بازی رو تموم کردم . جز بازهای زیبایی بود که تا هالا انجام دادم
Printable View
بازی رو تموم کردم . جز بازهای زیبایی بود که تا هالا انجام دادم
بالاخره پچ برای حل مشکل بازی عرضه شد:20:
پچ:
مینی ایمیج:کد:http://rapidshare.com/files/322831151/File_TheSaboteurPatch.zip
YASUکد:http://rapidshare.com/files/322835710/Saboteur_bended.rar
نکته:برنامه DEAMON TOOLS لازمه!کد:http://www.mediafire.com/?yvhjwf1dxz2
1- پچ رو نصب کنید.
2-فایل YASU رو تو فولدر DEAMON TOOLS کپی کنید و روی CLOAK کلیک کنید
3-فایل MINI IMAGE رو مونت کنید بوسیله DEAMON
4-بازی رو اجرا کنید.
نکته : اگر بازی اجرا نشد بازیرو دوباره نصب کنید.
نوش دارو پس از مرگ سهراب!نقل قول:
حالا که باز رو تموم کردیم چه فایده ای داره
harry pottter جان این پچ تازه دیروز عرضه شده.درضمن خیلی ها هنوز با این بازی مشکل دارند.درهر حال ببخشید که قدیمی بود:46:
یکی لطف کنه یه کرک واسه من بذاره.
مرسی
دوستان اینم کرک برای Patch جدید البته لینک صفحه بازی در Game Copy World است:
کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_the_saboteur.shtml
می شه بگین برای چه مشکلی؟نقل قول:
مشکل با کارتهای ati و nvidia یا مشکل با هنگ کردن بازی:20:نقل قول:
من که کرکش رو نتونسم پیدا کنم.نقل قول:
شما باید در قسمت Game Fixes کرک مورد نظرتون رو دانلود کنیدنقل قول:
آقا این Patch کار کرد و بازی رو الان خوب اجرا میکنه در ویندوز 7 ولی تو مسابقه ماشین, وقتی نفر اول میشی هنگ میکنه. فقط یه نوشته قبلش میاد:
چه همه مشکل داره این بازی.کد:Son of a bitch
دلیل اینکه این پچ خوب کار نمیکنه اینه که نسخه Beta است.نقل قول:
دوستان الان رو نقشه هیچ ماموریت جدیدی نیست!! فقط علامت مسابقه رانندگیه! بعد از مردن اون مرده که سنگا ریختم روش(اسمشو یادم نمیاد الان) دو سه تا ماموریت جزئی از اون زنه فرانسوی گرفتم که آخریش نابود کردن یه برج رادیویی بود الان دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ فکر نکنم بخش داستانی بازی تموم شده باشه آخه هنوز اون نازیه زندست!!! یکی از دوستانم گفت که تو یه مامورین میری بالای برج ایفل! الان باید چیکار کنم من؟؟؟
کسی نبود کمک من بکنه؟؟؟؟!!!!
منم همین مشکلو داشتم و با نصب این پچ هم حل نشد:19:نقل قول:
از دوستان کسی سیو مراحل بعد از این مسابقه ماشینو نداره؟:46:
دقیقا من هم همونجا موندم شما چند درصد بازی هستید من 83 درصدنقل قول:
دوستان الان رو نقشه هیچ ماموریت جدیدی نیست!! فقط علامت مسابقه رانندگیه! بعد از مردن اون مرده که سنگا ریختم روش(اسمشو یادم نمیاد الان) دو سه تا ماموریت جزئی از اون زنه فرانسوی گرفتم که آخریش نابود کردن یه برج رادیویی بود الان دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ فکر نکنم بخش داستانی بازی تموم شده باشه آخه هنوز اون نازیه زندست!!! یکی از دوستانم گفت که تو یه مامورین میری بالای برج ایفل! الان باید چیکار کنم من؟؟؟
من خودم بالاخره پیداش کردم یه ذره تو شهر بچرخ یکی میاد براد یه پیغام میاره بعد باید بری پیش skyle"r"همون دختر بلنده و ....
آخه من کلی گشتم هیچکی نمیاد که فقط بگو شما چند درصد بازی هستید
لطفا یه نفر از دوستان یه سیو بزاره:41:
ببخشید برا افت فریم بازی باید چی رو نصب کنیم میشه لینک دانلود پچ مخصوص افت فریم رو تو xp بزارید چون 13 مگ برا ما دیال آپی ها خیلیه
نقل قول:
73% دوست من! ولی درصد فکر کنم به ماموریت های جانبی هم ربط داشته باشه!
آقا سلام و علیکم و رحمـت الله و برکاته
آقا من تو 34 درصد بازی یک علامت s رو نقشه هست و قتی میری نزدیکش (و اون خیابون که علامت هست) گیر می کنه و تو ویندوز پیغام میده :
READ PARAMETER ERROR
البته بعضی جاهی دیگه تو نقشه هم این پیغام رو میده. پچ EA هم هیچ دردی رو دوا نکرد که نکرد.
مشخصات سیستم من
intel dualcore 2180
gforce 8600gt 1024 mb
ram 4GB
win 7 32 bit
آقا سلام و علیکم و رحمـت الله و برکاته
آقایون تو 34 درصد بازی یک علامت s رو نقشه هست و قتی میری نزدیکش (تو اون خیابون که علامت هست) گیر می کنه و تو ویندوز پیغام میده :
READ PARAMETER ERROR
البته بعضی جاهی دیگه تو نقشه هم این پیغام رو میده. پچ EA هم هیچ دردی رو دوا نکرد که نکرد.
مشخصات سیستم من
intel dualcore 2180
gforce 8600gt 1024 mb
ram 4GB
win 7 32 bit
اگه نمام ماموریتها رو بری 100% میشهنقل قول:
ماموریتهای اصلی ( با علامت رنگی )
ماموریتهای فرعی ( با علامت سیاه و سفید )
دوستان من هر چی گشتم تو این خیابونها هیچکی هیچی بهم نداد
راه حلی دارید
اصلا نمیدونم چه طوریه قضیه
مرحله بعد بازی برام نمیاد
سلام.من بازي رو نصب كردم اما وقتي وارد بازي ميشم يه صفحه مياد براي انتخاب ميزان روشنايي.وقتي انتخاب ميكنم يه صفحه سياه مياد كه بازي هنگ ميكنه.
سيستم من:
Ram: 6gb
CPU:intel core i7
VGA:nVidia Geforce GTX 295
Windows XP SP2
سلام
دوستان پچ درست و حسابی برای این مشکل بازی نیومد که بشه اون مرحله ماشین رو رد کرد.؟
با تشکر...
عزیزم این کاره شما کردی ؟! آدم با اون سیستم میاد ویندوز XP اونم از نوع SP2 بریزه ؟! (البته هیچ ربطه خاصی نداره ولی خوب اگه می خوای از تمام قدرت و توانایی سیستمت استفاده کنی .. پیشنهاد می کنم حتما ویندوز 7 بریزی)نقل قول:
شما ویندوز 7 بریز آخرین درایورها و پچ ها رو بریز و همچین فیزیک(البته این خودش با آخرین درایور انویدیا نصب میشه) انشاا... که مشکلت حل بشه ...
دوستانی که ATI دارن همچنان هم در اندوه به سر می بریم و این پچی هم که اومده زیاد دردی رو دوا نکرده !
من یکی از دوستام I7 داشت تو اکثر بازیا مشکل داشت خیلی از بازیا رو سیستمش اصلا نصب نمیشد تا یه پچ ریخت رو سیستمش درست شد ولی همونطور که دوستمونم گفت حتما ویندوزتو عوض کن! 7 به شدت پیشنهاد میشه!نقل قول:
بالاخره همش تموم شد 100% بازی خوبی بود!نقل قول:
ويندوز عوض كردم.7 ريختم.خدا رو شكر درست شد.آخه من از ريخت Xp Sp3-vista بدم ميومد.سرويس پك 2 باهاش راحت تر بودم.بازي درست شد.اين گرافيكش هم كه سياه سفيد ميشه خوبه جالبه.
آپدیت بازی خرابکار (The Saboteur)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه بتا آپدیت بازی خرابکار (The Saboteur) که مشکلات عدیدهای با کارتهای گرافیکی ساخت کمپانی ATI و سیستمهای عامل ویندوز ویستا و 7 دارد، منتشر شد.
هرچند هنوز نسخه کامل آپدیت 1.03 عنوان خرابکار منتشر نشده است، اما تیم سازنده رسما تایید کرده در صورت استفاده از این آپدیت مشکل فریز کردن (قفل شدن تصویر) بازی در استفاده از کارتهای گرافیکی سری 4K، 3K و 5K ساخت کمپانی ATI و همچنین سیستمهای عامل ویندوز ویستا و 7، مرتفع خواهد شد.
نسخه بتا آپدیت 1.03 بازی خرابکار با حجم 18 مگابایت از طریق لینکهای زیر در دسترس خواهد بود:
- لینک دانلود1
- لینک دانلود2کد:http://rapidshare.com/files/324292156/The.Saboteur.Update.1.03-RELOADED.rar
کد:http://hotfile.com/dl/21467292/5998e0e/The.Saboteur.Update.1.03-RELOADED.rar.html
- لینک دانلود3
کد:http://netload.in/dateiZ4SjWO7OtY.htm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر 1 - در صورتی که از سیستم پردازشگر 4هستهای (Quad Core) استفاده میکنید، حتما به فایل راهنمای آپدیت مراجعه کنید.
تذکر 2 - سایت DBazinews.com هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای لینکهای فوق نخواهد داشت.
(منم همینطور )
محتوای مخفی: منبع
وای خدا علکی وقتمو گذاشتم 4گیگ دانلود کردم این بازیو.....این چیه اینقدر بیخوده(به نظر من)
اشکالات
افکت خون بسیار علکی و نازیبا
گیم پلی بیخود
فیزیک ضعیف
گرافیک نه چندان خوب
هوش مصنوعی به شدت ضعیف...
.
خیر سرش بازی جدیده؟؟ او مافیا مال 5سال پیش 10 برابر این بازی بود
فقط افکت بارونش خوبه.
.
گرافیکو تا ته بردم بالا چنگی به دل نزد با این همه باگ
آقا این پچی که گذاشتی جدیدتر از اون پچ قبلی هست؟ چون اون پچ قبلی تا مرحله ماشین سواری میره و بعد صفحه یه طوری میشه و فریز میکنه. این جدیدتر از اون هست؟
آقا چرا مغازه ها نمیارن میگن ممنوع شده
( مگه چی داره )
بابا یکیم ارو کمک کنه برای من چرا هیچ مرحله ای بعد از 80 درصد نیست
شما هم بايد مرحل هاي اصلي و هم فرعي رو برين تا 100% كامل بشه........نقل قول:
.................................................. .......................................
خب بالاخره این بازیو تموم کردم ...
از جمله بازی هایی بود که تا حالا نظیر ان را کمتر در بین بازی ها دیدیم. چون یک داستان تقریبا یا زیاد واقعی رو تعریف میکرد.
و مهمترین عامل برای خود من برای ادامه بازی همین داستانش بود.
ولی باز جذابیتی برای تکرار مجدد و امتحان روشهای متعدد در انتخاب های متفاوت رو به بازیباز نمی داد.
گرافیک بازی در حد ایده ال نبود ولی رنگ بندی خاص خودشو داشت مثل فیلم (Sin Sity)
گیم پلی بازی هم ایراد کم نداشت اعصاب خرد کن هم بود.
ولی یک چیز رو خیلی باور دارم که (مرد عنکبوتی...کاراکترهای اساسینز...تامب رایدر...و غیره.) باید بیان
از شان اموزش ببینن که خیلی حرفه ای از ساختمانها بالا و پایین می رفت.
بازی قشنگیه تنها مشکلش گیم پلی هست
من تقریبا 50 درصد از بازی رو رفتم هیچ کدوم از مشکلاتی که دوستان داشتن رو ندیدم ( خدا نصیبم نکنه ) البته با بالا ترین رزولیشن (1050*1680 )و بالاتری کیفیت گرافیک تو سی دی هم کرکی نداشتم
میشه این بازی رو با دسته انجام داد من فقط جهت های دسته هام کار میکنه تو تنظیمات کنترل هر چی رو علامت دسته میزنم کار نمیکنه فقط رو کیبورد
نه اخه ماموریت اصلی تمام نشده هنوز اون نازی زندست
سرنوشت ما مشخص نشده