ممنانم از تشکراتتون ببین واسه قلم نوری چون خودم دیجیتال پینتینگ کار میکنم : اگه میخوای حرفه ای کار کنی wacom intus 4 A6 size و اگه میخوای کمتر خرج کنی wacom bambo touch A6 SIZE
ممنانم از تشکراتتون ببین واسه قلم نوری چون خودم دیجیتال پینتینگ کار میکنم : اگه میخوای حرفه ای کار کنی wacom intus 4 A6 size و اگه میخوای کمتر خرج کنی wacom bambo touch A6 SIZE
سلام
cpu2.53/ram4/h320-500/15.6"-16"/asus
vga خوب -چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
میخوام اتوکد ونرم افزارهای عمران کار کنم
راجع به خرید از مالزی اطلاعی دارید؟
بدون گارانتی ایران مشکل پیش نمیاد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
کسی از لپ تاپ ایسوز F83 se خبری نداره؟
درود
كسي در مورد asus-ul50ag اطلاعات داره؟!
ممنون مشخصات دومی خیلی بهتره اما مدلش مفهوم نیست اونم asus ؟
اره دومی هم اسوس امرتات موجود دارهنقل قول:
m60j هم از مدلهای جدید اسوس هست با cpu core i7 البته چون جدیده یکم گرونه :13:
نمی دونم کدوم گارانتی داره اگه فهمیدین به منم بگید
به نظر شما بین DELL با همین کانفیگ و ASUS M60J با قیمت تقریبا 1700 کدوم مناسبتره بعد سایتی وجود داره که مشخصات قطعات بکار رفته در لپ تاپ رو نشون بده مثلا مارک هارد یا رم مورد استفاده چیه ؟ ممنون
اگر مشخصات ASUS M60J رو میخوای میتونم بهت بگم چون من خریدم و خیلی ازش راضی هستم. این مدل کانفیگ های مختلفی داره که اکثرا توی ظرفیت هارد با هم فرق میکنند.نقل قول:
هارد 320 داره با دور 7200.
هارد 500 داره با دور 7200
2 تا هارد 320 داره با دور 7200
2 تا هارد 320 داره با دور 5400
2 تا هارد 500 داره با دور 7200
2 تا هارد 500 داره با دور 5400.
من کانفیگ 2 تا هارد 500 با دور 5400 رو به دلیل اختلاف قیمت زیادی که با 2 تا هارد 500 دور 7200 داره برداشتم.
هم سیستم اثر انگشت داره و هم تشخیص چهره داره. وب کمش هم 2 مگاپیکسلی هست و مثل خیلی های دیگه 1.3 نیست:46:
2 تا سیستم عامل هم داره. اونی که مال خود Asus هست اسمش Express Gate است که در کمتر از 5 ثانیه میاد بالا. اون یکی هم ویندوز 7. برای هر کدوم از سیستم های عامل هم دکمه های مخصوص روشن شدن به خودشون رو داره. به این صورت که اگر بخوای با ویندوز 7 بالا بیای پاور اصلی که سمت راست هست رو میزنی اما اگر بخوای با Express Gate بیای بالا پاور سمت چپ رو میزنی.
در مورد گرم شدن دستگاه هنگام کار میزان نگهداشتن شارژو قیمت لطفا توضیح بدیددر کل راضی هستید یا نه و آیا هنگام کار به مشگلی برخوردید ؟ ممنون
قبل از هر چیز باید یاد آوری کنم که ال سی دی این لپ تاپ 16 اینچه و دور ال سی دی رو هم که خوب دقت کنید چند سانت از طرفین و چند سانت هم از بالا و پایین جای خالی داره. در واقع میشه کل اندازه ال سی دی به اضافه حاشیه ها رو به اندازه یک ال سی دی 21 یا 22 اینچی دونست.نقل قول:
حالا برگردیم به سوالتون.
شارژ.
من این لپ تاپ رو شخصا برای کار در منزل خریدم چون همانطور که گفتم کمتر آدمی میاد یک لپ تاپ 21 اینچی با وزن 3.2 کیلو و به اضافه کیف و شارژر هم که میشه حدود 4 کیلو رو برای کارهای بیرون از منزل خریداری کنه. من برای کارهای بیرونم یا از Touch HD2 استفاده میکنم و یا نت بوک Samsung N140 رو با وزن یک و خروده ای و شارژ حداقل 8 ساعت رو استفاده میکنم.
به دلایلی که گفتم از روزی که Asus M60J رو خریدم حتی 1 دفعه هم از خونه بیرون نبردم. و در خونه هم همیشه به برق وصل کردم و استفاده کردم. اما در کل با توجه به مصرف زیاد سی پی یو نسبت به لپ تاپ های دیگه و همچنین با توجه به داشتن کارت گرافیک جداگانه و همچنین 2 هارده بودن لپ تاپ انتظار شارژ مابین 1 ساعت تا 2 ساعت رو بسته به کاری که ازش میکشید داشته باشید.
گرم شدن.
از روزی که لپ تاپ رو خریدم یعنی حدود 1 ماه و نیم پیش تا به امروز کمتر روزی بوده که حداقل 10 تا 14 ساعت در روز روشن نباشه مگر روزهایی که مهمونی بودم و یا بیرون کار داشتم. خودم هم که سر کلاس میرفتم کسان دیگه ای تو خونه باهاش کار میکردند. همه لپ تاپ ها تا حدودی گرم میشند اما نباید گرماشون زیاد باشه. این لپ تاپ هم باد نسبتا گرمی رو از لا به لای شیارهایی که در سمت چپ لپ تاپ قرار گرفته توسط فنش بیرون میده. این گرما رو اونقدر زیاد نیست که جلب توجه کنه و یک گرمای خیلی ملایم و بدون اینکه صدایی از لپ تاپ و فنش بلند بشه بیرون میده.
در کل راضی هستید؟
چرا راضی نباشم؟ :31: سی پی یوی خوب و در حد عالی که دارم. گرافیک خوب که دارم. 2 تا هارد 500 هم که دارم. رم 4 گیگ از نوع DDR3 که دارم. این رم رو ویندوز 7 بهش امتیاز 7.3 داده و به سی پی یو هم 7 داده:46:
دکمه های تاچ برای کار برای مولتی مدیا هم که دارم و با لامپ های آبی رنگ هم موقع تاچ کردن روشن میشه. دوربین 2 مگاپیکسلی همراه با تشخیص چهره و اثر انگشت و همچنین ال سی دی 16:9 از نوع LED هم که دارم.
از همه مهمتر اعتبار و گارانتی بین المللی 2 ساله ی Asus رو هم دارم. همه این موارد به اضافه اونهایی که اشاره نکردم در کنار هم خیلی خوب کار میکنند و تا حالا هیچ مشکلی برام بوجود نیومده که من رو ناراضی کنه.
آیا هنگام کار به مشگلی برخوردید ؟
هنگام کار با لپ تاپ خیر اما با بعضی از نرم افزار ها طبیعیه که مشکل برام پیش اومده. مثلا Outpost Pro نسخه 6.7.1 باعت میشد موس و کیبرد از کار بیوفتند و هیچ راهی بجز ریستارت دستی برام باقی نمیزاشت تا اینکه Kaspersky Internet Security رو نصب کردم و درست شد.
معایب.
1. گرد و خاک زود روش معلوم میشه و همیشه باید با دستمالی که توی پکش Asus قرار داده تمیز بشه. :31:
2. نداشتن بلک لایت زیر دکمه های کیبرد برای تایپ شبانه.
پیشنهادادت.
1. بهتر بود دکمه هایی برای دسترسی سریع به اینترنت و ایمیل هم قرار میدادند.
2. اگر 1 یا 2 تا خروجی USB رو به جای اینکه در طرف راست و چپ قرار بدند در عقب میزاشتند بهتر بود. چون این لپ تاپ جزو لپ تاپ های پرتیبل نیست و معمولا بیشتر خریداران اونو در منزل استفاده خواهند کرد و اگر وسایل نصب شده بهش مانند ماوس و پرینتر و اسپیکر زیاد بشه همه سیم ها از سمت چپ و راستش معلوم میشه و قیافه خوبی پیدا نمیکنه. اما اگر 2 تا خروجی در پشتش داشت بهتر میشد.
3. با توجه به مولتی مدیا بودن این لپ تاپ و همچنین کیفیت بلند اسپیکر هایی که داره حیفه که براش ساب وفر نزاشتند. حداقل یدونه کوچولوشو برای کسانی که اسپیکر ندارند میزاشتند بهتر بود. چون بلندی اسپیکر هاش خیلی خوبه و اما نداشتن ساب وفر در کنارش عیب حساب میشه. البته فکر مصرف باتری رو شاید کرده باشند و دلایل مادی واسه هم نزاشتند. :31:
ممنون از حوصله و وقتی که گذاشتیدخیلی واضح کامل و شیوا بود خب وزن برای من خیلی مهم بود تقریبا از خریدش منصرف شدم اما حتما asus میگیرم فقط سوال به خاطر این که با برندهای دیگه ای هم کار کردید چرا asus را انتخاب کردید ؟ ممنون
خواهش میکنم.نقل قول:
راستش من به 3 برند سونی, ایسوز و توشیبا از لحاظ استحکام و کیفیت سخت افزار بکار برده شده شون در لپ تاپ ها بیشتر از بقیه برند ها اعتماد دارم. اگر سونی کانفیگی رو مثل Asus M60J داشت و با همین قیمت 1200 دلار داشت طبیعیه که سونی رو انتخاب میکردم. اما چون نداشت انتخاب بعدیم شد ایسوز. چون وارانتی و گارانتی بین المللی 2 ساله داره و کمتر برندی پیدا میشه که لپ تاپ هاشو تا 2 سال در همه دنیا وارانتی کنه. :46: این 2 سال هم برای من کافیه. بعد از 2 سال هم بیمه خونه جوابگو هست.
لازمه اینم بگم که چون من سی پی قوی از نوع i7 میخواستم اول میخواستم HP Pavilion Dv6 2090 رو بگیرم اما وقتی ایسوز رو با همون سخت افزار و در بعضی قسمت ها بهتر از اون پیدا کردم پشیمون شدم و ایسوز رو گرفتم. چون قیمتش هم برابر با همون بود. این کم بودن قیمتش هم بخاطر تعطیلات کریسمس بود چون 200 دلار ارزونتر از قیمت جهانیش گرفتم. الان قیمتی حدود 1500 تا 2000 دلار بستگی به کانفیگش داره.
در ضمن شما اگر دنبال وزن کم میگردید نباید از 14 اینچ به بالا بگیرید چون حتی 15.4 اینجی ها وزنی دور و بر 2.5 کیلو تا 2.7 کیلو و با شارژ و کیف هم وزنشون میشه دور و بر 3.5 تا 3.7 کیلو. تقریبا اکثر 15.4 اینچی ها و 16 اینچی هایی مانند سونی سری FW وزنشون همین حدود هاست و فرقشون توی 200 گرم تا 300 گرمه. اما فرق 14 اینچی ها و یا 13 اینچی ها خیلی هست اما در عوض کانفیگشون هم پایین تره. باید تصمیم خودتون رو بگیرید.
وزن کم برابره با کانفیگ پایین.
وزن بالا هم بی دلیل نیست برابره با کانفیگ خوب و بالا. :46:
بچه ها کدوم از مدلهای ایسوز این دو گزینه مورد نظر من رو با هم دارند؟؟؟
اول داشتن نور بک لایت پشت کیبرد..... برای کار در شب ؟؟؟؟
دوم داشتن پورت HDMI ؟؟؟
لطف کنید هر چندمدل که میشه بگید ...ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Asus G51
Asus G60
این 2 تا رو من خبر دارم که دارن. این دو مدل هر کانفیگی رو بگیری فرقی نمیکنه.
نقل قول:
G51 به احتمال زیاد در ایران گیر میاد اما G60 یا G61 رو نمیدونم. قیمتشون هم بله جزو گرونترین سری های ایسوس حساب میشن چون این مدل ها جزو سری های Gaming هستند و روی کارت گرافیک, سی پی یو, کارت صدا, کیفیت کلید ها و کیبرد, سرعت بالای هارد و غیره بیشتر کار شده و طبیعیه که قیمتش بالاتر میره. حتی نوع فلزی که برای اتصالات و یا کابل ها موجود استفاده شده در بعضی از سری هاش از نقره و در بعضی هاش از طلا استفاده شده. مارک رم با سرعت بالا هم از نکات دیگه این سر ها بحساب میاد.
ux50vاین مدل هم HDMI داره هم بک لایت کیبوردنقل قول:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
استحکام و دوامش و کاراییشنقل قول:
ارزش در مقابل مبلغ پرداختی
لپ تاپ های ایسوس کمترین خرابی را در بین سایر برند ها دارن
در کل استاد مون یه ایسوس نایوانی خریده ، 4 سال پیش ، هنوز داره قشنگ براش کار می کنه
هر چند تکنولوژیش اومده پایین و می خواد عوضش کنه
ولی سوال من از دوستان که خبر از بازار دارند اینه
که Asus ساخت تایوان در بازار موجوده؟؟
با سلامنقل قول:
شركت ايسوس يك شركت تايواني هست و مدلهايي كه داخل بازار است ساخت قطعات توسط تايوان و مونتاژ توسط چين هست . ولي واقعا كيفيت قطعات بالاست :18::18:
با سلام
من دو روز پیش لپ تاپ ASUS F83SE گرفتم
واقعا از هر لحاظ عالی هست و سرعت بالایی داره ، کیفیت تصویر خیلی عالی هست
ولی مشکل اینجاست که صدا ضعیف هست .
دوستانی که از این مدل لپ تاپ دارند آیا همین مشکل صدا را دارند . یا باید تنظیمات خاصی انجام دهم
وقتی ASUS F83SE را در کنار DELL و توشیبا گذاشتم ، فقط از لحاظ صدا کم اورد .
ASUS F83SE :
CPU Core 2 Duo
Ram 4GB
آقایون هنوز ایسوز با پردازنده ی i7 وارد ایران نشده ؟
سلام.
جدیترین مدل نت بوک epc چی هست و تاریخ امدنش کی بوده.
من لپ تاپ میخوام بخریم زیر 300 تومان تا 300 تومان اندازه صحفه هم میوام بیشتر از 8 اینج نباشه.
البته تبلت هم میخوام بگیرم تبلت notion ink adma ایا در ایران این تبلت پیدا میشه؟
منم f81se دارم صداش خیلی کمه ظاهرا سری f اصلا صداشون خوب نیست از گوشی n73 هم کمتره کیفیتشون هم پایینه شما یه کاری کن اگه روش برنامه SRS هست پاک کن بهتر میشهنقل قول:
من f83se دارم سمت چت محل هاد دیسک هست یکم داغ میکنه اما پرسیدم گفتن چیزی خاصی نیست.
من که فعلا راضی هستم مشکل سخت افزاری ندارم
نظ شما در باره ASUS K52JR چی هست؟
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .
دوستان نظرتون راجع به ASUS K40IE چیه؟
سلام به همه دوستان
من میخواستم لپتاپ دل1564 بخرم ولی یکی از دوستان بهم ایسوز k52jr رو معرفی کر د اگه بخوایم از اختلاف قیمتشون بگذریم به نظر شما این مدل چه مزیت هایی داره؟
این مدل از نظر خر کاری و داغ نکردن چطوری؟
تو پستهای قبلی هم نوشته بود دیگه این مدل با ضمانت نامه درست و حسابی وجود نداره.این درسته؟
من از یکی از دوستام شنیدم که برند ایسوز کمترین خرابی رو داره.لطفا دوستان جواب این پست رو بدن چون واسم خیلی مهمه.با تشکر.
یعنی کسی نیست که جواب پست بالا رو بده.واسم خیلی مهمه لطفا جواب پست 187 رو بدین
سلام دوستان
من يك ASUS K50in خريدم اماتصوير وب كم رو برعكس ميبينم علتش چيه؟
سلام.
کسی کیفیت نمایشگر سری K یا N نوت بوک های ایسوس رو دیده؟ (نظرم رو K52Jr هست)
الآن آخه یه دل مدل vostro 1520 جلومه که از نظر قیمت تقریباً شبیه به همون ایسوس هست ولی کیفیت تصویرش از نوت بوک 5 سال قبلی هم که داشتم بدتره. صفحه اش دون دونه اصلاً و پیکسل هاش با چشم دیده میشه!
سلام.نقل قول:
شما لپ تاپت رو از کجا و چند خریدی؟
مدلش هم k50IE هست؟
من از يك نمايندگي و مدلش هم ASUS K50in نه k50IE .نقل قول:
دوستان کسی در مورد تفاوت ها و مزیت های هر کدوم از لپ تاپ های ایسوز M60J و N61JQ به جز اختلاف در CPU چیزی می دونه؟ اگر کانفیگ هر دو با core i7-720QM در نظر بگیریم کدوم یکی بهتر خواهند بود به نظرتون.
asus واقعا عالی هست
كيفت تصوير لپ تاپ شما چطوره؟ حالت پيكسل پيكسل نيست ؟ چون اين سوال و يكي از بچه ها پرسيده بود براي من هم جالبه بدونم چون كيفيت تصوير بعضي از لپ تاپ ها زياد جالب نيست ميخواستم ببينم كيفيت لپ تاپ هاي Asus چطوره؟نقل قول:
دوست عزیز کیفیت تصویر لپ تاپ های ایسوز در حد بالایی است. (البته شاید مقایسه درست نباشه ولی من هم ایسوز دارم و هم با تمام برندهای دیگر کار کردم. ایسوز اگر چیزی اضافه نداشته باشه، چیزی کم نداره بین همه.) مزیت دیگر این برند (البته به نظر شخصی من) اینه که شو روم (show room) داره و شما میتونی قبل از خرید کیفیت های ویژوال و حتی لحظاتی کار کردن رو هم با هر مدلی که برای فروش موجود باشه آزمایش کنید. چیزی که واقعا قبل از خرید لپ تاپ مهمه و من در سایر مدل ها این امکان رو ندیدم.اگر مایل بودید بفرمایید تو پیام خصوصی محل شو روم رو بگم خدمتتون.نقل قول:
سلام
مدل G73 قرار بود بیاد ایران هنوز نیمده؟
کلید FN لپ تاپ F52Q بعد از نصب ویندوز xp کار نمی کنه
اسم داریورش کسی میدونه که از سایت ASUS بگیرم
سلام
به نظرتون چرا اینجا g73 این قیمت زده؟
کانفیکش ÷ایینه؟
کد:http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+-+Black/9741729.p?id=1218165344675&skuId=9741729&st=g73&cp=1&lp=1
سلام کسی تجربه ای در مورد K40IE داره؟