روش دوز در آدرس زیر مطرح شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4497474&postcount=88
Printable View
روش دوز در آدرس زیر مطرح شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4497474&postcount=88
میشه راجع به این بازی بشتر توضیح بدید من که چیزی نفهمیدم!؟
داستان در مورد یک رباتی هستش که توسط عده ای ظالم به ذباله دانی فرستاده میشه (کامل نمیگم بعدن حال کنی)
شما در نقش یه ربات کوچولو هستین که باید برگردین به شهر خانم محترم رو نجات داده سزای ظالمارو بزارین کف دستش و
مرکز شهر رو دوباره راه اندازی کنی.
بازی اشاره و کلیک هستش و کلا با هر قدمی که جلو میری با معماهای متعددی روبرو میشی.
چقدر بچه گانه!!!
شما 5 دقیقه این بازی رو بازی کنید بعد بفهمید بچه گانه هست یا شاهکارانه!نقل قول:
آره خیلی بچه گانه اما مطئنم اگر انیشتین هم این بازی رو میدید و انجام میداد اون هم تو نخ معماهاش میموند و گیر میکرد (حالا انیشتین چند سالش بود؟).
احتمالا اگر میبود شاید یه چند تا نظریه و چند تا رابطه در مورد این بازی میداد, مخصوصا اونجایی که داری با اون طرف بازی میکنی (بازی "5 تا ردیف کن")
آقا شرمنده بازی لینک دانلود نداره...؟
فکر می کنم خیلی طرفدار پیدا کرده...!!!
اگر نداره بگین از کجا میتونم بخرم!؟:31:
برای اطلاع بیشتر از نحوه ی بازی و... به لینک زیر مراجعه فرمایید:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4523855&postcount=113
این بازی یک شاهکار بود .
نمی دونم چرا بعضی از دوستان این بازی رو ازش خوششون نمی آید . :18:
از کجا باید بگیریم این بازی رو
ای بابا دیدم این پست اولو ولی چیزی نبود راه دیگه ای نیست!؟
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
رفتم لینک دانلودش خراب بود...یعنی پاکش کرده بودن... لینک دیگه ای نیست!؟
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
رفتم لینک دانلودش پاک شده بود!
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
سلام دوباره دیدم خیلی ها این بازیو میخوان لینک دانلودم که پاک شده پس یک لینک جدید برای دانلود بازی:
بعد از دانلود حتماً در نظر سنجی گروه سازنده شرکت کنید چون میخوان ببینن اگر خوبه 2 اش رو بسازن من که دانلود کردم خیلی باحاله!:31:کد:http://www.freshwap.net/forums/games/351681-machinarium-machinarium-full-game-download.html
دوستانی که میگن این بچه گانه هست حتما باید برن از بازی های اکشن فقط بزن بازی کنن ( به عبارت دیگر یویو باز کنن )
من از سایت دانلودها دانلود کردم
نمی دونم مجازم لینکشو بذارم؟
آره بابا بذار ماهم دانلود کنیم.نقل قول:
سلام برادر/خواهرهای گرامی :31:
آقا من می دونم اینجای بازی باید این چوب رو بزنم تو دهن این گیاهه تا از تو دهنش ذره بین رو دربیارم
ولی هرکاری می کنم نمی شه... چه کار باید کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چه کار کنم که بازی داخل چهار چوب نمایشگرم فیت بشه؟ آخه نمایشگر من LCD Wide هست.
لطفا راهنمایی کنید :46:
اون گیاه باید بهش نور بخوره تا رشد کنه... اون وقت میشه ذره بین رو دراورد.نقل قول:
چقدر تو ماهینقل قول:
من خیال کردم فقط مال آفتاب گردونه
یه جا هم خیال کردم باید سوال های یه ماشینی رو درست جواب بدم، بگو باید اشتباه جواب می دادم تا عصبانی بشه و پروانه ش بپره بیرون :31:
دستت درد نکنه :10:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
کسانی هم که می گن بازی ساخت چک هست به آدرس های زیر برن و با دقت پیگیری کنن. متوجه یه چیز مهم می شن!
به تارنمای machinarium.net برن روی گزینه ی Store کلیک کنید. یه بازی هست به نام Samorost 1 & 2
حالا به تارنمای LRN.ir برید و روی قسمت بخش بازی ها کلیک کنید. پایین صفحه بازی های به نام «در جست و جوی سگ» و «نجان سیاره» وجود داره که همون Samorost 1 & 2 هست!
بازی Machinarium هم طرحی تو مایه های این هاست. :27:
بازی باحالیه
فقط حیف که کم بود.
یه خوبی بزرگش هم این بود که نیاز یه شنیدن زبان نبود.
من خوشم اومد. :blush:
بهترین بازی ای که انجام دادم همین بازی بود
دوسنان از این دست بازی ها اگر سراغ دارید بگید
اون Samorost هم برای همین کمپانی چک هست اسم کمپانی Amanita Design هست من Samorost 2 رو هم تا آخرش رفتم البته اون کوتاهتره.نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Amanita_Design
من توی این بازی فقط 2 بار راهنما زدم! یکی جای قطاره اولش که باید چرخ هاشو در می اوردی یکی (چون با بازی زیاد اشنا نبودم) یکی هم جایی که سگه رو باید از اون طرف می گرفتی
من هم بازی رو تموم کردم. خیلی بازی قشنگیه. فقط حیف که مراحلش کم بود و زود تموم شد. امیدوارم ورژن های بعدی هم داشته باشه. خیییییییییلی قشنگ بود.
یکدونه پچ 42 مگابایتی واسش اومده توی مجله بازی رایانه دیدم ولی نصبش نکردم ببینم فرقش چه...
مهمترین تغییری که حاصل میشه اینه که امکان دوز کامپیوتر آسونتر می شه. یه چند تا ایراد کوچیک هم برطرف شده.نقل قول:
یه سری باگ هم داره مثلا اونجایی که زندونی هست و دزده داره تیر اندازی میکنه بعد از این که یه بار گلوله هار برداشتی و ریختی و زمین و دوباره میتونی گلوله برداری ولی وقتی میری مرحله بعد گلوله ها از Menu حذف شدن:31:
فکر نمیکنم تمام Puzzle این بازی رو خودشون درست کردن بازیاش واقعا سخت هستن احتمالا چند تاشو خودشون درست کردن چند تاش هم از سخترین معما که قبلا کسای دیگه ای ساختن رو انتخاب کرئن و تو بازی گذاشتن
سلام دوستان.
یه مدت بود بازیو کنار گذاشته بودم.
اونجا که اون پرنده رو باید بندازی هر کاری میکنم نمیفته!!(یعنی هر چقدر قدشو بالا پایین میکنم اون پرنده هم همینکارو میکنه نمیفته)
ممنون.
باید پرنده رو دنبال خودت بکشونی به وسط کابل برق، بعدش انقدر خودتو بالا پایین کنی تا پرنده هه هم همین کارو بکنه تا هی کابل بالا پایین بره و پره بشه پرنده هه بیفته پایین...نقل قول:
باید پشت سر هم بالا پایین بری...
منم اولین باری که چند ماه پیش بازی کردم کلی گیر کردم و آخرش خودم کشفش کردم...!
:8:
سلام
من این بازی رو دانلودش کردم(با حجم 220 مگ) وقتی که بازی رو اجرا میکنم فقط یه صفحه سیاه باز میشه و دیگه هیچی نمیاد... این مشکلش از کجاس؟
مشکل از فلش پلیر شماست... جدیدترین نسخه فلش پلیر رو دانلود و نصب کنید.نقل قول:
آخرین ورژنش چیه؟
سلامنقل قول:
واژه ی Flash Player رو google کنی! (یعنی توی گوگل سرچ کنید) مشکل حل میشه ...
البته کنارش هم Download رو فراموش نکنید.
سایت های ایرانی دانلود اکثرا میذارن که اگه بذارم تبلیغ میشه!
واقعا بازی محشری بود.حیف که مراحلش کم بود.:5:
من توی مرحله ای که باید دوز بازی کنم گیر کردم
هر کاری میکنم میبازم.لامصب خیلی حالیشه میفهمه میخوام چیکار کنم
دو راهه هم میکنم بازم میفهمه.
ایووووووول
رد کردم دوز رو.
3راهی شد خودم نفهمیدم چیکار کردم به خدا راست میگم
مهرش اون بالا ها بود من پایین برای میچیدم به صورت ضربدری
یه دونه اومد بزاره دو راه دیگه من داشتم
نمیدونم چی شد
1 هفته بود روش گیر کرده بودم.
توی عمرم بازی به این قشنگی ندیده بودم.
world of goo که هم جای خود دارد واقعا عالی بود.
سلامنقل قول:
اونایی که من میشناسم هیچکدوم نفهمیدن دوز چطوری رد شد! :31:
نگران نباش رفیق!
منم خودم کلی توی دوزش مونده بودم یه دفعه ای گفتم بیام به جای اینکه راه برای خودم درست کنم بیام راه رو برای اون ببندم که یه دفعه ای دیدم بردم.:31:
سلام بچه ها ...
من این بازی رو گرفتم ، از اکسترکت که درآوردم حدود 250 مگ شد ، یه install.bat داشت ... وقتی نصبش رو کرد (Directx رو هم گرفت خودش و نصبید) ، فولدر 250 مگی من شد کمتر از 10 مگ! حالا این زیاد هم عجیب نیست ، مشکل اینجاست که وقتی روی آیکون بازی واسه اجرا کلیک می کنم ، یه صفحه ی سیاه میاد فقط! روش می مونه هیچ کاری هم نمیشه کرد!!
توی کامنت های صفحه ی دانلودش ، بعضی ها این مشکل رو داشتن ، که چند نفر راهنمایی کردن و ملت مشکلشون حل شد ظاهراً ... راهنمایی یکیشون هم به این شکل بود که install.bat رو ادیت کنید و سه خط زیر رو ازش پاک کنید و بعد نصب کنید:
echo Checking DirectX
extras\dxwebsetup.exe /q
del ~unpack~.bat
و در این حالت هم امتحان کردم ، مشکل پابرجا بود ...
لطف می کنید اگه راه حلی یا workaround ی داشتین بگین ...
ناامید شدم دیگه! : دی
پ.ن: عکسی از فایل ها قبل از نصب (بعد از اکسترکت) :
اینم یکی از دوستان بعد از نصبش عکس گرفت ، که واسه من فقط سه تای آخری رو داره! :41: یعنی از extras به پایین
پ.ن 2 : دوباره پاک کردم و نصبیدم ، اما باز هم فولدرهای 00 و 01 و 10 و 11 نمیاد!! مشکل باید از سیستم من باشه ، اما از کجاش نمی دونم ... (چون فایل دانلودی من و دوستم یکیه! اون تونست نصب کنه ، من نه!)
اصل کاری هاش همون سه تای آخرند.:31:نقل قول:
شما اینو دانلود کردی یا...
آخه اون سه تای آخر که حجمی ندارن! سرجمع 5 مگ نمیشن! با این ها بازی اجرا میشه؟!!نقل قول:
اصل کاری هاش همون سه تای آخرند.
کدوم رو؟! :دینقل قول:
شما اینو دانلود کردی یا...
فایلی که دانلود کردم همون عکس اولیه ... که فایل ها کامل و درست هستن ...
نقل قول:چهار تا پوشه مورد نظر مجموعا حجمش میشه 340 MB. همه بازی به اوناس.نقل قول:
مشخصه که اون فایل اجرایی درست عمل نمی کنه.
البته اینی که دانلود کردین ستاب اصلی بازی نیست. بلکه در حقیقت یه بازی از قبل نصب شده است که از حالت فشرده در میاد.
آدرس لینکی که ازش دانلود کردین رو لطفا بزارین تا یه نگاه بندازیم بهش ...