بچه ها من یک مشکلی که دارم این هست که با این که پروفایل افلاین درست کردم ولی بازی سیو نمیشه وبعد از اجرای دوباره بازی از اول شروع میشه مشکل از کجاست؟
Printable View
بچه ها من یک مشکلی که دارم این هست که با این که پروفایل افلاین درست کردم ولی بازی سیو نمیشه وبعد از اجرای دوباره بازی از اول شروع میشه مشکل از کجاست؟
ببنید این بازی چندتا Episode داره هر Episode هم چندتا Chapter داره، بازی شما فقط موقعی Save میشه که شما یه Chapter رو تا آخر برید و وقتی به مثلا Chapter 1 از Episode 1 رو تموم کنید 2 تا گزینه براتون میاره که میگه می خوای Save کنی و ادامه بدی و یا می خوای Save کنی و بیای بیرون، شما هر کدوم رو که بزنید وقتی از بازی بیاین بیرون و دوباره برید تو، وقتی به قسمت Create game میرسین قبل از ساختن Episode روی 1 و Chapter روی 2 تنظیم کنید و این دفعه شما از اول Chapter 2 بازی رو شروع می کنید...برای مراحل دیگه هم همینجورهنقل قول:
فقط یادتون باشخ که اگر وسط بازی بیاین بیرون بعد از برگشتن از همونجا بازی رو شروع نمیکنید، از اول Chapter بازی رو شروع میکنید...
هر Chapter هم حدودا 4 تا Area هست یا شایدم بیشتر
فکر نکنم بازی خوری ( حداقل تعداد زیادی) تو کل دنیا وجود داشته باشه که شاهکار بزرگی مثل resident evil از 1 تا آخرین شماره اش رو که جزء پرفروش ترین بازی های تاریخ هست رو اصلا قبول نداشته باشه.در مورد devil may cry هم همین نظر رو دارم.نقل قول:
من تنها بازی ای که از Capcom قبول دارم همین Lost Planet ش هست وگرنه بقیش رو که اصلا قبول ندارم
اصلن آرکیدهای کپکامم جالبن چه برسه به رزیدنت اویل!!!
من episode يک رو تموم کردم حتی chapter يک از episode دو رو هم رفتم اما از بازی اومدم بيرون برگشتمنقل قول:
دوباره از اول شد!!!!!!!!
گقتم که قبل از اینکه برید تو بازی می تونید Episode و chapter رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب هم برید تو بازی، از ادامه بازی کنید...نقل قول:
جهت اطلاع دوستان توجه کنید اکانت آفلاینشون رو ساخته باشن.
البته از ادامه که نه...فقط میتونن از اول همون مرحله شروع کنن....(شما هر جای مرحله هم که از بازی بیاین بیرون بازی سیو نمیشه و در این صورت فقط قادر هستید که از اول همون مرحله شروع کنید)نقل قول:
گقتم که قبل از اینکه برید تو بازی می تونید Episode و chapter رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب هم برید تو بازی، از ادامه بازی کنید...
دوستان اونی که زیر خون به رنگ آبیه چیه؟ آیا قدرتی یا چیز دیگری که بدرد بخوره نیست؟
اسمش هم B Gauge
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این بازیو میشه بدون مشکل co-op زد یا نه
سرورش با استیم هست یا گیم اسپی
دوستان اگه ممکنه یه ترینر درستو حسابی که کار کنه معرفی کنن.
خسته شدیم بس که reload کردیم :31:
بیا ببین کارت راه میفته:46::نقل قول:
کد:http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=101067&titleID=16281
آقا این بازی چجوریاست؟
منظور اینکه سبکش چیه؟ ترسناکه یا مثل هیلو میمونه؟
من با هیلو خیلی حال کردم برا pc حالا میخوام بدونم اینم مثل اونه یا ترسناکه؟
بازی سبکش سوم شخص هست و تخیلی و اکشن...(ترسناک نیست)نقل قول:
آقا این بازی چجوریاست؟
منظور اینکه سبکش چیه؟ ترسناکه یا مثل هیلو میمونه؟
من با هیلو خیلی حال کردم برا pc حالا میخوام بدونم اینم مثل اونه یا ترسناکه؟
اگر منظورتون تو سبک هیلو ریچ هست که فکر نکنم این اصلآ در حد و اندازه اون باشه..این سبکش کلآ با اون فرق می کنه شاید محیطهای بازیها کمی به هم شبیه باشه ولی این کجا و آن کجا...اگر شما از مانسترهای 10 فوتی تو بازی می ترسی پس این بازی ترسناکه!:31:ولی اگر نه که بازی در کل جالبه و ارزش داره 1 بار تا آخرش وقت بزاری
این نمره s بالاتره یا نمره A ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چه تاثیری داره این نمره بندی ها برای بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(( از کدوم قسمت بازی بیشتر خوشتون اومد یعنی کدوم مرحله ))
اقا این بازی چطور لود میشه؟ من دیشب نستم 3 ساعت بازی کردم الان که میخوام بازی کنم نمیدونم چطوری لود کنم. اصلا سیوشم نمیدونم چجوریه
نه حاجی . بازیهای ترسناک به من خیلی هیجان میدن قضیه ترس نیست هیجانشون بالاست(برا من) . اتفاقا خیلی دوست دارم این سبکو ولی نمیتونم بازی کنم همه موهام میریزه .:31:نقل قول:
ولی هیلو هم تخیلی بود هم جالب هیجانشم مناسب بود . دمت گرم فکر کنم باید برم بگیرمش .
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟/
تو همون قسمت crate game اگر دیشب سیو کرده باشی .نقل قول:
تو همون قسمت episode رو به سمت راست بچرخون تا به آخرین اپیزودی که بودی بری و همین طور chapter
که به همون area که تموم کردی برگردی
قربون داداش...فقط وقتی این بازی واست جذاب میشه که انتظار چیزی تو مایه های reach رو ازش نداشته باشی...بازی تو سبک خودش فقط خوبه والی عمرآ تو 10 تا بازی برتر سال هم قرار نمیگیره..امیدوارم خوشت بیادنقل قول:
نه حاجی . بازیهای ترسناک به من خیلی هیجان میدن قضیه ترس نیست هیجانشون بالاست(برا من) . اتفاقا خیلی دوست دارم این سبکو ولی نمیتونم بازی کنم همه موهام میریزه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هیلو هم تخیلی بود هم جالب هیجانشم مناسب بود . دمت گرم فکر کنم باید برم بگیرمش .
نقل قول:
اقا این بازی چطور لود میشه؟ من دیشب نستم 3 ساعت بازی کردم الان که میخوام بازی کنم نمیدونم چطوری لود کنم. اصلا سیوشم نمیدونم چجوریه
فقط در ادامه توضیحات دوستمون اینم بگم که بازی شما فقط زمانی سیو میشه که یک chapter از episode رو حتمآ تا آخر تمام کرده باشید والی سیوی در کار نیست(یه چیزی تو مایه های به زور باید یک مرحله رو تموم کنی که البته چپتر ها خیلی کوتاه هستن و زیاد به مشکل نمی خورین)نقل قول:
تو همون قسمت crate game اگر دیشب سیو کرده باشی .
تو همون قسمت episode رو به سمت راست بچرخون تا به آخرین اپیزودی که بودی بری و همین طور chapter
که به همون area که تموم کردی برگردی
سلام
دوستان زبان بازی برا من روسیه
البته موقع نصب زبان انگلیسی رو انتخاب کردم.ولی روسیه الان
چجوری عوضش کنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
تاکید کنم باید یه پرو فایل با ویندوز لایو بسازید
بعد اون کارهایی رو که دوستمون گفت انجام بدید
آقا این غول آخرشو( البته فکر کنم آخرشه) همون که مایع هست .. سه سر داره..بعد اینکه وارد اون گوی قرمز میشی رو میگم
کسی هست که رفته باشه؟
چند مرحله داره؟
من الان اپیزود 5 چپتر 2 هستم
بفرما تعداد مراحل به همراه راهنما:نقل قول:
کد:http://www.gamerzines.com/guides/lost-planet-2/lost-planet-2-complete-walkthrough-game-guide/
شما اصلآ نباید وارد هیچ گوی قرمزی بشید...فقط به یکی از سرهاش مدام شلیک می کنید تا جامد بشه و بیوفته زمین..بعدش به سرعت میرید جلوش و e رو میزنید....2 یا 3 بار باید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
آقا این غول آخرشو( البته فکر کنم آخرشه) همون که مایع هست .. سه سر داره..بعد اینکه وارد اون گوی قرمز میشی رو میگم
کسی هست که رفته باشه؟
درود به همه دوستان.
اینجا کسی نسخه 13.5 گیگی بازی رو دان نکرده؟
چون من دانلود کردم و متاسفانه فایل های LOST_P~8.cab و LOST_P~9.cab داخل فایل Iso مشکل داره!
اگه کسی سمت نازی آباد هست که این نسخه رو داره، ممنون میشم لطف کنه و یه قرار با من بذاره تا اینها رو ازش بگیرم!
خسته شدیم این بازی چقد مرحله داره . چرا تموم نمیشه :31:
سلام، آقا شما که بازی میکنی، این بازی چطوریاست؟! قشنگ هست؟ من چند هفته است خریدمش ولی نرفتم سراغش، اگه خوبه که ما هم بریم بازیش کنیم؟نقل قول:
نمیدونم شما شماره یک این بازی رو بازی کردی یا نه . بنظر من اولی از این بهتر بود چون از نظر داستانی فکر میکنم بیشتر روش کار شده بود . این بازی هر اپیزود کاراکترش عوض میشه من که اصلا نفهمیدم چی به چیه:31:نقل قول:
ولی در کل گرافیکش خوبه . تکسچراش مالی نیست ولی نمیدونم چطوریه که در مجموع قشنگ از آب در آمده ولی افکتها و انفجاراش خیلی باحاله . مخصوصا موج انفجاراش:21:
در کل بازی خوبیه . بنظر من ارزش یک بار بازی کردن رو داره .
برتری این نسبت به قبلی تنوع محیط هاشه قبلیه همش تو برف بود ولی این همه جور محیطی رو داره از برف گرفته تا جنگل و صحرا و زیر آب! و بقول معروف ایندور و اوت دور ، همه رقمه داره.
ولی الان من فقط میخوام زود تر تموم بشه:31:
سلاااااااااااااااااامنقل قول:
کسی نبود مشکله منو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره...منم خداییش نفهمیدم چی به چیه ماجرا.! :31:خیلی داستان گنگ و مبهمی داره(انگار داری شبکه بازی می کنی)نقل قول:
بنظر من اولی از این بهتر بود چون از نظر داستانی فکر میکنم بیشتر روش کار شده بود . این بازی هر اپیزود کاراکترش عوض میشه من که اصلا نفهمیدم چی به چیه:دی
آقا اینجوری نگو..الان کسانی که هنو بازی نکردن دیگه اصلآ سراغش نمیرننقل قول:
ولی الان من فقط میخوام زود تر تموم بشه:دی
بازی که به احتمال 99 درصد باید خیلی خوب باشه : دی
نسخه کنسول از گیم اسپات 5.5 گرفتش بعد بعضی دوستان توی همین تاپیک این همه ازش تعریف می کردن که چه قدر بازی خوبیه
بعد حالا برای پی سی از گیم اسپات امتیاز 7 گرفته و در نقدش اشاره شده که یه سری پیشرفت ها نسبت به نسخه کنسول داشته
پس با این حساب حتما ارزش بازی کردن داره
منم بازیو گرفتم بالاخره
3 دی وی دی بود
گرافیک عالی بود
روند بازی زیاد جالب نیست . همینجوری مثل ریگ موجودات عجق وجق میان جلوت باید بکشیشون . البته من فقط مرحله اولو رفتم . ولی در کل به من که خیلی حال داد همین مرحلش نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقدر از بازی بد میگفتن که من گفتم یه بازیه فوق مفتضحه ! ولی اینطور نبود . کلا ارزش خرید و بازی کردنو داره .
ما که نفهمیدیم ارزش خریدنشو داره یانه؟
کسی بازی کرده به منم بگهههههههههههههههه؟
من قبلا هم چند بار توضیح دادمنقل قول:
بازی فقط گرافیک داره و بس
اصلا رو بعد داستانی و gameplay حساب نکن
یک بزن بکش برو جلو که هیچ هدف خاصی نداره
کاملآ همه اینها درست ونقل قول:
من قبلا هم چند بار توضیح دادم
بازی فقط گرافیک داره و بس
اصلا رو بعد داستانی و gameplay حساب نکن
یک بزن بکش برو جلو که هیچ هدف خاصی نداره
+
اینکه اگر از مبارزه با انواع و اقسام هیولا..اژدها..گودزیلا..مواد مذاب و ... هر چی که فکرشو کنی علاقه داری این بهترین بازیه!!!:31:
بعضی وقتها ادم لازم داره که فقط بکشه بره جلو !!!نقل قول:
++++
چون گرافیک خوبی داره اگه وقت کنم بازیش می کنم
آقا من این بازیو گرفتم، نصب هم کردم، کرکش هم کردم. ولی باز هم وقتی میخوام بازیو بالا بیارم این ارور رو میده:
ERR09 : Unsupported function : getDevice()->Reset(&d3dppm)تو Read Me خود بازی که نوشته بود 7800 به بالا کافیه. منم که رو 1024x768 بازی میکنم. پس چرا بالا نمیاد؟
CPU : AMD Athlon X2 7580
VGA : 9500 GT
Ram : 2GB
توی آدرس زیر:نقل قول:
کد:C:\Documents and Settings\NAME\My Documents\capcom\LOST PLANET 2
فایل config.ini رو باز کن و مقادبر زیر رو به عنوان پیش فرض قرار بده ببین درست میشه:
نقل قول:
Resolution=1024x768
Aspect=DEFAULT
RefreshRate=60.00Hz
FullScreen=ON
VSYNC=OFF
به نظر من گرافیک این بازی خیلی معمولیه (مخصوصا محیط بازی) و فقط تو دموهای بین بازی خوب به نظر میرسه!نقل قول: