یعنی باید پول بدی و بخری؟ کرک شدش بیرون نیست؟نقل قول:
یعنی باید پول بدی و بخری؟ کرک شدش بیرون نیست؟نقل قول:
یه سوال دیگه:31:
یکی قیمت های مک رو بهم بگه.. ممنون
همونطور که دوست عزیزمون گفتن باید اینترنت پرسرعت داشته باشی که خودت دانلود کنی
لینک سایت هایی که میتونی دانلود کنی صفحه قبل یکی از یچه ها گذاشته
بهترینش warez-bb.org
همه برنامه ای کرک شدش هست
قیمتم چی میخوای؟
مکبوک پرو جدیدا از ۱۹۰۰ هست برو بالا
علاوه بر اینکه باید اینترنت پر سرعت داشته باشی یه چیز دیگه هم اینه که خیلی از نرم افزار های مک هنوز کرک نشده و باید حالا حالاها قید استفاده ازشون رو بزنی.:41:نقل قول:
سیب جان مثلن چی؟
یه مثال میزنی برامون؟
برنامه های درست حسابی و مهم همگی کرک شدن
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
خوب ... پیشرفت تاپیک خوب هست!! با تشکر از همه گی !
یک سری نرم افزار اساسی که هر کاربر مک باید انها را داشته باشد رو می خوام معرفی کنم ، البته به همراه لینک دانلود آخرین ورژن + سریال(در صورت نیاز)!!
iTunes 9.0.1
01 - مهمترین برنامه iTunes ، نسخه ی 9.0.1 (که باگ های نسخه ی قبلی (9.0) که اعصاب خورد کن بود برطرف شده!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود : (از سرور اپل)
کد:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iTunes9/061-7191.20090922.P6uhj/iTunes9.0.1.dmg
VMware Fusion
02 - نرم افزار VMware Fusion که برای ساخت سیستم های مجازی هست! نسخه ی جدید این نرم افزار قابلیت های خوبی دارد!
لینک دانلود به همراه کیجن وسریال: (از سرور رپید شیر)
کد:http://rapidshare.com/files/250050772/z0r_VMware.Fusion-2.0.5.zip
Parallels Desktop
03 -نرم افزار مشهور Parallels Desktop ، این نرم افزار رو اکثر کاربران مک می شناسن ، بری ساخت ماشن های مجازی هست ! و قابلیت های زیادی هم داره!
کد:http://rapidshare.com/files/282068795/PD.5.beta.rar.001
کد:http://rapidshare.com/files/282068557/PD.5.beta.rar.002
کد:http://rapidshare.com/files/282068395/PD.5.beta.rar.003
Microsoft Office 2008 For Mac
04 - مایکرو سافت آفیس 2008 مک ، دیگه فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه!
کد:http://rapidshare.com/files/265673856/Microsoft.Office.2008.with.SP2.V.License.MAC-ZWTiSO.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/265673858/Microsoft.Office.2008.with.SP2.V.License.MAC-ZWTiSO.part2.rar
کد:http://rapidshare.com/files/265673863/Microsoft.Office.2008.with.SP2.V.License.MAC-ZWTiSO.part3.rar
کد:http://rapidshare.com/files/265673885/Microsoft.Office.2008.with.SP2.V.License.MAC-ZWTiSO.part4.rar
کد:http://rapidshare.com/files/265673853/Microsoft.Office.2008.with.SP2.V.License.MAC-ZWTiSO.part5.rar
کد:http://rapidshare.com/files/265673498/Microsoft.Office.2008.with.SP2.V.License.MAC-ZWTiSO.part6.rar
ادامه دارد . . .
Babylon 2.0.2 for Mac
06 - دیکشنری بابیلون ورژن مک ، با پشتیبانی از زبان فارسی !
کد:http://rapidshare.com/files/275463239/Baby-lon_www.kelvan.ir.dmg.zip
لینک دانلود به همراه کیجن وسریال: (از سرور مگا آپلود)
کد:http://www.megaupload.com/?d=5X4JE9DD
Speed Download
06 - بهترین نرم افزار مدیریت دانلود در مک !
کد:http://rapidshare.com/files/282897473/My_SD_525.zip
ادامه دارد . . .
دوستان و کاربران مکینتاش به نظر شما نباید برای مک بخش جدیدی به این فروم اضافه شود !!!!!!!!!
لطفا در تاپیک زیر مشارکت کنید!!!!!!!:10::10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=356511
سلام
تو بخش مشاوره این مدل اپل رو به من پیشنهاد کردند. لطفا دوستان اگر نظری درباره اون دارند بیان کنند؟ در ضمن مدلی با همین مشخصات ولی 15 اینچی سراغ دارید یا نه؟
بچه ها پس از كلي تحقيق يه apple mb 991 كه 13.3 اينچ هست خريدم! فوق العاده هست من تا حالا چنين لپ تاپي نديدم!
محشره
من پيشنهاد ميكنم بخرين
دوستان قیمت 13 اینچی ها رو اعلام کنید
درخواست قيمت هر نوع لپ تاپ فقط در اين تاپيك :نقل قول:
۳ روز پیش باز اپل با معرفی محصولی جدید تحسین همگان را برانگیخت. مثل همیشه این محصول اپل یکی از اولین ها و بهترین های نوع خودش است. Magic Mouse اپل اولین موس چندلمسی دنیا و بهترین موسی است که اپل تا به حال تولید کرده است. شاید هم بتوان گفت مانند هر محصول دیگر این شرکت، با اختراع دوباره موس و کاربردهای غیر قابل تصور این ابزار کوچک روبرو هستیم.
اپل با تکیه بر دانش و تجوبه اش در استفاده از تکنولوژی چند لمسی در آی فون و تولید ترک پد های چند لمسی مک بوک ها و موس های تک کلید Mighty Mouse، دست به تولید موسی ظریف و در عین حال مستحکم و زیبا زده است. سطح قابل لمس این موس با پلاستیک یک تکه سفید رنگی پوشیده شده است، که هم کار کلید چپ را انجام می دهد و هم کلید راست آن است. مهمترین قابلیتی که آن را از تمامی موش های دنیا! متمایز می سازد، اسکرول لمسی و حرکات دو انگشتی آن است. در کنار این دو قابلیت، زیبایی خارق العاده این موس هم عقل از سرتان می پراند و هم ۶۹ دلار ناقابل از حساب بانکی تان!
اگر علاقه مند شده اید که بدانید جریان از چه قرار است، سری به ادامه مطلب بزنید.
نکته دیگری که می تواند باعث شادی کاربران مک و ناراحتی دیگر عشاق این موش زیبا شود، این است که مجیک موس تنها بر روی سیستم های آی مک و مک بوک کار می کند و البته تنها با سیستم عامل های لئوپارد ۱۰.۵.۸ و بالاتر سازگار است.
زیبایی مجیک موس به حدی است که نویسنده گیزمودو درباره آن می گوید: «این موس آنقدر آنقدر آنقدر زیباست که حتی هنگامی هم که نیازی به آن ندارید دوست دارید جلو چشم تان باشد، و آنچنان متفاوت است که هر کس با دیدن آن از شما درخصوص شرکت سازنده اش سوال خواهد کرد. البته بسیاری از این افراد چنان دست و پای خود را گم می کنند و محو تماشای آن می شوند که سیب خاکستری رنگ اپل را روی آن نمی بینند.»
اما اپل در طراحی ارگونومیک آن اهمال ورزیده و از این نظر امتیاز پایینی را کسب می کند. همیشه بین موس های نازک پورتابل و موس های معمولی سکوی خالیی احساس می شد که دوستداران این دو را گاهی اوقات دچار مشکل و هنگام خرید دچار تردید می کرد، ولی اپل با به جان خریدن کمی ایراد ارگونومیک به خوبی این جای خالی را پر کرده و باید منتظر استقبال خوبی از طرف هر دو گروه باشد.
یکی از مهمترین مزایای این موس، بلوتوث بودن آن است و جالب تر اینکه برای استفاده از آن نیازی به هیچ رابط اضافی ندارید و مستقیما با سیستم بلوتوث آی مک و مک بوک تان ارتباط برقرار می کند. نکته قابل توجه این است که این موس بلوتوث با برد ۱۰ متر، نیروی مورد نیازش را تنها از ۲ باتری قلمی (AA) قابل شارژ تامین می کند، که به گفته اپل با هر بار شارژ باتری ها به مدت ۴ ماه برایتان کار خواهند کرد.
حرکت فیزیکی و جابجایی مجیک هم بسیار روان و نرم است و ۲ نوار لاستیکی زیر آن، با به حداقل رساندن سطح تماس موس با سطح زیرین اش باعث تسهیل حرکت آن می شوند. با استفاده از استانداردهای جدید تکنولوژی لیزر ، این موس تقریبا بر روی هر سطح غیر شفافی کار می کند. به نظر می رسد تنها محدودیت این موس، حرکت بر روی سطح شیشه باشد که آن هم هنوز تقریبا غیر ممکن می نماید. (البته به جز موس ام ایکس لاجیتک که فقط معرفی شده و هنوز ارائه نشده است)
علی رغم اینکه هیچ مرز مشخصی میان کلید راست و چپ این موس وجود ندارد، magic mouse به راحتی حد فاصل بین این دو کلید را تشخیص داده و به راحتی این دو حرکت را از یکدیگر تشخیص می دهد. البته به گمانم برای استفاده از امکان راست کلیک، ابتدا باید آن را در تنظیمات سیستم فعال کنیم.
مهمرین نکته ای را که اپل در این موس کاملا رعایت کرده است اسکرول لمسی آن است. این امکان با تمامی انگشتان و در ۷۵ درصد سطح موس (تا نزدیک لوگوی اپل) قابل استفاده است. با فلیک کردن به بالا و پایین (حرکت سریع انگشت بر روی سطح موس) می توانید به سرعت در صفحات وب تان بالا و پایین بروید. البته هنگامی که قابلیت momentum را در تنظیمات موس فعال می کنید، حرکت اسکرول تان نرم و آهسته شده و مناسب گشت و گذار در فایل های ورد و پی دی اف خواهد بود.
همچنین با کلیک کردن با یک انگشت و اسکرول کردن با انگشت دیگر، همانند یک موس عادی می توانید بخشی از متن را انتخاب کنید. امکان اسکرول کردن هم وابسته به بخش خاصی از موس نیست و شما تقریبا در تمامی سطح آن امکان اسکرول دارید و جایزه تان هم برای استفاده از مجیک موس، امکان اسکرول ۳۶۰ درجه ای است. تنها مشکلی که ممکن است کمی آزار دهنده باشد، این است که هنگام اسکرول های طولانی و سریع ممکن است اشتباها راست یا چپ کلیک هم کنید.
حرکت دو انگشتی به چپ و راست هم که به راحتی شما را بین صفحات مرورگرتان جابجا می کند. ولی به دلیل درگیر بودن حداقل ۲ انگشت برای در دست گرفتن و جابجایی موس، تنها ۳ انگشت شما به طور همزمان قابل استفاده خواهد بود. اما با توجه به قابلیت های فراوان مجیک موس، این مشکل چندان آزاردهنده نخواهد بود.
یکی از ایرادهای مهم مجیک این است که حساسیت صفحه لمسی آن مانند ترک پد قابل تنظیم نیست. همچنین برای پیدا کردن حریم کلیک چپ و راست ممکن است مقداری به مشکل بخورید، اما کم کم قلق آن دست تان می آید. از دیگر ایرادهای آن می توان به این نکته اشاره کرد که بدنه پلاستیکی سفید آن متاسفانه همانند مک بوک، ممکن است به راحتی خراش بردارد. البته این خراش ها تاثیری در کارکرد موس نخواهند داشت و فقط برای صاحب بی نوا، دیدن آنها دردناک خواهد بود.
منبع : نارنجی
من فکر کنم تا دو هفته دیگه برسه دستم :10:، اون وقت تجربه ی خودم رو براتون میگم!
با تشکر ،
M24
كسي در مورد apple tablet ها اطلاعاتي از قبيل كي مياد و كانفيگ و كلاً كاراييش داره ؟ مرسي
اپل تبلت فقط یک شایعه هست ، خود استیو جابز تو کنفرانس قبلی گفت : " به هیچ وجه حاضر نیستم لو گوی اپل رو روی تبلت و یا نت بوک (مینی) ببینم " . بنا براین هر چیزی ممکن هست! چون قبلا هم استیو در باره ی آیفون همینو گفت! اما ...نقل قول:
باید تا کنفرانس ژانویه 2010 صبر کنیم !
یه توضیح هم به شما بدم که این تصاویری که تو نت پخش شده ، همگی ساختگی هستند ! در حقیقت هر کس تصور ذهنی خودش رو طراحی کرده ، دقیقا مثل iPhone 4G به اینها میگن concept !!
مثل عکس های زیر .... ، بنابراین زیاد امیدوار نباش دوست عزیز!
با تشکر ،
M24
پس اين همه تبليغ و كليپ از كجا اومده ( داخل يوتيوب ) خدو من يكيو خريدم اما وقتي فهميدم برگشتي به كارخونست باز نكرده پسش دادم !
همش توهم هست! :31:شما خودت داری میگی یوتیوب !!!! :41:آخه یوتیوب هم شد منبع!!!!!!! :20:نقل قول:
نه دوست من ، تو یو تیوب آدم خیلی چیزها رو میبینه که ساختگی هست! (مثل نصب آندروید روی آیفون !):10::8:
ببخشید بازم درخواست راهنمایی
میخواستم ببینم از نوت بوک های اپل apple
تا 1500000 چه چیزایی بخرم خوبه
اگه کانفیگ هم بدید ممنون میشمم
اگه میشه بیشتر 13 اینچ معرفی کنید
ممنون
مکبوک سفید جدید میتونی بگیری:نقل قول:
قیمتش ۱۳۵۰ تقریبن
-بدنه یکپارچه یا unibody
-ترکپد مالتی تاچ
-صفحه LED
-باتری فوق العاده ۰ ۷ساعت
-۲گیگ رم
- ۲.۲۶ سیپی یو ۳مگ کش
- ۲۵۰ هارد
- گرافیک ۹۴۰۰
- ۱۳اینچ
مشخصات یسشتر:
کد:http://www.apple.com/macbook/
--------------
میتوین مکبوک پرو بگیری
مزایاش نسبت به بالایی:
- بدنه آلومینیومی
- پورت های بیشتری داره از جمله firewire
- درگاه sd card
- صفحه نمایش براقتر
کانفیگش هم مثل بالاییه فقط هاردش ۱۶۰ه
قیمتشم ۱۰۰ تومن گرونتر از بالاییه
من آلومینیومیه رو پیشنهاد میدم
نقل قول:
میشه اسم اصلی مدل هم بدین اخه من شهرستانم باید سفارش بدم
اولی: mc207LL/A
دومی: MB990LL/A
ممنون از راهنماییتون
سوالم تکراریه ولی میخواستم مطمعن بشم
1- ویندوز و مک کنار هم به راحتی نصب میشن
2- درایور هم برای نصب ویندوز احتیاج دارم
3- پشتیبانی نرم افزار مک تو ایران چتوره
بله به راحتینقل قول:
1- ویندوز و مک کنار هم به راحتی نصب میشن
یه DVD شامل درایور های ویندوز تو جهببه مکبوک موجودهنقل قول:
2- درایور هم برای نصب ویندوز احتیاج دارم
نرم افزارهای مک تو ایران گیر میاد ولی قیمتش خیلی بالاست و نمیشه خریدنقل قول:
3- پشتیبانی نرم افزار مک تو ایران چتوره
بهترین راه اینه دانلود کنی
یا اگه سرعتت مناسب دانلود نیست میتونی بدی برات دانلود کنن (هستن بچه هاییی که گیگی ۵۰۰-۶۰۰ تومن برات دانلود میکننن)
خیلی به صرفست
مثلن:
فوتوشاپ CS4 حجمش حدود ۱گیگه
تو پایتخت میفروشن ۲۰هزار تومن
میتونی برات دانلود کنن: ۵۰۰تومن
میبینی خیلی به صرفست دانلود
سلام به همگي
من قصد خريد مك پرو رو دارم. به احتمال زياد mb990 رو مي خرم جون 991 حدود 300 تومن گرون تره. مي خواستم بدون اگه من مكينتاش و ويندوز 7 رو بخوام همزمان روي mb990 نصب كنم امكانش هست يا نه؟ سرعت سيستم خيلي پايين نمياد؟
سوال دوم اينكه به نظر شما لپ تاپ رو از كجا بگيرم؟
شاد باشيد...
سوال شما که در پست بالایی جواب داده شده، چرا دوباره مطرح میکنید؟نقل قول:
محصولات اپل رو میتونید با گارانتی های نقش، رایانه همراه ، نوتالی تهیه کنید.
يه سوال برام پيش مياد اونم اينه كه تو خيلي از تاپيك ها حرف از اينه كه ويندوز اگه روي اپل نصب بشه خيلي سرعت رو پايين مياره و زود داغ ميكنه سيستم .
يكمي منطقي بنظر مياد چون تمام سخت افزار هاي اپل با سيستم عامل خودش ست شده حالا بياد و با ويندوز كار كنه بايدم بازد كاريش از يه لپ تاپ مثلاى سوني با همون مشخصات اپل كمتر باشه ! البته خودم نا حالا امتحان نكردم .
سلام.....من یه سوال دارم،به نظر شما من یه مک بوک پرو تا 3 تومان بگیرم یا یه مک بوک پرو یا مک بوک ارزان تر با یه i-phone بگیرم....حسابی گیر کردم،کمکم کنین ممنون میشم
۳ تومن که خیلی زیاده
چی میخوای بگیری مگه؟
۱۳اینچ کافیگ آخریش زیر ۲تومنه
آیفون 3GS 32 هم ۹۷۰
Apple MacBookPro MB986LL/Aنقل قول:
2.8-6 MB-FSB1066
4GB DDR3
500
DVD RW
15.4GLOSSY
9600 Geforce
MAC+WIN
3 Kg
CHINA
27000000 با گارانتی نوتالی
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
اول اینو بگم که شما برای مک هرچی پول بدید کمه ! !
این سیستم رو خودم استفاده میکنم ! برای همین هم پیشنهاد میکنم و هر سئوالی بود در خدمتم!
این مدل تحت هیچ شرایطی اهل کم آوردن نیست!
Apple MacBook Pro MB986LL/A
Part Number: MB986LL/A
Processor: Intel® Centrino2 T9600 2.8 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 500GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 73-watt-hour lithium-polymer
Display: 15.4'' WXGA+ LED-backlit Glossy display (1440x900)
Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 512MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.49 Kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
Country of Origin: Made in China
قیمت هم با گارانتی نقش 2750 و با گارانتی الماس پایتخت 2650 هست ! (خودم 4 ماه پیش 3000 گرفت از دبی!!!!)
با تشکر ،
M24
سلام
به نظر شما این لپ تاپ خوبه چون قیمتش نسبت به کانفیگش یکم پایینه قیمت 1450000
APPLE MacBook MC 240 LLA+
Processor: Intel® Core™2 Duo 2.13 GHz, FSB 1066, 3M
Memory: 4 GB of 800MHz DDR2
HDD: 500+ GB SATA
Graphics: GeForce 9400M NVidia up to 1.7 GB
Display: LCD 13.3 Inch Glossy
Optical Drive: Slot-loading Double-Layer DVD/RW
Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, FireWire 400, Mini DVI
mc240 سری قدیمیه و دیگه تولید نمیشه
الان mc207 اومده به جاش
مزایایی که داره:
- صفحه نمایش با کیفیت و LED
- ترکپد مالتی تاچ
- بدنه unibody
-باتری بسیار قوی
کانفیگ:
CPU: 2.26
RAM: 2G DDR3
HDD: 250G
VGA: 9400
13.3 glossy
قمیت: ۱۳۴۰
ببخشید اینقدر سوال میکنم اخه من هنوز دو به شکم که اپل بگیرم یا سونی
الن همین mc207 اگه روش ویندوز نصب کنم از نظر سرعت اجرای برنامه ها یا بازی کردن باش مشکلی ندارم؟
دوستان تصمیم دارم یه macbook pro بگیرم MC226LL/A به قیمت 2800000 فقط یه موردی آیا سری جدید محصولات apple با cpu core i7 به این زودیا معرفی میشه ؟ و این که الان تقریبا انتهای نسل core 2 duo هستیم و شرکتا دارن میرن سمت quade core و core i7 آیا خرید لپ تاپ اونم apple با این قیمت الان درسته یا صبر کنم سری جدید معرفی بشه؟
دوستان من میخوام (MC226LL/A) بگیرم فقط یه سوال الان دیگه آخرای نسل core 2 duo هستش و بیشتر تولید کنندههای لپ تاپ دارن میرن سمت core i7 فکر میکنید apple کی محصولاتشو بر اساس core i7 ارایه بده و اینکه کسانی که میخوان apple بگیرن بهتر نیست منتظر بمونن؟!!!!!!!!!!!!!!
با سلام به شما دوست عزیز ! ،نقل قول:
ببین به نظر من شک شما کاملا بی معنی هست! آخه اصلا اپل با سونی (یا هر برند دیگری)قابل مقایسه نیست!
شما هر مدلی رو از سری Uni Body انتخاب کن ! ومطمئن باش که هیچ مشکلی از نظر ویندوز نخواهی داشت!
یک توصیه!:
اپل واسه ماشین های دیگه یه بنزه ! بنابراین مقایسه معنی نداره ! اگه شما دوست دارید بنز رو ول کنید و ژیان (وایو) بگیرید! با خودتونه!:10:
:31:هر سئوالی در مورد محصولات اپل بود در خدمتم! (از آیپاد تامک بوک پرو و...)
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
شما باخیال راحت MC226LL/A رو بگیرید ! وخیالتان از نظر معرفی محصولات جدید راحت باشه! چون مک بوک پرو تو خرداد آپگرید شده! و به این زودیا آپگرید! نمیشه!
اما درمورد Core i7 ، اپل در سری 21.5" و 27" imac از این پردازنده استفاده کرده! اما تا این پردازنده به مک بوک ها برسه! طول میکشه! چون همونطور که میدونید دمای این CPU (موقع کار) بالا است و برای خنک کردن ، با یک یا دو فن کوچیک خنک نمیشه!
بنابراین اگر هم بیاد ، ممکنه مثل مکبوک های چند سال پیش و یا سری اول آیفون 3g بشه! و به مرور زمان با ترک هایی که ناشی از دمای بیش از حد CPU است منجر بشه!
در کل ارزش ریسک نداره!:10:
با تشکر،
M24
دوست عزیز از دادن پست های تکراری خودداری کنید! (برای خودتون میگم:10:)نقل قول:
خب دوست عزیز ممنوننقل قول:
میخواستم یه مک 13 اینچ تا 1500000 برام معرفی کنی هم شیک باشه هم کانفیگ خوبی داشته باشه ممنون
خب ، من سه مدل رو به شما پیشنهاد میکنم ! که یکی پایین تر ویکی بالاتر ار قیمتی هست که گفتید!نقل قول:
Apple MacBook MB467LL/A
Part Number: MB467LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8600 2.4 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048 MB DDR2 SDRAM
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive with Double Layer
Battery: 45-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' Glossy WXGA LCD display (1280x800)
Graphics: NVIDIA® GeForce® 9400M GPU 256MB DDR3
Wireless LAN: AirPort Extreme Wi-Fi
BlueTooth: Integrated Bluetooth 2.0 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / FireWire 400
Other: Precision aluminum unibody / Multi-Touch trackpad / illuminated keyboard
iSight Camera
Weight: 2.090 Kg
15,900,000
Apple MacBook Pro MB990LL/A
Part Number: MB990LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8400 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 160GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
Weight: 2.04 Kg
16,900,000
Apple MacBook Pro MB991LL/A
Part Number: MB991LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8700 2.53 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 250GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
Weight: 2.04 Kg
17,900,000
یه توضیح هم بدم که این قیمت ها با گارانتی نقش هست! وشما اگر خواستید می تونید بدون گارانتی تهیه کنید! پایین تر در میاد! ومنطقی هست! چون اپل نیازی با گارانتی ندارد!(من این حرفم رو 100 % براتون ضمانت میکنم!) در ضمن این رو هم بدونید این شرکت ها که الکی پول گارانتی میگرن (مثل نقش ، الماس پایتخت ، اپل ایران ، رادان مک و...) ممکنه برای سونی ودل و... بتونن کاری کنن! اما برای اپل نمی تونند!