گفتم احساس میکنم. 2 بعدیش چجوریه 3 بعدیش چجوریه؟نقل قول:
Printable View
گفتم احساس میکنم. 2 بعدیش چجوریه 3 بعدیش چجوریه؟نقل قول:
اینم اضافه بکنم که اندازه صفحم توی کیفیت و نشون دادن جزئیات موثره .نقل قول:
درضمن باید فن آوری ساخت صفحم در نظر گرفته بشه ، مثلاً آیفون از فن آوری اپل استفاده می کنه که به نظر من یکی از بهترینهاست و توی صفحه و ساخت مانیتور بی رقیبه حتی لپ تاپاشم توی صفحه همیشه حرف اول رو می زنن.
امنیا هم از فن آوری سامسونگ استفاده می کنه که به اعتقاد خیلی ها از جمله خود بنده در رده های اول در زمینه ساخت lcd قرار می گیره و می شه گفت بهترین lcd های دنیا رو می سازه و پر فروش ترین lcd ساز دنیاست.
اکسپریا هم احتمالاً از فن آوری سونی در ساخت lcd استفاده می کنه که سونی هم می شه گفت در زمینه lcd در رده های اوله (البته از اونجایی که اکسپریا رو htc ساخته مطمئن نیستم صفحش رو سونی ساخته باشه)
پس کلاً باید بدونیم هر سه این گوشیا از بهترین فن آوریهای دنیا در ساخت lcd استفاده می کنند و هر کدومشون رو که داشته باشیم باید بدونیم که جزء بهترینهای دنیاست.
البته lcd آیفون رو یه شرکت آلمانی واسش ساخته و خودش نساخته اسمش یادم نیست...
تو ویکی پدیا تو قسمت آیفون فک کنم نوشته...
سپاس
البته ویکیپدیا منبع موثقی نیست ، اما از اینی که شما گفتدید اطلاعی نداشتم جایی هم ندیده بودم.
اما کلاً می گن Ipod کلاسیک بهترین کیفیت تصویر دنیا رو داره که باز هم صفحش از فن آوری اپل استفاده می کنه.
بابا جریان این شتاب سنج 2 بعدی و 3 بعدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر توضیح بده لطفاً .نقل قول:
آخه هیچ جا همچین چیزی ندیدم.
شتابسنج یه امکانه ، مثل دوربین ، مثل بلوتوث ... آخه یعنی چی دو بعدی باشه یا سه بعدی؟
موقعیت گوشی رو نسبت به زمین نشون می ده ، دیگه دو بعدی و سه بعدی نداره.
احتمالاً شما اشتباه متوجه شدی ، منظورش یه چیز دیگه بوده.
علی جون پست 162 همین گفتگو رو نگاه کن. ولی بگو زود لطفا آخه فردا میخوام برم بخرم.
گفتم که من تاحالا چیزی راجع به شتابسنج 2 بعدی و 3 بعدی نشنیدم ، فکر هم نمی کنم همچین چیزی باشه ، آخه شتابسنج یه امکانه.
مثل اینکه بگی بلوتوث دو بعدی یه سه بعدی... عجیب نیست ؟
اینو گفته :
احتمالا منظورش شتاب دهنده گرافیکی بوده من با شتاب سنج اشتباه گرفتم...نقل قول:
no dedicated 3d accelerator
شرمنده (جدآ ایهام داشت)
من هم اطلاعم کامل نیست ولی خوب شتاب سنج بر اساس محور x و y عمل میکنه.یادمه نمودار 3 بعدی هم داشتیم.پس شدنی هست.
حالا سرچ میکنم اگر چیزی یافتم میگذارم.
من اینو پیدا کردم
البته واسه کامپیوتره اما انگار وجود داره...نقل قول:
NEC TOKIN's 3D motion sensor is a system combining an accelerometer and magnetic sensor with a NEC TOKIN Ceramic GyroTM, which has a 10-year proven track record. This combination supplements the deficiencies of each sensor, allowing extremely accurate 3D motion detection with a simpler construction and lower price than ever before.
And because the 3D-motion sensor has a USB interface, it can be easily connected to just about any PC. It carries Windows 98, Me, Windows 2000, and XP-compatible drivers, and also offers an application to convert the 3D motion sensor signals to mouse control signals.
اینم آدرسش
در ضمن انگار گوشی 5500 نوکیا یادتونه انگار اون 3d داشته...کد:http://www.nec-tokin.com/english/product/3d/features.html
اینم آدرسش تو فروم نوکیا
بازم میگردم سپاسکد:http://blogs.forum.nokia.com/index.php?op=ViewArticle&blogId=41951&articleId=98
اینم از مشخصات آیفون در ویکی پدیا (میدونم معتبر نیست)
A 3-axis accelerometer senses the orientation of the phone and changes
قسمت پررنگ همون معنی 3 بعدی رو میده...
پس وجود داره.. احتمالآ بیشترین کاربردش واسه بازی و برنامه هاست که گوشی رو چپ و راست کنی و ....
سپاس
اما فکر کنم اونی که GSMArena گفته واسه پردازنده گرافیکی چون نوشته شتاب دهنده نه شتاب سنج...
سپاس
نقل قول:
نه شتابسنج هم دو بعدی و سه بعدی داره نمونه های دو بعدیش به مهور های طول و عرض (X و Y) حساسن مثل اونایی که تو گوشی های سطح پایین هست سه بعدیشم علاوه بر این محور ها به ارتفاع ( Z) هم حساسه مثل اونی که تو دسته ی کنسول Wii هست با حرکت دادنش بازی می کنن تو موبایلای سطح بالا هم می زارن مثل آیفون و تاچ HD (رو امنیا نمی دونم چیه)
نقل قول:
یه چیزه خیلی مهم رو یادتون رفت اونم کنتراست تصویره همون موردی که باعث میشه رنگارو تو یه مانیتور زنده تر احساس کنین
تو آیفون این کنتراست 1 به 200 تو اکسپریا 1 به 400 البته این اعداد رو خیلی وقت پیش دیدم نمی دونم دقیق هست یا نه فقط کنتراست اکسپریارم نوشته بود ولی نوشته بود دو برابر آیفونه پس ایفون می شه 1 به 200 دیگه البته باز اگه دوستان اطلاعاتی دارند اصلاح کنند
همین فاتحه ی آیفونو می خونه البته اگه بک لایت هم درست می شد دیگه هیچی
من نگفتم 3 بعدی نداره...
گفتم احتمالآ i900 هم همینو داره... وقتی 5500 که خیلی قدیمیه 3 بعدی داره i900 نداره؟
هیچ جا هم به این مورد اشاره نکرده...
در ضمن اینطور که من شنیدم i900 هم 3 بعدی چون گوشی رو برگردونی رو صفحه سایلنت میشه پس x,y,z رو درک میکنه...
سپاس
البته کنتراست تصوبر اونقدری موثر نیست که بخواد باهاش فاتحه آیفون رو بخونه :46:نقل قول:
حتی شما مانیتوری که کنتراستش 1:20000 رو نمی تونی خیلی فرقش رو با مانیتوری که 1:5000 تشخیص بدی.
نقل قول:
دلیل این مورد اینه که بعضی از کارخونه ها موقع گفتن این شدت کنتراست یه سری تقلبایی میکنند که ناشی از ضعف قوانین در تلوزیون های lcd هست مثلا یکیش اینه که می یان شدت کنتراست رو بدون پوشش محافظ جلوی پنل نوری محاسبه میکنن در حالی که این پوشش می یاد این مقدار کنتراست رو به 1 به 5 کاهش میده باسه همینه که این جوری بی تاثیر می بینی (چیزی که زیاد تو lcd های سامسونگ و به خصوص lg دیده میشه)ولی این مورد تو هر کمپانی استاندارده یعنی میشه تو lcd های یک کمپانی این اعداد رو ملاک قرار داد
کنتراست تصویر هم باید بگم مهمترین مورد تو کیفیت یه lcd به شمار می یاد بعد سرعت پاسخ گویی بعد تعدادپیکسل آخر از همه تعداد رنگ(چون اونقدر پیش رفت کرده که چشم غیر مصلح نمیتونه بین کمترین و بیشترینش تفاوت قائل بشه)
منبع حرفام مقاله ای از مجله ی نوآور
در مورد اینکه میگی 1 به 2000 با ی1 به 5000 تفاوت نمی کنه بین دو کمپانی می تونه دلیلش همون چیزایی باشه که بالا نوشتم یعنی تفاوت استاندارد های این دو کمپانی (مثلا سونی به واقعیت نزدیکتره البته اینم تقلبای خودشو داره ولی کمتره باسه همینه که 1 به 5000 سونی نصبت به سامسونگ تقریبا دو برابر قیمت داره البته یه سری چیزای دیگه هم خست ولی اینم دخیله) اگه شما می خوای این تاثیر رو ببینی باید دوتا lcd از یه برند با کنتراست متفاوت بزاری جلو که یه تصویر رو همزوان پخش می کنن اونوقت خودتم می بینی تفاوت چقدره (البته ممکن هم هست این موردم اونقدر پیش رفت کرده باشه که چشم نتونه تشخیصش بده ولی من تو یه نمایندگی سونی این کارو کردم تفاوت واقعا قابل دیدن بودکلا تو اونیکه کنتراست بیشتر داشت انگار همه چی از lcd زده بود بیرون رنگا خیلی زنده تر بود)
بعدم میشه سرعت پاسخ گویی که با توجه به اینکه دوستان تو این گوشی فیلم با بیت ریت 1200 یا حتی 1500 نگاه می کنن و متوجه تفاوت این دو تصویر می شن پس این مورد هم در اکسپریا بالاست
کلا تو یه سری حرفای تبلیقی که se قبل از اومدن x1 تو سایتش زده بود میشه فهمید که اهداف این کمپانی موقع سختن این گوشی چیا بوده
متاسفانه الان اون جمله هارو ندارم میرم می گردم پیدا می کنم میزارم
ولی تاکید زیادی رو فیلم دیدن با کیفیت بالا و کنتراست بالای مانیتور کرده بود
یه چیزی هم که بود بازی های سه بعدی با کیفیت بالا بود ولی نمی دونم چرا هیچ خبری نشد
حرفاتون رو درست غلطشو نمیدونم ، اما بیت ریت فیلم هیچ ربطی به سرعت lcd نداره یه فیلم ممکن خیلی آروم باشه از لحاظ روند فیلم ولی به دلیل کیفیت بالا بیت ریتش بالا باشه، اما فیلم ممکنه اکشن باشه ولی بیت ریتش پایین باشه...
سپاس
نقل قول:
نه منظورم رو نگرفتی منظورم نرمی یه فیلمه یعنی بتونه فرمهای فیلم رو سریعتر و بهتر نمایش بده
البته فک کنم درکم از بیت ریت غلط بوده می شه یه توضیهی در موردش بدی
بیت ریت یعنی سرعت بیت... یا به عبارتی تعداد بیت تشکیل دهنده 1 ثانیه از فیلم(اگه درست نیست بگید)
مثلآ وقتی فیلمی 1 دقیقش بشه 20 مگ بیت ریتش از فیلمی که 1 دقیقش میشه 10 مگ خیلی بیشتره...
مثلآ بیت ریت فیلم n95 خیلی بیشتر از فیلمیه که اکسپریا یا i900 میگیره پس کیفیتش هم باید بیشتر باشه (البته حتمی نیست)
در ضمن به فرمت فیلم هم ربط داره که divx یا MP4
سپاس
نقل قول:
برام جالب شد
بیشتر توضیح بده
ممنون
البته همه حرفاتون منطقی و قابل پذیرشه.نقل قول:
من 5 مانتور سامسونگ رو با چند کنتراست از 1:5000 تا 1:20000 کنار هم دیدم نه اینکه تفاوت نداشت ، داشت ، اما نه اونقدری که زیاد حس بشه ، تازه توی اون سایز تصویر.
از اینجاست که می گم زیاد موثر نیست ، بیشتر بخاطر سایز تصویره.
نقل قول:
منبع حرفام یه مقاله از یه مجله ی معتبر بود البته چون خیلی وقت پیش خوندم امیدوارم چیزی رو غلط نگفته باشم (اگه اشتباهی توش بود از منه نه مجله ی نوآور)
ممکنه حرف شما هم درست باشه چون از تجربه ای که با کار با امنیا داشتم مانیتورش مشکلی از نظر کیفیت نداشت و اونم قابل قبول بود ولی من خودم یه چیزی می خوام که تا 2 یا 3 سال بشه روش حساب کرد (به نظرم اون مواردی که اکسپریا از نظرسخت افزاری ای نسبت به امنیا داره باعث می شه که دیر تر قدیمی شه و بیشتر روش حساب کرد و اون پنل ها هم یه چیزی که باعث بشه آدم ندونه 2 یا3 ماه بعد چه چیزایی باسش بیاد که این خودش می تونه برا بعضیا جالب باشه یعنی من این گوشی رو برا آینده مناسب تر میبینم البته این نظر منه و امیدوارم یه بحث الکی جدید راه نندازه)
نخریدم نخریدم:37::37:
2 ساعت علاالدین و پایتخت رو گشتم. امنیا 16 گیگ نایابه. فقط 24(16 گیگ + 8 گیگ رم) پیدا میشه اونم کم. هرجا میرفتم 16 بگیرم یه دونه بیشتر نداشت اونم کلی دست خورده بود. اگه کسی میخواد 16 بگیره و جایی میشناسه بگیره زود چون فکر کنم مجبوره بعدا پول رم و یه شارژر رو اضافی پیاده بشه. البته فکر کنم بار جدید بیاد امنیا ارزون بشه. من که هفته قبل عید که دانشگاه تموم بشه و از سمنان برگردم تهران میرم و 24 گیگ میخرم. ولی از حق نگذریم اکسپریا یه سرو گردن بالاتر بود ولی خرید امنیا به نظرم عاقلانه تره.
چاکریم:33:
تو علاالدین 16 sdگیگ هنوز نیومده...فقط تو پایتخت هست 98 تومان... بیشتر از 16 گیگشو هنوز هیچ شرکتی نساخته...نه sandisk نه transcend...:20:نقل قول:
خود گوشی رو میگفتم نه رم گوشی رو. پستم رو ادیت کردم که کسی اشتباه نکنهنقل قول:
توي علائدين طبقه 5
پلاك 573 آقاي سعادت
آدم خوبيه !
اگه خواستي يه سر بهش بزن
مطمئن نيستم داره يا نه
ولي مثل اينكه از ماكروتل نمايندگي گرفته
سلام دوستان فک کنم این تاپیک مرد!!!
منم رفتم موبایلستان
در ارتباط با بحث های قبلی که در مورد touch pro و امنیا داشتم و اعلام کردم پیکسل های امنیا دیده می شد :
دیروز مجددا یک امنیا جدید رو چند لحظه ای در دست داشتم و اعلام می کنم که این مشکل پیکسل این بار در این یکی وجود نداشت (البته کیفیتش به pro نمی رسه ولی خوبه) نتیجه ای که می گیرم اینه که اون امنیا ای که اولین بار در ایران دیدم و زیر دست نماینده بود (فقط برای تبلیغ و نه فروش) و مطمئنا نسخه اولیه بوده احتمالا یا مشکل رام داشته و یا مشکل lcd و یا ... (چون هنوز سر حرفم هستم که اون مورد پیکسل هاش در اون بار اول موجود بود )
اینم از صداقت چه اون موقع که بر ضدش می گفتم چه الان که مشکل پیکسل ها رو دیگه انکار می کنم.:31:
(البته هنوز نظرم در مورد خرید همون نظر قبلیم هست:46:)
میشه یکی از دوستان config اکسپریا رو اینجا بنویسه ؟ و مقایسش با بقیه ppc های بازار
منظورم رم و سی پی یو و ... هست !
قیمت دقیقش چنده ؟ بعد از عید چه قدر ارزون میشه ؟
دوستان تاچ این دو تا گوشی رو یه مقایسه می کنید ؟ کدومشون تاچش قوی تر و حساس تره؟
GSMArena تاچ اکسپریا رو کمی ضعیف دونسته :
User interface is hardly thumb-optimized
جفتشون تاچ یکسانی دارن.از لحاظ حساس بودن....:20:نقل قول:
ولی کیفیت ال سی دی ایکس1 بسیار بالاتر میباشد.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
تاچ x1 ااز امنیا ضعیفتره (امنیا از حساسیت بالاتری برخورداره)اما شفافیت تصویر x1 از امنیا بهتره (بخاطر کوچیکتر بودن صفحه).اما زیر نور خورشید وضوح صفحه امنیا بیشتر از x1 هست.
ضمن اینکه اگر بخواهید حساسیت تاچ امنیا رو بالاتر ببرید مقادیر رجیستریش هست اما مال x1 رو من هر چی گشتم تا حالا نتونستم پیدا کنم.
دوست عزیز ال سی دی ایکس1 را از هر جهت در نظر بگیرین در حال حاظر بهترینه......چون پیکسلاش بالاتره.......
فقط تعداد پيكسل نيست كه
كنتراست و شادابي رنگها هم هست. البته شكي نيست كه توي كيفيت x1 بالاتره ولي اين دليل نميشه كه تاچش از امنيا بهتر باشه. همين طور خانايي زير نور آفتاب
كم كم داريم به اين نتيجه ميرسيم كه امنيا از x1 بهتره
شما چه طور به این نتیجه رسیدین؟نقل قول: