این خوبه یا دنا؟
Printable View
این خوبه یا دنا؟
نمیشه گفت کدوم خوبه.چون هر دو خودرو تازه عرضه شدن و سورن ELX به طور جدی در خیابان ها نیست.نقل قول:
البته واضحه که از نظر امکانات و طراحی دنا برتر هست اما سورن ELX در طراحی داخلی دچار دگرگونی هایی شده که جالب توجه هست.سورن ELX بزرگترین نقطه ضعفش موتورش هست که همون 1800 CC قدیمی بود
اگر با موتور TU5 یا EF7 عرضه میشد خیلی بهتر بود.البته این در آینده در دستور کار ایران خودرو هست.
سورن ELX کماکان آدم رو یاده سمند میندازه اما دنا کا یه چیز جدیده.
سلام
آیا موتور سمند سورن ، زانتیا است؟
نه عزیزنقل قول:
موتورش xu7 است اما مثله اینکه قراره مدل elxاون با موتور ef7تولید بشه.
سلام دوستان
کامپیوتر این چجوریه ایا فرقی هم کرده یا حذف شده نمیدونم شنیدم مال سمند رو برداشتند
یکی می گفت کامپیوترش کامل شده پیشرفت کرده
گالری عکس سورن ELX از دارندگان این خودرو
محتوای مخفی: گالری عکس - اسپویلر برای جلو گیری از سنگین شدن تاپیک - حجم کل فقط 1.8 مگابیت
سورن ELX هم با موتور ملی عرضه شده و در شرایط فروش شرکت هم قرار گرفته.
قابل توجه دوستانی که منتظر سورن ELX با موتور ملی بودن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید موتورش چیه؟ملی یعنی چی؟ ef7 منظورشه؟نقل قول:
نقل قول:
بله دوست من همون موتور EF7 هست.
دوستان شايط فروش اقساطي بسته شده كسي دليلش رو ميدونه؟آخه شرايط فروردين و ارديبشت بود.
نقل قول:
در مورد شرایط فروش ایران خودرو تو تاپیک خودش ادامه بدین انشالا دفعه دیگه.
در مورد بسته شدن خوب شرکت وقتی ظرفیتش تکمیل بشه میبنده فروش رو
و اینکه برای فروردین و اردیبهشت بوده دلیل نمیشه.
گاهی اوقات تو 2 روز هم شده که ظرفیت پر میشه و فروش رو میبندن باید صبر کنید.
یا با نمایندگی ها تماس بگیری.
من بين موتور xu7وef7موندم
چند روزه كه ميخوام برم بخرم ولي دل ميزنم كمك كنيد.
من خودم با xu7 داشتم فروختمش خیلی مصرفش بالاست ..ef7 هم مصرفش دست کمی از اون نداره..نقل قول:
من بين موتور xu7وef7موندم
چند روزه كه ميخوام برم بخرم ولي دل ميزنم كمك كنيد.
اتفاقا کم مصرف بودن EF7 نسبت به XU7 کاملا محسوس هست.نقل قول:
اما EF7 فعلا مشکل کیفیت پایین و خرابی بالا رو تو موتورهاش داره
دوست عزیز موتور xu7رو که خیلی قدیمیه پیشنهاد نمیکنم اصلانقل قول:
موتور ef7 هم که الان دیگه اون کیفیت سری اولاشو نداره و به نظرم از هر 10 تا 7تاش برگشت میخوره
پس بهتره نظرتو عوض کنی پیشنهاد 405 slx با موتور tu5 رو دارم و یا pars tu5 یا l4
یا 206 sd
اینا ماشینایی هستن که الان امتحان پس دادن و بیشتر افراد ازشون راضی بودن حتی از یکی شنیدم ال 90 هم دیگه اون کیفیت سابقشو نداره حالا تا چه حد واقعیت داره نمیدونم
راستی چند وقته پیش من تو ایرانخودرو بودم یه سورن elx دیدم که کیفیت قطعات داخلیش اصلا رضایت بخش نبود مثلا اون قسمت هایی که به رنگ نقره بود انگار از یه جنس پلاستیک خیلی بد ساخته شده بود که با قلمو روشو رنگ نقره ای زدن در کل اون کیفیتی که تو عکس ها بود ندیدم واقعا من موندم مردم 21 میلیون پول بی زبونو به چیه این ماشین میدن !!!!!!!!!!!!1
به کدوم امکانات بینظیرش میشه گفت با این قیمت باید باشه
راستی یه سوال جالب کی روی این ماشینا قیمت میذاره
و به نظر شما شما مردم واسه چی میرن میخرنش؟در صورتی که انتخابای برتری دارن !!!!!
شخصا به چند دليل دنبال اين نوع خودروام و خودم هم 8-9ساله كه انواع سمند و دارم:نقل قول:
1-حمايت از اشتغال داخلي(كه برام خيلي مهمه وقتي اينهمه جوون بيكار رو ميبينم)
2-استحكام قابل قبول و امنيت خودرو مخصوصا براي ما زن و بچه دارها
3-ابهت و كشيده و پهن بودن ماشين
4-تجهيزات زيادي كه داره
5-ايستايي و سرعت در جاده و مسافرت
6-طراحي بدنه زيبا و آيروديناميك خوب-حتي شنيدم طراحي بدنه سمند رو بنز براش انجام داده!
7-موتور 1800پرقدرت حتي اگر پرمصرف هم باشه
8-جادار بودن و رفاه سرنشينان خودرو و صندلي هاي مبله
9-جمع بودن همه اينها در يك خودرو با قيمت نسبتا كم
در حال حاضر فقط بعضي ماشينهاي جديد چيني مشخصات فوق رو منهاي مورد اول دارد.
موتورش 1800 هست اما انچنان پرقدرت نیس موتور tu5 1600 هست اما 10 اسب بیشتر قدرت داره البته گشتاورش پایین تره..نقل قول:
7-موتور 1800پرقدرت حتي اگر پرمصرف هم باشه
در کل بنظر من برای خانواده خیلی مناسبه ولی سوختش زیاده..
سلام. اخیرا سورن elx با موتور ef7 ارایه شده.نظر دوستان برای خرید آن؟
منم حرف شما رو کاملا قبول دارم اما :اگه شما فکر اقتصاد و اینهمه جوون بیکارید و دنبال حمایت این انتخاب درستی نیستنقل قول:
اولا مصرف سوخت بالا تقریبا 2 برابر موتوری مثل tu5 که من امروز با کولر 250 تا باهاش رفتم 10 لیتر سوزوند
این خودش به جامعه ضرر میزنه
دوم داداش من هر چیزی حدی داره ما هم دلمون میخواد از سازنده ی داخلی حمایت کنیم
اما
اگه اون سازنده منصف باشه
این ماشینی که الان 20 میلیون پولشه قیمتش فقط 10 میلیونه
اصلا نه مگه سورن با سمند lx چه فرقی داره واسه ی سازندش؟
4 میلیونی که میگیرن اظافی پول چیه ؟
شما خودت اگه مغازه سر کوچتون مثلا جنسX که قیمتش 1000 تومنه بهت بده 2000 تومن واسه حمایت از این که مثلا اجاره مغازش زیاده میخری؟
والا به خدا نه
حرف اگه منطقی باشه حرفی نیست روی 2 چشمم میزارم
الان بحث کیفیته من یه تیشیرت خارجی رو (mvm530) میخرم خیلی بهتر از یه تیشرت ساخت داخل(سمند) واسم کار میکنه
نقل قول:
از اونجایی که موتور EF7 اخیرا با مشکلات زیاد و کمبود شدید قطعات مواجه شده
خریدش واقعا شانسی هست.
دیگه نمیشه نظر قطعی داد رو موتور EF7
سلام. یک هفته پیش سورن elx با موتور ملی گرفتم! اولش پمپ هدرولیکش روغن داد. درستش کردم. بعد از چند صد کیلومتر آب رادیاتورش در میامد!! درستش گردم. امروز رفتم تعتمیرگاه گفت از گیربکس و موتورش روغن میاد!! خدا کنه درست شه.21 میلیون !!
من تو اردیبهشت یه soren ef7 تحویل گرفتم. ولی ای کاش تحویل نمی گرفتم. الان یک ماهه 40 بار بردم برای تعمیر ولی هر دفعه یه جدید پیدا میکنه؟! ef7 نخرید. وجدانا پشیمان میشید.
دوست من شاید این مشکل برای شما بودهنقل قول:
همونطور که برخی از دوستانی که سمند LX EF7 داشتن با مشکل مواجه شده بودن اما برخی دیگه کاملا راضی بودن
موتور EF7 فعلا به صورت کاملا شانسی هست .
چون سورن ELX هم با این موتور عرضه شده و مواردی هستن که هیچ مشکلی ندارن
کلا محصولات ایرانخودرو در سال جدید افت کیفیت بسیار شدیدی داشتن ، من 25 ملیون دادم تیپ 6 خریدم فقط موتورش رو پیاده نکردم ، 2 هزارتا کار کرده 10 بار به همه دلیلی رفتم تعمیرگاه . قبلش سمند پایه گازی EF7 داشتم مدل 90 بهتر از این بود . روز به روز بدتر میشه . یا آدم ماشین نخره یا خارجی بخره .نقل قول:
کاملا حق با شماست. منم یه سورن ELX موتور ملی خریدم 2000تا هم کار نکرده. تا حالا بجز موتورش 1000 بار بردم تعمیرگاه. خستم کرده. قبلش یه روای سال داشتم. ازش راضی بودم خیر سرم گفتیم برای خانواده یه ماشین بهتر بخریم. پدرمو در آورده. سگ روا شرف داشت به این ماشین. جدیدا هم سیستم مالتی پلکسرش قاطی می کنه دونه دونه میگه درب ها باز هستن از درب کاپوت بگیر تا در صندوق عقب. اینقدر بوق میزنه که اعصاب آدمو میریزه به هم. 20 میلیون پول آشغال دادم به خدا...نقل قول:
سورن ELX چه تفاوتی با سمند LX داره که قیمتش 2 تومن بیشتره؟ فقط تو طراحی داخلی و خارجیشون متفاوت هستن؟
تغییرات مطلوب و مناسب در نمای داخلی و خارجی سورن ELX باعث شده تا الان از محبوبیت خوبی برخوردار بشه .نقل قول:
بله درسته فقط در نمای ظاهری و داخلی
اضافه کنم که ترمز های عقب هم دیسکی شدند که تاثیر زیادی در بهبود عملکرد ترمز ها داره و سیستم تهویه هم به مجهز ترین سیستم تهویه اتوماتیک در رنج قیمتی تا30 میلیون مجهز شده.نقل قول:
خود من معتقدم که سیستم تهویه سورن ELX از سیستم تهویه مگان - زانتیا و اوانته که 2 برابر قیمت سورن رو دارند قوی تره. خودم تستش کردم .
همچنین فریم داخلی و تودوزی در ها و تعویض کامل صندلی ها هم جزو این تغیرات به حساب میان . به نظر من افزایش 2 میلیونی قیمت این ماشین به نسبت ال ایکس کاملا مناسبه.
رفیق اصله کار موتوره که دیگه از رده خارجه هم پرمصرفه هم کم بازده.نقل قول:
محتوای مخفی: ...
موتور های تولیدی بهترین موتور نیستن که بخواد XU7 تش مشکل اصلی باشهنقل قول:
XU7 به نسبت موتور های TU5 و EF7 بسیار مقاوم تر و عمر بیشتری داره . درسته که TU5 یک موتور بسیار مناسب و کم مصرفه اما باز هم XU7 مزیت های خوبی داره.
لطفا بی دلیل پست ندید دوست عزیزم
نقل قول:فربونت برم منکه به این قشنگی برات دلیل آوردم.نقل قول:
عرض کردم xu7 پر مصرفه و کم بازده ولی TU5 کم مصرفه با بازده مناسب و کم صدا و تکنولوژی بسیار جدید تر.
نقل قول:
با موتور EF7 هم عرضه میشه
سری اولش بود که با موتور XU7 عرضه شد اما الان چند ماهه با موتور EF7 هست.
چرا درمورد این مدل اطلاعات زیادی تو سایت ایرانخودرو نیست؟!
نقل قول:
منظور شما در مورد موتور EF7 نصب شده روی سورن هست؟
یا اطلاعات دیگه؟
درسته حدودا 2 ماه ثبت نام کردن ولی در حال حاضر تو لیست فروش اینترنتی سایت ایرانخودرو خبری از سورن با موتور ملی نیستش.نقل قول:
اگرم سورن با EF7 دوباره عرضه بشه با این همه مشکلات ارزش خریدن نداره.
اینکه تو لیست فروش نیست به دلیل اینکه تقاضا بر عرضه بیشتر میشه و شرکت مجبوره برای اینکهنقل قول:
تیراز تولید به حد نصاب برسه ماشین رو از لیست حذف کنه .
در مورد اینکه گفتین ماشین با این همه مشکلات ارزش خرید نداره بله درسته چون واقعا فشار میاد به کسی که 20 میلیون تومن
ماشین رو بخره و هر روز تو تعمیرگاه باشه
منظورم اینه که با چه امکاناتی هست یعنی چه فرقی با سورن معمولی دارهنقل قول:
راستی الان با tu5 تولید میشه یا xu7؟
فرقش با سورن معمولی :نقل قول:
تغییرات ظاهریش طرح جلو پنجره بود که عوض شد و تغییر دیگه نداشت.
داخل خودرو به طور کلی عوض شد و ایربگ هم اضافه شد
ترمزهای عقب هم دیسکی شدن
در کل تغییرات قابل قبولی روش انجام شد تا ناکامی های سورن قبلی رو جبران کنه
اوایل با موتور XU7 عرضه شد و 2 ماهی میشه با موتور EF7 هم عرضه شده
اما با موتور TU5 هنوز نه.
من یکی که چشمم اب نمیخوره موتور tu5 بتونه سورن رو جواب بده اتاق به این سنگینی و یه پیشرانه ی 1600 الان روی 206 هم یه مدت که از 0 بودن ماشین میگذره دیگه اون کارایی اول رو نداره من الان هر کاری که بگی کردم نتونستم 207 خودمو از 180 سرعت بالا تر برم و شتاب 0 تا 100 هم از 13 ثانیه کمتر نشد !تازه همه جای ماشینم سالمه