والله منم حیرانم!،مدیر انجمن ir-tci بود!
والله منم حیرانم!،مدیر انجمن ir-tci بود!
درسته، تفاوت داره، همونطور كه شما اگر عكسهايي كه درمورد ويوتي هست را در سايت هاي مختلف ببينيد خيلي تصاويرشون بهتر از عكسهايي هست كه من با گوشيم گرفتم؛ ولي واقعيت به نظر من چيزيه كه من خودم با گوشيم گرفتم؛ چون گوشي من نسخه ي توليد انبوه اين گوشي هاست درضمن يك كاربر معمولي هستم نه عكاس حرفه اي كه بتونمموقع عكس گرفتن تمامي شرايطو درنظر بگيرم و دوربين خيلي درست تنظيم كنم...نقل قول:
مخصوصا در نور داخل خانه، مطمئنما اصلا راضيم نميكنه؛ اكثر لنزهاي اشنايدري كه روي گوشي هاي الجي هست با نور داخل خانه مشكل داره و تصاوير در حالت فول سايز واقعا آبرنگيه (البته بجز سكرت و رنوآر كه با هركدومشون عكس گرفتم واقعا عكسهاشون قابل قبول بود)
من عكسهايي كه از آرنا ديدم، همانطور كه در مورد ويوتي خودم گفتم، به نظرم ميرسه عكسهايي كه من با آرنا بگيرم به احتمال زياد راضيم نميكنه و مثل ويوتي عكس ميگيره...
ولي ويوتي اسمارت توي عكساش درسته كه نويز زياد داره ولي تقريبا سطوح از هم جدا هستند و رنگهاي دو شي كناري از هم جدا هستند و ميشه دو شي با اختلاف سطح را راحت از هم تفكيك داد (در حالت فول سايز) و خط مرزي بين دو جسم يا دو منظره يا دو شي كاملا معلومه..
يعني شركت الجي انقدر بي دقت بوده كه گوشي را براي شرايط رطوبت پايين توليد كرده درصورتيكه انقدر دقت داشته كه آرنا را ضد آب بسازه بعد روي بقيه ي گوشي هاش دقت نميكنه؟!!!نقل قول:
درضمن ازشون ميپرسيدي از كجا ميدونه، خودش تست كرده يا اينكه اون هم از يكي شنيده كه طرفي كه اين حرفو زده اصلا توي عمرش اصلا بجز واكي تاكي چيز ديگه اي دستش نگرفته بوده؟!!:31:
به نظرم طرف چرت گفته، من با ويوتي و سكرتم دو هفته قبل با دوستانم رفته بوديم آبگرم محلات، تازه گوشي هامو با خودم برده بودم توي استخر و كنار استخر باهاشون آهنگ پخش ميكردم و چندتا هم عكس گرفتم باهاشون و دو ساعت اونجا بوديمو هيچ آخي نگفت گوشي؛ اينها كه گوشي هاي قديميه ي الجيه، يعني به نظرت گوشي هاي جديد الجي انقدر آبكي ساخته شده اند؟:5:
شنیدم این گوشی تو انگلستان فروش خوبی پیدا کرده!فکر کنم طرف مخش تاب ورداشته
خب انگلیس هم هواش کاملا شرجیه!
دوستان سلام .بچه هایی که میخوان viewty smart بخرن طبقه دوم علاالدین یه گشتی بزنن امروز من 370 قیمت گرفتم البته طبقه پایین 380 -385 میفروختن. چک و چونه میزدم 365 هم میداد با گارانتی پارس کامتل.واقعا گوشی خوش دستیه مخصوصا منوی sclas و تاچش هم که عالیه .تنوع عالی.شفافیت .... گذاشتم برا پس فردا بخرم .البته با وجود اینکه قبلا ویوتی 1 داشتم وخیلی اذیتم کرد.اما نمیشه ازش گذشت .n78 داشتم فروختم واقعا در مقابل این گوشی اسباب بازیه .دوربینش هم اینطور که میگن بد نیست الته من شب امتحان کردم.
مدیر اون انجمن همچنین روی حرف خودش هست! خیلی هم با منطق صحبت میکنه.چند نفر هم با توجه به سابقه ای هم که داشت،حرفش رو تایید کردند
(حساسیت گوشی به هوای شرجی)
آدرس میدی؟! :دی میخوام حالشو بگیرم! :دینقل قول:
مدیر اون انجمن همچنین روی حرف خودش هست! خیلی هم با منطق صحبت میکنه.چند نفر هم با توجه به سابقه ای هم که داشت،حرفش رو تایید کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک
فقط به جای ستاره ها بذار ir-tci*org!
حوصله ي عضو شدن نداشتم كه ببينم چي ميگه؛ ولي اگر شما عضويد اون چندتا عكسي كه از آرنا گرفتن كه توي ليوان آب شنگولي قرارش دادن يا اينكه توي -20 درجه سانتيگراد قرار دادن يا زير آب شستنش را هم توي تاپيك اونها آپ كن و بگو چه توضيحي در مورد اين عكسها دارن؟؟؟نقل قول:
منكه اصلا حرف اونو قبول نميكنم!!!!!!
ای بابا، من عضو بودم از قبل، ولی باید 10 تا پست مفید بدم تا ببینم پستشونو! :13: عجب سایته مسخره ای دارنا! اگه حوصله کردم پست میدم تا جواب بدم بهشون....نقل قول:
فقط به جای ستاره ها بذار ir-tci*org!
بابا اینها دیگه عجب آدمهایی هست ها! :27: دنبال بهونن رو گوشی الجی عیب بزارن! :دی من این پست پایین رو دادم:
بعد جالبه علاوه بر پاکیدن پست من، این حواب رو دادن:نقل قول:
ببخشید میشه بگید یعنی چی به هوای شرجی حساسه؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچین چیزی اصلا وجود نداره.....عیب الکی روی گوشی نذارید....شما خودتون ویوتی اسمارت دارید و توی هوای شرجی تست کردید؟!!؟!؟ یه تست استرس از گوشی آرینا دارم، پیدا کردم براتون میزارم....
ببینید اصلا جواب سوالمو نداد، تفره رفته (قسمت قرمز رنگ خودشم نفهمیده چی گفته!)..... مخصوصا اینکه با گوشی کار نکرده معلوم نیست این حرفو از کجا در آورده....:27::27::27: حیف اون 10 پستی که توی این سایت دادم تا بتونم یه حرفی بزنم.....:13:نقل قول:
سلام به شما دوست عزیز
همانطور که قبلا بارها و بارها عرض کردم بحث کردن ممنوع است
این حرف بنده جدید نیست و شما قصد خرید گوشی ندارید پس نمیدانم چرا این حرف را در اینجا مطرح کردید آیا از قوانین و فرهنگ انجمن مطلع نیستید؟!
خیر بنده همانطور که همکار محترم و بقیه دوستان میدانند اصلا بنده گوشی ندارم و توی عمرم ندیدم چه برسه به اینکه در موردش نظر بدم
موفق باشید دوست عزیز
میگم فانوس جان، فروم به این خوبی، اینهمه استاد اینجا هست چرا میری یه همچین فرومی که اصلا فقط همین قسمت الجیش به پای فعالیت بچه های اینجا نیست...فعال ترین تاپیک الجی اونجا ویوتی هست با 23 تا پست!!!!!! :27::27::27: اونجا اصلا تاپیک کوکی ندارن، در حالی یکی از فعال ترین تاپیک های کلوپ الجیه اینجاست (نزدیک به 2000 پست). تایپک های رنوار، ویوتی، آرینا و... بماند!!!!
حسین جان بدترین انجمن همونه یه حرفایی خنده داری در مورد 8300 زده بود همین مدیر گرامی که وقتی شنیدم ! ... نمیدونستم بخندم یا به حال خودمون که ایرانی هستیم گریه کنیم .. این اقا مثلا مدیر انجمن هستند ...
به نظرت گفتن کلمه ای به این طرز که فلان گوشی ظریفه تو دستت بگیری از هم میپاشه . و لوسه ... خنده دار نیس؟ ارزش جواب دادن دارن ؟ حیف تو نیس میری جواب اونو میدی ... دلم برات یه لحظه سوخت که با چه کسایی دهن به دهن شدی
:27::27::27::27:نقل قول:
به نظرت گفتن کلمه ای به این طرز که فلان گوشی ظریفه تو دستت بگیری از هم میپاشه . و لوسه ... خنده دار نیس؟ ارزش جواب دادن دارن ؟ حیف تو نیس میری جواب اونو میدی ... دلم برات یه لحظه سوخت که با چه کسایی دهن به دهن شدی
اگه میدونستم اینجورین اصلا درخواست نمی کردم فانوس جان آدرس سایتو رو بده....:دی گفتم شاید یه دلیل منظقی بیارن....:دی جالبه 250 هزار عضو هم دارن...بیچاره اعضاش...:دی
یه بار فقط رفتم اونجا این شکلکرو دادم امدم بیرون :22:
در هر صورت نظر شخصیم اینه که هر چی اونا بگن بر عکسش صدق میکنه :27: و اصلا دلیلاشون نه معتبره نه ...
فقط طرف برای اینکه بگه اره من مدیرم و سایت موبایل دارم از عالم غیب حدیث میبافه و برای ما شده مرجع اطلاعات موبایل :16::16::16::16::16:
سلام
دوستانی که این گوشی را دارند راضی هستند؟
قیمتش چنده؟
370 با گارانتی کامتل....نقل قول:
قیمتش چنده؟
ضمن تایید کامل حرف دوستان عزیز میشل و پالب باید بگم که حق با شماست.
مشکل از منه!
مشکل از منه که فروم به این فعالی و خوبی رو گذاشتم ،پناه بردم به بیگانه،به قول میشل اون انجمن با اینکه 270000 کاربر به اندازه ی نصف این انجمن فعال نیست.
شاید عمده دلیلش وجود این ادم به عنوان مدیر بخش مشاوره باشه!مغرور به تمام معنا!
به جرات میتونم بگم اطلاعاتش از موبایل در حد یکی از بروبکس انجمن موباید p30wrold نیست.
پالپ عزیز یادته یه مدت بهت میگفتم استحکام اس 8300 خیلی کمه،پرش انتن و ... پیدا میکنه؟یادته بهت گفتم دوربینش افتضاحه؟!
به خدا تقصیر من نبود!این مرتیکه بهم گفته بود.!بهم گفته بود دوربینش نسبت به دوربین پیکسون حرفی برای گفتن نداره
بعدش رفتم از چند تا از بچه ها که داشتن پرس و جو کردیم دیدم نه تنها استحکام خوبی داره بلکه دوربین بکار رفته در اس 8300 همونی هست که تو پیکسون گذاشته بودن.تازه سازندش قول داده بود که با تغییرات نرم افزاری پردازش عکس ها رو بهتر کنه!
در کل شرمنده
و دیگر هیچ
سلام به دوستان
من این گوشی و دارم و خیلی ازش راضیم . قبل از این گوشی سامسونگ f480داشتم که اصلا با این قابل مقایسه نیست
صفحه نمایش این گوشی عالیه و بسیار بسیار حساس به لمس
دوربین گوشی بر خلاف نوشته ها بسیار با کیفیته مثل دوربین 8 نیکون .
ظاهر گوشی با چیزی که در عکس میبینید یکی نیست viewty Smart بسیار از عکس هاش زیبا تره خصوصا پشت گوشی که کاملا شکل دوربینه و گوشی از پشت اصلا شکل گوشی نیست.
باز هم اگر پرسشی بود بفرمایید.
با سامسونگ جت کار کردی؟نسبت به اون چطوره؟
یخورده از سرعت و جی پی اسش برامون بگو
سلام
بله کار کردم ..سرعتشون یکسانه و در یک حد هستند در سرعت .
به به خوشحالم میبینم این کلوپ هم صاحب دار شد! :دی نیوشا جان از گوشی برامون بگو! :دی میتونی چند تا عکس از دوربین برامون بزاری؟!
جوابتو گرفتی برادر: :دینقل قول:
دوستانی که این گوشی را دارند راضی هستند؟
نقل قول:
من این گوشی و دارم و خیلی ازش راضیم .
توضیح دیگه ای که می خوام بدم در خصوص آنتن دهی هست .آنتن دهی این گوشی عالیه حتی در مناطقی که نقطه کور محسوب میشه.
صدای مکالمه ی گوشی هم کاملا بی نقصه.
باشه دوست عزیز..
هر زمان وقت داشتم عکس میگیرم و آپلود می کنم .تا این زمان فقط عکس های شخصی باهاش گرفتم.
دقیقا مثل بقیه ی گوشی های الجی. :46:نقل قول:
توضیح دیگه ای که می خوام بدم در خصوص آنتن دهی هست .آنتن دهی این گوشی عالیه حتی در مناطقی که نقطه کور محسوب میشه.
صدای مکالمه ی گوشی هم کاملا بی نقصه.
ممنون میشم....:10:نقل قول:
هر زمان وقت داشتم عکس میگیرم و آپلود می کنم .تا این زمان فقط عکس های شخصی باهاش گرفتم.
صداش تو اسپیکر با چه گوشی میتونه رقابت کنه ؟(همین طور کیفیتش)----از آزنا خوشگل تره چون آرنا رو از نزدیک دیدم بدون جانب داری بگو ----فیلم برداریش چطوره از رنوار بهتره
چنتا سوال یادم رفت1- اینم مثل آرنا میکروفن جدا واسه فیلمبرداری و برقراری تماس داره یا نه ؟ برنامه خوریش چطوره تا چند مگ رو ریختی ساپورت کرده --واقعا سرعتش در حد جت سامسونگه بابا ایول الجی فقط یه جک 3.5 رو این گوشی کم گذاشته --fm transmitterکه زیاد مهم نیست ----یه سوال هم از بچه های دیگه تبدیل 3.5 جک واسه گوشی های الجی چنده چه شکلی هست میشه یه عکس بزارین ازش
صداش بسیار با کیفیت هست ولی از نظر بلندی صدا نمی تونم بگم صدای زیادی در پخش داره ولی با هدست صداش خیلی بلند و خوبه...
به نظر من از آرنا شیک تر هست و اینکه رنگ جلوی گوشی با رنگ پشتش یکی نیست اون هم در 2 رنگ که کاملا در تضاد هستند خیلی جذابش کرده..
بله .کلا این گوشی و آرنا از خیلی جهات به هم شباهت دارند..من کارت 8 گیگ گذاشتم که نصف بیشترش پره و سرعتش همونه که بدون کارت هست...
به نظر منم سرعتش خیلی زیاده و از ارنا بیشتره.مثلا در مورد دوربین وقتی روشن میکنی و سریع به چپ و راست حرکت میدی کم نمیاره و سریعه ولی ارنا یکم اهسته میشه البته این نظر منه چون خودم دیدم.
یکم درباره فلاشش بگو
در چه حدیه اگه بتونی یه مقایسه با یه گوشی مثل N82 یا 6220 بزاری خیلی خوب میشه:دی
از دوربینش بیشتر بگو، خدا رو چه دیدی شاید قید رنوار رو زدم، اینو گرفتم! :دی (نه که بگیرم یعنی به فکرش باشم.....:31:).
خوشبختانه با اینکه جک 3.5 نداره، ولی ویوتی اسمارت، داخل خودش مثل رنوار، آداپتور 3.5 داره....یعنی هدستش دو تیکه هستش...یه تبدیل و یه هدست لوله ای (اگه اشتباه نکنم)...نقل قول:
بابا ایول الجی فقط یه جک 3.5 رو این گوشی کم گذاشته --fm transmitterکه زیاد مهم نیست ----یه سوال هم از بچه های دیگه تبدیل 3.5 جک واسه گوشی های الجی چنده چه شکلی هست میشه یه عکس بزارین ازش
جک 3.5 به صورت مستقیم نداره ولی هندزفریش 2تیکس .. (مثل گوشیای سری w سونی)نقل قول:
واسه من یکی که جک 3.5 اصلا مهم نیست .. همون 2تیکه کارو راه میندازه
بهله برادر: :دینقل قول:
اینم مثل آرنا میکروفن جدا واسه فیلمبرداری و برقراری تماس داره یا نه ؟
نقل قول:
As we already pointed out, the dedicated video recording microphone is on the back of the phone.
یک قرن گذشت....:دی و همچنان منتظر خبرهایی از دارنده این گوشی هستیم! :دی
با اختلاف قیمت بسیار ناچیزی که بین قیمت این گوشی و سامسونگ جت وجود داره،متاسفانه من خرید این گوشی رو یه ریسک(حماقت) میدونم!و ....
مزایای جت نسبت به ویوتی اسمارت:
خدمات پس از فروش بهتر
عکس برداری بهتر
مقاومت و استحکام بهتر
سرعت بسیار بالاتر
صدای بهتر در اسپیکر و هنسفری
عدم حساسیت به هوای شرجی و مرطوب
باطری بهتر
قابلیت فوق العاده ای بنام PC Synchronization
:دی
اقا رو!
اولن خدمات پس از فروشی که میگین میشه با گارانتی که دیگه اختلاف ناچیز نمیشه:دی
جدا فکر می کنی جت از ویوتی اسمارت بهتر عکس میگیره؟! ویوتی اسمارت امنیا اچ دی رو خوابونده این که دیگه چیزی نیست
استحکام؟!: ))
خدمدتون باید بگم که ویوتی اسمارت ضد اب و ضربه هستش
سرعت بالاتر هم شما به سی پی یو نگاه نکن به سبکی S_CLASS بنگر!
صدای بیشتر اولا شما از نزدیک دیدینش؟!
بعدش هم تو هدفون یعنی می خواد جت از دالبی بهتر باشه؟!
چه جالب ضد ابه ولی تو شرجی مشکل داره:دی
باطری هم خوب چون جت OLED هستش باید هم بهتر باشه!
اون قابلیت هم فدای خازنیو مالتی تاچ:27:
اینکه مربوط به گارانتی میشه.....نقل قول:
خدمات پس از فروش بهتر
جت دوربین خوبی داره، ولی به هر حال ویوتی اسمارت 8 مگی هست و دیگه حداقلش اینه که توی رزولوشن پایین چیزی احساس نمیشه...نقل قول:
عکس برداری بهتر
نچ! :دی لطفا بی دلیل صحبت نکنید....نقل قول:
مقاومت و استحکام بهتر
نچ! :دی حالا خوبه چند تا پست قبل تر نیوشا جان گفتن که هیچ تفاوتی نداره! :27: خوبه یه سال داریم در مورد برنامه نویسی عالی الجی روی اس کلاس صحبت میکنیم....نقل قول:
سرعت بسیار بالاتر
باید تست بشن لطفا بی دلیل صحبت نکنید!نقل قول:
صدای بهتر در اسپیکر و هنسفری
10000 درصد اشتباه هست! :دی شما مگه پست هامونو نخوندی صفحات قبل؟!نقل قول:
عدم حساسیت به هوای شرجی و مرطوب
این درسته....(چه عجب :دی)نقل قول:
باطری بهتر
1200 هم همچین قابلیتی داره!!!! :دی حالا 1200 رو شوخی کردم ولی این یه امکان پیش پا افتادست که همه ی گوشی ها دارن چه برسه یه ویوتی 2!!!!نقل قول:
قابلیت فوق العاده ای بنام PC Synchronizationو ....
خیلی جالبه :31:نقل قول:
الان باز من یه چی میگم باز میگه تعصب دارم
دوستان جواب کامل رو دادن .. ولی بعضی حرفایی که گفتی جدا خیلی تو چش میخوره !!
از کجا میدونی مقاومت چت بیشتره ؟
سرعت جت توی منو ها طبق بررسی هایی که دوستان شخصا انجام دادن از آرنا هم بیشتر نیست
چه برسه به ویوتی 2 که میگن سرعتش یکم از آرنا بیشتره (یکم)
این حرفت واقعا خنده داره :31: از کجا فهمیدی صدای جت تو هندزفری بهتره ؟
ریویوی ویوتی2 رو تو gsm رو خوندی ؟ گفته از بهترین پلیر ها هم تو بعضی جهات بهتره تو هندزفری ...
خودمونیا .. شما کارت این شده تو تاپیک های مختلف بگردی هی فتنه به پا کنی :10:..
راستی بچه ها کجا بود توی پاساژ علاءالدین که گفتید گوشی های الجی رو برای تست گذاشتن؟! من شنبه میخوام برم تهران، یه سر برم اونجا با ویوتی 2 و آرینا و کریستال و... کار کنم عقده هام خالی بشه....:27:
جناب 4870x2 تازه اگه باگارنتی هم بگیری فرق معامله 15 تومنه،ما که به 15000 تومن میگیم اختلاف ناچیز!اقای Michael Ropy PC Synchronization رو همه دارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با چیز دیگه ای اشتب نزدی؟
در ضمن منظورم از خدمات پس از فروش اینه کهاگه گوشیت خراب بشه و یا ... تعمیرات موبایل های سامسونگ تو ایران خیلی متداول تره.
حساسیت به هوای شرجی رو هم من نمیدونم یکی از افراد باسابقه در یکی از انجمن ها به نام مها بگم گفته
در رابطه با سرعت هم اصلا بحث نکنید با وجود 800 مگا هرتز سی پی یو!
نقل قول:ارینا که با فروشی که داشت امتحانش رو پس داده،کریستال هم که پولش به قیافه ی ما نمیخوره!شاید تمامی فتنه ها به گل بشینه!
میشل جان اگه میشه حتما با gc900 کار کن.تا ببینیم خدا چی میخواد