آقا اگه کرک کردی بزار ما هم تست کنیم ببینیم چجوریه؟نقل قول:
هر چند بعید میدونم نرم افزارش مالی باشه!
Printable View
آقا اگه کرک کردی بزار ما هم تست کنیم ببینیم چجوریه؟نقل قول:
هر چند بعید میدونم نرم افزارش مالی باشه!
قیمت وکیوم شده به صورت عمده 2300 :دی
پس با این حساب از فردا بزنگیم به این بانکها کچلشون کنیم تا مشکل را حل کنن حالا از این قیمت مطمعنی یا نه بچه ه همه جمع شیم بزنیم تو پوز این وکیوم یه کاری کنیم که برای اونا نصرفه
با قسمت دوم حرفات موافقم انصافا چیز مالی نیست اونقدر که تو نت تبلیغشو میکنن و قیمتهای نجومی می دن براش صد رحمت به سیستم خودموننقل قول:
سلام
من میلاد سعادتی ، همون شهر موبایل هستم
طاعات و عبادات همتون قبول باشه
کسی دنبال من میگرده ؟؟؟؟؟
من پول کیو خوردم ؟
اگه کسی واقعا نه از روی حسادت ، بلکه مردونه وار از من شاکی هست بسم الله 09117000012 ، 09192670815 ، 09355246300 ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
تایپیک شماره 129 sabamobile :
( من خودم به شهر موبایل پول واریز کردم تا نرم افزار خرید کارت شارژ را برایم بفرستند پول را گرفتند ولی نرم افزار که نفرستاند هیچ - جواب تلفن هم دیگه نمی دند - همش سرکاریه و کلاهبرداریه ) چرا شماره موبایل خودتو نذاشتی تا بقیه هم بهت زنگ بزنن و واسشون تعریف کنی قضیه رو ؟؟؟
نمیدونمم اسمت چیه ولی فکر کنم که شما از همون آدمهایی باشی که در رابطه با اینکه نرم افزار بنده انحصاری مخصوص یک استان هست و با جواب منفی مبنی بر فروش نرم افزار به شما و پایین اومدن و خرد شدن غرورتون تو شهرتون شده باشید .
اگر هم اینقدر دیر جواب شما رو تو این تایپیک دارم میدم چون الان یکی از دوستان که نماینده خوزستان هست این تایپیک رو به بنده نشون داد .
ماه رمضون هست التماس دعا
این چند مدت که سایت خوب بود نهایتا یک میلیون خرید اینترنتی تو روز داشت حالا من منمیدونم رو هر شارژ چقدر داره میخوره ولی فرضا بخواد روزی 2 میلیون تا شارژ زیر قیمت به این شرکتا بده سودشو در میاره اونیم که اینترنتی بفروشه به کنار پس اینا جایی نمیخوابن که آب از زیرشون رد شه به نظر من وکیوم آنچنان تاثیری نداره ولی اگه کارتش بیاد باید کازه کوزه رو جمع کنیمنقل قول:
عزیز برادر اگه من گفتم کارشون احمقانه هست برای اینکه که تزریق یه دیتا بیس اونقدر هزینه نداره فقط کافیه شما به نرم افزار مخصوصتون دستور بدید که مثلا 1 میلیون شماره بر اساس الگوریتم که براش تعریف شده براتون بسازه اونم تو کمتر از چند ثانیه برات این کار رو می کنه و بازم شما فقط باید اونو با دیتا بیس جدید جایگذین کنید آیا این هزینه بیشتری داره یا نه ویا سود کمتری یا فروش زیر قیمت اون 1 میلیون به شرکتها به هر حال مشکل اینه که مملکت این قدر بیکار داره که دارن از این طریق کار می کنن درستش همون که اصولی باشه ولی خوب لمیدوارم که نشه چون خیلی ها هستن که داران از این طریق نون می خورن به ول دستمون ری این کار برای دادن قصد هاشون حساب کرده بودن
بچه ها الان کسی میتونه شارژ بگیره؟ از کدوم درگاه و با کارت کدوم بانک؟؟
تا دیروز از بانک ملی میشد به زحمت یه تعدادی گرفت اما سامان که به کل تعطیل بودش بقیه رو نمیدونم!!
سلم دوست مننقل قول:
به نظر من هم کار احمقانه ای هست اگه بخواد زیر 2 تومن بده به شرکتا ولی خوب اگه 2 تومن به اونا بفروشه به نظر من براش خوبه بیشتر میصرفه من خودم لیسانس الکترونیک دارم 8 ماه از خدمت اومدم هنوز بیکارم ( البته کافی نت دارم ) یه شغل که به رشته من بخوره و بیگاری نکشن ازم پیدا نکردم منم از این راه دارم پول در میارم اگه بخواد اینم از دستم بره دیگه نمیدونم چی کار کنم منم دوست دارم این روال به همین صورت بمونه ولی خوب خودتم میدونی تو این کار آدم شیاد زیاده سر مردم کلاه میذارن یه ورق کاغذه دیگه سر همین قضیه شاکی زیاد داره شاید به ارتباطات سیار فشار بیارن اونام کارتیشو بدن بیرون من معتقدم فعلا که تنور داغه بچسبونیم تا بعد خدا بزرگه
حالا شماها که از سایت این همه شارژ میخرید چقدر از پولتون به ... رفته؟
خیلی از کسانی که واسه من شارژ میوردند میگن که بابت پولی که تو بانک گیر میکنه خیلی ضرر کردند.
شماهايي كه پست مي زنيد هيچ كدوم نگفتيد واسه پيگيري پولهايي كه بابت هيچي از حسابتون كم ميشه چيكار ميكنيد!
نميشه كه وقتي اينهمه شارژ مي گرفتين هيچي از حسابتون كم نشده باشه...
خيلي هم كه عاشق همراه اول نيستي كه بيخيال پولاتون بشين؟
وقتي شارژ ميگيري طبق معمول يه تعدادي موفقه و پولت هدر نرفته
يه تعدادي هم در عرض حداكثر يك ساعت پولش برميگرده
يه تعدادي رو هم كه من از بانك صورتحساب گرفتم بانك ميگه موفق بوده ولي همراه اول شارژ نميده
يه تعدادي هم كه نه موفق بوده و نه پولش برميگرده
حالا بحث من سر اين دو فقره آخره كه راهي داره پولش برگرده؟
كسي تا حالا بوده كه پولش برگشته باشه يا اصلا بايد بيخيال شيم؟
نقل قول:
داداش بستگی داره از درگاه کدوم بانک خرید کرده باشی
شماره پیگیری هرکدوم از بانکارو برات میذارم و در صورت وجود ایمیل رفع مغایرت رو
شما باهاشون مکاتبه کن و مشخصات خریدتون رو براش بفرستید (از توی صورتحساب اینترنتی یا پرینت حسابت میتونی دربیاری و همچنین رسید بانکی(دیجیتالی) هم میخوان ازت )
اگر پیگیری کنی برمیگرده به حسابت
درکل پیگیری سامان و ملت از بقیه بهتر و سریعتر عمل میکنند
سامان: 16 - 88342413
ایمیل رفع مغایرت سامان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل برای دریافت رسید بانکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسیان: 6 - 22661700
ملی: 02183376
ملت: 02122738310
من امروز از سایت شهر موبایل فایل ابدیت نرم افزار خرید کارت شارژ رو گرفتم با بانک پارسیان محشر کار میکنه تا جایی که من بدونم به این دلیله که براوسرش فرق میکنه کسی نتونست کرک نرم افزارو گیر بیاره ابدیتش از من
آقا من همچنان نمی تونم شارژ بگیرم آیا مشکل شما حل شده یا نه همچنان باقی هست
عزیز دل برادر شما منظورت با این وضعیت سایته یا کلا گفتی محشر کار میکنه؟؟ الان که سایت به هیچ وجه شارژ نمیده اگر غیر از اینه بگیدنقل قول:
بنده هم با همه درگاه ها بجز پارسیان مطمئنم که نمیشود شارژ گرفتنقل قول:
شما آپدیت رو بزار کرک از مننقل قول:
نقل قول:
اين همه تعارف تيكه پاره نكنيد، اگه كرك و آپديت ر داريد، بذاريد ملت استفاده كنن:31::31::31::31::31::31:
فعلا که سایت رفته تو باقالی با نرم افزار و بی نرم افزار نمیشه ازش شارژ گرفتنقل قول:
نرم افزار کاره ای نیست فقط تبلیغه
كسي نميتونه شارژ 2 تومنی پلمپ تعداد بالا واسه ما جور کنه خریداریم
مگه دو تومانی وکیومش وارد بازار شده؟؟!!نقل قول:
سلام. اون تبلیغی که نوشته بود "درست کننده نول کارت شارژ همراه اول" اون موقع ها کار می کرد اما الان خود سایت کلا مشکل داره
آقا کسی نرم افزاری داره که بشه کارت شارژ گرفت؟
متاسفانه بله ولي فكر كنم خیلی محدوده و قیمتش خیلی بالاست حداقل 50 تومن بالای اینترنتینقل قول:
فروشنده شارژ 5 تومنی کارتی و 2 تومنی پلمپ داریم اینجا تعداد بالا ؟
از دوستان کسی میدونه مغایرت بانک ملت رو از طریق اینترنت (سیام) چجوری باید پیگیری کرد به جای کد پیگیری هرچی میدیم قبول نمیکنه
كد پيگيري رو نبايد وارد كني شماره رسيد بانكي رو ميخواد كه با ايميل كد پيگيري به شركت به پرداخت بهت ميدن يا اينكه يك صفحه مانده به آخر قبل از تاييد نهايي خريد بالاي صفحه مي توني برش داري
داداش زنگ بزن به شماره ای که دادم کد پیگیری و شماره کارتتو بگو برات پرونده میکنن بعد چند وقت برمیگرده به حسابتنقل قول:
2 ماه پیش كه زنگ زدم پرونده تشکیل دادن برام هنوز نصف پولامو برنگردوندن نامردا معلوم نیست چی میکنن نزدیک 50 تومن میشهنقل قول:
اقا من نرم افزار رو دارم جدیدا ابدیتشو از سایتی که خریده بودم گرفتم به رایگان نرم افزار و ابدیشو می زارم ولی به شرطی که یکی از بچه ها کرکش کنه که همه بتونن استفاده کنن سایت روزی 1 ساعت یا 2 ساعت خوب کار میکنه همین تایم برای نرم افزار کافیه که بالای 500 تا خرید کنید کار نرم افزار فقط سرعت کرفتن شارژ رو بالا میبره شما فقط زود زود حرف تصویر رو وارد مکنید هر کسی میتونه کرک کنه یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنه تا واسش بفرستم در صورت کرک کردنش من هم ابدیتشو می زارمنقل قول:
یعنی شما این چند روزه تونستید شارژ بگیرید؟؟ اگر اینطوره چه ساعتی؟؟ ما بدجوری خورده تو کاسه کوزمون اگر از دوستان کسی میدونه ازین سایت چطور و به چه روشی و چه ساعتی میشه شارژ گرفت بگه ممنون میشم ازتوننقل قول:
دوست عزیز این برنامه که شما گذاشتی در حال حاضر کرک شده ولی آیا این برنامه مگه نباید آتو ماتیک شارژ ها رو ذخیره کنه خوب این برنامه کرک شده در حال حاضر این کار رو نمی کنه که ربطی البته به کرک نداره مشکل از برنامه هست حتی با تغیری که بانک ملت داده بود تو آردس هم مشکل داشت که اون مشکل هم حل شد یعنی در برنامه جایگذاری شد حالا شما اگه می خوای آپدیت رو بزار ببینم می شه روزی 200 تا گرفت 500 تا که ما موجودی نداریم
نميدونم يه دفعه چي شده و اين نرم افزاره چه پيشرفتي كرده كه تو سايت شهر موبايل قيمتشو زدن دو ميليون و پونصد هزار تومن.................
دو سه روز پيش كه رفته بودم تو سايتش زده بود به مناسبت ماه رمضان 100000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام. آقای behrooztv3 نکنه شما برنامه ECHARGE رو می گین شما آپدیتش رو دارین؟
آقا این راسته که ارتباطات سیار یه نرم افزار گذاشته که اتو ماتیک پولهایی رو که خورده رو پس می ده من زنگ زدم پارسیان گفت از 17 مرداد یه نرم افزار گذاشتن که پولها رو اوتوماتیک پس می ده(ارتباطات سیار) چون حجم نامه ها زیاد شده بود حالا این راسته یا یارو زورش گرفته جاب ما رو بده
راستی برادر از آپدیت خبری نشد انشالله که سرکاری نباشه
سلام من بعید میدونم ملت که الان پول منو خورده یه آبم روش همش سر کاریهنقل قول:
2 تومنی پلمپ تعداد بالا خریداریییییییییییم
5 تومنی کارتی تعداد بالا خریداریم نبووووووووووووووووود
الان زنگ زدم بانک سامان گفتن داریم سیستمو ارتقا می دیم برای همین کار نمی کنه کسی چیزی می دونه
آقا سعید 200 تا شارژ دارم همش هم اوکی هست خواستی یه ندا بده
تعداد بالات یعنی چند تا؟نقل قول:
5 تومنی کارتی تعداد بالا خریداریم نبووووووووووووووووود
بیا این ور بازار. زیر قیمت آتیش زدم به مالم.
خرید و فروش تو انجمن ممنوعه :دی
2000 تا به بالا فقط پلمپ .و کارتی اینترنتیشو خودم دارمنقل قول:
اقا من یه برنامه پیدا کردم ! ( پیدا که نه ولی یکی از دوستام نوشته ) یه کمی هم کارو راه میندازه ! البته نه در حد اون برنامه های شما !
کارش اینه که یه بار به برنامه اطلاعات رو میدی بعد با فشردن یه کلید همشون رو اتوماتیک پر می کنه !!!!!
چند تا هم روش یاد گرفتم که جلوی خطا ها و NULL هارو میگیره !!!!
اینها همشون حاصل 6 ماه تجربه هستش !!! :دی
یکی از دوستام هم گفته که می خواد یه برنامه بنویسه که کامل خودش انجام بده !!!
نقل قول:
سلام
اگه ميشه اسم يا لينك دانلود نرم افزار و بدي ممنون ميشم :10:
درج آگهي رايگان 7 ستاره :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
در ضمن تو اين سايت نرم افزار روبوفرم ( به قول بعضي ها :31:نرم افزار نيمه اتوماتيك دريافت كارت شارژ ) رو واسه دانلود رايگان گذاشتن
:40:="http://www.cartsharj.com/pin"]www.cartsharj.com/pin[/URL]:40:کد:http://[URL