دلم مثل دلت خونه مسافر....
این خانه از پای بست ویران است
اصلا نمیشه هرکاریش هم بکنی در حد افغانستان هم نمیشیم ببخشید آقای افغانستان دیگه از همین روزاست افغانیها هم بهمون تیکه بندازن:13:
Printable View
دلم مثل دلت خونه مسافر....
این خانه از پای بست ویران است
اصلا نمیشه هرکاریش هم بکنی در حد افغانستان هم نمیشیم ببخشید آقای افغانستان دیگه از همین روزاست افغانیها هم بهمون تیکه بندازن:13:
جالبه. اون وزیر احمق میخواد وایرلسو در سبد خانوار جا بده!!! بعد این یارو میگه نه تومن خنده داره! پس نرخ سبد خانوارو یکی بیاد بگه توی این کشور چقدره؟نقل قول:
خدایا خیلی جلوی خودمو گرفتم که با این نوع حکومتت که درست کردی انداختی به جون ما چیزی بت نگم. ببین یه مشت احمق دارن به اسم اسلام چه بلایی سر این اینترنت میارن.
نقل قول:
اين مشكل رو خودمون سر خودمون آورديم. من ديگه بيشتر نمي گم. بهتره دهنمو ببندم.:13::13::13::13:
آقا حرف سیاسی نزنین در مورد چیزی که اتفاق افتاده باید صبر کنیم و ببینیم بزرگ مردان این مرز و بوم چه تصمیمی میخوان اتخاذ کنن
شاید خدا کاری کرد همه چی به خیر و خوشی تموم شد
من توی این ماه یه هفته رسما اینترنتم تعطیل شد زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسری بوده به ما ربطی نداره
الان دو سه روزه فایلهای فلش دیده نمیشن !!!
مسنجر دو هفته قبل برای 3 روز قطع بود
خوب این چه سرویس دهیه که من دارم این ماه پول نمیدم خودشونو هم بکشن فقط برای این ماه اینترنت نخواهم داشت
هرکاریم یخوان بکنن
مثلا چیکار میکنن ؟ خسته شدم از این وضعیت پول نمیریزم اونها هم نهایتش ورشسکت میشن دیگه چیکار کنم
عجب پس این دیده نشدن فایلهای فلش همگانیه البته یه سریش دیده میشه یه سریش نه!!!نقل قول:
عجباا
اگه فکر کردین وایمکس ارزون تره ای دی اس ال هست سخت در اشتباهین
نقل قول:
من هم كاملا موافقم. بيخودي ذوق نكنيد. اين وايمكسه به درد هيچ كي نمي خوره. قيمتهاش بالاست. همه گير هم نخواهد شد. اينم يكي از سرويس هاي درپيت ايرانسل هست. من هميشه مي گم اينترنت ايران مريضه.
کشور یه بچه ای به نام اینترنت تحویل گرفته توی بزرگ کردنش مونده
هر دفعه هم یکی پاسش میده به دیگری
هیچکی هم این بچه ربون بسته شیطون رو تحویل نمیگیره
:13:پسر بی تربیت
البته ما دیر به این تاپیک رسیدیم!!!،
ولی تا اونجاکه من بیسواد میدونم تکنولوژی ای دی اس ال نسبت به وایمکس و
در مجموع ارتباط بیسیم امنیت بیشتری دارد...
یعنی ممکنه در وسط راه ودر آسمان ویروسهای مزاحم
زیاد سرایت کند به ایشان:46:
اين تكنولوژي به اصطلاح امن ADSL رو خيلي ها هستن نمي تونن داشته باشن. مثل خود مون الان 2 ماهه كه مي خوام ADSL بگيرم ولي مخابراتمون مشكل فني دارن مدرك قبول نمي كنند. من هم مي رم سراغ اينترنت ماهواره اي. تا ابد نمي تونم منتظر بمونم ببينم كي ميخوان اين بستر امن رو فراهم كنن.
سلام
اینجور که من از حرفاتون توی صفحه 1و2 فهمیدم (بقیشو وقت نداشتم بخونم) اگه اشتباه نکنم:23: پس بنده یه مدتی(تابستان 88) وایمکس داشتم... روش کارشم این شکلی بود...
اینم سایت مودمم که 120000 تومن خریدمش :37: :
یه مدل مودم دیگه هم داشت که 350 تومن بود:18:...:کد:http://www.ubnt.com/products/loco.php
اینم سایت ISPم(لیست قیمت هاش):کد:http://www.ubnt.com/products/nano.php
در کل اگه وایمکس همین باشه بد نیست...سرعتش نسبت به ADSL خیلی بهتره...ولی قیمتش گرونه...:13:کد:http://puzzlenet.ir/wireless.aspx
من 128Kbps داشتم با 2 گیگ ترافیک ماهی 21 تومن...بعضی وقتا هم پهنای باندش 1024 میشد:27:(فکر کنم مشکل از ISP بود)...
همون Point 2 Point میشه دیگه ...
بازم نمی دونم:23:...وایمکس به همین میگن:question:؟؟؟
داش مهرداد
یعنی تو نمیدونی ایانجا ایرانه و بصورت رندوم تاس میندازن اگه جفت شش اوردی بهت پورت میدن ؟:31:
اصلا قرار شرکت این بوده که تاس بندازه هرکی جفت شش اورد بهش دی اس ال میرسه:31: هرکی نیاورد مثل شما میره توی صف وایمکس
بمیرم بمیرم بیقرارم بی قرار :31::31::31:
اي بابا كينگ جان دست به دلم نزار كه خونه. كي مسئول تاسه؟:46: ميشه خريدش؟ با يه زير ميزي حل نمي شه؟ :21::21:وايمكس هم هيچي نميشه به خدا. دلتو خوش نكن.:41::41:نقل قول:
اشتباه نکنید اینترنت ایران مریض نیست بلکه برعکس حالش خیلی هم خوب است چرا که مسئولان محترم در حال کاسبی شدید از کشورهای همسایه می باشند و در حالی که ما ایرانیان برای چند کیلو بایت له له می زنیم حضرات در حال تقسیم پهنای باند بین کشورهای همسایه هستند . مگر یادتان رفته پروژه فالکون به بهره برداری رسیده و اگر اینها واقعا بخواهند می توانند بیشتر از حد نیاز کاربران ایرانی که اتفاقا کاملا متوقع می باشند برایند . اما مسئله این است که نمی خواهند . نمونش مهندس چلغوز بیسواد است که قبل از اینکه به پست وزارت برسد قول داده بود محدودیت 128 کیلو بیت را بردارد اما همچین که بر کرسی وزارت تکیه زد اظهار کرد که ما اگر 128 کیلوبیت با کیفیت در اختیار مردم قرار بدهیم بسشان است . گمان هم نکنم خیل عظیم اعتراض ها که در هفته نامه های بایت و کلیک و دیگر جراید و منابع ای تی می شود تاثیری بر روند اینها بگذارد . بهتر است بگویم یاسین در گوش .. استنقل قول:
برای استفاده از adsl باید یا یک کیسه پول داشته باشی یا مثل یک خفاش شبها به شکار دانلود کردن بروی . وایمکس هم گمان نکنم جوری باشد که به دست و دهان ما برسد تازه اگر هم برسد مگر عقل خر خورده ایم که برویم 300 تومن پول مودم بدهیم و با یک قیمت کذایی باز هم نتوانیم از سرعت 128 بیشتر بگیریم .
یکی از دوستان روش اینترنت ماهواره ای رو پیشنهاد کردن که منتها یک طرفه است وقیمت خوبی هم دارد
برای ارسال هم میتونین با همین وایمکس 64 کیلویی کار کنین که هزینه انچنانی هم نداشته باشه
مثلا با وایمکس 64 ایرانسل ماهی فقط هزارتومن شارژ اکونت میخرین برای ارسال و بعدش هم که دریافت با دیش هست و سرعتش هم 512 ماهی 30 تومن تقریبا خرجش هست روزی هم 4 گیگ دانلود دارین از این بهتر ؟
همشهري گل گفتي:31:نقل قول:
دلم به حال خودمون میسوزه. توی کل دنیا منهای ایران، مردم دارن با مبایل در پیتشون، از یو تیوب کلیپهای سرگرمی و ویدئوهای آموزشی میبینن اونوقت ما باید کیلوبایتی هفت تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پولشو بدیم. یعنی اگه یو تیوب (خدای نکرده و گوش شیطون کر) از فیلتر در بیاد، دیدن یک کلیپ با GRRS برابر میشه با چند میلیون دلار ناقابل که میره توی جیب سازمان تنظیم مقررات. من نمیدونم واقعا حماقت تا چه حدیه که چنین قوانین احمقانه ای تنظیم میشه.
در ضمن، هیچ توجه کردین از روزی که مخابراتو دادن به سپاه، اکثر پستهایی که به انگلیسی و توی انجمنهای انگلیسی زبان میفرستین با مشکل عدم ارسال روبرو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه فهمیدی کیلوییه ؟؟؟نقل قول:
تازه شاتل آگهی زده سه کیلو ده تومن توی سایتش هست
بدو بدو تموم شد سه گیگ 10000 تومن
( بچه دار خونه دار زنبلی رو بردار بیار ))) (( پول بده طلا ببر )) :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31:
بازم سلام...:20:
همه جور حرفی زدین لااقل جواب ما رو هم میدادین!!...:13:
وایمکس به همین میگن؟؟ /\
- البته اون عکسه رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشتم...
نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم ایرانسل بایتی حساب می کنه نه کیلو بایتی...نقل قول:
کاش که کیلو بایتی بود....
نقل قول:
تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.
عزیزم یه نگاهی به لیست قیمت وایمکس بنداز بعد این حرفو بزننقل قول:
کد:http://www.datak-telecom.net/pages/wimax#wimax
نه، میدونستم. محض اطلاع باقی گفتم. همین.نقل قول:
شوخی بود بابا !!! چه جدی گرفتن @@@
یکی از دوستان که گه شاتل داره میگه تازگیها شاتل دست و دل باز شده یه گیگ رو میده ده تومن آخه سابقا یک گیگ ده تومن بود
خاک تو سرشون مردم رو مسخره کردن کیلو دیگه چه صیغه ایه
یارو رفیقمون توی همین فروم میگه چهار گیگ در روز دانلود تضمین شده با ماهواره بهت میدم ماهی بیست و پنج تومن بعد از این که 4 گیگ رو خوردی و دانلود کردی سرعتت میره میشه دایال آپ یعنی بازم کار میده بابا دیگه آدم چی میخواد مگه چی از این بهتر حالا بازم سنگ وایمکس رو به سینه بزنین من که دیگه پول دستم بیاد میرم سمت ماهواره ای منتظر هم نمیشینم برامون پهنای باند وارد کنن!!! اگه میخواستن بکنن تا حالا کرده بودند
دنیا رفته روی اینترنت 2 داره کار میکنه چند روز دیگه هم جایگزین میشه ما تازه رسیدیم به تکنولوژی ده سال پیش اروپا !!! اسمش هم گذاشتیم پرسرعت یه خارجی بیاد ایران بهمون نمیخنده ؟ 128 هم شد پرسرعت ؟ آخه نه والا من از این ماهواره ای خیلی خوشم اومد طرف حسابت هم یه آدم مخ ایتالیایی هست یا حداقل یونانی ازشون اکانت مخری مشکلی هم پیش بیاد بهت حال میدن طرف کریمس هم احتمالا بهت جایزه بدهند چند روزی مفتی بری حال کنی االبته نمیدونم و مطمئن نیستم ولی هرچی باشه مثل صبانت قایم موشک بازی در نمیارن
مار که رفتیم سمت ماهواره
:31:
سلام. من که نگفتم از ADSL استفاده می کنم!!!از اینترنت معمولی.نقل قول:
یک هفته نبودم از بی اینترنتی
دوست عزیز نمی تونه صداشون در بیاد مگه صدای همراه اول در اومد!!!!!!!!!!!!!!چنقل قول:
صدای شاتل و فن واوا و صبانت که دست به شکایتش خوبه در میاد و میرن شکابت میکنن هوار هوار که چی شده ایرانسل کاسه کوزه مارو خراب کرده اونها هم فوری یه اخطار میدن به ایرانسل که جمع کنین
تموم شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
جالبه داتک حتی این مودم های 300 هزار رو نداره میگه تموم شده!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دونه هم فروش نکرده :دی
اینکه خوبه تو شهر ما ADSL 128 نامحدود ماهی 56 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
(300 امانت مودم + 56 تومن سرعت 256 نا محدود اشتراکی +25 نصب)
حالا من یک چیزی بگم!! :دی
تا بخواد مبین نت دکل بزنه تجهیزات نصب کنه 7 ساله دیگه میشه!
ایرانسل همه چیش آمادست
دکل داره
راه مخابراتی به سرور رو هم داره فقط می مونه یک پخش کننده امواج
نیاز مالی کمتری داره
3 روز پیش رفتم تو یکی از دکل های ایرانسل یارو می گفت الان تو مراکز داره راه می افته بعد از عید می رن سراغ شهرستان ها
شک نکنید که ایرانسل می تونه یک کاری بکنه!
واقعا فروش نكرده؟
:27:
تا اونجایی که من کل این تایپک رو خودنم حالا حالا ها الاف هستیم.
اما توی شهر ما یک شرکت هست که از پارس آنلاین سرویس میگیره و به عنوان واسطه به ما میرسونه.
توی یکی از پست ها دیدم که پارس آنلاین هم گویا با این شرکت ها همکاری میکنه، جدیدا این شرکت شهر ما یک دکل بزرگ رو سقف ساختمون شرکتشون نصب کردند گویا ماله وای مکس هست:دی
داداش بزار وایمکس سراسری یاد اون موقع اقدام کن چون قیمتها افت شدید پیدا میکنه
ولی همشون توی یه رنج هستند
اون وقت با توجه به نردیکی و سرعت و غیره .. میتونی بهترین سرویس دهنده رو انتخاب کنی
ترجیحا فعلا چیزی خرید نکن یه توصیه دوستانه بود
یعنی هیچ کس نیست که جواب منو بده....:19::19::19::19:
نقل قول:
وایمکس چیه ؟
آنتن موبایل دیدی ؟
همونه !!!
هرجا موبایلت آنتن میده خطوط مربوط به آنتن روی صفحه نمایشگر گوشیت هم بیشتر و بالاتر آنتن میده و برعکس هرجا بری که انتن کمتر باشه خطوط هم کمتر میشه ؟ !! خوب ؟
حالا اینو واسه چی گفتم
آنتن های موبایل چیکار میکنند ؟ شما وقتی با گوشی موبایلت جایی تماس میگیری چی میشه ؟ از انتن گوشی شما به انتن موبایل که نزدیک اون مکان هستی وصل میشه و انتن موبایل از طریق کابلهای زیرزمینی به مرکز تلفن نزدیک اون محل متصل میشه و میگه فلانی میخواد تماس بگیره با این گوشی و این شماره از این شرکت ( مثلا تالیا و یا ایرانسل و..)
اون مرکز هم ارتباط رو وصل میکنه و میده به آنتن موبایل ( BTS ) و آنتن موبایل هم میده به شما !! و نهایتا شما صبحت میکنین
حالا برای اینترنت چه اتفاقی میفته ؟
یه مودم میخرید که توانایی تبدیل امواج رو به دیتا داشته باشه مودم رو وصل میکنید به سیستممتون
و از طریق تنظیمات نزدیکترین سرویس دهنده رو جستجو میکنید مثلا ایرانسل و یا مبین نت اسم مبین نت رو به لاتین روی صفحه نماشگر کامپیوترون نشون میده کانکت میشین . و اطلاعات از طریق مودم به نزدیک ترین آنتن شرکت مبین نت و یا هرچی ارسال میشه ! و از اونجا هم به نردیکترین سرور شرکت مبین نت وصل میشه ! حالا وقتی در حال حرکت هستی چی میشه ؟
هیچی دور تا دور جاده ها و خیابونها رو دکل گذاشتند و دکل به دکل ارتباط شما رو پوشش میدن مثل وقتی توی جاده با موبایل حرف میزنید (( فکر کنم دیگه متوجه شدین امواج رادیویی در هواخش هستند بصورت 360 درجه )) پس نیزای نیست مثل یک دیش شما مستقیم سرف اون آنتن وایسیتد تا اینترنت بگیرید
ارتباط P2P یک نوع ارتباط که از طریق بستر اینترنت فراهم میشه تا دو تا سیستم به هم متصل بشوند .
مثل تل نت مثل دریافت از طریق تورنت . که در اینجا شما به هیچ سروری وصل نیستید و نهایتا توسط یک واسطه مرکزی که نقش میزبان رو انجام میده ارتباطتتون میسر میشه و فقط شما دو نفر میتونین استفاده کنین . حالا ممکنه که دلتون بخواد افراد دیگری هم به این دسته اضافه بشوند که اون هم میشه . کاربردهای دیگری هم داره که ربطی به وایرلس و ووایمکس نداره
وایمکس یک روش اتصال به مرکز سرویس دهنده هست و P2P یک روش برای ویا شیوه برای تماس دو تا سیستم به صورت اختصاصی از سیستم به سیستم که در اصطلاح point to point نامیده میشه . ئ به معنای نقطه به نقطه هست
سئوالی بود در خدمتم:20:
خیلی از دوستان می گفتند که این سرویس واسه اکثر مردم به صرفه نیست!
ولی این افراد ممکنه به این سیستم بیان:
1.افرادی که نمی دونن با پولاشون چیکار کنن :دی
2.افرادی که عشق سرعت و اینترنت هستن و دوست دارن همه جا اینترنت داشته باشن
3.افرادی که واقعا به اینترنت نیاز دارن که قبلا با مجبور بودن با GPRS کانکت بشن
4.بعضی از شهرهای محروم که ADSL ندارن!
نقل قول:چرا میزنی؟؟؟:27::31::10:نقل قول:
وایمکس چیه ؟
آنتن موبایل دیدی ؟
همونه !!!
ممنونم ولی بازم من جوابمو نگرفتم...:20:
می خواستم ببینم این مودمه چیه؟ wimax یا ptp یا ...
وهمینطور اینکه من با چه روشی اینترنت می گرفتم(توی پست قبلیم)?????؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحاتش:
کد:http://www.ubnt.com/products/loco.php
خواهشاً عکس مودم وایمکس رو بذارید...
اولا علیک سلامنقل قول:
دوما مشکلی که این فرومها دارند اینه که نمیشه توی متن حس رو قرار داد مگرنه من دعوایی ندارم عزیزم :10:
سوما تعریف P2P رو که نوشتم اصلا ربطی به وایمکس نداره ه پورتکل یا شیوه ای مخصوص به خودش که با همین مودم توی کیست هم میتونی بری کانکت بشی وایمکس اینها همشون شیوه های انتقال دیتا هست
چهارما اون چیزی که گذاشتی وقت نداشتم زیاد نگاه کنم ولی سرسری نگاهی کردم یه وسیله دو منظوره باید باشه که هم حافظه فلش مموریه هم انتن وایرلسه که USB هست من نمیدونم انها رو از کجا میگردی پیدا میکنی ؟ بزار خودش بیاد مودمش هم میاد منم مثل شما ندیدم دروغ بگم ؟ آخه از کجا باید دیده باشم وقتی که خیلی وقت نیست توی ایران اومده و جدیده؟ هان ؟
حالا امیدوارم فهمیده باشی که P2p یه چیز دیگه است وایمکس رو ولش کن :31:
اولا سلام :31:ببخشید یادم رفت :43:... آخه من همه جا میرم اول سلام می کنم:45:.... بازم معذرتنقل قول:
دوماً تایید میشه...:31:
سوماً اگه درست پست یکی مونده به آخرم رو خونده باشید می فهمید....
من تابستان امسال تا آبان ماه از یک شرکتی اینترنت میگرفتم... تا اینجاش حله؟
اون شرکته اینترنت رو به صورت Wireless میداد (فقط می گفت وایرلسه:13:).... این عکس هم مودم خودمه که 120.000 تومن هم پول بالاش دادم... (300 هزار تومنیش هم بود)... OK؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون دو عدد دکل داشتن که مودم من باید روبه روی اون دکله نصب میشد... در ضمن به هیچ وجه USB نداره... فقط یک دستگاه آداپتور مانند داره که به برق وصل می شد و کابل شبکه(ازمودم به دستگاه) در یک طرف و از دستگاهه تا کارت شبکه به اون وصل می شد همین..OK؟
حالا می خوام ببینم اون موقع من با چه شکلی اینترنت رو می گرفتم ((فقط بگو اسمش چیه (توضیح نمی خوام:41:)))...
-------------------------------------------
حالا چرا بنده اومدم اینجا اینو می گم:
اگه به پست شماره 10 در صفحه 1رو نگاه کنی نوشته :
دقیقا این مودم هم همین خصوصیات رو داره...نقل قول:
آنتن مخصوص داره، شبیه دیشه ولی مستطیل مانند، باید با آنتن فرستنده هم دید مستقیم داشته باشه...
اگه به پست شماره 71 در صفحه 8 رو نگاه کنی نوشته :
--> این مودم 300 تومنیش هم بود.نقل قول:
قیمت مودمش 300 تومنه و به دلیل گرونی کسی نمی خره
به دلیل این تشابهات من گفتم شاید اون وایمکس باشه...
خیلی خیلی خیلی|
خیلی خیلی خیلی } ممنون:11:
خیلی خیلی خیلی|
اون آنتنی که داری مستقیم به یه دکل دیگه وصله درسته ؟ یعنی روبروی اون دکل اصلی توی شهره که دید مستقیم هم داره ؟ درسته ؟
آنتنی که داری مستطیل هست و توری مانند هست درسته ؟
یه این سیستم میگن بریج BRIDGE که روبروی همدیگه باید باشند و بصورت مستقیم دید باید داشته باشند
این وایرلس نیست . وایرلس 360 درجه امکان دریافت داره و مثل دیش ماهواره نباید حتما یه جا ثابت باشه یه چیز پرتابله
در مورد مودم هم نه شباهته اشتباه فکرمیکنی.
سئوالی بود در خدمتم
سلامنقل قول:
ممنون از جوابت.
در مورد اونی Bold کردم: مستطیل هست ولی توری مانند نیست (دقیقاً مودمم همونیه که توی شکله)
توري رو زماني مي زارن که فاصله تا دکل بيش از 7 کيلومتر بشهنقل قول:
در مورد اوني Bold کردم: مستطيل هست ولي توري مانند نيست (دقيقاً مودمم همونيه که توي شکله)
اون مودمي رو که ميگي 300 تومنه اونم ديدم اون رو براي مسافت هاي خيلي دور مي زارن!
مودم وايمکس به دو دسته ي outdoor و indoor تقسيم ميشه!
با سلام اگر ميشه يك توضيح كوچك در مورد اين دو مدل بگيد و آيا باهم از نظر دريافت فرقي داره يا خيرنقل قول:
دوستان من با گوشی 5530xpresmusic که wi fi هم داره و با psp میتونم از طریق وایمکس به اسنترنت وصل بشم ؟
نه!نقل قول:
دوستان من با گوشی 5530xpresmusic که wi fi هم داره و با psp میتونم از طریق وایمکس به اسنترنت وصل بشم ؟
ربطی به وایرلس نداره!
با سلامنقل قول:
مودم شما اصل وایرلسه تو دیتا شیتش هم استانداردش رو نوشته 802.11a
ولی وایمکس استانداردش 802.16e هست
اگه خواستی مودمتو بفروشی شاید یکی از دوستام بخواد پ.م بده
موفق باشید.