نقل قول:کد:http://support.dell.com/support/edocs/systems/xpsM1530/en/index.htm
نقل قول:کد:http://support.dell.com/support/edocs/systems/xpsM1530/en/index.htm
ممنون
تا اینجا خودم اومده بودم ، ولی چیزی نبود ، یکم وایسادم اومد
این فناوری با توسعه شبکه Wan و 3g کار میکنه و نیاز به رجیستر در شبکه مخابراتی خصوصی اون شرکت ها دارهنقل قول:
میشه دقیقا توضیح بدید چه فناوری؟
سلام .ببخشید من وقتی تو فروم شما میام دیگه لینک بحث خریدو فروش لپتاپ پیدا نمیکنم.مشکل از کجاست خاهشن.بعد یه سوال داشتم آیا dv5-1070 رمش تا 8 گیگ ارتقا پیدا میکنه
نقل قول:
سلام
خیر در حال حاضر حداکثر واسه لپ تاپ ها 4 گیگ هست ( 2 تا 2 گیگ ) .
جواب سوال بالا رو کسی نمی دونه ؟؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه 1530 پورت Ac داره یا نه .
یعنی وقتی توی خونه ای دیگه باتریرو نزنی برق که عمرش کم بشه .
اصلا وقتی توی خونه ای که لازم نیست با باطری کار کنی ، اون موقع باید چه کار کنی ( که فقط با برق شهر کار کنه ) ؟؟؟؟
سلام
1530 با Lcd های WSXGA یا+WXGA هم تو پايتخت پيدا میشه ؟ یا فقط WXGA هست ؟؟
کسی میدون 1530 overClock میشه یانه ، منظورم کارت گرافیکشه .
سلام
آقا من این 17 صفحه بحث رو خوندم!
اهل بازی نیستم اما قدرت و سرعت پردازش خیلی واسم مهمه.
بیشتر با نرم افزار های گرافیکی و مهندسی یا آهنگ سازی کار می کنم.
رم و قدرت پردازش این سری با توجه به قیمتش منو جذب کرده.
البته قبلش رو Sony SZ780N08 فکر می کردم اما دیدم 2 میلیون پول فقط واسه سبکی نمی ارزه تا اینکه مشخصاتی شبیه این سری سونی رو تو دل دیدم.
پیشنهاد می کنید برای XPS M1530 اقدام کنم یا نظر دیگه ایی دارید
Intel Core 2 Duo Processor T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache)
4GB1 Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)
Size: 250GB2 5400rpm SATA Hard Drive
128MB (256MB) NVIDIA® GeForce® 8400M GS
glossy widescreen 15.4 inch LED LCD
من خودم باطری رو جدا کردم گذاشتم تو کشوی میز!نقل قول:
راستش من چند سال پیش با لپتاپم یک صبحی داشتم کار میکردم یهو دیدم این قسمت جلوش که ماله باتریه حسابی داغ شده! تحویل نگرفتم چون هنوز خبر آتیش گرفتم باتری لپتاپها پخش نشده بودش.خلاصه این باتری بعد اون ماجرا تا حدود یکی دو ماه کاملا خالی شده بود و اصلا شارژ نمیشد.بفکر خرید یک باتری دیگه بقیمت حدود 100-150 تومن بودم که یکروز دیدم به! این دوباره چراغش نشون میده فول شارژه! الان اگه با باتریش کار کنم گاهی تا یکساعت کار میده گاهی هم کمترنقل قول:
ولی اینکه باتری رو دربیاری بذاری کنار از این لحاظ که برق شهرها این روزا زیاد میره بدترین کاره چون فاتحه ی هارد و سیستم عامل و اطلاعات پارتیشن ها و مادربورد و... ممکنه یک لحظه خونده بشه
ارزش نداره بخاطر عمر باتری کاری کنی عمر سیستم سر بیاد:41:
بهتره در هر حال بذاری باتری باشه سر جاش چون باتریهای جدید فناوری و عمرشون خیلی بیشتره و دلیلی نداره با برق شهر تنها کار کنی
واقعن دلیل نداره
اتفاقا قراره بذارمش سر جاش.چون فکر کنم وقتی باطری فول شارژ میشه دیگه عملیات شارژکردن متوقف میشه و روی عمر باطری تاثیر نداره.نقل قول:
اینو از کجا می گی ؟؟نقل قول:
اتفاقا قراره بذارمش سر جاش.چون فکر کنم وقتی باطری فول شارژ میشه دیگه عملیات شارژکردن متوقف میشه و روی عمر باطری تاثیر نداره.
سلام :D بلاخره لپتاپ منم به دستم رسيد ( dell xps m1530 ) .
چيز خوبيه ، از خوبم يكم اونطرف تر :D
به زودي چند تا عكس از خودش و چيزايي كه تو جعبش بو ميزارم .
راستي ، به tv وصلش كردم ، كيفيتش عالي بود . من با اين پورت 12 پين وصل كردم .
كيفيتش با hdmi خيليه ؟
يه سوال ديگه ، تو درايو ريكاوري چي هست ؟ الان من مي خوام از كل سيستم عامل و نرم افزار ها و ... همه چي يه image بگيرم كه اگه يه مشكلي پيش اومد مجبور نشم 2 باره از نو همه چيو نسب كنم .
فقط از درايو ريكاوري image بگيرم ؟ نرم افزار مديا دايركت هم تو اين image ميره ؟
مي خوام يه راهنماييم كنين . كلا چيكار كنم . من نياز ندارم چند تا درايو داشته باشم . 1 درياو واسه قرار دادن فايل هام كافيه . يه درايو هم واسه سيستم عامل و نرم افزار هايي كه نسب هست و مي خوام نصب كنم .
gust واسه image گرفتن خوبه ؟
مبارکه ...... الان کلی حال کردی نه ....... منم چند روز دیگه میگیرمنقل قول:
سلام :D بلاخره لپتاپ منم به دستم رسيد ( dell xps m1530 ) .
چيز خوبيه ، از خوبم يكم اونطرف تر :D
به زودي چند تا عكس از خودش و چيزايي كه تو جعبش بو ميزارم .
راستي ، به tv وصلش كردم ، كيفيتش عالي بود . من با اين پورت 12 پين وصل كردم .
كيفيتش با hdmi خيليه ؟
يه سوال ديگه ، تو درايو ريكاوري چي هست ؟ الان من مي خوام از كل سيستم عامل و نرم افزار ها و ... همه چي يه image بگيرم كه اگه يه مشكلي پيش اومد مجبور نشم 2 باره از نو همه چيو نسب كنم .
فقط از درايو ريكاوري image بگيرم ؟ نرم افزار مديا دايركت هم تو اين image ميره ؟
مي خوام يه راهنماييم كنين . كلا چيكار كنم . من نياز ندارم چند تا درايو داشته باشم . 1 درياو واسه قرار دادن فايل هام كافيه . يه درايو هم واسه سيستم عامل و نرم افزار هايي كه نسب هست و مي خوام نصب كنم .
gust واسه image گرفتن خوبه ؟
موفق باشی
حتما بگو چی تو جعبشه ...
با چه گارانتی خریدی ؟
واسه اینکه وقتی شارژ کامل میشه,دیگه نمینویسه charging....میزنه:full charge و باطری هم از دماش کم میشه.یعنی علامتی که نشوندهنده ی شارژ شدنه متوقف میشه.نقل قول:
البته این حدس خودمه و همونطور که نوشته بودم:
نقل قول:
چون فکر کنم وقتی باطری فول شارژ میشه دیگه عملیات شارژکردن متوقف میشه و روی عمر باطری تاثیر نداره.
نقل قول:
are , khobe
male man aslan barge garanti hamrash nabod :31:
vali oni ke azash kharidam morede etemad khodesh garanti karde.
be shoma tosie mikonam hatman ba garanti begir
az hich kas ham garanti zaboni ghabol nakon:31:
=======================
ممنون
خیلی توپه !!!!!!
همین 5 تا سی دی هستش ؟
این سیدی ها رو میشه بگی دقیقا برای چی هست ؟
نقل قول:
خیلی خوبه فقط به خاطر تنظیم نبودن رزولوشن تصویر Stretch (کشیده) شده.
اگه توی NVIDIA Control Panel و از بخش Manage Costume Resolution رزولوشن Native تلویزیون LCD رو برای خروجی تلویزیون وارد کنید مشکل Stretch شدن تصویر هم حل میشه. (1920x1080 اگه تلویزیون Full HD هست و 1366x768 برای تلویزیون های HD)
مبارک باشه.نقل قول:
با HDMI به تلویزیون وصل کنید بهتره.
اگه ممکنه چند Screenshot از تبهای CPU, Memory, Mainboard, SPD برنامه CPU-Z بگذارید:
+ یک اسکرین شات از صفحه اصلی برنامه GPU-Z:کد:http://www.cpuid.com/download/cpuz_147.zip
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/1153g/GPU-Z.0.2.7.exe
ممنون.
سلام میشه بگین این حالت tv فقط تو 1530 هست یا تو لپتاپای دیگم هست مثل 1070 ؟( این همون تی وی تورنره؟)
میشه وقتی به tv وسله مانیتورو خاموش کرد با tv کار کرد یا نه؟
ممنون
خروجی TV و نمایشگر رو که هر لپتاپی داره چیز عجیبی نیست ربطی هم به تیونر نداره!نقل قول:
خروجی HDMI هست که جدیده
بلی! مثل تصویر زیر میتونی خروجی های مختلف رو تنظیم کنینقل قول:
میشه وقتی به tv وسله مانیتورو خاموش کرد با tv کار کرد یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تصویر رو روی حالت Clone ببرید بهتره
مبارک باشه.:20:
کیف سی دی (کلاسر!) روش نبود ؟:13:
راستی آبیشو گرفتی دیگه ؟
آخه من کور رنگی دارم :31:
آره منم می خوام ..... ممنون میشم اگه بزارینقل قول:
راستی کسی که 1530 گرفته آیا تو جعبش کابل hdmi داره با نداره
یکی برای reinstall کردن ویندوز ویستا.نقل قول:
یکی برنامه media direct
microsoft works
roxio creator
drivers and utility
Dell webcam manager
ممنون.نقل قول:
همونطور که حدس می زدم توی XPS M1530 هایی که در بازار است از چیپست های قدیمی تر PM965 و ICH8M استفاده شده (به جای PM45 و ICH9M)
فرکانس حافظه هم 667MHz CL5 هست البته اگه از تب SPD هم اسکرین شات بگذارید بقیه فرکانسها و تایمینگ های استاندارد هم مشخص میشه.
از کجا فهمیدین ؟نقل قول:
به ما هم بگین ....
حالا چه فرقی دارن ؟؟
خوب مشخصه دیگه ... چیپست PM965 و کنترلر ICH8 mobile family کلا باس 667 را برای رم ساپورت می کنند
PM965 ماکزیمم از FSB 800 و حافظه های DDR2-667 پشتیبانی می کنه در حالی که PM45 از FSB 1066 و حافظه های DDR2-800 (و DDR3) هم پشتیبانی می کنه. PCI-Express بهتر و سازگارترینقل قول:
ICH9M نسبت به ICH8M در I/O برتری هایی داره و ویستا رو بهتر پشتیبانی می کنه.
پ.ن: البته طوری که من چک کردم هنوز XPS M1530 ها به PM45 و ICH9M یا Geforce 9 ها مجهز نشدند و کماکان با همون قطعات سال گذشته پیش میرن.
از سری XPS فقط XPS M1730 و 2030 مجهز به فناوری SLi و همچنین چیپست ICH9 Mobile هستند و از جیفورس سری 9000M هم پیشیبانی میکنند
هرچند مجهز به 8800M GTX که قویتر از 9600M GT ddr2 memory 400MHZ هستند ...
ghabel tavajoh sorosh
male man ke on kife cd nadasht , dar zemn rangesham meshkie , :D na abi :D
hazer bodam ghermez begiram , vali abi omran :D
sari جان مرسی از جوابت ولی راستش یکم گیج شدم.رنگ آبیش قشنگ نیست یا مساله استقلال پرسپلیسه :5:
راستی مشکیه یا مدادی ؟ تیرس یا روشن ؟
بازم ممنون.
یک سوال
این مدل 1530 تو بهترین کانفینگش مقدار رم را 4 گیگ زده است.
می خواستم بپرسم که آیا این 4 گیگ ، یک رم 4 گیگ است یا اینکه نه مثل dv5 1070 از دو تا رم 2 گیگ استفاده کرده؟