سلام دوستان محض اطلاع شما بگويم من آخرين دندان عقلم را كه نيمه پنهان بود حدود 1 ماه پيش جراحي كردم ولي هيچ تفاوتي در حل مشكلم ب وجودنيامد
Printable View
سلام دوستان محض اطلاع شما بگويم من آخرين دندان عقلم را كه نيمه پنهان بود حدود 1 ماه پيش جراحي كردم ولي هيچ تفاوتي در حل مشكلم ب وجودنيامد
نقل قول:
خیلی متاسفم! ولی نگران نباش، من که خیلی امیدوارم راه چارش پیدا بشه.
منم اميدوارم راهي پيدا بشه. ولي نتيجه گرفتيم ك موضوع ربطي ب دندون عقل ندارد!!!
دوستان یه عادت بسیار بد هم میتونه این بیماریو تشدید کنه.اونم جویدن ناخنه.اگه این عادتو دارید کاملا بزارید کنار.چون علت ibs میکروبیه.من حدود 5 ساله به این بیماری مبتلا هستم و تا حدودی تونستم کنترلش کنم.اینا رو رعایت کنید.
بهداشت دهان و دندان
جلوگیری از ورود هر نو میکروب به بدن
نقل قول:
سلام دوست من شما الان دیگه این مشکلو نداری(الان آبان 91 هستش).خیلی راهنمایی خوبی کردی اگه راه جدیدی هم سراغ داری خبرده
سلام منم چند ساله که ibs دارم، مشکلم صرفا صدا و جنجال نیست! مشکلم زور زدن زیاد و طول کشیدن حدود 20 تا 30 دقیقه ای هر باز اجابت مزاج هست به علاوه اینکه هر چی میخورم چاق نمیشم از 5 سال پیش تا الان حدودا 20 کیلو کم کردم ، الان 21 سالمه قد 178 با وزن 56،
سر و صدا و قار و قور در گذشته خیلی اذیتم میکرد ،
راستش من آدم بیخیالی هستم و زیاد استرس به خودم وارد نمیکنم ، دقیقا نمیدونم کی ولی خیلی وقته که قار و قور شکمم کم شده ولی 1 چیزیو میدونم که موقعی که این علائم کم شد تحت درمان نبودم ، چیزایی که کمکم کرده خیلی سادست ، خورد و خوراکمو کنترل کردم ، همونطور که خیلی از دوستان اشاره کردند : نوشابه ، فست فود ، هله هوله!!! (بستنی ، شکلات و ... ) اینارو کلا کنار گذاشتم وقتی بهش فکر میکنم روزی چند بسته چیپس و پفک و شکلات میخوردم ...!!!
نکته ی دیگه اینکه من از بچه گی روزی 2-3 لیوان شیر سرد میخوردم، خیلی جاها از مزایای شیر واسه سلامتی گفتند ولی من مطمئن هستم که شیر سرد نفخ و قار و قور وحشتناکی تو دلم میندازه، حداقل راجع به من اینطوریه .
من این بیماری رو تجربه کردم و خدارا شکر الان تا حدود زیادی کنترلش کردم پس تمام نکاتی که به نظرم مهم میاد میگم ، شما هم لطفا بگید شاید دوستان استفاده کنند.
از همون اولها چندین بار دکتر متخصص ، عمومی ، فوق تخصص و ... رفتم ، که متاسفانه هیچ!
در کل فکر میکنم ibs بیماری نیست، شاید 1 جور عکس العمل بدن باشه نسبت به خوراک. جوری که من فهمیدم 1 چیزی هست شبیه (شاید حساسیت) که بیشتر مردم جهان اینو دارند ، و البته با درجه و شدت متفاوت ، درصد بالایی از مردم با خوردن حبوبات دچار نفخ میشن که نمیشه گفت همه بیمارن ، افرادی مثل ما نفخشون بیشتره که شاید این (به اصطلاح حساسیت) توی ما شدید تر باشه. البته همش حدسیات منه.
چند نکته راجع به من که شاید مشترک باشه بین ما:
- کم خون ام ، iRon 27 میخورم روزی 2 تا (با تجویز همین پزشک که تحت درمانشم)
- گوشت قرمز کلا نمیخورم. که دکتر ها میگن کار خوبی نیست.
- فعالیت ورزشی ندارم، معمولا روزی چند ساعت پای .pc. بچه گیام جنب وجوشم زیاد بود و نکته جالب اینکه بچگی چاق و تپلی بودم.
- شب زنده دارم ، برنامه خوابم 5 ساعت بعد از 12 شب شروع میشه و 3-4 ب.ظ بیدار میشم.
- من چند ساله ibs دارم داروهای : مترونیزادول ، اونانزیم رو تقریبا تمام دکتر ها برام تجویز کردند که فایده نداشته. الان 2-3 ماهه تحت درمان هستم. با آساکول (هم شیاف واسه زخم رکتال هم قرص شبیه کپسول قرمز رنگ که نمیدونم واسه چیه ، و با کپسول کلوفک ریتارد که وقتی سرچ اش کردم رسیدم به این انجمن، و با پودر پسیلیوم که چیز عمومی هست و کارش مثل فیبر حجیم کردن مدفوع و دفع راحته که اون اولا تاثییرش خوب بود الان کمتر شده.
- میوه ها : مرکبات رو خیلی زیاد استفاده میکنم ، جدیدا متوجه شدم پرتقال های جدید که چند سال هست توی بازار اند (و شاید میوه های دیگه) منظورم هموناست که انگار مزشون مصنوعی شده ، همونا که خیلی بزرگ هستند و شیرین نیستند و رنگ پوستشون نسبت به میوه های قدیم مصنویی هست ، این پرتقال ها به شدت نفاخ هستند هم توی معده هم روده. من کلا این مدل پزتقال رو گذاشتم کنار و تاثیرشم + بوده حتی متوجه مزه ی این میوه توی آبمیوه های پاکتی ، پودری و این گالونی ها! هم شدم پس او نا هم گذاشتم کنار.
برای ibs و کلا بیماری های روده ای سیب یکی از بهترین میوه هاست ( به علت داشتن فیبر زیاد ) شب ها قبل از خواب نوش جان کنید و صبح ها قبل صبحانه ، من 1 مدت با هر وعده غذا هم 1 سیب میخوردم که بی تاثیر نبوده.
راجع به کاهو ، کیوی ، انار هم زیاد مطلب شنیدم ولی به خودم ثابت نشده هنوز!
- من چون دانشگاهم با شهرم فاصله کمی داشت ، هر روز با تاکسی و مینیبوس و ... رفت و آمد میکردم. این یعنی فعالیت کم و نشتن زیاد
و نتیجش میشه : هموروئید ، یبوست.
فکر میکنم ibs همون حساسیت هست که گفتم. مثلا در مورد من چیزایی بود که از بچگی و زیاد مصرف میکردم : شکلات ، چیپس از همه بیشتر . انصافا الان هم اگه چیپس بخورم اوضام به هم میریزه. این حساسیت از نظر من تو هر کس 1 جور خودشو نشون میده واسه همین من بهش میگم حساسیت. یکی از دوستام هم همین مشکل رو داشت که خیلی جالب بود ، وقتی با هم بحث کردیم فهمیدم اونم زیاد شکلات (1برند خاص ایرانی) میخوره. الان خودش میگه اون شکلات رو که مصرف نمیکنه حالش بهتره.
***دیدم دوستی نوشته بود بهترین پزشکت خودت هستی، نظر منم همینه ! هیچوقت ناامید نشید و به خدا توکل کنید دوستای گلم. منم از دردی که بی درمون خطابش میکردم تقریبا خلاص شدم***کنترل IBS:بی خیال باش ، استرس به خودت راه نده ، حرص نخور ، بخند ، ورزش کن ، دعا کن ، بی حوصله نباش ، دوست داشته باش و غذاتو کنترل کن
من ازصفحه اول تا اینجاشو خوندم
خواهش میکنم دوستان نظرات وکاراشونو سریعتربه اینجا منتقل کنن.
البته من عکس دندون عقل گرفتم ولی بااینکه 22سالم تموم شده ولی دندون عقلم هنوز درنیمده که من باامید بشیار به مطب دندانپزشکی رفته بودم؛
ازدوست عزیزslzخواهش میکنم نظراتشو بیشتر بزاره وکارهایی که قبل انجام داده؟یه سوالم ازslz,orpدارم که علامت اسهال ویبوست نیز دارین؟یا داشتین؟یا اینکه فقط سروصدا؟
کسی نظری در مورد مشکل من نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باز دارم همون قرص ها رو مصرف میکنم. خبری نیست فعلاً ؛ انگار نه انگار
صدای شدید شکم می تونه به علت های مختلفی باشه در صورت اسهال و یبوست داشتن ایجاد میشه در صورت نامنظم بودن ساعات وعده های غذایی ایجاد میشه در صورت آب خوردن بین غذا و بعد از غذا نیز ایجاد میشه اگه با خوردن قرص دایمتیکون بعد از هر وعده ی غذایی آروم نشدی حتما یه چکاپ گوارشی بده مهمترین کارایی که باید بکنی اینه که ساعات غذاخوردنت منظم باشه، لقمه ها رو خوب بجوی ، ورزش کنی ، بین و بعد از غذا آب نخور و سعی کن دفع منظم داشته باشی... اگر دوست داشتی یه سر به ما بزن، هدف ما کارشناسان تغذیه نشان دادن راه درست برای حفظ سلامتی شماست.
تلفن رزرو نوبت 0711-7319911
شیراز- بلوار نصر درمانگاه ثامن الائمه
صدای شدید شکم می تونه به علت های مختلفی باشه در صورت اسهال و یبوست داشتن ایجاد میشه در صورت نامنظم بودن ساعات وعده های غذایی ایجاد میشه در صورت آب خوردن بین غذا و بعد از غذا نیز ایجاد میشه اگه با خوردن قرص دایمتیکون بعد از هر وعده ی غذایی آروم نشدی حتما یه چکاپ گوارشی بده مهمترین کارایی که باید بکنی اینه که ساعات غذاخوردنت منظم باشه، لقمه ها رو خوب بجوی ، ورزش کنی ، بین و بعد از غذا آب نخور و سعی کن دفع منظم داشته باشی... اگر دوست داشتی یه سر به ما بزن، هدف ما کارشناسان تغذیه نشان دادن راه درست برای حفظ سلامتی شماست.نقل قول:
تلفن رزرو نوبت 0711-7319911
شیراز- بلوار نصر درمانگاه ثامن الائمه
نقل قول:
سلام. من که فقط سر و صدای شدید و دائمی داشتم، شاید بگم بعضی وقتا یکمی هم گلاب به روتون ... شل بودش ولی هیچ وقت اسهال و یبوست نداشتم. الان هم وقتی نیاز به دست شویی بزرگ داشته باشم و دستشوی در دسترس نباشه، شاید یه صدا های خیلی خیلی خفیف که فقط خودم متوجهشون میشم از شکمم میاد ولی با قبل زمین تا آسمون فرق دارند و فکر کنم کاملا طبیعی باشن. به حداقل رسوندن خوردن آب، اضافه کردن کمی نمک به غذای روزانه، عدم توجه آگاهانه به نحوه دم و بازدم و نگرانی بی مورد از انواع بیماریهای عجیب و قریب، و در آخر؛ که از همه هم مهمتره، کشیدن دندون عقل نیمه پنهانم به من کمک کردند. مثل اینکه این آخری فقط مخصوص من بود و گویا دیگه هیچکس بعد از کشیدن دندون عقلش تفاوتی تو صداهای رودش پیدا نشده! هیچ نوع قرص یا داروی گیاهی هم روی من کوچکترین اثری نداشتن، فقط آنتی بیوتیک های قوی موقتی صداها رو کم میکردند.
من هیچ اعتقادی به مصرف دارو های شیمیایی ندارم و مثل خیلی دیگه از بچه های این فروم، در مورد خیلی از مشکلات، اعتماد خودمو نسبت به دکترهای امروزی از دست دادم.
دوستان من بیشتر نظرات رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم؟
اگه بخوایم بریم به یه جلسه ای 7-8 ساعته میشه با قرصی چیزی آروم کرد معده رو؟
سیاه دانه با عسل درمان نمیکنه این صداها رو ؟
باید چیکاررررررررررررررررررررر ررر کرد؟
سلام نگاه کن من تازه چند روزی است که طبق حدیث معصوم شروع کردم به مصرف سیاه دانه باعسل.البته من فکر کنم بهترین زمان برا مصرفش هم آخر شب موقع خوابیدنه که داری میری بخوابی یه مقدار آب ولرم یاجوش رو ببا یه قاشق چای خوری عسل خوب وطبیعی محلول کن وقشنگ به هم بزن بعد بهاندازه یه قاشق چای خوری سیاه دونه بهش اضافه کن وهم بزن بعد بخور.ضمنا توی مفاتیح الجنان که بگردی اگه اهل نماز شب وعبادت باشین دعای خیلی کوتاهی هست برا بعداز نماز شب برا این بیماری سفارش شده.اگه دوستان توفیق پیدا کردن برا همه بیمارا شفا بخوان.نقل قول:
التماس دعا.
ضمنا سیاه دانش هم با هاون بکوب.(نه با میکسر)ومنتظر جواب باش بهم خبر هم بدید نتیجشو.من که خیلی امیدوارم وهم بهتر همشدم.نقل قول:
دوست عزیز من خیلی کم پیش میاد اسهال و یبوست بشم - مشکل من صدای معده و روده هستنقل قول:
نقل قول:
واقعیت اینه که هر کس خودش باید یه راه موقت واسه خودش پیدا کنه .
سیاه دانه و عسل میگن خوبه ، من هنوز امتحان نکردم ، شما میتونی امتحان کنی ، ضرر که نداره .
شاید یه امپرازول بخوری قبل جلست بهت کمک کنه . ولی شاید - یهو دیدی خوردی اثر خوبی روت نذاشت ، بعد نیای ما رو فحش بدی .
همون سیاه دانه و عسل ، هم طبیعی هست هم ایشالا اثر خوب میذاره روت و ضرر هم که نداره ، دوستمون mehfarj هم که گفته چطوری مصرف کن . به امید خدا
ممنون دوست عزیز لطف کردید انشالله خوب بشیدنقل قول:
فقط من رفتم بخرم دو نوع گفت داریم یکی گرد بود یه نوع دیگه مثل کنجد بود حالا کدومه؟یه عکس دارین ازش؟ممنون میشم برام بزارین
پس فقط آخر شب بخورم یا بعد غذا خوردن؟
ممنون دوست عزیز لطف کردیدنقل قول:
دوستان اگه لطف کنید جواب منو بدید ممنون میشم
سلام ببخشین ادیر سرزدم.همونایی که مثل کنجد هستن روبگیر.چون اونای دیگه رو فکر کنم بامیکسرس چیزی کوبیدند!آخر شب ها وقتی خواستی بخوابی از نیم ساعت قبل ازخواب تا موقع خواب!البته میتونی صبح های ناشتا هم مصرف کنی من اولا صبح های ناشتا مصرف میکردم ولی دیدم اینجوری برام بهتره.نقل قول:
بیایداین روزا برا همه بیمارا شفا بخواهیم.
ممنون لطف کردید
سلام دوستای عزیز ... من 8 سال این مشکلو داشتم و به خاطر این مشکل 3سال ترک تحصیل کردم ... اما الان 70% بهتر شدم کارایی که به نظرم مفیده میگم شاید کمکتون کنه...
1. آب کمتر مصرف کنید
2. نوشیدنی داغ کمتر مصرف کنید ( تشخیص بدین که چه ساعتی بیشتر این مشکلو دارین مثلا صبح یا عصر؟ حداقل توی اون زمان آب و نوشیدنی داغ مصرف نکنید)
3.نبات و عرق نعناع خیلی خوبه
4. اگه می خواید برید سر کلاس یا سر جلسه امتحان یا هر جای دیگه ای که نگران این مشکل هستین قبلش برید wc و روده ی خودتونو کامل خالی کنید این خیلی کمک می کنه
5. با مشورت پزشک آرامبخش مصرف کنید
6. اسهال بودن صداهارو تشدید میکنه پس سعی کنید تو رژیم غذاییتون از چیزایی که باعث اسهال میشه پرهیز کنید
7. به این بیماری توجه نکنید یعنی تو سایتای مختلف دنبال درمان این بیماری نگردید... سعی کنید به خودتون تلقین کنید که این بیماری تو بدن شما وجود نداره ... درموردش حرف نزنید فکرم نکنید .... اگر صدای شیکمتون در اومد به خودتون بگید که 1 چیزه طبیعی برای هرکسی میتونه پیش بیاد... چون منشا این مشکل روانی نه جسمی
خلاصه بدن خودتونو بشناسید هرکس می تونه بهترین درمانو واسه خودش پیدا کنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما داروی آرام بخش هم مصرف میکنی؟اگه مصرف میکنین میشه بگین چه داروییه؟پیش چه دکتر روتنشناس بایستی تجویز کنه؟این درسته که این داروها باعث میشه اسهال نگیری زیاد؟ و باعث یبوست میشه؟داروی دیگه ای هم مصرف کردی یامیکنی؟مثل داروهای ضدباکتری روده؟70درصد که بهتر شدی یعنی چطور؟دیگه سروصدای شکم نداری؟پرهیزغذایی غیر ازاین دومورد که گفتی بازم داری؟
ببخشین دیگه این سوالات خیلی برام مهمه
دوست عزیز قرصی هست که یه 8 ساعت باعث بشه اصلا صدایی نیاد؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما با عسل و سیاه دانه بهتر نشدید؟نقل قول:
[QUOTE=mahdi_1375;7327240]دوست عزیز شما با عسل و سیاه دانه بهتر نشدید؟[/QUOTE
ا
من بهترشدم؛نه کاملاخوب.ولی میخواستم از اون رفیقمون بپرسم که باداروی شیمیایی 70درصدبهترشده یاباپرهیز غذایی که گفتن؟و من باسیاه دانه وعسل نسبتا جواب گرفتم ودارم ادامه میدم.به امید روزی که کاملا علایمش برطرف بشه.
دوستان من میخوام برم پیش متخصص بنظر شما برم یا نه؟
من چند روز دیگه قراره برم یه مسافرت خیلی مهم باید حتما معده ام درست باشه و گرنه .........
اگه قرصی هست که آروم کنه اسمشو بهم بگید یا هر چی فقط 7-8 ساعت آروم آروم بشه هر قرصی باشه باشه یا حداقل بهتر کنه
راستی دوست عزیز سیاه دانه و عسل رو بعد از صبحونه بخورم و قبل خواب بهتر نیست؟اخه احساس میکنم وقتی میخورم تا چند ساعت آروم میشم بعد دوباره شروع میشه
میتونی خودت امتحان کنی که کدوم برات بهتره؟؟؟ولی من چون آخر شب میخورم برام راحتتره ولی همینجوری ادامه بده ایشالله بعد چند هفته دیگه خیلی خوب میشی.راستی نمیخواد کل روز رو بهش فکر کنی فکر نکنی یافکر خوب بکنی به همراه پیاده روی خیلی مفیده.
راستی نتیجشو اطلاع بده.
مرسی
بازم ممنون چشم اطلاع میدم انشالله به امید خدا شما هم خوب خوب شیدنقل قول:
راستی دوست عزیز میشه چند تا قرص هم بهم معرفی کنی که بخورم که چند ساعت آروم بشه آخه باید برم پیش کسایی آبروم میره
بچه ها خواستم بگم تو یه فروم خارجی یه نفر گفته بود از طریق بزاق دهان این بیماری بهش منتقل شده و احتمالا به راحتی میشه این بیماری رو از طریق بزاق یا ظروف مشترک به دیگران منتقل کرد، یه تست بزاقی داده بود نتیجش هم این بود "باکتری مقاوم به درمان".
احتمالا کسی زبون سفید رنگ و بزاق کشدار نداره؟!
سلام
یک داروی گیاهی هست به نام کارمینت که ضد درد، ضد نفخ و ضد اسپاسم هست و کاملا طبیعی هست از عصاره سه گیاه نعنا گشنیز و بادرنجبویه هست .مدت زمان اثرش 15 دقیقه بعد از استفاده هست . فکر میکنم بتونه کمکتون کنه.
نقل قول:
اشكال دارويي : قطره در شيشه هاي 30 ميلي ليتري
موارد مصرف : اين فرآورده جهت برطرف نمودن سوء هاضمه ،نفخ و درد ناشي از آن مصرف مي گردد
اجزاء فرآورده : قطره كارمينت از عصاره هيدرو الكلي گياهان زير تشكيل شده است
1-برگ نعناع 50% Mentha piperita
2-برگ بادرنجبويه 25% Melissa officinalis
3-دانه گشنيز 25% Coriandrum sativum
مواد موثره : روغن هاي فرار مانند ليناكول ،منتول . سيترال
آثار فارماكولوژيك و مكانيسم اثر : روغن هاي فرار موجود در كارمينت با داشتن اثرات آنتي اسپاسموديك و كاهش تونوس اسفنكتر تحتاني مري موجب تسهيل خروج گازها از معده مي گردد .
بعلاوه منتول موجود در نعناع احتمالا از طريق اثر آنتاگونيستي كلسيم موجب شل شدن عضلت صاف جداره كولون مي شود .
مقدارمصرف : بزرگسالان : 30 قطره ،كودكان زير 12 سال : 15 قطره در نصف استكان آّب ريخته بعد از هر وعده غذا ميل شود .
عوارض جانبي : بدليل وجود اسانس نعناع در اين فرآورده احتمال بروز واكنشهاي آلرژيك در افراد حساس وجود دارد .
مصرف در حاملگي وشيردهي : ايمني مصرف اين فرآورده دردوران بارداري و شيردهي به اثبات نرسيده است با اين وجود منافع آن در برابر مضار آن بايد سنجيده شود.
سلام دوست عزیز پس من دارو کارمینت رو 15 دقیقه قبل رفتن جلسه بخورم دیگه صدا نمیده؟امتحان کردید شما؟
دوستان کسی دیگه ای دارویی نمیشناسه؟تورو خدا کمک کنید واجبه
آروم بودن روان خیلی روی وضعیت جسمی تأثیر داره. شما از نظر پزشکی یه فکری بکنید، ولی یه بهانه هم داشته باشید، مثلاً اینکه گرسنه تونه (غذا نخوردید و ... ) که اگه یه دفعه مشکلی پیش اومد کمتر شرمنده بشید.نقل قول:
نقل قول:
شما اگه این دارو رو مصرف کنید وضعیت روده و معده تون کاملا آروم میشه میتونید روزی که میخواین برین سر جلسه چندین نوبت بر حسب نیازتون از روز قبل یا همان روز استفاده کنید
اگر احساس میکنید مشکلتون بخاطر درد، نفخ و اسپاسم هست استفاده ازین دارو مشکلتون رو حل میکنه در ضمن استرس شما میتونه یکی از عوامل ایجاد کننده مشکلتون باشه ..سعی کنید آروم باشین
از چای بابونه هم میتونید استفاده کنید.
نقل قول:
بابونه گیاهی است علفی و در اکثر نقاط ایران می روید. بابونه شیرازی به عنوان تقویت کننده معده، ضد خونریزی، ترمیم کننده زخمهای سطحی و ضد اسپاسم گوارشی مصرف سنتی دارد.
به منظور تهیه چای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک لیوان آب جوش را با 1 تا 2 گرم از گلهای خرد شده مخلوط کنید و پس از 15 دقیقه آن را صاف و مصرف کنید این میزان میتواند تا 3 بار در روز تکرار شود و برای
کودکان میتوان از همین روش استفاده کرد فقط میزان گیاه در هر نوبت2 گرم باشد.
بابونه را همزمان با داروهای وارفارین و سیکوسپورین مصرف نکنید
مصرف بابونه و فراوردههای حاوی آن در افرادی که حساسیت به گردههای علف هرز دارند، مضر است. مصرف آن در بارداری منع شده اما در دوره شیردهی عوارض جانبی گزارش نشده است.
مصرف همزمان بابونه با داروهایی مثل وارفارین و سیکوسپورین تداخل دارویی دارد و افرادی که این داروها را مصرف میکنند باید از بابونه پرهیز کنند.
بابونه دشتی نوع دیگر بابونه موجود در بازار دارویی ایران است. این گیاه مجموعه کاپیتولهای دکمهای شکل زرد رنگ و یا گلهای کوچک زرد رنگ و لولهای شکل است که به عنوان، ضدخونریزی
و تقویت کننده معده و ضد عفونی کننده و ترمیم کننده و نیز شستشو دهنده و ایجاد کننده رنگ طلایی برای مو مصارف سنتی دارد.
دوست عزیز واقعا ممنون لطف کردید حتما میرم میخرمش
دلیل مشکلم رو که نمیدونم معدم نه درد داره نه نفخ هست فقط سروصدای زیاد هست همین
من بزاق یکم زیاد هست ، که البته دکتر گفت خوبه ، البته گاهی یکمی چسبناک میشه ولی نه همیشه - تو چطور ؟نقل قول:
سلام . منم چند ساله اين مشكلو دارم. كل بحثو خوندم و هرچي كه دوستان نوشته بودن منم تجربه كردم. همون اوايل كه برام پيش اومد، زياد راجبش تحقيق كردم تا ببينم چي هست و چطور درمان ميشه(خيال مي كردم درمان شدنيه). ولي خب بي نتيجه بود. حالا فقط ياد گرفتم كه چطوري كنترلش كنم هرچند همين كنترل هم خيلي وقتا جواب نميده. يعني فقط يه جور عذابه! با تجربه اي كه خودم دارم ميتونم بگم 70 درصدش از استرسه( در شروع) يعني فقط كافيه يكي يه بار توي يه جمع، شكمش صداي ناهنجار بده، هرچقدرم كه فرد سالم باشه، اين استرس باهاش ميمونه و باعث ميشه هر روز اين مشكل بيشتر بشه. يعني حتي صداهايي كه كمه، بعد از يه مدت انقدر بهش فكر مي كني تا واقعا شديد ميشه و بي درمان! هرچند كه از نظر پزشكي هم حتما دليل داره.
براي خود من اين طور كه آندوسكوپي نشون داد، هليكوباكتر بود. حدود يك سال دارو خوردم گفتن كه باكتري درمون شده ولي خب اين علايم از بين نرفت.
براي من شروعش با استرس همراه بود(استرس تحصيلي و شخصي و..) يعني باز ميگم كه دوستاني كه اين مشكلو ندارن يا خفيفشو دارن، بيخيال باشن بهش اهميت ندن چون همه آدما تا حدي همينطورن. اما براي بعضي ها مثل من، از حد گذشته!
من براي كنترلش قبل از امتحان سه بار دستشويي ميرم و عرق نعنا ميخورم!! ولي باز استرسش هست!
قطره كارمينت فكر نمي كنم براي همه اثر مثبت داشته باشه. براي خود من نتيجه عكس داد. باعث شد هم دل دردا بيشتر بشه و هم صدا.نقل قول:
بهتره چند روز قبلش امتحان كنيد ببينيد چه نتيجه اي داره
منم زبون سفيد نه، ولي بزاقم انگار يه كم غير عاديهنقل قول:
پس راه حلی موقتی هم نداره و کلا درمان نداره و فقط استرس؟نقل قول:
نقل قول:
یادمه قبلنا خیلی چسبناک بود، الان خیلی کمتر شده، زبونم هم خیلی سفید میشه که با مسواک هم به سختی پاک میشه. برای منکه فقط آنتی بیوتیک های خیلی قوی بعد از دوره مصرفشون یه یکی دو روزی آرومم میکرد و دیگه هیچ دارویی اثر نداشت. هر روز بیشتر متقاعد میشم که یه میکروبی چیزی بوده که بیش از حد رشد کرده!