بچه ها شبیه همین دستگاه با قابلیت DVdخور(یعنی DVDرو بخونه)چیزی موجود نیست ؟
Printable View
بچه ها شبیه همین دستگاه با قابلیت DVdخور(یعنی DVDرو بخونه)چیزی موجود نیست ؟
نه نیاز نداری.نقل قول:
به هیچ وجه احتیاج نداری حتی میتونی براحتی با کامپیوترت شبکه کنی. این مدل FULL HD رو خودش پخش میکنه احتیاجی به وسیله جانبی ندارینقل قول:
سلام ...
بنده چندی پیش یه WD HD Media Player گرفتم خیلی عالی بود ولی متاسفانه بدلیل ساپورت نکردن زیرنویس Srt فارسی که خیلی ناخوشایند بود ردش کردم ...
بنده خودم در انجمن پشتیبانی وسترن تاپیک برای ساپورت زبان فارسی ایجاد کردم ...
[PHP]
http://community.wdc.com/t5/ideas/ideapage/blog-id/Other_Ideas/article-id/68
[/PHP]
امیدوارم در فریمور بعدی این دستگاه حداقل زبان عربی رو اضافه کرده باشن که مشکل نمایش زیرنویس فارسی رفع بشه ...
تو امضای بنده هم بید:31:
یک روش هست برای نمایش زیرنویس فارسی str
سلام. بعضی ها میگن یه روش هست واسه نشون دادن زیرنویس فارسی. خوب اگه بلدید بگید!!:13:
اگه این دسنگاه زیرنویس با پسوند SUB رو ساپورت میکنه پس کافیه که فایل زیرنویس فارسی متنی خودتون رو که به فرمت SRT هست، تبدیل به SUB کنید. قضیه حله. با نرم افزار رایگان SubtitleCreator می تونید این کار رو انجام بدبد. البته بهتره با نرم افزار Subtitle Workshop که این هم رایگانه فایل SRT خودتون رو اول تنظیم کنید بعد اونو تبدیل کنید. :31:
کد:http://sourceforge.net/projects/subtitlecreator/
SubtitleCreatorکد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Subtitle-Workshop.shtml
File --- Open Text Subtitles --- Save VocSab as
تمام
اگه اين دسنگاه زيرنويس با پسوند SUB رو ساپورت ميکنه پس کافيه که فايل زيرنويس فارسي متني خودتون رو که به فرمت SRT هست، تبديل به SUB کنيد. قضيه حله. با نرم افزار رايگان SubtitleCreator مي تونيد اين کار رو انجام بدبد. البته بهتره با نرم افزار Subtitle Workshop که اين هم رايگانه فايل SRT خودتون رو اول تنظيم کنيد بعد اونو تبديل کنيد.
[HTML]http://sourceforge.net/projects/subtitlecreator/[/HTML]
[HTML] http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Subtitle-Workshop.shtml[/HTML]
SubtitleCreator
File --- Open Text Subtitles --- Save VocSab as
تمام
:20:
در صورتي كه زير نويس فارسي SRT به sub/idx تبديل بشه اين دستگاه آنرا پخش ميكنه
براي تبديل از برنامه subtitlecreator بايد استفاده بشه (فرمت فايل فارسي بايد ANSI باشه نه \Unicode)
من اين دستگاه را دارم و حداقل با 50 تا فيلم اين كار را كردم.
براي فايلهاي MKV كه فرمت صداي آنها DTS است بايد ابتدا با برنامه mkv splitter صدا استخراج بشه (haali media splitter)
سپس با برنامه DTS2AC3 صدا فيلم تبديل به فرمت AC3 بشه و بعد از اين به فايل اصلي صدا اضافه باشه.
براي اضافه كردن صدا به فيلم ميشه از برنامه MKVMerge استفاده كرد.
بدين صورت فيلم داراي 2 صدا خواهد بود كه صداي AC3 از خروجي hdmi قابل پخش است (stereo بايد انتخاب بشه به جاي digital)
من تمامي فيلمهايي HD كه داشتم را باهاش پخش كردم مشكلي نداشت حتي bitrate 20 MBPS
بنظر من با توجه به قيمتش خيلي مناسب است.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا باید در سایت وسترن ثبت نام کنیدبرای زیر نویس فارسی
سلام
یعنی صدای dts اصلا از خروحی hdmi پخش نمی شود؟
که مثلا بتوان با hdmi صدا را به lcd داد و بعد از lcd صدا را به سینمای خانگی فرستاد و اینهمه دنگ و فنگ برای تبدیل صدا به ac3 نداشت؟
سلام
یعنی صدای dts اصلا از خروحی hdmi پخش نمی شود؟
که مثلا بتوان با hdmi صدا را به lcd داد و بعد از lcd صدا را به سینمای خانگی فرستاد و اینهمه دنگ و فنگ برای تبدیل صدا به ac3 نداشت؟
خوب این چه کاریه.بعضی از سینماها ورودی HDMI هم دارند.نقل قول:
برای زیر نویس فارسی یک روش همون که دوستان گفتن یعنی تبدیل srt به فرمت SUB/idx که همواره جواب میده
روش دوم : اینه که فایل SRT رو با فرمت UTF-8 ذخیره کنی یعنی با notpad بازکنی و فرمتش رو ارز ANSI به UTF-8 تبدیل کنی
در ضمن دستکاه WD live فرمت DTS رو ساپورت میکنه و نیازی به دکود کردن نیست همچنین خروجی کامپوزیت و کامپوننت هم داره
خوب مال من سونی است و ورودی اپتیکال ندارد
ضمنا دوستی که گفت مدل لایو خودش صدای dts را ساپورت میکند یعنی صدای dts را با کابل hdmi یه lcd می فرسته؟که بتوان از lcd به سینمای خانگی فرستاد
اقاي فارس
مي شه نرم افزارهايي كه گفتين و اينجا upload كنين واسه بقيه دوستان كه چنيني مشكلي دارن
منظورم نرم افزارهاي convert صدا بود
دوستان wd معمولي فرمت dts رو ساپورت مي كنه؟
ايا ممكنه با update هاي جديد اين مشكل حل بشه در اينده/
ممنون
با سلامنقل قول:
من کدک صدا رو با نرم افزار popcorn AudioConverter عوض می کنم
برای یک فیلم 1 ساعته حدودا 20 دقیقه طول می کشه و خوبیش اینه که ابدا روی کیفیت فیلم تاثیر نمیذاره
برای زیرنویس هایی که تلوزیونم نمی تونه بخونه ( شما مثلا پلیرت نمی تونه بخونه ) از total video convertor استفاده می کنم و هارد سابش می کنم . خیلی ها می گن هارد ساب کردن باعث پایین اومدن کیفیت فیلم میشه ولی تجربه من اینو نمی گه . بنظرم اگر در انتخاب آپشن ها دقت کنید مشکلی بابت کیفیت فیلم بوجود نمیاد
یکی از نرم افزارهای محبوب جهت چسبوندن زیرنویس به divx هم نرم افزار AVIAddXSub هست که اگرچه کار کردن باهاش ساده هست اما به کار من نیومد .
بعدا بیشتر توضیح می دم
این دستگاه ریفریم بالای 4 رو ساپورت می کنه؟نقل قول:
آيا با هاردهاي اكسترنال 1 ترابايتي مشكلي ندارد؟
نه من هارديك ترا دارم و مشكلي ندارم
تنظیمات برای تبدیل زیر نویس srt به فرمت قابل پش در WD HD Media player به کمک نرم افزار AVIAddXSubs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.4shared.com/file/198621299/5081e184/AVIAddXSub_-_WD_HD_MWDIA_PLAYE.html
[/PHP]
سلام
من یه کم کوردر سونی دارم که با کیفیت hd تصویر میگیره.فایل ها رو بصورت .m2ts ذخیره می کنه.می خواستم بدونم این دو تا دستگاهی که معرفی کردید میتونه این فایل ها رو از روی اکسترنال هاردم بخونه؟ببخشید زیاد با پسوندهای فایلهای hd آشنایی ندارم.
بله.من خودم امتحان کردم.مشکلی نداره.(دموی بلوری بود.)نقل قول:
نرم افزار AVIAddXSubs فقط مخصوص فايلهاي divx
است و در مورد بقيه موارد كارايي ندارد.
برای فرمتهای دیگه میشه با Total Video Converter
هم برخی کدک های تصویر و صدا رو تغییر داد هم زیرنویس رو روی فیلم هاردساب کرد
نرم افزار خوبیه .
وارد کردن فیلم که کاری نداره . به همچنین تغییر کدکها خیلی واضحه اما
یادتون باشه زیرنویس رو باید از منوی ادونوس وارد کنید
این هم لینک جدید آپدیت wdtv live می تونین از لینک زیر دانلود کنین
[HTML]
http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
[/HTML]
دوستانی که این مدل رو دارند تست کنند ببینید مشکل نمایش زیرنویس فارسی توی این فریمور حل شده ؟
دوستان من يه عدد از مدل wdtvدارم اگه کسی خواست pm بده.
شما اصلا نیازی نیست که فایل تصویری رو تو نرم افزار لود کنی کافیه فقط زیر نویس srt تون رو به تنهایی به نرم افزار بخورونید و زیر نویس بدست اومده رو با فایلتون هم نام کنید همین !( به تیک های config 2 توجه کنید)نقل قول:
برای خیلی از بچه هایی که مثل من شهرستان هستند خرید اینترنتی راحتترین گزینه است.فروشگاه چاره (chare.ir) دو تا مدل wd رو داره .ساده اش رو 130 و لایوش رو 170 میده.به نظرتون قیمتش عادلانه هست؟ و اینکه میشه بهشون اعتماد کرد؟ کسی تا حالا از این فروشگاه خرید کرده؟
فروشگاه زیتون توی پاساز ایران میده 160 احتمالا فروشگاه چاره هم قیمت رو بیاره پائین چون 4 هفته ای بود که مدل لایو رو سازگار توزیع نکرده بودنقل قول:
چون 3-4 هفته ای بود که سازگار مدل لایو رو توزیع نکرده بود قیمت کمی بالا کشیده بود دیروز فروشگاه زیتون توی پاساژ ایران قیمت زده بود 160 برای مدل لایونقل قول:
سلام دوستان
WD TV Live گرفتم و با اخرین فریمور اپدیتش کردم.در قسمت تنظیمات دستگاه با انتخاب زبان عربی میشه زیر نویس های فارسی با فرمت srt رو دید . اما کلماتی از متن زیرنویس که حاوی حروف گ چ پ ژ هستند به صورت زیر دیده میش.مثلا:
"چ را گ فتی پ رنده را با گ لوله بکشم؟"
سلام دوستان
لطفا يکي راهنماييم کنه
اين دستگاه ميتونه تمام فرمت ها رو از جمله wmv و rm و avi رو پخش کنه??
من فيلم هايي که دارم اکثرا فيلم هاي ايراني هست که حجم کمي هم دارند و با فرمت wmv هستند
کسي تا حالا تست کرده اين فيلم ايراني هايي که تو اينترنت هست رو ميتونه پخش بکنه؟
بله انتظار داشتم زبان عربی در این فریمور اضافه بشه ...نقل قول:
دوستان باید کاری کنیم در فریمور بعدی زبان فارسی هم اضافه کنن ... مگه ما چیمون از این عرب ها کمتره ؟؟؟؟
این دستگاه فیلم 1080p با ریفریم 5 و بالاتر پخش می کنه؟نقل قول:
ممنون
دوستان من با کابل hdmiميدم 105 تومان.فقط دستگاه يک بار باز شده.اصلاً هم ازش استفاده نکردم.
از مديرن هم عذر ميخوام که دوبار پست دادم
پس چرا مي خواهيد بفروشيد با معذرت
سلامنقل قول:
من هم مدل لایو گرفتن ولی توی setting آیکون آپگرید فیمور وجود نداره فقط آیکون آپگرید از طریق شبکه وجود داره لطفا کمک کنید بگید باید چطوری آپگریدش کنم
ممنون
دوستان ما آخر تفاوت مدل لايو با معمولي را نفهميديم
لطفا يکي راهنماييم کنه
اين دستگاه ميتونه تمام فرمت ها رو از جمله wmv و rm و avi رو پخش کنه??
من فيلم هايي که دارم اکثرا فيلم هاي ايراني دانلودي هست که تو اينترنته و حجم کمي هم دارند و با فرمت wmv هستند
کسي تا حالا تست کرده اين فيلم ايراني هايي که تو اينترنت هست رو ميتونه پخش بکنه؟