اهاننقل قول:
والا من دقت نکردم از بس هیجان بازی بالاست سریعتر میخوام برم تو Race :31:
ولی فکر کنم اون Episode که انتخاب نکنی میره برای سری بعد تو لیست و دوباره میاد تو انتخاب episode بعدی
و بالاخره تو این چرخه یک جا انتخابش میکنی
Printable View
اهاننقل قول:
والا من دقت نکردم از بس هیجان بازی بالاست سریعتر میخوام برم تو Race :31:
ولی فکر کنم اون Episode که انتخاب نکنی میره برای سری بعد تو لیست و دوباره میاد تو انتخاب episode بعدی
و بالاخره تو این چرخه یک جا انتخابش میکنی
برای دو نفره بازی کردن :
باید برید توی منی اصلی و بعد از منوی option یه منوی control هستش که اولین گزینش کی بورد هستش وقتی با جهت های کی بورد سمت چپ یا راست رو انتخاب کنی برات می زنه کیبورد 0 و کیبورد1 بعدش اگه دسته ها به پی سی وصل باشه برای می زنه جوی پد 0 و جوی پد 1 که اونها رو باید خودت تنظیم کنی به سلیقت ( هر دسته ای هم قبوله از من ازین 2500 های آشغال هستش ).....
بعدش توی همون منوی اصلی یه بخشی هست به نام Split Screen اگه درست گفته باشم که اونجا میری و یه سری نقشه برات بازه که می تونید برید داخلش و بازی رو انجام بدید...نقشه ها یه سریش بسته هست که باید بازشون کنید با مشابقه دادن.....
برای تنظیم صفحه نمایش هم توی منوی اصلی در بخش option یه گزینه هستش که نوع Split screen شما رو مشخص میکنه که مثل کراش افقی باشه یا مثل ارتش دو نفره صفحه عمودی باشه ......
موفق باشید..
خوب منم به سلامتی این بازی رو گرفتم...گفتم یه توضیح مختصری در مورد این بازی داده باشم:
اول گیم پلی:
والا تا قبل از این باز من فکر نمیکردم بازی ریسینگی بیاد که بتونه از نظر سطح هیجان با Burnout Paradise رقابت کنه ولی به جرات می تونم بگم این بازی اون رو سوسکش کرد طوریکه وقتی بازی میکنید هیجان از همه جاتون میزنه بیرون:31:...مخصوصااینکه در طول بازی شما به هیچ وجه نمی تونید روی چیزی حساب باز کنید یعنی اینکه ممکنه 50 متری خط پایان در حالی که اول هستید یه چیزی از آسمون بیاد بخوره توی سرتون و فاتحه:31:...خلاصه من یکی که این بازی رو برای کسانی که عشق هیجان هستند به شدت توصیه میکنم:46:
(البته در مورد سبک این بازی که دوستان قبلا توضیح دادند که یه جورایی action-racing هست یعنی اینکه در بازی اول شدن برای شما مهمترین هست ولی نه فقط و فقط بر مبنای سرعت و ویژگیهای اتومبیل شما و اینکه شما چطور از عوامل محط برای سرنگون کردن رقیباتون استفاده میکنید موثرترین نکته برای بردن و اول شدن شما در بازی به حساب میاد...)
گرافیک:
در واقع با اینکه سازنده و ناشران این بازی و Burnout Paradise کاملا متفاوت هستند ولی محیط و گرافیک این دو بازی خیلی نزدیک به همه(کلی)فقط تنها تفاوت آشکار این دو اینه که در این بازی از چرخه روز و شب و در نتیجه سایه پردازی دینامیک و فعال خبری نیست ولی در عوض عمق و کیفیت بافت و همچین پیوستگی رنگ تصاویر بالاتره...ولی همینطور که گفتم شما برای داشتن تصور کلی از گرافیک این بازی میتونید یه چیزی توی مایه های Burnout Paradise رو توی ذهنتون مجسم کنید...
صداگذاری:
میشه گفت صدا گذاری در این بازی در حد معقول یک بازی racing با هیجان بالاست و تقریبا صدا گذاری در این بازی حالا چه محیط و چه موزیک به نحوی صورت گرفته که سعی شده در میزان بالا بردن آدرنالبن گیمر تاثیر مضاعف داشته باشه:31: و زیاد به reality بودن اون مثل بازیهایی از قبل grid و shift توجه نشده که البته کاملا قابل قبول هم هست چون سبک این بازیها کلا نسبت به هم متفاوته....
داستان:
محض اطلاع اون دسته از دوستان هم که داستان بازی براشون مهمه بگم که داستان هم در این بازی دقیقا در حد Burnout Paradise هست یعنی هیچی یا به قول خودمون بکش برو جلو:31:
یه قابلیت جدیدی که این بازی داره اینه که نمی تونه روی نقشه حساب باز کنی.......یعنی اینکه مثلا اگه یه نقشه رو سه بار بری ممکنه بار چهارم با منهدم کردن ساختمان ها و یا وسایل نقلیه دیگه یه مسیر جدید برات باز بشه که پیچ هاش متفاوت باشه ...حتی این امر توی دور های مختلف هم صدق میکنه....نمونش همون مرحله اول مسابقه اول که کنار یه فرودگاه مسابقه میدیم من دور اول رو که زدم بعدش دور دوم رفت زیر زمین و دور سوم از یه مسیر دیگهای رفت که جدید بود...........
یه ذره بزی کردن سخته
دوستان بازی همینطوری سخت تر و سخت تر میشه
من هم که گیر دادم حتما همه Race ها رو اول بشم باورتون شاید نشه اما امروز برای 2 تا Race نزدیک به 85 دقیقه وقت گذاشتم و همش دوم میشدم تا ایتقدر رفتم که اول شدم :31:
جالبه که مثلا تو episode اول بازی یک race رو مثلا دوم میشی و هر کاری میکنی اول بشو نیست
با اون ماشین که اتفاقا قوی ترین ماشینی هست که تا اونجا باز شده
بعد که تو episode مثلا 4 ام یک ماشین قوی میگیری بر میگردی به همون قسمت اول که اون race رو با این ماشین بری
در حالی که منطقی هم حساب کنیم قدرت بیشترش باید تاثیر بگذاره و کار رو اسون تر کنه ولی در کمال تعجب میبینی باز هم همون اش و همون کاسه
از اون جالبتر این که وقتی ماشین های cpu رو میبینی , میبینی همون هایی هستن که تو داشتی و ضعیف بودن اما الان که دست cpu هستن انگار جت بستن بهشون :31:
تو race هایی مثل elite race هم خیلی جالبه که از 3 دور مثلا تا وسط های دور دوم میتونی از مکان 8 ام در شروع مسابقه برسی به مقام 3 وم که اونم همیشه راحت نیست
ولی از همون وسط های دور دوم تا اخر مسابقه باورتون شاید نشه ولی من بدون این که به جایی بکوبم و خیلی عالی رفتم اما حتی نفر دوم رو ندیدم چه برسه به نفر اول ! :31:
الان به لطف ماشین Hanzo GT تونستم 2 تا از اون مسابقه های که دوم شده بودم رو بر گردم اول بشم
RACE هایی مثل Port bridge هم واقعا نامردیه یک جورایی
اونجا که یک کشتی بزرگ سفید هست تا وقتی فرصت داری بپیچی و از اون سمتش بری کسی که پشتت هست نمیزنش
اما همین که به جایی رسیدی که دیگه فرصت تغییر مسیر نداری راهش میاندازن میزنه پرس میکنه :31:
Detonator ها از همه سخت ترن چون فقط با ماشینی که خودش میده میتونی بری و ماشین هاش اکثرا سنگین هستن و من تو بهترین شرایط بدون این که اصلا به جایی بخورم و از shortcut هم استفاده میکنم همیشه حدودا 1 ثانیه کم میارم و دوم میشم
دوستان شما ها هم گیر میدین که اول بشین یا فقط به حدی که episode بعدی رو باز کنید ؟ :31:
سلام.عزیزان چطوری میشه با Joypad بازی کرد؟
دوست من همین صفحه قبل دوستمون توی پست 163 توضیح دادند ;)نقل قول:
اگه بخوام یه تیتر واسه بازی انتخاب کنم می زارم : "هیجان به توان 2"
عالیه بازی ... با این که کلا ریسینگ باز نیستم اما این خیلی لذت بخشه هیجان فوق العاده ای داره
سخت هم هست انصافا آدم با صدم ثانیه برنده میشه ! خیلی وقتا که نمیشه اول شد به این راحتی
این بخش هلیکوپتر هم خیلی حال میده تا الان اینو بیشتر از همه بازی کردم !
دقیقا علی جان بخشی که من خیلی خوب و بدون مشکل میرم و اول میشم همین air strike هستنقل قول:
خیلی هیجان بالای داره مخصوصا اخراش که میخوای دوم یا اول بشی
من تو دو اپیزود تا حالا اینو دیدم که اپیزود اول چند بار بازی کردم آخرم به دوم بسنده کردمنقل قول:
دقیقا علی جان بخشی که من خیلی خوب و بدون مشکل میرم و اول میشم همین air strike هست
خیلی هیجان بالای داره مخصوصا اخراش که میخوای دوم یا اول بشی
ولی تو اپیزود بعدی اول شدم
به ماشین خیلی ربط داره اگه ماشین خوبی انتخاب نکنیم نمیشه خوب بازی کرد
روي كاور بازي بايد بنويسند : هشدار براي كساني كه بيماري قلبي دارن !
من الان Episode نهم هستم و واقعا بعد از هر Race قلبم مياد تو دهنم !
من كه همينجوري ميرم اصلا ببينم ميتونم به پايان بازي برسم !
اين مسابقات آخر فصل خيلي بده ... من تو Episode نهم بد جوري گير كردم ....
با سه تا ماشين مختلف رفتم همش هم چهارم شدم .
اين shortcut ها حاله آدمو ميگيرن ... داري ميري به سمتشون يه دفعه له ميشي ...
در كل اصلا معلوم نيست تا آخر بازي كه كي اول ميشه ... يهو ديدي داري ميري از خط پايان رد بشي يه جا ميره هوا ...
از Episode هشتم به بعد هم بازي هاي پاياني ميره تو شب كه واقعا كار آدم سخت تر ميشه ...
بازی حداقل 3 تا چز مهم کم داره :
1. بعد از پایان هر مسابقه، مثل Dirt2 و Grid ، باید کل race انجام شده رو نشون می دادند. صحنه های تخریب بناها در این بازی ارزش تماشا کردن چند باره از چندین زاویه ی مختلف رو دارند. در حین بازی که نمی شه محو تماشای این صحنه ها شد. پس بهتر بود بعد از پایان بازی امکان تماشای مسابقه رو می دادند.
2. ما در بازی در واقع در یک برنامه ی تلویزیونی قرار داریم. پس ای کاش یک گزارشگر و حتی یک مفسر هم قرار می دادند تا با گزارش مهیجشون، هیجان و لذت بازی رو دوچندان کنند.
3. باید می شد روی ماشین هایی که پشت سر من قرار دارند هم کمبو! اجرا کرد.
> چند تا اشکال دیگه هم داره.
- صحنه های آهسته ی تخریب ماشین ها ( چه ماشین من و چه ماشین حریف )، چنگی به دل نمی زنه. می تونست واقعی تر باشه. نه اینکه ماشین به هزار تیکه تبدیل بشه اونم با یه شبیه سازی فیزیکی بسیار اغراق آمیز. الگوی خیلی خوب تخریب، می تونست Dirt2 یا Grid باشه که تخریب ها خیلی به واقعیت نزدیکند یا حتی BurnOut Paradise که اون هم با وجود اغراق آمیز بودن، ولی فاصله ی زیادی با واقعیت نداشت. خلاصه، در تخریب ماشین، هیجان در واقعی بودنشه. البته نحوه ی روایت این تخریب ماشینها هم مهمه که باز هم بازی در این زمینه ضعف داره.
- ضعف دیگه مخصوص پلتفرم PC ایه. من از دسته ی XBOX360 برای بازی استفاده می کنم. الان اکثر بازی ها وقتی از این دسته استفاده می کنم، تمام آیکون های راهنما رو از آیکون و علامت های کیبورد به آیکون های دکمه های این دسته تغییر می دند. ولی متاسفانه این تغییر در این بازی صورت نمی گیره و من مجبورم در منوها اغلب از کیبورد استفاده کنم.
- navigation و دسترسی و حرکت بین منوهای مختلف اعصاب خورد کنه.
- من نمی دونم چرا سازنده های این بازی، حداکثر فریم ریت رو روی 30 قفل کردند. وقتی کامپیوتری می تونه بیشتر فریم ریت بده، چرا باید محدودیت ایجاد کرد؟
- چرا این بازی رو Disney همزمان با Read Dead Redemption عرضه کرده? کی میاد به جای Red dead این بازی رو بخره؟!
> و نکات مثبت :
+ نقطه ی قوت بازی، تخریب بناهاست. تخریب ها پر از هیجان انند و نحوه ی نمایششون حرف نداره. کارگردانی هنری این تخریب ها محشره ; هالیوودی و پر از هیجان و گرد و غبار و سر و صدا و آتیش و دود و تیکه های کنده شده ی ماشین ها!!
+ HUD اش هم ایده ی خلاقانه ای و دیگه مجبور نیستم برای بدست آوردن اطلاعاتی مثل مقامم به چپ و راست نگاه کنم.
در نهایت سازندگان این بازی نشون دادن که در نمایش تخریب های بزرگ و مهیج استعداد بالایی دارند. ولی ای کاش در زمینه های دیگه هم استعداد بالاتری داشتند!
> راستی اگه از موزیک های هیجان انگیز این بازی خوشتون اومده، روش استخراجش رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها " قرار دادم. بازی برای مدیریت صداها، از Fmod استفاده می کنه و روش استخراج ساده است.
نه من خیلی به اینکه حتماً اول بشم حساس نیستم ولی در ایپزود های بالا مجبور میشی برای باز کردن ٍ ماشین های بهتر و راه پیدا کردن به Elite Race ها دوباره به ایپزود های قبلی بری.من خودم میشه گفت که اکثر اپیزود ها رو دوم و یا سوم شدم.الان هم ایپزود 8 هستم.نقل قول:
ایول. این هایی که گفتی درسته ولی برای اعمال شدن این ها باید منتظر نسخه ی بعدی بازی باشیم. مطمئناً این بازی به خاطر سبک جدیدش خیلی جای کار داره.نقل قول:
1.دسترسی برای اول کار آره ولی بعدش که یاد بگیری راحت میشه. مثلآ برای خروج از بازی حتما باید اول Change Episode رو بزنیم و بعدش وارد منوی اصلی بشیم.نقل قول:
2. منم اول تعجب کردم ولی میگم شاید به خاطر رئال شدنٍ بازی باشه. وقتی که فریم ریت میره بالا بازی کمی از حالت سینمایی در میاد و خب این بازی هم در واقع داره از TV پخش میشه و باید فریم ریت حتما 30 باشه :8:
3. حالا این دو بازی سبکش فرق داره ولی ریلیز شدن دو بازی با سبک تقریباً یکسان مثل Blur از اون عجیب تر هست. الان هر دو شرکت ضرر میکنن چون گیمر میاد یکی از این دو بازی رو میخره و بلاخره یکیش رو انتخال میکنه در حالی که میتونست یک بازی دیر تر بیاد. البته اگه یکی از از بازی ها دیرتر میومد همه میگفتن از قبلیه تقلید کرده و نمراتش به شدت افت میکرد :20:
موزیک های بازی به شدت زیبا و هیجانی و ترس آور هست. منم اتفاقا میخواستم بیام مطرح کنم این مساله رو که چطور باید استخراج کنم. مرسی از راهنماییت.نقل قول:
خیلی هیجان داره . یه شبه 7 اپیزود رفتم
نمی دونم تا به حال در این تاپیک کار مقایسه ای انجام شده یا نه اما سوال من اینجاست که از نظر گیم پلی و گرافیک این بازی در مقایسه با Dirt2,Grid و NFS در چه رتبه ای هست؟
متشکر
ای بازی دو نفره هم داره؟
split screen پشتیبانی می کنه
نسخه 360ش رو می گم
این بازی بسیار سبک جالبی داره اون موقع هایی که فیلم dead race رو دیدم آرزو میکردم بازیشم بیاد که اومد درسته اسلحه رو ماشینا نیست که ای کاش تو نسخه بعدیش بزارن در صمن کسی نتونست مشکل گیم پد رو حل کنه من هم دسته دارم هم از این فرمون ماشینا با هیچ کدومش نمیشه بازی کرد راستی کسایی که میگن dirt , grid حال نمیده رانندگی حالیشون نیست اینا بازی ها بیشتر اکشن هستند تا مسابقه ای حد اقل با اون 2 تا بازیها رانندگی آدم خوب میشه و اونجا معلوم میشه کی ریسنگ باز حرفه ای
بله مثل اينكه پشتيباني ميكنه!نقل قول:
ببینم این بازی بازی خوبیه؟اخه من در گیر امتحانات خرداد هستم و فرصت ندارم صفحات قبل رو نگاه کنم:31:
yeah it's cool :d
منظورت چیه که بازی سرده؟زیر دیپلم حرف بزن:31:نقل قول:
cool یعنی خیلی توپه
درصورتیکه به نظر من اینطور نیست
من به نوبه ی خودم از بازی واقعا خوشم اومد! فعلا ac2 و conviction رو ول کردم ببینم این آخرش چی میشه : دی
پدر آدمو درمیاره! خیلی نامردی بعضی جاهاش میبازی! یعنی من فقط 3ثانیه تا اول شدن فاصله داشتم! یهو یه چیزی جلوم ترکید crash شدم!
درکل جذاب و سرگرم کننده س!
متاسفانه این بازی خیلی سخته ..........ماشین باز ها بیان این بازی رو روی درجه سخت برن ببینن چی میشه اصلا نمیشه از چهارمی جلوتر رفت خیلی خفنه میشه روی هارد!!!!! من که دارم روی easy می رم این بازی رو تازه با این وجود هم یا دوم میشم یا سوم ..اولی خیلی سخته.همین جوریش یا هواپیما میاد رو آدم یا یه اتوبوسی ، تاکسی ، چیزی جلوت می ترکه......و کرش میشی.تا بیای دوباره گاز بدی و برگردی تو مسیر می بینی یا هفتمی یا هشتم........وقتی هم که بازی تموم میشه اختلاف زمانی بین نفر اول و آخر در حد 20- 15 ثانیه هستش!!!!!!!
ولی خدایشش از مسابقه دادن تکراری توی NFS خسته شده بودیم....هیچ هیجانی بعد از کردن و موست وانتد دیگه نداشتند بازی های مسابقه ای ماشین..حالا باز برن آوت خوب بود!!! .......ولی این بازی هر مرحله که جلوتر میری یه سری مراحل جدید برات باز میشه که خیلی باحاله!!!!
سلام
مرحله 3 از اپیزود یک باید چکار کنی تا میای تکون بخوری میترکه:41:
راستی eliminated یعنی چی تو اون مراحل باید چکار کرد من رفتمشون ولی نفهمیدم چی شد بعضی جاهاش همیجوری:18: میمونم
فکر کنم Eliminated مسابقاتی هست که بعد از یه زمان مشخص نفر آخر حذف میشه...نقل قول:
من همیشه اول میشدم ولی باز میترکیدمنقل قول:
فکر کنم Eliminated مسابقاتی هست که بعد از یه زمان مشخص نفر آخر حذف میشه...
یه کم از گرافیکش بگین
روون هست یا نه؟
با چه سیستمی خوب اجرا میشه ؟
detonator ها دیگه من یکی رو داره عصبی میکنه :13:
الان داشتم نگاه میکردم همش رو اول شدم تک و توک دوم هام همین detonator هاست همش با اختلاف نیم ثانیه ای
دوستان اگه میخواین واقعا اوج انفجار و تخریب رو ببینید سعی کنید بگذارید اون قدرت پر بشه و قرمز بشه
تو race که expressway اسمش بود , B که پر شد وقتی زدم اون قطار اون بالا از Rail در رفت افتاد پایین 5 نفر جلوم بودن با هم رفتن هوا و درجا 3 تا اچیو داد :31:
واقعا با حال بود
سلام
میگم کسی میدونه چطوری باید تو lan بازی کرد؟تنظیمات خاصی میخواد؟!من هرکاری کردم نتونستم!:13:
بازی جالبی هست!
من امروز گرفتمش، البته به اون سختی که میگن نیست! (حداقل تا حالا خیلی سخت نبوده!)
والا منم تا episode 4 رفتم همچین خیلی هم مشکل نبوده...ولی فکر کنم اینجور که بچه ها میگن توی قسمتهای بالا مشکل میشه!!نقل قول:
با سلام .
دوستان با اینطور سیستمی میشه بازی رو خوب اجرا کرد ؟
Ram : 2 X 2 gb DDR2
VGA : 8600 256MB GDDR3
CPU : E4600 Core 2 Dou
نقل قول:
خوب نه ولی کارت را میفته .
پسر اوج هیجانه بازی... سرعت چه خودشو نشون میده
اقا یه سوال این کامیون ها که پیک نیک سر ماشین ها پرت می کنن رو چه جوری باید اول شد...هرچی بالاتر میری پیک نیک هاش زیاد تر میشه.من تا دومی بیشتر نتونستم برم.....شده بود میدون مین!!!!!!!
بعد از ایپیزود 2 به بعد برای رفتن به مرحله بعدی دوتا ایپیزود جلومون قرار میده که باید یکی رو انتخاب کنیم......اون یکی که انتخاب نمی کنیم چی میشه..میشه بازی کرد بعدا؟؟؟؟
شما باید برای این مسابقات, ماشینی رو انتخاب کنی که strength ـش بالا باشه تا بتونی بر اون بشکه های آتش زا فائق بیای :5:نقل قول:
یه سوال...
چرا صدای ماشنیای من اینقده کمه؟؟؟ به جاش صدای موزیکش ..نرماله؟؟
صدای موزیک رو هم ببندم..باز هم صدای ماشینام کمه... و تنظیمات صدا هم نداره
چه کنم؟؟ پچی...اضافه شونده ای چیزی نداره؟
شما بهتره یک ماشین با سرعت و دریفت مناسب پیدا کنید، بعد قلق این کار هم این هست که پشت ماشین هایی که در حال حرکت می بینی حرکت کنی، تا اول اونها به کپسول برخورد کنند و بعد شما از روی جنازشون رد شید. البته یه مقدار هم باید تمرکز زیادی داشته باشید. مقاومت ماشین زیاد مهم نیست، چون شما با هر مقاومتی هم روی کپسول برید منفجر خواهید شد. شما قلق کار رو رعایت کن و ماشین با سرعت و دریفت بالا انتخاب کن.نقل قول:
اون مر حله هایی که انتخاب نمی کنید سر جاش هست نگران نباشید، بعدا اونها برای شما باز می کنه. منتهی این که اول کدومشون رو بازی کنید رو میزاره به اختبار خودتون.