وجود داره که قشنگ بره تو گوش؟:31:
سلام
چند سوال دارم كه اميدوارم دوستاني كه ويوا دارند جواب بدن ممنونشون ميشم.
1-به خاطر اينكه اين اولين گوشي ويندوز موبايل هست كه مي خوام بگيرم و تجربه ي زيادي در استفاده از اون ندارم مي خواستم بدونم از نظر قابليت هاي پخش موسيقي آيا به پاي گوشيهاي سري w سوني اريكسون ميرسه يا نه؟ البته اين روزها هر گوشي قابليتهاي پخش موسيقي رو داره منظور من از اين مقايسه قابليت هاي ويژه و محسوس گوشي هاي سري w سوني اريكسون هست، مثلا با فشار دادن يك دكمه واكمن باز يا minimize ميشه، هميشه مي تونيد به آخرين آهنگي كه گوش كرديد برگرديد، آهنگها به شكل مناسبي بر حسب پارامترهايي مثل نام خواننده و يا آلبوم و ... و حتي بر اين اساس كه آهنگهاي مرد علاقه رو از روي تعداد دفعاتي كه گوش كردين مرتب مي شوند.
نمي دونم منظظورم رو درست رسوندم يا نه ولي چيزي كه من دنبالشم اينه كه راحت موسيقي گوش كنم و مجبور نباشم براي پيدا كردن يه آلبوم كلي تو منوها چرخ بزنم و ...
2-از اونجايي كه اين گوشي تو كارتنش هدفون نداره آيا هدفون HTC بيرون تو نمايندگي ها پيدا ميشه؟ آيا هدفوني داره كه راحت داخل گوش بره noise isolation باشه (مثل هدفون سري W سوني اريكسون؟
من يه مدل هدفون HTC تو اينترنت ديدم كه هم روش ريموت داشت (براي كنترل پخش موسيقي و كنترل صدا) و هم اينكه تبديل جك 3.5 ميليمتري داشت يعني ميشد هدفون دلخواه رو هم بهش وص كرد. كسي مي دونه اين مدل هدفون رو نمايندگي ها دارند يا نه؟ و اگه دارند قيمتش چنده؟
سلام، میگم بچه ها تا حالا کسی اینطور تبدیلیو دیده یعنی منظورم اینه اینجا هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم بچه ها این مشکل نخوردن یو اس پی مال همست یا مال این دوستمون اینطوریه ؟:44:نقل قول:
اين تبديل به جك 3.5 هستش؟نقل قول:
فكر كنم نمايندگي ها داشته باشن
نقل قول:
میگم بچه ها این مشکل نخوردن یو اس پی مال همست یا مال این دوستمون اینطوریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز اینطور نیست چون جای USB ویوا یکم قوس داره و خود USB اون قوس رو نداره دوستان اشتباه میگیرن حتی من
به هر فروشنده ای نشون میدادم میگفت این چیه در صورتی که همون USB کوچیک هستش
آره جک باید از نمایندگی بگیری چون HTC هستش به غیر از نمایندگی جای دیگه بد گیر میادنقل قول:
اين تبديل به جك 3.5 هستش؟
فكر كنم نمايندگي ها داشته باشن
سلام دوست عزیز گوشی های ویندوز موبایل وقتی تو قسمت FILE MANEGER برین تمام آهنگهاتونو جلوی چشمتون می بینیننقل قول:
سلام
چند سوال دارم كه اميدوارم دوستاني كه ويوا دارند جواب بدن ممنونشون ميشم.
1-به خاطر اينكه اين اولين گوشي ويندوز موبايل هست كه مي خوام بگيرم و تجربه ي زيادي در استفاده از اون ندارم مي خواستم بدونم از نظر قابليت هاي پخش موسيقي آيا به پاي گوشيهاي سري w سوني اريكسون ميرسه يا نه؟ البته اين روزها هر گوشي قابليتهاي پخش موسيقي رو داره منظور من از اين مقايسه قابليت هاي ويژه و محسوس گوشي هاي سري w سوني اريكسون هست، مثلا با فشار دادن يك دكمه واكمن باز يا minimize ميشه، هميشه مي تونيد به آخرين آهنگي كه گوش كرديد برگرديد، آهنگها به شكل مناسبي بر حسب پارامترهايي مثل نام خواننده و يا آلبوم و ... و حتي بر اين اساس كه آهنگهاي مرد علاقه رو از روي تعداد دفعاتي كه گوش كردين مرتب مي شوند.
نمي دونم منظظورم رو درست رسوندم يا نه ولي چيزي كه من دنبالشم اينه كه راحت موسيقي گوش كنم و مجبور نباشم براي پيدا كردن يه آلبوم كلي تو منوها چرخ بزنم و ...
2-از اونجايي كه اين گوشي تو كارتنش هدفون نداره آيا هدفون HTC بيرون تو نمايندگي ها پيدا ميشه؟ آيا هدفوني داره كه راحت داخل گوش بره noise isolation باشه (مثل هدفون سري W سوني اريكسون؟
من يه مدل هدفون HTC تو اينترنت ديدم كه هم روش ريموت داشت (براي كنترل پخش موسيقي و كنترل صدا) و هم اينكه تبديل جك 3.5 ميليمتري داشت يعني ميشد هدفون دلخواه رو هم بهش وص كرد. كسي مي دونه اين مدل هدفون رو نمايندگي ها دارند يا نه؟ و اگه دارند قيمتش چنده؟
مثله کامپیوتر که تو یه فولدر میرین تمام آهنگهاتون هست و چون لمسی هست به راحتی به آهنگ مورد نظرتون میرسین
در مورد آلبوم و چیزای دیگه میتونین پلایر های مختلف و یا نرم افزارهای مدیا نصب کنین و راحت آهنگ گوش کنین و فایلاتونو مدیریت کنین
در مورد صداش هم صدای بلند و با کیفیتی داره
هدفونشم 15 تومن ( همین حدوداست ) برای اینکه هدفون دلخاتونو پیدا کنین هم میتونین جک 3.5 بگیرین تا هر هدفونی خاستین بهش وصل کنین
آره جک باید از نمایندگی بگیری چون HTC هستش به غیر از نمایندگی جای دیگه بد گیر میاد[/QUOTE]
چه قیمت هست حالا این جک ؟
قیمت ندارم ولی یکی از دوستان 15_ 20 خریده بود
usb بهش خورد بلاخره برعکس میرفت توش :دی دوست عزیزم سیاوش راهنمایی کردن :11:
یک هندزفری تمیزی تو این جعبه tuch 3g هست که میخوام هدیه بدمش شیطونه میگه ورش دارم واسه خودم :31:
من اگه بودم میزدمش تو گوش :26:نقل قول:
آره آدم میبیندش کیف میکنه اصل htc هم هست فکر کنم 20 تومن مایشه :27:نقل قول:
ولی اگه بردارم جعبش اون قسمتش خالی میشه و تابلوئه :31:
كسي اين هدفونو تو نمايندگيها ديده؟ قيمت دقيقشو كسي داره؟ مي خوام مطمئن بشم ميشه گيرش آوردنقل قول:
من یک tuch 3g که گرفتم همچین هندزفری ای داشت تو خود جعبش پس 100% تو نمایندگی ها پیدا میشه اون مغازه ای که من گرفم نمایندگی htc بود تو مجتمع علائدین تهران و پرسیدم گفت یکی دوهفته دیگه برامن هندزفری هاش هم میادنقل قول:
نقل قول:
سلام . فکر کنم این همون تبدیل 3.5 باشه . اگه این رو داشته باشی از هر هندفری برای گوش کردن آهنگ تو ویوا یا 3G می تونی استفاده کنی . فکر می کنم بین 7 تا 10 هزار تومن باشه
[/quote]فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت :19:[/quote]
بچه ها هنوز کسی جوابمو نداده ها :41:
tuch viva رو با p990 میخوای مقایسه کنی؟نقل قول:
فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت :19:[/quote]
بچه ها هنوز کسی جوابمو نداده ها :41:[/QUOTE]
دوست خوبم من P880 P910 P990 p1 w960 داشتمT حالا دوست داری چیشو برات مقایسه کنم ؟
فقط اگه کسی میتونست با p990 مقایسش کنه( منظورم یه مقایسه فنی و حرفه ای هست ) کلا همه چی میومد دستم اخه گوشی قبلیم بود که سوخت :19:[/quote]
بچه ها هنوز کسی جوابمو نداده ها :41:[/QUOTE]
سلام.
آخه قابل قیاس نیستن اینا باهم مثلا" چی رو میخوای مقایسه کنی.؟
بچه ها هنوز کسی جوابمو نداده ها :41:[/QUOTE]نقل قول:
سلام.
آخه قابل قیاس نیستن اینا باهم مثلا" چی رو میخوای مقایسه کنی.؟[/QUOTE]
منم موندم که چیشو میخواد با هم مقایسه کنه ؟ اگه یه دوتا گوشی ویندوز خور باشن میشه اما یه ویندوز خور با یه Uiq رو نمیشه مقایسه کنی ! :13:
دوستای گلم منم میدونم این 2نا گوشی از 2 برند مختلف هستن منم منظورم این بود که کسی با هر 2تا کار کرده باشه و این 2تا رو یه جورایی با هم مقایسه کنه که منم دستم بیاد اخه قبلا p990 داشتم الان میخوام viva بگیرم :31::22:
سلام ، سعید جان به نظر من تنها مزیتی که P990 به ویوا داره دوربینشه . همین
به نظر منم اون صفحه کلیدشه که خیلی توپه، یه زمونی معتادش بودم، هی . . .
من طی این چند روز که داشتم تازه قلقش اومده دستم به کمک دوست خوبم سروش عزیز یه چیزایی یاد گرفتیم که مفید بود و از گوشی هم خیلی راضی هستم واقعا ویندوز موبایل یه چیز دیگست کسی باهاش کار کنه دیگه بخواد بره روی سیمبین و جاوا اصلا دیگه جالب نیست و بهش نمچسبه چون گستردگی محیطش خیلی زیادتره و جذاب تر
نقل قول:
منم عاشق wm شدم شدید و به هیج وجه حاضر نیستم برم طرف سیمباین :20:
كسي اين مدل هدفونو تو نمايندگي يا فروشگاها ديده؟ هم تبديل 3.5 داره هم اينكه ريموت كامل داره و باهاش ميشه موسيقي رو به طور كامل كنترل كرد. اگه كسي مي تونه قيمتشو در بياره خيلي آلي ميشه. اينم عكسش:
سلام
عکسی لود نشد
بچه ها شما مموری چند انداختین روش ؟ من اگه خواستم خرید کنم کدومو پیشنهاد میدین 4 یا 8 ؟ و اینکه حدود قیمت مموریش چنده ؟ ( نمیخوام سرعت گوشی بیا پایین )
به نظره من که بین تاچ ویوا و پی990 اگه قرار باشه یکی را انتخاب کنم پی990 را انتخاب میکنم چون گوشیه خوبیه و کمبودی نداره.......
من 2 گیگ انداختم چون زیاد با گوشی ورنمیرم و آهنگ و از این چیز میزها هم گوش نمیدم فکر کردم برام بسه قیمتش 7تومن شد و 4 گیگش هم داشت 13 تومن(قیمت برای 1 هفته پیشه دقیقا)نقل قول:
نقل قول:
سلام، من Transcend microSDHD Class6 4GB رو بهت معرفی میکنم، 8 گیگشم هست حالا میل با خودت، قیمت دقیقم تا شب بهت میدم.
خوب این نظر شماست، اما بین Uiq و ویندوز فکر نمیکنم انتخاب بهتر Uiq باشه ؟!؟نقل قول:
ببخشيد تو پست قبلي عكس جا افتاده بود.
كسي اين مدل هدفونو تو نمايندگي يا فروشگاها ديده؟ هم تبديل 3.5 داره هم اينكه ريموت كامل داره و باهاش ميشه موسيقي رو به طور كامل كنترل كرد. اگه كسي مي تونه قيمتشو در بياره خيلي آلي ميشه. مدلش هم اينه: HTC RC E100 اينم عكسش:
میگم کسی تا حالا این هندزفری رو دیده، قیمت کسی نداره اگه اینجا هست، عجب چیز توپیه :8:
کاملا مخالفم...... پی990 دیگه از دورخارجه...نقل قول:
سلام
مموری adata بگیرین کلاس 6 سرعت نوشتنش 9 مگ خوندنش 15 مگ من خودم دارم 4 گیگشو گرفتم تو کلوپ کوکی معرفی کردم تایوانیه نه چینی،واقعا عالیه
بچه ها بالاخره منم امروز viva خریدم :46:
دلتون اب مال من از مال شما نو تره :31:
سلامنقل قول:
مبارک باشه،میشه قیمت و گارانتیشو بگی،ممنون میشم
بدون گارانتی 250 :31: جنس بدنش خیلی باهاله من که از ظهر دستمه خیلی حال داد بهم و از انتخابم کاملا راضی هستم ( فکر کنید من با اون همه بد پسندی )نقل قول:
کلا با این قیمت یه گوشی شیک و با کلاس دستم اومده عالیه :8:
سلام . مبارکت باشه سعید خان . ایشاالله چرخش برات بچرخه :26:نقل قول:
راستی برای من قلمش شکست:37: کسی میدونه چنده؟
1 سوال دیگه هم دارم . گارانتی من یاس هستش . می گن ویندوز اورجینال تو سی دی جعبش هست . ولی من هر چی می گردم پیدا نمی کنم . کسی می دونه تو کدوم سی دی و کجاشه؟