بله می تونید دو هارد 500 گیگابایتی اکسترنال بگیرید. قیمت های این هاردها حدودا 100-110 هزار تومان هست (برندهای WD, Seagate)نقل قول:
بله می تونید دو هارد 500 گیگابایتی اکسترنال بگیرید. قیمت های این هاردها حدودا 100-110 هزار تومان هست (برندهای WD, Seagate)نقل قول:
سلام بچه ها.
یه سوال: می خواستم ببینم آیا میشه از یک هارد 1 ترابایت اکسترنال به عنوان تنها هارد سیستم استفاده کرد؟ یعنی دیگه ساتا نخری و فقط روی همین ویندوز بریزی و همه کارهای دیگه که با هارد Primary انجام میشه رو باهاش انجام بدی؟
آیا هیچ محدودیتی در هاردهای اکسترنال وجود داره که آدم رو به سمت SATA و IDE بکشونه؟
ممنون. :)
فک نکنم مشکلی باشه!
دوست من باید مادر بردت بتونه ساپورت کنهنقل قول:
که از روی هارد اکسترنال بوت کنه
دوستان، من به دلیل کم تحقیق کردن قبل از خرید ( از کنار بازار رد می شدم گفتم بذار بخرم حالا که اینجام! ::9:)، متاسفانه یه هارد اینترنال مکستور 1 ترابایت DiamondMax 22 از نوع 7200.11 خریدم!
راستش علتش این بود که فکر می کردم فقط سی گیت 7200.11 مشکل داره، و چون هاردهای مکستور قبلی ام 100 درصد حال دادند این هم مشکلی پیدا نمی کنه. دیگه اصلا تو خاطرم نبود که سی گیت شرکت مکستور رو خریده!
حالا می خوام ببینم که آیا مشکل 7200.11 سی گیت، در مکستور هم هست؟ آیا این مشکلات انقدر جدی هست که من برم با ضرر پسش بدم و عوضش کنم؟ :37:
ممنون.
سلام...
هارد اینترنال وسترن چندتا مدل داره ...فقط یه نوعه؟
ممنون.
کاویار بلک و وسترن دیجیتال گرین دوتا مدل از وسترن اینترنال اند؟
سلام.نقل قول:
1- بله. بعضی از Maxtor های 22 یا همون 7200.11 که عمدتا فیرمور MX15 دارن و اواخر 2008 تولید شده ممکنه دچار مشکل بشن.
در لینک زیر ابتدا روی مرحله اول در پایین صفحه کلیک کنید و ابزار کم حجم شناسایی مدل و سریال رو دانلود کنید. سپس روی مرحله دوم کلیک کنید و سریال هاردتون رو وارد کنید. اگر هاردتون رو خطری تشخیص بده, وارد صفحه دانلود میشید و یکی Image کم حجم متناسب با مدل هاردتون دانلود می کنید. اون Image رو رایت کرده و سیستم رو باهاش بوت می کنید و آپدیت رو در چند ثانیه انجام میدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این تاپیک هم همین بحث رو پیگیری میکنه:
2- اگر تا حالا مشکلی پیش نیومده و لازم شد آپدیت کنید اینکارو انجام بدید و نگهش دارید. لازم نیست ردش کنید بره.
موفق باشید.
Caviar Green, Caviar Blue و Caviar Black سه سری Desktop محصول Western Digital هستند که هر کدوم مدل های متنوعی دارن.نقل قول:
من گیج شدم!!!نقل قول:
1.این وسترن اینترنال همین سه مدل را داره یا باز داره؟
منظورم اینکه دوستانی که میگن وسترن بگیر منظورشون کدوم مدلشه؟(1TB اینترنال)
لینکی که گذاشتم رو چک کنید. همه سری ها و مدلهاش هست.نقل قول:
ولی همون Black و Green در صحبت های ما رایج هستند.
راستش الان انتخاب اول و بهترین 7200.12 از Seagate هست.نقل قول:
دوستانی هم که صحبت وسترن رو می کنند مدل خاصی پیشنهاد نمیدن.
منظورشون سریع ترین یعنی سری Black هم باشه از 7200.12 کندتره.
0.من از کجا باید بفهمم که گرین هست یا بلک؟
رویه هارد نوشته ؟
1.کاویار بلک تویه بازار گیر میاد؟
2.چند سال گارانتی هست؟
3.شما شماره از خوده سازگار ارقام دارین یا سایت رسمیشا؟
4.تفاوت قیمت 1TB با 2TB حدودا چقدره؟
ممنون میشم کامل برام توضیح بدین.
با سلام خدمت تمامی اساتید:
من از اول تا آخر(همه صفحات)این پست رو به طور کامل مطالعه کردم همچنین تمام نوشته های دوستانمون در مورد مکستور - سیگیت - وسترن و...
حالا من به عنوان یه خریدار هاردچجوری میتونم از راهنمائیهای شما استفاده کنم ؟اصلا هر کس دیگری هم این متنهارو بخونه بدتر سردر گم میشه من از مسئولین سایت تقاضا می کنم یه نظر کلی در این باره بدن بالاخره یه مارکی باید بهتر باشه یانه
#هارد 1 ترابایت#
ممنونم
وسترن مشهد نمایندگی نداره ؟
نقل قول:
الان مدلای 7200.12 از سیگیت ! CAVIAR BLACK & GREEN از وسترن ! و SPINPOINT F1 از سامسونگ خریدای خوبین !
همه این مدل ها بغیر از گرین که در رده کم مصرف 7200 دور چرخش دارن ! گرین هم از 5400 تا 7200 !
گرین :نقل قول:
بلک :
1 - بله هست !
2 - فکر میکنم 2 سالست !
3 -4 - !کد:http://www.sazgar.com/fa/
دوستانی که قصد خرید هارد دارن از ظرفیت های پایینی مثل 160 گیگابایت تا 1 ترا, حتما تاپیک زیر رو چک کنند تا بعدا از عملکرد ضعیف هاردشون پشیمون نشن:
یه سوال فرق بلک و گرین وسترن چیه؟
طراحی Green برای صرفه جویی در مصرف انرژی ,کارکرد آروم و کلا بحث محیط زیستی هست. Black حداکثر کارایی و سرعت رو در نظر داره. Blue هم ظاهرا چیزی بین اون دوتا هست و برای کارهای استاندارد. ولی عجیبه که در بعضی تست ها از Black سریع تر نشون میده. هر چند فعلا همگی حتی Black کند هستند و سرعتشون تعریفی نداره.نقل قول:
همین مدل بلک و گرین مد نظر است که با گارانتی سازگار ارقام در بازار ایران فروخته میشه (البته ممکنه شرکتهای دیگه هم ساپورت کنند ولی من فقط سازگار ارقام دیدم).نقل قول:
من 5شنبه قیمت گرفتم
بلک : 112
گرین: 104
سیگیت 7200.12 : 97
قیمتها به هزار تومان است.
درود
حدود یه ماه پیش یه دونه یک ترا مدل مکستور خریدم
الان وقتی دارن با pc کار می کنم ، کنار ساعت یه اخطار می ده و هاردم قطع می مشه
باید دوباره ریست کنم و حتماً جای فیش usb رو عوض کنم
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
این عکسش
یک 1 ترای 7200.12 گارانتی 5 ساله (؟!) تازه گرفتم. بدون چونه 92 تومن. اینم تستش:نقل قول:
الان بهترین و پرسرعترین هارد 1 ترابایت اینترنال چی هست تا 100 تومان؟سرعت اینترنال با اکسترنال چقدر فرق داره؟بهترین اکسترنال تا 100 تومان هم بگید؟
الان سری Seagate Barracuda 7200.12 در همه حجم ها پر سرعت ترین هست. خوبیش اینه که فقط سرعت هم نیست. در مصرف و دما و ... هم عالیه. جالبه که قیمتش هم از Samsung, Western و حتی Maxtor 7200.11 ارزونتره.نقل قول:
برای دیدن تست های حرفه ای تاپیک زیر رو چک کنید:
برای دیدن تست های کاربران خودمون این تاپیک رو:
بعد از 7200.12 پر سرعت ترین ها به ترتیب اینها هستند:
Seagate 7200.11 و Maxtor 7200.11
Hitachi Deskstar 7K1000.B
Samsung Spinpoint F1
که با توجه به مشکلات اولی و رایج نبودن دومی شاید Samsung Spinpoint F1 انتخاب مناسبی باشه. البته همون 7200.12 الان به راحتی پیدا میشه و برای خریدش درنگ نکنید. پاورتون هم در فشار نباشه که هاردتون آسیب نبینه. حالا هر کدوم که میخواد باشه.
راستی, اکسترنال هارو چون اطلاعات کافی نداشتم مدلی بهتون پییشنهاد ندادم. دوستان دیگه حتما راهنماییتون می کنند. در مورد سرعتش هم اگر ESATA باشه فکر نکنم با اینترنال فرقی کنه.
مبارکه عزیز .نقل قول:
فقط یه سوال ، صدای هارد چطوریه ؟ کلا موقع کپی کردن و .. صدا میده یا نه ؟
من یه 250 مکستور دارم که صداش اذیت می کنه ، هنگام کپی کردن خیلی صدا میده !
ممنون
نقل قول:سلام بر ودستان گرامینقل قول:
دقیقا میخواستم همین را بگم که پستتان را دیدم.
من دقیقا با این مسئله خیلی مشکل دارم موقع کپی پیست یا مثلا باز کردن فایل ماتروسکا (یا همون ام کا وی ) یک سر و صدایی راه میندازه که آدم کف میکنه. میخوام بدونم کلا اینطوریه یا ماله من اینطوریه که در شرایط خاصی این صدا را میده ؟!
نقل قول:سلام. ممنون.نقل قول:
1- اگر موفق شدم صداشو در بیارم حتما اعلام می کنم. بی انصاف حتی معلوم نیست روشنه یا نه, اونم وقتی داره با سرعت 100 مگابایت میخونه.
کلا من با سری های Maxtor و Seagate پیش رفتم. سری 10 اون خرخر معروف رو کم یا زیاد داره. سری 11 نسبتا بهتر شده و شاید تیک حرکتش رو بعضی ها بشنون. این سری دیگه آرومه.
در تست های حرفه ای هم نشون داده که از Samsung Spinpoint F1 بی صدا تر و کم مصرف تره. علارغم اینکه با اختلاف 10 مگابایت سریع تره.
تازه حتی اگر صدا داشت هم انتخاب نزدیکی از نظر کارایی بهش وجود نداشت و شاید همین بهترین بود.
2- هاردتون از کدوم سریه؟ ممکنه آسیب دیده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همانطور که گفتم ما 2 تا هارد از اون مغازه خریدیم جفتش همینجوریه !
یه ذره پروسه و پردازش سنگین میشه دقیقا صداش هلیکوپتری میشه .
اگر راهکاری میدونید یا دلیلش را میدانید ممنون میشم راهنمایی فرمایید
صدای هلیکوپتری؟ میشه ضبطش کنید. هنگام بوجود اومدن صدا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا ایست لحظه ای در انتقال اطلاعات؟ بررسی کنید پاورتون توانی بیشتر از حداکثر مصرف سیستم داشته باشه.نقل قول:
China هست یا Thailand؟ فیرمورش چیه؟ اینا رو می پرسم تا با کاربران دیگه تطبیق بدیم.
موردی هم که اشاره کردید دقیقا به هارد مربوط نمیشه. مثلا هنگام باز کردن فایل MKV فشاری به هارد نمیاد و میشه گفت پردازنده بکار میوفته و مصرفش بالا میره. تست کنید دقیقا چه مواقعی صدا بوجود میاد. هر انتقال اطلاعاتی؟
سلام دوستان من مي خواستم يك هارد اكسترنال وسترن بگيرم 1 ترا،به نظرتون خوبه؟
اگه كسي قيمت داره قيمتشو بهم مي ده؟
راستي اين مدل هاي 1 ترا با هم چه فرقي مي كنه؟
1-My Book Mirror Edition
2-My Book Home Edition
3-My Book Essential Edition
منتظرم دوستان.
فیرمور wd رو کسی می دونه چطور می شه اپدیت کرد؟نقل قول:
اصلا خوب هست کردنش یا نه؟
اگر از طرف سازنده توصیه ای بشه یا مشکلی پیش بیاد, کاربرد داره. ولی همینجوری نه. البته با بعضی فیرمور ها ممکنه کمی تغییر در هارد حتی کاراییش به وجود بیاد. این رو هم می تونید از روی بحث های صاحبان اون مدل متوجه بشید.نقل قول:
پایگاه دانلودهای هارد Western اینجاست:
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون والله دنبال یه کاری هستم سرم شلوغه. از راهنمایی و کمکتون بسیار ممنونم. من احتمال 95% ئیدم که ماله پاور باشه یعه مقدار برای سیستمم کمه. گزارش کاملتر را روزهای آتی میدم دوستان هم مجربتر بشند.نقل قول:
دوست خوبم مدل هارد منmy book studio edition هستنقل قول:
فیرمورشم نمی دونم چند هست می شه بیشتر راهنمایی کنی؟
من تو بخش مشکلاتم یه مشکل باهاش دارم شاید از همین باشه؟
منقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328327
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331210
ممکنه از Firmware باشه... البته بعید می دونم چون مشکلات Firmware معمولا فقط برای یک دستگاه پیش نمیاد و مشکل شما بین کاربرهای MyBook Studio Edition رایج نیست.نقل قول:
اگه مشکل خاصی در Firmware وجود داشته باشه WD خودش اعلام می کنه برای آپدیت.
چطور اعلام می کنهنقل قول:
اخه هیچ برنامه ای روش نیست؟
چرا برنامه های این هارد پولی هست؟
معمولا در این موافق در سایتشون اعلام می کنند. وقتی چیزی اعلام نشه یعنی مشکلی وجود نداشته...!نقل قول:
مشکل از جور استفاده ی خودته.. این هارد را منم وصلش کردم به لپتاپ هیچ مکشلی نداره مثل عالی کار میده..