سید عزیز خواهش میکنم واضح صبحت کن !
سید عزیز خواهش میکنم واضح صبحت کن !
سلام كركي عزيز
با اين كه من خودم نودي نيستم و طرف دار كاسپر هستم ولي وقتي اين تاپيك رو ديدم دهنم باز موند و حيفم اومد كه يه تشكر ازت نكنم . و بهت مي گم كارت حرف نداره و هميشه هم 20 بودي .خسته نباشي و دستت درد نكنه (هر چي بگم كم گفتم )
به نظر من بايد براي اين كارت از طرف سايت فارسي و انگليسي ناد قدرداني بشه
اميدوارم هميشه تو مراحل زندگيت موفق باشي
با احترام mahdi48h
سلام ...
امیدوارم که این پستت رو ببینه ولی خیلی وقته که بازنشسته شده !
من هم مثله مهدی ازشون تشکر میکنم ... واقعا استادی بود برای خودش !
تسلط به فرانسه انگلیسی فارسی و .... ساکن سوئد ...
ای روزگار
آخی.من تازه میخواستم ازش تشکر کنم.آخه من تو این سایت تازه واردم و تا حالا این قسمت رو ندیدم و تازه دیروز با ناد32 آشنا شدم.
یه سوال دیگه هم دارم که به شوالات بالایی اضافه میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوال بالا هم جواب بدین ممنون
سلام ...
براي اپديت Nod32 دو راه کلي وجود داره :
1- استفاده از سريال که بايد به صورت دستي وارد بشه و اگه اين سريال به صورت قانوني خريداري بشه , ديگه متعلق به خود شما ميشه که تا موقعي که اعتبار داره (بستگي داره با چه قيمتي بخري) ميتوني بدون دردسر برنامه رو اپديت کني اما روشي که اکثر ما استفاده ميکنيم اينه که از سريال هايي که توي وب هست و توسط ديگران خريداري يا ... ميشن استفاده ميکنيم که اين کار تقريبا ميشه گفت وقتگير هستش و هم اينکه بعضي موقعها سريال به ندرت پيدا ميشه براي اپديت و گاها هم اگه پيدا بشه ممکنه مدت اعتبارشون خيلي کم يا متوسط (بسته به شانس) باشه ....
2- استفاده از کرک
براي ورژن هاي 2 انتي ويروس کرک Nod32 Fix Nsane معروف بود و براي ورژن 3 هم کرکي که توي تاپيکه مربوطه اعلام شده فعلا متداول هست _کرک هاي ديگري هم وجود داره _
کار کرک اول از همه برداشتن محدوديت زماني استفاده از انتي ويروس و دوم پيدا کردن سريالهاي معتبر واسه اپديت انتي ويروس هست با استفاده از همون ادرسايي که اشاره کردي بعضي موقعها به خاطر شلوغي سرور ممکنه عمل اپديت با خطا مواجه بشه ولي درکل مشکلي با روش دوم اگر به طور صحيح انجام بشه نخواهي داشت
يه روش ديگر هم براي انتقال اپديتهاي Nod32 به يک pc ديگه استفاده از کپي پيست پوشه و فايلهاي مربوط به آپديت انتي ويروس هست فرض کن شما Nod32 رو تا امروز اپديت کردي و الان ميخواي رويه يه سيستم ديگه اونو نصب کني به جاي اينکه بياي دوباره اپديت حجيم رو انجام بدي اپديت هايي رو که تاحالا جمع کردي رو کپي ميکني به سيستم جديد که نهايتا در اين روش هم بايد به اينترنت وصل بشي تا ديتابيس شناسايي بشه
در کل براي افرادي که از کامپيوتر و اينترنت براي کارهاي مهم و تجاري استفاده ميکنن استفاده از نسخه ي خريداري شده اش توصيه ميشه ...اما براي کاربرايي مثل من اگه همون ورژن 2.5.70 رو هم نصب کنم و تنظيمات کرکي رو هم واسش پياده کنم و يه اپديت کوچيک هم انجام بدم مشکلي نخواهم داشت چنانکه تا امروز هم هيچ مشکلي از نظر ويروس و ... با Nod32 نداشتم و نخواهم داشت .
در مورد پست دومت منظورت از حداقل امکانات چيه ؟
در کل استفاده از کرک براي اپديت توصيه ميشه .... چه براي ورژن 2.7 و چه براي ورژن هاي 3.0
کرک کردن و تنظيمات لازم در صفحه ي اول تالار استيکي شده ان ... همه چيز روشن و مفهومه .!
موفق باشي
مرسی جناب روشنمون کردی
سوال 3 رو کاملتر شفاف سازی میکنی بند ب و پ
در کل کارت درسته ممنون دوست گرامی
به نام او
دوستان یکی لطف کنه و تنظیمات این نسخه جدید رو هم بذاره تا این تایپیک حسابی کامل باشه.
از کجا باید اپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنم ؟
ممنون میشم اگه در مورد کلا نحوه آپیدیت هم یه توضیحی بدید .
با تشکر
راستی ورژنش هم 2680 هست الان که میخواد آپدیت کنه میگه حجم آپدیت هم 25 مگابایت هست . آخرین آپدیتشم 2007/11/23 بوده .
من وفتي nod ورژن 3.0.2 را نصب ميكنم سروعت اينترنتم كاهش پيدا ميكنه به طوري كه گوگل هم باز نميشه وقتي پاكش ميكنم درست ميشه ميشه بگين مشكل از كجا هست و چجوري بايد تنظيمش كنم
حالا ما یه سوال پرسیدم بعد عمری لومدیم دیدم که هیچ خبری نیست .
تاپیک زدم شاکی نشید ."دی"
از اساتید خواهش میکنم . اگه برای ورژن eset smart security هم آموزشی جهت تنظیم کردن بهتر این ورژن
هست منو راهنمائیم کنن
نقل قول:
شما اومدی قصابی و قرص سر درد میخوای؟
اینجا تایپک تنظیمات این آنتی ویروس است نه مشکلات شخصی که افراد ممکنه با این آنتی ویروس داشته باشند.
شما بهتره به تایپک خود این آنتی ویروس مراجعه کنید تا جواب دریافت کنید در غیر این صورت کسی جواب نمیده...
من چيکار کنم که بدون اجازه فايل رو clean نکنه؟
version 3.0
عزيز دلم نیومد تشکر نکنم ...عالی بود....ايوالله
به نظر من اون تنظیمات بهترین تنظیمات نیستن چون بدون اطلاع شما ممکن هرفایلی رو پاک کننن و اینکه شما اصلا متوجه نخواهید شد که این آنتی ویروس هوشمند چه فایلی رو پاک کرده که برای بار بعدی از دریافت آن خود داری کنید.
بهترین تنظیمات تنظیماتی هستند که خود کابر بدونه چگونه برای ویروس تصمیم بگیره.
هرچند که دیگه این آموزش قدیمی شده و نسخه 3.62 این آنتی ویروس اومده.
آخرین ورژن رو نصب کن خیال خودت رو راحت کن.نقل قول:
شب بیا دانلود کن با dialup=40,min ))
از قسمت setup کلیک اپدیت رو بردار اما اشتباه نکن این کار هی یه پیغام میده بیچارت میکنه.
اما به نظر من این تنظیمات بهترین و ایمن ترین روش برای محافظت از سیستم است.نقل قول:
شما اگر تست های هوش مصنوعی و تست های دیتابیس که در مورد آنتی ویروسها چندین ساله برگذار میشند رو
دنبال کرده باشید متوجه میشید که آنتی ویروسهایی مانند کسپرسکی و یا آنتی ویر و یا نورتون تشخیص های کاذب
داشتند اما با وجود آپدیت نکردن دیتابیس ناد32 در مدت 3 ماه این آنتی ویروس یعنی ناد32 حتی 1 نمونه تشخیص
کاذب رو هم نداشته. پس در نظر بگیرید که اگر ناد32 چیزی رو پاک کنه 100 درصد فایل آلوده بوده و باید پاک میشده.
دوما پس اون قرنتیته که در ناد32 وجود داره برای چه کاری گذاشته شده؟ اگر شما روش استفاده از این امکان رو بلد
نیستید نباید به بهترین تنظیمات این آنتی ویروس ایراد بگیرید.
فرض بکنیم روزی ناد32 فایل سالمی رو که ویروس نبوده از روی سیستم شما پاک کنه. خب اونوقت شما خیلی
راحت میتونید به قسمت قرنتینه مراجعه کرده و اون رو Restore کنید.
سوما قابلیت Sumbit در آنتی ویروس ناد32 میتونه قابلیت خوبی برای افراد مثل شما باشه چون اگر فایلی به
اشتباه از روی سیستم پاک بشه شما اون فایل رو فرستاده و در عرض چند روز مشکل رفع میشه.
در ضمن آیا شما که اینقدر از آنتی ویروس ناد32 میترسید که فایلی رو به اشتباه پاک کنه آیا از ویروسها نمیترسید
که همه فایل هایتون رو پاک کنه؟
یک نکته دیگه اینکه این تنظیماتی که در این تایپک قرار داده شده دقیقا بر روی ورژن 3 این آنتی ویروس بصورت
پیشفرض قرار داده شده. پس آیا تنظیماتی که خود کمپانی ESET اونها رو بهترین دونسته و بر روی ورژن 3 پیاده
کرده رو شما بهترین نمیدونید.
بهر حال اینجا افراد آزادند که انتخاب کنند اما من پیشنهاد میکنم که این تنظیمات رو بر حتما بر روی ورژن ها 2.5 و
2.7 پیاده کنید.
تقدیم به شما و تمام p30world ایهای عزیزنقل قول:
""تنظیمات قسمت های اصلی رو شامل می شه و به بخش های کم کاربرد یا بخش هایی که به صورت پیش فرض مناسب تنظیم شده اشاره نکردم""
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای کامل شدن تنظیمات مربوط به وب این پست رو هم ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2163809&postcount=214
سلام.
ممنونم بابت این تنظیمات .
فقط این قسمت آخری برای ایمپورت اینارو من نیافتم کجاست ؟
نقل قول:
خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفت برای جواب سوالتون عکس زیر رو ببینید
سلام.
فکر کنم عصر اینجا پست دادم ها !
این بخش برای من نیست نمیدونم چرا همین بخش ایمپورت اینا یعنی بخش بالاش نیست !
سلام:31:
دربخش تنظیمات فایروال، اگه Filtering Mode رو در حالت اتوماتیک قرار بدیم سرعت دانلود (برنامه یوتورنت) پایین نمیاد؟
من به طور آزمایشی گزینه دوم تنظیمات فایروال Interactive Mode رو فعال کردم برای ban کردن تک تک آی پی ها ازمن اجازه میگرفت(allow or deny) :41:
گزینه Automatic Mode آی پی های مشکل دار رو حذف میکنه؟ یا اجازه اتصال به برنامه یوتورنت رو به کاربر نمیده؟
...تنظیم اتوماتیک فایروال سرعت دانلود فایلهای تورنت رو پایین نمیاره؟:mellow:
ممنون
در مورد کم کردن سرعت فایل های تورنت تا اینجا که مشخص شده این فایروال زیاد رو ی سرعت تاثیر نمی ذارهنقل قول:
گزینه اتوماتیک فقط در صورت ورود و خروج مشکوک اونا رو بلاک می کنه
در مورد فایل های تورنت یا حتی شبکه کردن سیستم ها و اشتراک گذاری فایل ها باید شما باید اجازه به اشتراک گذاری رو بدبد
به طور کل هنوز کسی نمی تونه به طور قطع در مورد خوب یا بد بودن فایروال این محصول نظر بده چون هنوز حتی یه تست معتبر در این زمینه هم وجود نداره اما اون چه که مسلمه این فایروال احتمالا دارای ایراداتی هست که باید با گذشت زمان مشخص و رفع شوند.
Nine عزیز دستت درد نکنه. زحمت کشیدی. امیدوارم که همیشه شاهد کارهای شما باشم.
موفق باشید.
براي براي آموزش و تنظيمات NOD32 ازت ممنونم Nine جان :blush:
دست گلت درد نكنه.
سلام نود من تا 30/12 بیشتر اپدیت نمیشه و از من پسورد میخواد چی کار کنم
قبلا اینجوری نبود
با سلام
ابتدا باید از دوستان عزیزم که به من لطف داشتن تشکر کنم و بگم خوشحالم که این آموزش تونسته براشون مفید باشه
در جواب sid عزیز هم باید بگم که شما باید این مساله رو در تاپیک خود نود32 و کرک و سریال مطرح کنید.
در اونجا می تونید اگه بخواین کرک نسخه 3 آنتی ویروس و یا سریال های جدید برای آپدیت آنتی ویروستون پیدا کنید.
ممنونم
اگه در مورد تنظیمات این نرم افزار یا اونایی که تو امضام هستم سوال هست یا نرم افزار امنیتی دیگه ای هست که می خواین تنظیماتش رو بذارم با من در میون بذارید
سلامنقل قول:
دوست عزيز ممنون ازراهنماییتون:40:
و یک تشکر ویژه هم به خاطر توضیحات جامع و کاملتون...:11:
قابل شما رو نداشتنقل قول:
nina جون عزيز عالي بود
دمت گرم....ممنون زحمت كشيدي انشالله جبران ميكنيم....
خواهش می کنم عزیزنقل قول:
فقط نام کاربری من Nine است نه نینا
سلام
من یه برنامه ای رو از فروم گرفتم که برای بک آپ گیری از دیتابیس (همون ویروس سیگنچر)nod32 بود.
ولی این برنامه فقط ESET ANTIVIRUS رو ساپورت می کنه و در مورد ESET SMART SECURITY کاربرد نداره..
می شه برای SMART SECURITY هم همچین برنامه ای بذارید.
ممنون.........
نقل قول:
در حال حاضر نيست،
ولی با اينکه اينجور نرم افزار ها کار رو راحتر ميکنن، ولی باز شما ميتونيد خودتون بدون استفاده از اين نرم افزار ها اين کار رو انجام بدين، فقط کافی هست طبق مسير های زير از فايل های موجود در پوشه Updfiles کپی داشته باشين،(مثل کاری که نرم افزار مذکور انجام ميده)، و برای استفاده های بعدی از اين پوشه استفاده کنيد، (بسته به نوع محصول و نوع ويندوز يکی از مسير ها رو انتخاب کنيد)
برای XP:
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
برای Vista:
X:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
X:\ProgramData\ESET\NOD32 Antivirus\Updfiles
X = درايو ويندوز
در ضمن چون مسير ها در درايو ويندوز هست و چون مخفی هست اول Show hidden کنيد..
درضمن شما لطف کنيد، اگه سؤال يا مشکلی در مورد محصولات نود دارين در تاپيک آنتی ویروس Nod32 ( آخرین نسخه در پست اول ) مطرح کنيد، نه اينجا..
سلام...
اگه امکان داره تنظیمات ورزن جدید (3.0.621 ) را هم بزارید خیلی بهش نیاز دارم .
بازم ممنون.
دوست عزیز تنظیماتی که من گذاشتم مال همین ورژنه !!!!!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=30387&page=19
سلام آنتی ویروس من دیگه از تاریخ 25/12/2007به بعى آپدیت نشده دلیلش چیه؟
با سلامنقل قول:
بهتره این سوال رو در تاپیک خود نود32 بیان کنید اینجا مربوط به تنظیمات آنتی ویروسه
و در سوالتون این موارد رو هم بیان کنید
1- از چه ورژنی استفاده می کنید
2-به چه روشی آنتی ویروستون رو آپدیت می کنید - کرک یا سریال -
3-چه error ای به شما می ده موقع آپدیت