اسم دقیقش تبدیل usb به ttl هست.نقل قول:
آدرس مغازه ها رو از صفحات قبلی میتونی پیدا کنی.
اگه این مدار رو بخری به گفته ی دوستان احتیاجی به باتری نداری و برقش از همون usb تامین میشه.
Printable View
اسم دقیقش تبدیل usb به ttl هست.نقل قول:
آدرس مغازه ها رو از صفحات قبلی میتونی پیدا کنی.
اگه این مدار رو بخری به گفته ی دوستان احتیاجی به باتری نداری و برقش از همون usb تامین میشه.
سلام به همگی
من هارد 500 سیگت دارم و آرشیو کردم
میشه بهش اطمینان کرد؟
7200.11 باراکدا
برنامه hdd inspector هشدار داده و 23% است یعنی باید چیکار کنم؟
با سلامنقل قول:
1-- اگر منظورتان از ESATA همان ساتای معمولی است توجه شما را به ذیل جلب میکنم
من یک SATAII,GSATAII میشناسم
که GSATAII این قابلیتی که در حالت سیستم روشن(ویندوز بالا آمده) میتوان هرنوع هارد ساتارا متصل و قطع کرد را دارد
و SATAII همان ساتای معمولی است
و مشکل هارد 1000گیگ دینامیک مد مکستور من هم از اینجا بوجود آمد که همیشه به GSATAII در حالت روشن یا خاموش وصل میشدم هیچ مشکلی نبود از وقتی که به SATAII عادی وصل کردم و مشغول نصب ویندوز ویستا در پارتیشنی در هارد اینترنال دیگر شدم ویستا موفق به نصب نشد و گیر میکرد پس من ویندوز xp مجددا نصب کردم که سیستم عامل در مورد هارد 1000گیگ مکستور پرسید هارد شما دینامیک است میخواهی بیسیکش کنم گفتم نـــــــــه بااینکه جواب منفی دادم دیدم در My Computer هارد را صفر میشناسد
پس فورا هارد سیستم عامل را درآوردم و هاردی را که قبلا سیستم عامل ویندوز آماده داشت و از اول هارد 1000گیگ را بصورت داینامیک شناخته بود متصل کردم و هارد 1000گیگ را هم به GSATAII وصل کردم پس از راه اندازی دیدم ویندوز قشنگ هارد را میشناسد و مشکلی نیست . پس دوباره مشغول نصب ویستا شدم که در حین نصب باز گیر کرد و متوقف شد و هارد به کمـــــــــــــــــــــــ ـا رفت
پس خودم نتیجه گیری که کردم این بود که هارد داینامیک را نمیشود به ساتای معمولی (SATAII) وصل کرد هرچند که سیستم عامل قبلی را ندارم ولی پس از ریکاوری کامل و عادی شدن هارد یک آزمایشی میکنم و نتیجه را اطلاع میدهم
2-- هارد هنوز در ریکاوری میباشد و هر گیگ را 5 دقیقه بازیابی میکند 1000گیگ میشه 1000*5===== وای
امیدوارم کمکی شده باشه!!!!
موفق باشید.
:11::11::11::11:
ممنون،نقل قول:
پس باید برم دنبال همون تبدیل:20:
ميتوني مدل هارد و همراه با سريالش رو تو سايت سيگيت وارد كني و هاردت رو چك كنينقل قول:
سلام حامد جون ببخشيد چند روزي گير بودم از وقتي موفق شدم تا الان 5 هارد رو درست كردم اون بدون از دست رفتن حتي 1 بايت
سلامنقل قول:
شما اول با برنامه زیر و مطابق عکس زیر مدل دقیق و شماره سریال هارد و ورژن فریمور رو دربیار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از لینک زیر استفاده کن و با دادن سریال نامبر و یا مدل هارد میتونی بفهمی هارد مشکل داره یا نهکد:http://support.seagate.com/kbimg/utils/drivedetect.exe
کد:http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207931&NewLang=en
سلامنقل قول:
ماشاا...
این همه هارد خراب از کجا آوردی؟
ممنون میشم تجربیاتت رو تو این تاپیک برای من و سایر دوستان بیان کنی
هر كدم از دوستا يكي دو تا از اين هاردا تو خونشون داره مثل من كه اطلاعاتشون براشون خيلي مهمه حتي يكي از دوستام هاردشو تا دبي فرستاد ولي نتونستن براش كاري بكنننقل قول:
تا تو رو خدا از آسمون فرستاد منم در مقابل زحمتهاي شما سعي ميكنم كار دوستان رو راه بندازم
:10:خدا خيرت بده:10:
خدا شما هم خیر بده که کار دوستانتون رو ردیف میکنید.نقل قول:
من وظیفم دونستم که همچین تاپیکی راه بندازم چون نزدیک دو هفته دنبال درست کردن هارد بودم و تقریباً نا امید شده بودم تا اون فروم msfn رو پیدا کردم و بالاخره بعد از جور کردن مدار تونستم هاردم رو درست کنم.
بعد تصمیم گرفتم که هم اطلاع رسانی کنم برای کسانی که هنوز هاردشون خراب نشده و هم روش احیای هارد به فارسی رو قرار بدم تا سایر دوستان راحتتر بتونن استفاده کنن.
به نظرم هنوز هم اکثر افراد نمیدونن که هاردشون ممکنه خراب بشه و حتی فکرشم نمیتونن بکنن.
خود سیگیت باید به صورت خیلی گسترده این قضیه رو اعلام میکرد مثل سونی که لپتاپ هاش رو جمع آوری میکنه و خبرش در همه جراید IT پخش میشه.
آره واقعا،نقل قول:
من تا 3 شنبه که هاردم پرید هیچ اطلاعی ازین موضوع نداشتم و الا حداقل آپدیت میکردم.:41:
ولی بازم دمه شما گرم که اطلاع رسانی کردین،
من نزدیک 20 گیگ عکسای خونوادگی و فیلمام بود که کلی حسرت میخوردم:41: ولی وقتی این تاپیکو دیدم کلی امید گرفتم تا فردا برم وسایل رو بگیرم ببینم چی میشه:46:
من چند تا سوال از حامد و بچه هایی که کارشون راه افتاده دارم،
1. اول این که هارد باید رو یه سیستم که روشنه بالا بیاد دیگه؟
2. این ویستا هم هایپر ترمینال داره؟
3. آیا بعد احیای هاردی که دیتکت نمیشده هم ریکاوری لازمه یا هارد مثل قبل میشه؟
4. اینکه تو این متن نوشتهیعنی هارد فرمت میشه؟نقل قول:
User Partition Format Successful
5. اگه ریکاوری لازمه ، این نرم افزار استیلار فونیکس ریکاوری ان تی افس که یکی از دوستان میگفت رو کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون
اول فايل pdf حامد رو دانلود كن تو اون كامل توضيح داده شدهنقل قول:
1-نه بعد از بالا اومدن ويندوز اتصالات هارد رو برقرار كن سپس هايپر ترمينال رو run كن
2-ويستا هم هايپر ترمينال داره اگه پيدا نكردي سرچش كن
3- ريكاوري لازم نيست اگه يه كم دقت كني حتي يه بايت از اطلاعاتت هم گم نميشه
4- فرمت به اون معني كه فكر مكني نيست
5- اين مشكل نرم افزاريه و با سيلندر هارد ديسك كاري نداره پس نيازي نيست
اين فايل رو تو راپيدشير گذاشتم به دوستان توصيه ميكنم اين فايل رو دانلود كنن نظر يادتون نره
ممنون، اونم گرفتم.:46:نقل قول:
پیغامتم چک کردم، ایشالاه فردا برم جمهوری مدارو بگیرم بیام باهات تماس میگیرم.:10:
ممنون بابت این فایل آموزشینقل قول:
محتوای این فایل عبارتست از:
راهنمای نصب و استفاده از مبدل usb to serial و استفاده از Hyperterminal
دوستانی که در این ضمینه مشکل دارند با دریافت این فایل کلیه مشکلاتشان حل خواهد شد.
من امروز تونستم هاردم و احيا كنم و از اين بابت خوشحالم
از كليه دوستان بخصوص
تشكر ميكنم
راستي من امروز هر دو تا مدارو گرفتم هم 8000 تومني هم 12500 تومني
8000 كه از جوان الكترونيك گرفتم كلا آشغاله و سريعا سوخت
اما با 12500 كه از جام جم الكترونيك گرفتم مشكلم به راحتي حل شد
سعي ميكنم عكس هر دوي اونا رو بزارم.
يه PDF آموزشي هم درست ميكنم و تا امشب تو سايت قرار ميدم تا هر گونه شكي برطرف بشه
نقل قول:
راستي من امروز هر دو تا مدارو گرفتم هم 8000 تومني هم 12500 تومني
8000 كه از جوان الكترونيك گرفتم كلا آشغاله و سريعا سوخت
اما با 12500 كه از جام جم الكترونيك گرفتم مشكلم به راحتي حل شد
سعي ميكنم عكس هر دوي اونا رو بزارم.
يه PDF آموزشي هم درست ميكنم و تا امشب تو سايت قرار ميدم تا هر گونه شكي برطرف بشه
سلام،
کی شما گرفتی مدارو؟
اینه اون مداری که 8000 تومن گرفتین؟
خداکنه این نباشه:13: خداییش حال رفتن تا جمهوری رو ندارم تو این گرما:19:
آخه امروز که خریدم اینو و اومدم خونه دیدم با اونی که دوستمون آقای iran_javidaan گفته فرق داره.:41:
در هر حال منتظر pdf شما هستم لطفا با جزییات از ابتدای کارتون بنویسید چون هنوز یه سری ابهام دارم به شخصه:31:
ممنون:11:
من تا چند ساعت ديگه PDF رو تو سايت قرار ميدم
در ضمن لينك عكساتون خرابه و قابل مشاهده نيست.
من خودم امروز تو اين گرما دوبار رفتم جمهوري
اين لينك فايل pdf هست
آقا من اون تبدیل 8000 تومنی USB به TTL رو خریدم (از جهان کیت). وصلش کردمو درایورشم نصب کردم و شناخت.
اولش برای مطمئن شدن از درست کار کردنش دو سر Tx و Rx رو به هم وصل کردم و تو HyperTerminal هر دکمه ای زدم همونو نوشت. ولی وقتی هاردو بهش وصل کردم اون علامت F3 T رو نشون نداد. دوباره اتصلاتو چک کردم و حتی جاهای Rx , و Tx رو جابجا کردم باز هم فایده ای نداشت. بعد که تبدیل رو یکبار از کامپیوتر جدا کردم و دوباره وصل کردم دیدم که تبدیل بسرعت شروع به داغ کردن میکنه و دیگه کامپیوتر اونو نمیشناسه . حتی کامپیوتر رو Restart کردم و این تبدیل رو تو یه ویندوز دیگه امتحان کردم ولی فایده ای نداشت و دیگه تبدیل شناخته نمیشه. (احتمالا سوخته)
درست همینی هست که 125 عکساشو گذاشته.
حالا من چه کار کنم ؟
من می دونستم که فایده ای نداره .
ای بابا پس همینه که سوخته:19:نقل قول:
هیچی باید بریم اون 12500 تومنیه که آقا میثم باهاش کار کرده و نتیجه گرفته رو بخریم:13:
سالهمه که:20:نقل قول:
در ضمن لينك عكساتون خرابه و قابل مشاهده نيست.
شما این تبدیلی که خریدی و جواب داده رو بی زحمت عکسشو بزار تا بریم همینو بخریم فردا:19:
ممنون
خب منم به لطف دوست خوبم iran_javidan عزیز هاردم درست شد :10:
من یه کیت خریده بودم که متاسفانه سوخته بود ... و در نهایت امروز مزاحم iran_javidan شدم تا برام درست کردن و همونجا هم فریمور رو آپدیت کردیم :8:
امیدوارم مشکل همه دوستان هم حل بشه. دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
خوشحال شدم که بالاخره تونستی هاردتو درست کنینقل قول:
دست iran_javidan هم درد نکنه.
دست شما هم درد نکنه به خاطر این تاپیک مفید :10::40:نقل قول:
ممنون بابت زحمتی که بابت این فایل کشیدیدنقل قول:
ضمناً قدم هارد نو رسیده مبارک!
نتیجه میگیریم مدار 8000 تومانی یک بار مصرف هست و اصلاً صرفه نداره
دوستان همون اول اون مدار 12500 رو بخرید خودتونو راحت کنید.من هم با همین مدل کار کردم.
سلام دوستان...
بالاخره هارد من هم درست شد..
من از همون تبدیل 12500 که iran_javidan عزیز آدرسشو داده بود استفاده کردم.
بدون نیاز به باتری...
جا داره که از همه دوستان مخصوصا MJHamed عزیز و iran_javidan گرامی تشکر کنم.
مطمئن باشید دعای من همیشه همراه شما خواهد بود.
یه نفر لطف کنه عکس اون 12500 تومنی رو بزاره اینجا
خوشحالم كردي اميد وارم با كمك حامد جون و اطلاعات اندك من كسي تو اين تاپيك دست خالي بيرون نره :27:نقل قول:
سلام. کسی میدونه این برد رو تو شیراز از کجا میشه خرید؟
سلام به رفقای گل پی 30 ،:11:
هارد منم درست شد بالاخره.
جا داره از چند نفر صمیمانه تشکر کنم،
اول حامد عزیز که این تاپیک عالی رو زد و اون pdf عالی تر رو گذاشت،
و دوم از دوست خوبم iran_javidan عزیز که امروز خیلی مزاحمش شدم:11::11: و خیلی راهنماییم کرد:46:
و آخر هم از بچه های گل دیگه که به نحوی کمکم کردن ...
من امروز با همون مدار 8000 تومنی کارم حل شد:8: احتمالا خیلی خوش شانس بودم که نسوختش:31:
البته راهنمایی iran_javidan عزیز بیشتر کمک کرد در این زمینه
البته من همینجا اعلام آمادگی میکنم اگر کسی تو تهران - سمت آزادی هستش و نتونست خودش هاردشو ردیف کنه من میتونم کارشو راه بندازم:10:
در آخر بازم از همه تشکر میکنم....:11:
واقعاً خوشحال شدم که به نتیجه رسیدی انشاا... که دیگه پات به این جور تاپیک ها باز نشه!نقل قول:
باز جای بسی خوشحالیست که شما من رو تو این تاپیک تنها نمیزارید.نقل قول:
با سلام و تشکر خدمت شمانقل قول:
تبریک میگم
MJHamed عزیز من هارد Maxtir 500GB\32Mbuffer\Diamondmax 22 که مدلش STM3500320AS و ورژن فریم ویرش MX15 بود را به ورژن MX1A اپدیت کردم ایا این ورژ نی رو که از سایت سیگیت دانلود کردم را میتونم با هر هاردی که هم مدل من ( یعنی مدلش STM3500320AS) است را اپدیت کنم .
و مطلب دیگه اینکه یکی از دوستانم 2بار هاردش همین مشکل را پیدا کرد و در سومین بارم به یک شکل دیگه که در ادرس زیر توضیح داده ام ممنون میشم اگر مربوط به این مطالب میباشد من را در تاپیک زیر راهنمایی کنید .
با تشکر !؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322909
و ارزوی:20: نشاط و :40:سلامتی و:10: موفقیت....
-------------------------------------------------------------------------
آموزش Ghost( چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=196418
خب - من هم بالاخره تونستم هاردمو زنده کنم.
از ایجاد کننده ی این تاپیک و از تمام کسانی که منو در این راه کمک کردند کمال تشکر را دارم.
دوست عزيز من كاري نكردم اينها نتيجه زحمات خودت بود كه فعل خواستن رو صرف كردي مباركهنقل قول:
ورژن فريم ويري كه داري براي همه هارد هاي هم مدل شما قبل استفادست در مورد مشكل دوستت بايد بگم متاسفانه مشكل از مادر برده اگه ميتوني بايوس مادر برد رو دوبار ابديت كننقل قول:
دوستاني كه قصد دارن كيت رو بگيرن بايد بگم كه Ic مورد استفاده در اين كيت ها چيني هستش و تو ايران اسنبل ميشه كه همه اينها باعث ميشه كه كيت درست كار نكنه قبل از خريد از فروشنده بخواهيد كه اون رو به كامپيوتر خودش وصل كنه اگه داغ نكرد و كامپيوتر شناخت ازش خريداري كنيد
دوست عزيز اين آدرس ايميل شركت سازنده كيتهاست باهاش مكاتبه كن احتمالا تو شيراز نمايندگي دارننقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
جای بسی خوشحالیست که دوستان جدید به سرعت و آسانی هاردشون رو درست می کنن.
از سایر دوستانی که در این تاپیک همکاری میکنند هم تشکر میکنم.