فکر نکنم بشه...اینا فتوشاپی هست فکر کنمنقل قول:
Printable View
فکر نکنم بشه...اینا فتوشاپی هست فکر کنمنقل قول:
کرک نیازی نیست.مایکروسافت اعلام کرده تا زمان ارائه نسخه نهایی،نسخه rc به راحتی کار می کنه.برو از تو خود سایت مایکروساف و مراحل رو طی کن...یه کدی بهت می ده آخر...با اون اکتیو می شه و آپدیت هم می تونی بکنینقل قول:
برو این برنامه رو دانلود کن: vista boot pro(نیاز به Net. داره برای اجرا شدن)نقل قول:
بعد این مراحل که می گم رو طی کن...خودم اینطوری جفتشو نصبیدم.هم برای ویستا و هم 7 جواب می ده.مشروط بر اینکه اول ویستا یا 7 رو نصب کرده باشی و بعد xp.این مراحل رو طی کن:
install vista on C
install Xp on D
in vista boot pto:
manage os entries>>>add new os entry>>>
os name: Xp
os drive: C
os type: windows legacy
apply
system bootloader
windows vista bootloader
system partition
install bootloader
restart windows.
نرم افزار می خواد دایره مثلث و... شکل مورد نظر را ایجاد می کنه اسمش در خاطرم نیست فعلا...نقل قول:
ویندوز خوبیه؟
عالیه...از وقتی که این ویندوز رو نصب میکنم دیگه به ایکس پی و ویستا نیازی ندارم.
اگه پیدا کردین به ما هم بگیننقل قول:
درایورها روش نصب میشن؟
درایور کارت صدا و --- و گرافیک
الان نسخه RC1 توی بازار موجوده؟
برای مدیریت میل از چی باید استفاده کرد؟
چیزی نداره تو این نسخه ارایه شده فروشگاه؟
همه بازی ها و نرم افزار هایی که رو ویستا نصب میشن رو اینم نصب میشن ؟
بله...البته مایکروسافت قول داده که این از ویستا سازگاری بیشتری داشته باشه...خدا کنه!نقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247055
سلام.
یه سوال. امکانش هست ویندوز اکس پی و هفت با هم رو یه سیستم باشن.
مثلا من دوتا درایو اولم دوتا 60 گیگه.
میشه رو اولی هفت بریزم و بعد روی دومی xp رو هم نصب کنم؟:13:
بله میشه...پست بنده در صفحه قبل رو بخونید.پست 162نقل قول:
مرسی...ولی این مثل اون نیست.تو اون آیکون استارت و سرچ هم جابجا شده بود...کلا یه چیز دیگه بودنقل قول:
اشتباه شد......
من الان خواستم ویستا رو آپگرید کنم به 7 اما گفت که برنامه Delphi7 رو پاک کن
آیا این ویندوز با زبان برنامه نویسی محبوب من سازگاره؟ رو ویستا که با زحمت نصبش کردم. اگر سازگار نیست تا بی خیال شم
چرا سراغ نسخه های جدید دلفی نمیری؟
البته من هم خودم هنوز با 7 اون کار میکنم!!!
سلام دوستان
من یه مشکل با ویندوزم دارم
من و قتی فولدیسکم رو استوپ میکنم(removedisk)میکنم .تو ویندوز نشون میده که قطع شده و لی هنوز چراغش روشنه(تغزیش قطع نشده)
میگین من چی کار کنم
ممنون
هر بخشی را با یک یوتیلیتی انجام می دهند یعنی تیکه تیکه برای اینکه کلیه ی تغییراتی را مه می بینید اعمال بشه باید تک تک نصب کنید یا اگر کسی اونو به صورت پکیج قرار داده که یک جا تغییر بدید.نقل قول:
مرسی...ولی این مثل اون نیست.تو اون آیکون استارت و سرچ هم جابجا شده بود...کلا یه چیز دیگه بود
ویندوز 7 من داره مدت 30 روزش تموم میشه حالا میخوام شماره سریال بهش بدم این پیغام رو میده..!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میبخشید بچه ها شاید جاش اینجا نباشه ولی من تو شهرستانم فردا میام تهران کجا میتونم نسخه RC درست و حسابی گیر بیارم یه نشانی سر راست بدید بازم معذرت میخوام.
سلام
از دوستان كسي تونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير بكنه ؟
سلام دوستان ما هم نصبیدیم ولی چیزی خاصی متوجه اش نشدم عین ویندوز ویستا میمونه
راستی الان 30 روزه اس راهی داره واسه کرک کردنش یا نه ؟
البته با رم 512
سلام دوستان من اين ويندوز رو نصي كردم در مرحله اخر يك بار Restart ميشه و به مرحله اخر Complate insital ميره ولي reset مسشه يهو يه صفحه ابي مياد شماره معكوس ميده ( همون صفحه ابي كه بعضي وقتها Xp رو خراب ميكرد) بعد جلو شماره معكوس ميزنه phisical memory Dumping... همچين چيزي و سريع reset an بعد مياد بقيه نصب كه بره اين اررور ميده
سوال فضاي درايو براي نصبش چه قد فضا ميخواد؟ براي من 20 گيگ هست.
اينم عكس اررور
خواهشمندهم به من كمك كنيد خيلي دوست دارم اين ويندوز رو ببينيم و اينكه اين ِز سالمه دوستم نصب كرده
تاپیک مدیا پلیر 12 کجایه؟؟؟؟
Advance tag editor مدیا پلیز 12 کجاییه؟؟؟؟
سلام
من نسخه 7000 رو رو یه درایوم کنار ویستا داشتم. اومدم اون درایو رو از تو ویستا فرمت کردم ولی الان که کامپیوتر روشن میشه هنوز بوت سون هست چجوری پاکش کنم. میخوام rc1 رو نصب کنم.
اولین اشکال من با KMPlayer شروع شد!
کسی با این نرم افزار مشکلی نداره ؟
هیچ مشکلی نبوده من الان چند وقته به راحتی استفاده میکنمنقل قول:
مشخصات سیستمتون چیه؟ برای ویندوز 7 کافیه؟نقل قول:
سلام دوستان من اين ويندوز رو نصي كردم در مرحله اخر يك بار Restart ميشه و به مرحله اخر Complate insital ميره ولي reset مسشه يهو يه صفحه ابي مياد شماره معكوس ميده ( همون صفحه ابي كه بعضي وقتها Xp رو خراب ميكرد) بعد جلو شماره معكوس ميزنه phisical memory Dumping... همچين چيزي و سريع reset an بعد مياد بقيه نصب كه بره اين اررور ميده
سوال فضاي درايو براي نصبش چه قد فضا ميخواد؟ براي من 20 گيگ هست.
اينم عكس اررور
خواهشمندهم به من كمك كنيد خيلي دوست دارم اين ويندوز رو ببينيم و اينكه اين ِز سالمه دوستم نصب كرده
بله منم این مشکل رو دارم.نقل قول:
تاپیک مدیا پلیر 12 کجایه؟؟؟؟
Advance tag editor مدیا پلیز 12 کجاییه؟؟؟؟
برای این کار اول موزیکهاتونو توی یک آلبوم ADD کنید. بعد به بخش همون آلبوم در Library برید و از اونجا یکی یکی تگها رو تغییر بدین.
توی ویستا وارد RUN بشید و بزنید MSCONFIGنقل قول:
سلام
من نسخه 7000 رو رو یه درایوم کنار ویستا داشتم. اومدم اون درایو رو از تو ویستا فرمت کردم ولی الان که کامپیوتر روشن میشه هنوز بوت سون هست چجوری پاکش کنم. میخوام rc1 رو نصب کنم.
به سربرگ Boot برید و پارامتر مخصوص ویندوز 7 رو Delete کنید.
من توی ویستا هم با این مشکل داشتم.نقل قول:
اولین اشکال من با KMPlayer شروع شد!
کسی با این نرم افزار مشکلی نداره ؟
بهترین کار: از Media Player Classic با نام K-Lite Codek Pack استفاده کن. KMP در برابرش مثل 1100 در برابر N69 می مونه!!!!
نکته مهم: دوستان نسخه بتا (Build7000) که میخوان شمارنده رو از کار بندازن از نرم افزار زیر استفاده کنند:
نقل قول:
کد:http://ebicross.persiangig.com/P30World/TimerNuke.zip
این یکی از نکات خوبه ویندوز 7 هست.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکل با ویندوزم دارم
من و قتی فولدیسکم رو استوپ میکنم(removedisk)میکنم .تو ویندوز نشون میده که قطع شده و لی هنوز چراغش روشنه(تغزیش قطع نشده)
میگین من چی کار کنم
هدف Safe Remove کردن قطع رابطه کامپیوتر با فلش هست یعنی عدم تبادل هر نوع اطلاعات. توی ویندوز 7 به جای قطع کردن کل رابطه فقط تبادل قطع میشه و میتونید فلش رو بکشید و یا دوباره با باز کردن فلش تبادل اطلاعات داشته باشید. در ویندوز ویستا جلوی کل تبادل از سمت ویندوز گرفته میشد و در XP هم از ویندوز و هم از طرف خود فلش (با خاموش کردن اون)
بله کاملا هماهنگه. برای من صدام از طریق CD نصب نمیشه. ولی تمام قابلیتهاش از جمله چند کاناله بودن و کل جزئیات رو خودش نصب کرده و هیچ نیازی به درایور اصلی صدا ندارم. گرافیک هم کاملا شناخت ولی درایورش هم نصب میشه.نقل قول:
درایورها روش نصب میشن؟
درایور کارت صدا و --- و گرافیک
الان نسخه RC1 توی بازار موجوده؟
مودم من توی ویستا شناسایی نمیشد و براش درایور دانلود کرده بودم ولی تو 7 براحتی خودش نصب شد. بدون درایور جدید.
نسخه ی RC بله موجوده.
در کل بهترین ویندوز مایکروسافته. سرعت خیلی زیاد تو بازیهاش که محشره. انگار دارید تو ویندوز 98 بازی میکنید. سرعت بالا.
برای حذف گزینه ی Send Feed Back وارد رجیستری بشین و به مسیر زیر برین:
Hkey_current_usr\ControlPanel\Desktop
و مقدار FeedbackToolEnabled را به 0 تغییر بدین و بعد ریستارت کنید.
سلام من build 7100 رو نصب کردم و 30 روز هست لطفا کرکش رو برام بذارید
دوستان عزيز Cpu 3 dual core ram: 1.500 Vga 512 8500 ولي نصب نشد به نظرتون كجاي كار ايراد داره خواهشمندم بهم جواب بديدنقل قول:
سلام احتمالا با رم مشکل داره مدل رم را در سایت مایکروسافت بخشی که مشخص می کنه آیا سخت افزار x با سون هماهنگه یا نه تست کنید آدرسشم توی امضای x_2007 هست.نقل قول:
شما 32 بیتی نصب می کنید یا 64 بیتی؟
در ضمن شماره کد را در اینجا ببنید دلیلش را نوشته ...
کد:http://aumha.org/a/stop.htm
سلام
از دوستان كسي نتونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير كنه ؟ ( علي آقا شما كه واردتري بيا برام توضيح بده )
Build7100 همون نسخه ی RC1 هستش که نیازی به کرک نداره. میتونید از سایت مایکروسافت سریالش رو دریافت کنید و تا 13 ماه رایگان استفاده کنید.نقل قول:
سلام من build 7100 رو نصب کردم و 30 روز هست لطفا کرکش رو برام بذارید
از ابزار Memory Diagnostic استفاده کن تا ببینی خطا ار رم هست یا نه.نقل قول:
دوستان عزيز Cpu 3 dual core ram: 1.500 Vga 512 8500 ولي نصب نشد به نظرتون كجاي كار ايراد داره خواهشمندم بهم جواب بديد
به نظرم رم 512 رو خارج کن و فقط با رم 1 گیگ ویندوز رو نصب کن.
با چه ویندوزی میخوایShare کنی؟ منظورم سیستم مقابل هست.نقل قول:
سلام
از دوستان كسي نتونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير كنه ؟ ( علي آقا شما كه واردتري بيا برام توضيح بده )
چون ویندوز 7 که براحتی Share میکنه. تو سربرگ آخر Properties کانکشن هم گزینشو داره و هم راهنمایی کاملی برای Share کردن اینترنت گذاشته.
[/quote]
با چه ویندوزی میخوایShare کنی؟ منظورم سیستم مقابل هست.
چون ویندوز 7 که براحتی Share میکنه. تو سربرگ آخر Properties کانکشن هم گزینشو داره و هم راهنمایی کاملی برای Share کردن اینترنت گذاشته.[/quote]
سلام
من اكسس پوينت دارم ، ميخوام اينترنت رو روي لن اكس پوينت شير كنم كه نميشه ( مودم adsl رو با usb وصل كردم و اكسس هم كه فقط لن ميخوره ) توي ويندوز xp خيلي راحت شير ميشه منتها تو ويندوز 7 شير نميشه و هر كاري كه فكرش رو بكنيد كردم حتي تو ويندوز ويستا راحت شير ميكردم منتها اين ويندوز 7 نميدونم چه مدليه هر روشي كه بلد بودم به كار بردم كه نشد.وقتي هم كه تو بخش نتورك كانكشن ميرم ميبينم كه براي usb كه مودم هست و لن كه اكسس پوينت خست نوشته اينترنت غير قابل دسترس
نقل قول:
ممنون دوست
عزيز 32 هستش
من رم هامو عوض كردم
يه بار با 512 ريختم نشد يه بارم با 1 گيگ مثل اينكخ شانس ندارم
سلام تو رو خدا یکی از دوستان لطف کنه دقیقا توضیح بده چطور باید کد اکتیو رو از مایکروسافت بگیریم
چرا اینقد خودتون رو اذیت میکنید ، از نسخه های منتشر شده در تورنت استفاده کنید...نقل قول:
با سلام .
ببخشید دوستان این ویندوز 7 که Build 7100 و RC1 هست مشکلی نداره ؟
منظورم اینه دیگه کامله ؟ چه فرقی با نسخه ی Final داره ؟
میدونم RC1 همون ماقبل Final هست ولی فرقشونو نمیدونم .
بعدشم یه سئوال دیگه که داشتم اینه که نسخه ی Final کی میاد ؟
ممنون میشم جواب بدین .
برای گرفتن سریال باید با اکانت msn یا live که دارید وارد سیات ماکروسافت بشیدنقل قول:
از لینک زیر ابندا نوع 32 بیتی و یا 64 بیتی ویندوز را انتخاب و وارد با اکانت خودتون وارد سایت بشید
بعد از ورود شما می توانید سریال ویندوز را به همراه لینک دانلود خوود ویندوز دریافت کنید.کد:http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx