سلام
ACCER 5733
برای گرافیک نوشته Intel HD این یعنی چی؟؟ معادل 512 میشه؟؟
مرسی
سلام
ACCER 5733
برای گرافیک نوشته Intel HD این یعنی چی؟؟ معادل 512 میشه؟؟
مرسی
یعنی خود cpu جای هسته ی گرافیکی هم کار میکنه. در حد کارای معمول و نه بازی جواب میده. البته اگه cpu از سری جدید اینتل (Ivy Bridge) باشه خیلی بهتره.نقل قول:
البته گمونم جای این سوال اینجا نبود :دی
یعنی نمیه انتی ویروس رو عوض کرد دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دل5110
بدنه با کیفیتی نداره و زود کثیف میشه همین بقیه چیزاش حتی از اپل هم بهتره
سلام ، من به يه مشكلي برخورد كردم ، من يه lenovo y580 يك ماه پيش خريدم بعد از نصب درايور صدا لب تاپ ريستارت ميشه چند بار ويندوز عوض كردم ديدم بدتر ميشه ، ديدم نشد رفتم گارانتي سازگار گفتم من از شهرستان اومدم و كارم خيلي حساسه بايد زود برگردم اگه مشكل نرم افزايه حلش كنين اگه نيست برام عوضش كنين اول قبول نكرد گفت بايد بري 2 هفته ديگه بياي با اصرار من گفت كه خيلي خوب يه ويندوز بهت ميدم برو نصب كن ،كردم بعد كه داريور ها رو نصب كردم بازم اونجوري شد بعد دوباره گفت نه بايد بررسي بشه بعد از يه هفته زنگ زدم گفت اگه قطعش باشه درستش ميكنيم اگه نباشه براتون عوض ميكنيم فرداش گفت جعبه ش رو بيار رفتم دادم يه لبتاپ دسته 2 كه روش زدگي داشت برام اوورد ، گفتم مرديكه مسخره كردي من لب تاپ با باطري نو رو دادم رفتي دستگاه كهنه اوردي ، نگرفتم دوباره چند وقت بعد گفت بيا ، رفتم همون اوورد باهاشون بحثم شد نگرفتم ، ميخوام از طريق قانوني عمل كنم از چه طريقي بهتره در ضمن الان بعد از 20 روز از تاريخي كه دادن گذشته ميتونم خسارت كاري مو كه نصف قيمت لپ تاپ هست بگيرم ؟ ممنون ميشم از راهنماييتون
نظرتون در مورد اینها چیه ؟
کدومشون بهترن؟
Asus N55SL
Samsung NP350V5X-S03AE
سلام. ممکنه لطف کنید و مزایا و معایب این سه مدل رو بزارید؟
asus n76vz
samsung np7007zc-s01us
hp envy dv7 - 7212nr
مرسی :n12:
یه سوال داشتم..قبلا" رو چند تا لپ تاپ سونی که ویندوز اورجینال نصب بود دیده بودم.
وقتی ویندوز لپ تاپ خراب میشد یا میپرید موقع بالا اومدن لپ تاپ با زدن دکمهf10 وارد نصب ویندوز میشد و دوباره ویندوز اورجینال رو مثل روز اول با همه برنامه های اختصاصی سونی و همه درایور ها ی لپ تاپ نصب میشد.میخواستم بدونم برندهای دیگه هم چنین امکانی رو دارن؟؟؟
الان اغلب لپ تاپ ها ریکاوری دارندنقل قول:
لطفا معایب لب تاپ asus n550jv رو بگید میخوام بخرمش
lenovo z500:
نکات مثبت:
1- زیبا
2- کانفیگ قوی
3- نور پس زمینه کیبورد
4- اسپیکرای قوی-دالبی ورژن4
5- وزن
6-صفحه کلید زیبا و خوش دست
7-کیفیت ساخت خیلی خوب
8- تاچ پد مولتی تاچ
9- بی صدا بودن هارد و فن دستگاه
نکات منفی:
1-روزای اول گرم میکرد اما بعد گرماش رفت
2- کیفیت نسبتا پایین صفحه نمایش(نورش کمه)-اما توشب یکی از محاسنشه.
3- قسمت num lock کیبورد ضعیفه
4-فقط 1 پورت usb3 داره
5- یادم نمیاد
در کل ازش راضیم عینه یه سیستم ازش کار میکشم اما آخ نمیگه !بطور مدام روشنه بدون خاموشی
lenovo y500
intle core i7
8gb ram
دو تا کارت گرافیک geforce 650m در کل چهار گیگ گرافیک (فعلا SLI غیر فعال شده )
نور پس زمینه برای من خیلی واجبه .
اسپیکر قدرتمند . یک سالن حدود پنجاه متری رو کامل پوشش میده و صدا خیلی عالی پخش میشه ( خودم امتحان کردم )
طراحی خوب .
نکات منفی : پورت های usb.3 در طرف چپ لپ تاپ خیلی به هم نزدیک هستن.
قاب کنار صفحه نمایش یک طوریه انگار میخواد کنده بشه
موقع بازی و کار با موس خنک کننده ی کارت گرافیک خارجی که طرف راست دستگاه و به جای دی وی دی رایتر هست باعث میشه که انگشت شصت یکمی بسوزه
اوایلی که خریده بودم موقع وصل به تلویزیون 46 اینچی به مدت پنج تا ده ثانیه تصویر کمی گیر میکرد بعد درست میشد ولی الان این مشکل رفع شده .
نداشت پورت 3G .
نداشتن دکمه های کنترلر جداگانه برای بولوتوث وای فای و غیره . لپ تاپ قبلیم که پاکارد بل بود این دکمه ها رو داشت .
باتری غیرقابل تعویض ..صدای تیک تیک هارد.البته وقتی محیط اطراف ساکت باشه.صفحه نمایش لمسی براق .البته غیرلمسی مات است.فرسایش باتری زیاداست.نقل قول:
منظورتون از تیک تیک هارد چیه دقیقا ؟؟ :n13:نقل قول:
دو سال و نیم پیش یک لپ تاپ 6050 اچ پی رو بچه های همین سایت بهم مشاوره دادن و خریدم
از اوایل امسال سرعتش خیلی اومده پایین که 3 ماه پیش فهمیدم که هاردش خراب شده . این در حالیه که شاید یکبار از در خونه بیرون بردمش و همیشه هم روی میزتحریر اطاقم هست و فقط باهاش وب گردی میکنم و فیلم میبینم . ولی بدون علت هاردش خراب شده
کیفیت صفحه نمایشش هم خیلی پایینه
کلا محصولات اچ پی رو نخرین که خیلی بی کیفیتن
قبول دارم خریدار فقط با hp طرفه و کاری به این نداره که از چه شرکتهایی قطعات رو تامین میکنه اما خب خط تولیده دیگه بعضی وقتا پیش میاد :n01:نقل قول:
صدای هاردوقتی شنیده میشه که محیط ساکت باشه .شایداین صداطبیعی باشه.!
مارک هاردش چی بود؟نقل قول:
نقل قول:تیک تیک صدای حرکت هد روی هارد هست. برای سونی Vaio F11 DGX/B صدای هارد به شکل جیر جیر ریز هست که در سکوت میشه متوجهش شد. البته اگر خیلی حساس بشی این صداها ملموسن وگرنه اصلا تابلو نیستننقل قول:
توشیبا 500 گیگ 7200 دورنقل قول:
msi gs60
همه چي تموم(البته به نظر من)
صدا عالي
تصوير عالي
دما كم
طول عمر باتري خوبه
در مقايسه با خيلي از لپتاپهاي ديگه وقتي بهش آداپتور وصل نيست ريپل كمي داره.
معايب:
جنس بدنه ميتونست بهتر باشه يعني جنسش خوبه ولي براي يه لبتاب گيم كمه
طراحي بدنه هم زياد باب دل نيست زياد قدرتمند نيست(مخصوصا موقع كل كردن)طراحي بدنه قدرت دستگاهو نشون نميده.مثل اسپايدر من يه حالت دوگانه داره.
صداي فنش گاهي وقتا زياده
وزنش واسه پياده روي و كم كردن چربي عاليه(اينو ميشه تو محاسنش در نظر گرفت):n02:
خيلي از امكاناتش بعد يه مدت به نظر زيادي مياد.يعني وقتي هيجان خريد تموم شد وبهش عادت كردين ديگه به چشم نميان.مثل اون رنگ بندي فوقالعاده نور كيبرد اوايل جابه آدم كيف ميكنه اما زياد طول نميكشه اصلا به چشم نمياد تا اينكه يه تازه وارد ببيندش و ياد آوري كنه
MSI OND cx61 cori7 خوبه باس رم 1660 مصرف باتری با اینکه سی پی یو قوی داره ، بسیار کمه . فقط ظاهرش بیریخته . تاچ پدشم انگار خار داره یه جوریه .
DELL N5010 : نسبت به قیمتی که داره خیلی خوبه کیفیتشم خوبه فقط گرماییه . باس رمشم پایینه گرافیک مجزا نداره فقط AMD داره واسه همین مصرف باتریش زیاده ظاهرشم خوب نیست بنظرم.