جبر؟
شوخی میکنی نه؟:دی
Printable View
جبر؟
شوخی میکنی نه؟:دی
من می خوام ادبیات از روی گاج بخونم چون معلممون درست و حسابی درس نداده شما چطور ؟
من میخوام بدونم کجای جبر سخت تر از حسابانه ؟!؟!؟!؟؟
دلیلش ؟!
والله من جبرم خیلی خوب شده(!) خیلی دارم تمرینش می کنم...ولی باید دقت کنی به سوالات چون نمکته هم زیاد داره که تو خود کتاب نیست.
همین.
داداش حالا من یه چیزی گفتم شما باید ضایعون ( ضایمون !!! ) کنی ؟! :43:نقل قول:
اما انصافا یعنی هیچکی تو جبر مشکلی نداره ؟! یعنی من هم مشکلی ندارم ولی یه جورایی وقتی سوال های امتحان نهایی رو نگاه میکنم موهای تنم سیخ میشه :41:
البته منم ادبیات گاج رو دارم ولی ارزش نداره که بخوای از روی اون بخونی اگر معنی شعرارو داری همه چیز حله ، فوقش یه 0.5 نمره ی ارایه ی ادبی رو نمی گیری ! ( تازه اونم یه بیت میده که توش 4 تا ارایه هست و میگه 2 تاشو پیدا کن که اگر بلا نسبت روم به دیوار ادم چیزی نباشی اون 0.5 نمره رو هم میگیری )نقل قول:
اما هرکی الان ادبیات از روی گاج یا هر کتاب آموزشی دیگه بخونه با یه تیر 2نشون هم امسال میترکونید هم سال بعد تو کنکوربعد سال بعد به خاطر اینکه ادبیات بخونید دیفرانسیل میخونید یا اگه خواستید به جای ادبیات:8:نقل قول:
خوب فرق نداره از رو گاج بخونی یا کتاب هر دو. یکیه...بچه ها شما تا الان چند تا درس دوره کردید؟
ardavan جان گاج خوندن خیلی وقت میبره ، نکات ریز و درشت درس ها رو میاره جلوی چشات برای شب امتحان گاج به نظر من چیز جالبی نیست . شما تابستونتون رو می خواید چی کار کنید ؟! بشینید این قدر گاج بخونید تا بترکونید تو کنکور
البته خودم توی سال از روی گاج می خوندم فقط یه مرور بکنم همش یادم میاد !! شماها امتحان تاریخ و کامپیوتر رو دادید ؟؟ دیروز امتحان تاریخ داشتیم دیونه شدم تا تموم شد فردا هم کامپیوتر دارم !!! اگه 2 روز هم برای دینی بزارم 4.5 روز برای خوندن باقی می مونه جبر و حسابان و ادبیات می خونم !!!
برای درس های اختصاصی دیگه جزوه نمی خونم میرم سر پیک گلواژه و 2سالانه به نظرم بهتر نتیجه میده!!
باور کن جبر اصلا هم سخت نیسنقل قول:
من میخوام بدونم کجای جبر سخت تر از حسابانه ؟!؟!؟!؟؟
دلیلش ؟!
والله من جبرم خیلی خوب شده(!) خیلی دارم تمرینش می کنم...ولی باید دقت کنی به سوالات چون نمکته هم زیاد داره که تو خود کتاب نیست.
همین.
فرقش هم با حسابان اینه که جبر درس قمار بازهاست(جدی میگم) ولی حسابان نه
درسته اما به درد موقعه ای می خوره که بعضی معنی شعر هارو ننوشتی ...منم 2روز واسه عربی و1روز واسه ادبیات و2روز دیگم واسه زیستمون گذاشتم ...باز خوبه 2تا درس دوره شده...ریاضی و فیزیک به اون عظمت خوندنش مشکله...
بله...دقیقا ! جبر درس قمار باز هاست !:31: ولی گاهی اوقات توی فصل آخر آدم قاطی میکنه!:41:نقل قول:
حسابان هم یه کاریش میشه کرد !
سلام کسی جواب آخرین تمرین های درس جبر رو داره ؟؟
اگه میتونه یه جوری واسم بزارشون
آخیرین تمرینای جبر دیگه کجا بود ؟!؟!:31:نقل قول:
فصل 4 تمرین آخرا ؟؟
بشین حل کن دیگه !:27:
سلام nafas
من جواب تمریناش رو دارم چه جوری برات بذارم تو فروم ؟! من اسکنر ندارم
یه مسئله ای تو فیزیک خیلی منو کلافه کرده ، از دبیر هم که پرسیدم جوابمو داد ولی الان جوابش یادم نیست امکانش هست یکی از دوستان به من کمک کنه ؟!
اما مسئله ی من : تو صفحه ی 67 کتاب یه مثالی راجه به دو قطبی الکتریکی اورده حالا تو این مثال من با دو چی مشکل دارم : یکی این که ما همیشه میگیم که آلفا زاویه ی بین دو بردار هستش نه این که زاویه ی بین بردار برایند و یک بردار , اما تو این مثال آلفا رو زاویه ی بین بردار برایند و یکی از بردار ها حساب کرده !!! چرا ؟!
این فرمول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو از کجا اورده ؟! حتی ما فرمولی که قبل از بالایی نوشته شده رو هم نداریم :41:
سوال 4 صفحه ی 96 کتاب هم یه دوقطبی الکتریکیه ولی دبیرمون از همون فرمول 2-8 کتاب ( صفحه ی 56 ) حل کرده در ضمن زاویه ی آلفا اون هم زاویه ی بین دو بردار در نظر گرفته شده :13:
کسی هست که منو کمک کنه ؟!
دوست عزیز کسینوس آلفادوم هست نه آلفا چون نیروها برابر هست بردار برآیند نیمساز میشه
هر سال امتحانات مفهومي تر ميشه!
هرسال درس هاي عمومي كاسه داغتر از آش ميشن مخصوصا عربي و زبان فارسي!
ما دبيرامون به زور كتاب ها رو تموم مي كنند. من يه سوال دارم!
كجاي اين نظام آموزشي مفهوم داره؟ كنكور؟
آخه مگه مي ذارن مفهومي درس خوند كه ميخوان مفهومي امتحان بگيرند؟
واسه امتحان مفهومي واسه كنكور تستي؟
سلامنقل قول:
سوال 1:
وقتی دو بردار E1 و E2 هم اندازه باشند و زاویه بین اونها A باشه برای محاسبه برآیندشون از این فرمول استفاده می کنیم:
E=2E1CosA/2
حالا در این مسئله، دو بردار E1 و E2 برابرند(هم اندازه هستن) و زاویه بین اونها 2A هست(A=آلفا). بردار برآیندشون هم Em هست. حالا اینها رو بذار تو فرمول بالایی.
سوال 2:
ببخشید وقت نداشتم درست رسمش کنم، تو Paint کشیدم:
اگه بازم مشکلی بود، در خدمتم.کد:http://www.2shared.com/file/5771822/bc62c95b/Pic.html
موفق باشید:11:
دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی ببین مگه زاویه ی آلفا ( A ) زاویه ی بین دو بردار نیست ؟! ( در واقع زاویه ی بین دوبرداری که برایند انها رو می خوایم رسم کنیم ) یعنی در هر صورت ما فقط A داریم دیگه 2A نداریم :13: پس در این صورت A باید یه چیز دیگه باشه اگر میشه یه مقدار راجع به A توضیح بدهنقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
درسته ما در حالت کلی می گیم زاویه بین دو بردار آلفا(A) هست. آلفا یه حرفه و به جاش هر چیز دیگه ای میتونی بذاری مثلا به جای آلفا، بتا(B) بذار. یعنی فرمول میشه : E=2E1CosB/2
الان توی مسئله زاویه بین دو بردار 2A هست. شما میتونی بنویسی: B=2A
بعد با B مسئله رو حل کنی و به جاش بذاری:2A
(فکر می کنم مشکل فقط یکی بودن حروفه، اگه منظورتو درست متوجه شده باشم)
اگه منظورتو درست متوجه نشدم شرمنده
باز در خدمتم اگه سوالی بود
نه دارید اشتباه فکر می کنید
مشکل من اینه که همیشه به ما گفتن به زاویه ی بین دو بردار بگید A (آلفا) یا (B) یا هر چیز دیگه ، ولی به ما نگفتن که بزارید 2A یا 2B
الان بحث من اینه که این 2A از کجا اومده ؟! قرار نیست که ما به زاویه ای که بردار با بردار برایند میسازه بگیم A طبق گفته ی کتاب ما به زاویه ای که دو بردار با هم میسازند میگیم A
سوال رو هر کسی نتونسته جواب بده اما شما می دونم بلد هستید از اون شکلی که کشیدید متوجه شدم
منظور کلی حرف من اینه که از کجا فهمیدی زاویه ی بین دو بردار 2A هستش ؟!نقل قول:
الان توی مسئله زاویه بین دو بردار 2A هست.
زیان فارسی هم زیاد نمیپیچنون!! ولی یخورده چرا !
با موبایل یه عکس بگیر عزیزنقل قول:
چیزه بعد برام آپلود کن اگه بتونی مرسی:19:
نقل قول:
عزیز من نصفشو می گیریم A در نتیجه کلش میشه 2A
نقل قول:
توی این سوال E1 با E2 برابره طبق فرمول 2E1CosA/2 عمل می کنیم به این صورت که نصف زاویه بین دو بردار رو که طبق قضیه خطوط موازی و مورب با زاویه بین دوضلع OA و Am برابر است رو مساوی B قرار می دیم در نتیجه کل زاویه بین E1 و E2 میشه 2B که اگه توی فرمول اولی بزاریم میشه F=2E1CosB که CosB=OA/r1
سلام دوستان نهایی یک پیشنهاد کنم دیدم بحث معلم خصوصی داغه
من 2 سال پیش نهایی داشتم اینو جدی میگم خدایش حسابان چیزی نیست که بخواد معلم خصوصی حل شه من و دوستم دقیقا مثل هم بودیم سره حسابان اون حدوده 200 هزار تومان پیاده شد واسه معلم خصوصی و من خودم تمرین کردم حتی یادمه از روی CD که مجانی یک موسسه اموزشی داده بود خوندم و جالب اینجا بود که 2 تا سوال شبیه اون اومد خلاصه نشستم چیزهایی که باید میخوندم رو خوندم اگر دقت کنید تو نهایی کتاب منبع اصلیه پس خیلی چیزهایی که استادتو میگه رو باید بیخی شید!!! و سعی کنید فقط رو کتاب مانور بدید:دی انشالا همتون موفق شید پس معلم خصوصی 10% کار هم نیست! چون حسابان درسی نیست که با معلم خصوصی حل شه ...! حالا خو دانید!
18 دوره امتحانات نهائی سال سوم دبیرستان رشته ریاضی فیزیک با پاسخ تشریحی
این تاپیک که دوستمون زده هم برین دان کنین چیز جالبیهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=232316
نه،من زياد با شما موافق نيستم !نقل قول:
چون من از خود کتاب خونده بودم و تمرين ها هم از گام به گام نگاه مي کردم که زياد پيچش داده !
چون من نه جزوه اي دارم و نه تمريني! ولي به طور مادر زادي بلدم!
حالا هم براي رفع اشکال نياز داشتم...
دوستانی که با تمرینات کتاب مشکل دارن و دنبال راه حل تمرین ها مختلف با راه حل مطمن هستند گام به گام گسترش عالیترینه خودم دارم.
همه ی نمونه سوالاش کشوری نیستا ! بعضیهاش نمونه سوال استانیه :13:نقل قول:
به این جا هم سر بزنید:
کد:http://roshd.ir/Default.aspx?tabid=345&SSOReturnPage=Check&Rand=0
کد:http://aee.medu.ir
به سایت زیر حتما سر بزنید : :thumbsdow
بارم بندی دروس ریاضی فیزیک :
نقل قول:
کد:http://m-ganji.com/barom/riazi.asp
بارم بندی دروس علوم تجربی :
نقل قول:
کد:http://m-ganji.com/barom/tajrobi.asp
سینا جان من درسا رو بارم بندی رو توی این تاپیک گذاشتم از خود سایت اموزش متوسط هم گرفتمنقل قول:
اگه دوستان انسانی خواستن رشته انسانی هم اونجا هست
اینم لینکش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=315059
بچه ها من که تو طول سال اصلا درس نخوندم و اینا ....:31:
بهترین کار برای روزه قبل از امتحان چیه؟
البته مفاهیمو بلدما فقط نمونه سوال اصلا کار نکردم!!
دیدم داشتید درباره جبر و حسابان بحث میکردید!
اینو بگم که بابا جان حسابان خداییش اسونه!!
من ترم اول دین و زندگی شدم 14 حسابان شدم 18:31:
حسابان خیلی شیرینه لامصب فقط بخش بهینه سازی چرته!!...جبر هم که همش کلیشه ایه!حتی اگه یه مسئله رو تازه دیده باشید باهاش ور برید بدست میاد راحت!
من فقط فیزیکم مشکل داره...فصل 1 و 2 که راحته و فولم! 3 هم 80% بلدم!میمونه 5و 4 که هیچی نفهمیدم!حالا موندم چی کار کنم!!راهنمایی کنید!
هندسه هم که فک کنم مث کتاب میدن!در هر حال قابل تحمل نیس!
زبان فارسی و دینی هم شنیدم سخته!
ادبیات که سلیقه ایه تصحیحش(وای چقد شبیه شاگرد درس خونا شدم:31:)
فکر کنم کسی که یه دوره نکرده باشه اگه کمی زیادی بخونه قبل امتحان (همون 1ونصفی ) می تونه یه نمره ی خوب بیاره...
نقل قول:
ممد اون که حسابان آسون تره پیشت چون حفظ کردنت ضعیفه مثله خودمی
بهینه سازی شدید چرته قبولت دارم اما همیشه نمونه سوالش توی امتحان نهایی میاد
در مورد فیزیک هم فیزیک فصله 5 چیزی نداره و بارمش توی امتحان نهایی از همه فصل ها کمتره راستی برای اینکه بدونی فصل 4 و 5 چی شده بشین یه دور بخونش راحت میفهمی خیلی آسونه ولی بشین از فصل های اول بیا آخر نه از آخر برو اول
هندسه بسیار آسون در میاد و کپی تمرین های کتاب و اثبات های اونه درواقع هندسه رو از جبر هم آسون تر در میارن هندسه میشه یه درس حفظی !!!!!!!!
زبان فارسی آره سخته چون همه سوال ها نیم نمره و بیست و پنچ صدم هست و کلی سوال های ریز ریز در میارن
جزوه ندارم!از رو کتاب اشکال داره؟!نقل قول:
راستی برای اینکه بدونی فصل 4 و 5 چی شده بشین یه دور بخونش راحت میفهمی خیلی آسونه
سلام
بچه ها این گزینه ی 2تکرار نداره؟انگار مطالبش قشنگه...با اخبار 14افتاده...
تکرار نداره!نقل قول:
اره خوبه!
امروز درباره دین و زندگی صحبت کردن!ساعت 13:45
کلا تا الامن چیزه به درد بخور چی گفته؟تکرارش رو جایی میشه دید؟(به غیر از ایران سیما چون پخش نمی کنه و کار نمی کنه)