من یه fw290 دارم ولی قیمتش خیلی پایین تر در اومدنقل قول:
چه تاریخی خریدی؟
من یه fw290 دارم ولی قیمتش خیلی پایین تر در اومدنقل قول:
چه تاریخی خریدی؟
Sony VAIO FW290NEB Notebook
- Intel Centrino 2 Core 2 Duo P8400 2.26GHz - 16.4" - 2GB DDR2 SDRAM - 250GB HDD - DVD-Writer (DVD-RAM/ R/ RW) - Wi-Fi, Bluetooth, Gigabit Ethernet - Windows Vista Business -
من فکرنمیکنم بتونی با اون مقایسه اش کنی
مشخصات رو ببین !
برا مننقل قول:
cpu 2.6
ram 4g
vga 1g
hdd 160g
خود نام سری z است این میتونه خودش تو قیمت تاثیر زیادی داشته باشه
ضمنا با این مشخصاتی که دادین
بازم من با تفاوت قیمت موافقم ولی خوب اره شما درست میگی خیلی زیاده 2.300
نمیدونم شاید خیلی وقته خریده یا ...
ما بی اطلاعیم
با سلام خدمت دوستان
من VAIO FW26G/Bرو برای خرید در نظر گرفتم کانفیگش اینه:
core2duo 2.26 3Mcach
3GB RAM
,ATI Radeon 3470 1.5GB
320G hard
16.4 WXGA Clear Bright
میخواستم بپرسم که نظرتون در باره سری FWچیه ؟
گرافیک ATI Radeon 3470 1.5GB چجور گرافیکیه و در مقایسه با GeForce 8400GS چقدر قویتر یا ظعیف تره چون یکی از دوستام VOSTRO1510 داره و میبینم که چه بازی هایی رو جواب میده
من خیلی اهل بازی نیستم ولی نمیخوام گرافیک لپتاپم داغون باشه. بیشتر با نرم افزار های ریاضی و برق سرو کار دارم و فیلم نگاه میکنم
و اینکه اگه کسی از این مدل داشته دوام باطریش چند ساعته؟ تو سایت سونی که نوشته UP TO 5.5 HRS !!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
سلام
اين مدل رو در سايت نوتالی ديدم، گرافيکش چطوره؟
Sony NS 295 2.0-2MB-FSB800 4GB 320 Blu-ray 15.4 WXGA 1.5 ATI VISTA-H 2.8 CHINA \WebCam 11800000
سلامم..سيستم خوبيه البته اگه ساخت ژاپن باشه بهتره.قيمتش چنده و گارانتي كيه؟؟بايد حتمن اين را ميگفتي تا بشه گفت ميارزه يا نهنقل قول:
گرافيكش خيلي قدرتمند نيستش بخاطر همونه كه طول عر باتريش بالا هستش
اگه ميخواي مقايسه ي تخصصي داشته باشي لينك زير را برو ببين ضمنن در ستون كارت گرافيكها كه سمت راست همين صفحه هستش ميتوني اين را با باقي كارتها مقايسه كني
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3470.9594.0.html
قیمتش 1400000 و گارانتی ایران رهجو با یک کیف اورژینال البته این قیمت شهرستانه تو تهران حتما ارزون تر از ایناس
سلام دوستان
من ظرف امروز و فردا می خوام یه لپتاپ سونی بگیرم. برای کارهای سه بعدی می خوام. باید بزرگتر از 16" باشه. نظرتون راجع به این چیه؟
FW 398 Y/H - 2.66 GHz, P9550 - 6MB Cache - 4 GB Ram - ATI HD3650
Hard: 128 GB SSD - BlueRay RW - Vista Ult. - Cam, BT- China
قیمتش رو با گارانتی الماس 2,160 گفتن بهم.
با گارانتی پاسارگاد پارسه 2,150
با گارانتی امرتات 2,350
کدوم گارانتی به نظرتون بهتره؟ اصلا مهمه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. کارت گرافیک GForce 9600 که روی سری AW هست بهتره یا همون قبلیه که نوشتم؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین. :11:
Intel® Core 2 Duo P9500 (2.53GHz)نقل قول:
- Product Description: Sony VAIO Z570N/B, Core 2 Duo P9500 2.53 GHz, 13.1" FULL HD
- Dimensions (WxDxH): 12.4 in x 8.3 in x 1.3 in
- Weight: 3.3 lbs
- Platform Technology: Intel Centrino 2
- System Type: Notebook
- Built-in Devices: Wireless LAN antenna, Bluetooth antenna
- Embedded Security: Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip , fingerprint reader
- Processor: Intel Core 2 Duo P9500 / 2.53 GHz ( Dual-Core )
- Cache Memory: 6 MB, L2 cache
- RAM: 3 GB (installed) / 4 GB (max), DDR3 SDRAM, 1066 MHz, PC3-8500 ( 1 x 1 GB + 1 x 2 GB )
- Card Reader: Yes
- Hard Drive: 320 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm
- Optical Storage: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM, integrated
- Display: 13.1" TFT 1366 x 768 ( WXGA ), FULL HD
- Graphics Controller: NVIDIA GeForce 9300M GS / Intel GMA 4500MHD, 128 MB
- Audio Output: Sound card
- Telecom: Fax / modem, 56 Kbps
- Networking: Network adapter, Bluetooth, IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft)
- Wireless NIC: Intel PRO/Wireless 5100AGN
- Notebook Camera: Integrated
- Input Device: Keyboard, touchpad
- Battery: Lithium ion
- Operating System: Microsoft Windows Vista Business / XP Professional downgrade
- Environmental Standards: EPA Energy Star
- Manufacturer Warranty: 1 year warranty
از نظره من که سیستم عالیه!کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665411982
من 5 ماه پیش خریدم. واقعا جواب داده.
موفق باشید و پیروز.:31:
سلام
خوب در خوب بودنش که شکی نیست
خوب این گرافیکش چطوره از گرافیکش راضی هستی
باطریش چی ؟ کارای معمولیچقدر جواب میده ؟؟
البته شما با گرانتی ایران گرفتی 2.300 درسته ؟
اگه قیمت الانشوداری بگو
خیرشو ببینی
با سلامنقل قول:
از راهنماییتون سپاسگزارم من با گرافیک vostro 1510 مقایسه کردم خیلی ضعیفتر بود !!! تقریبا میشه گفت به درد بازی حرفه ای نمیخوره فقط در حد FIFA یا بازی های سال 2006-2007 البته فکر کنم:13:
چون فهمیدم اصلا RAM روش نداره و فقط میتونه تا 1.5GB share کنه که اصلا جالب نیست...:2:
با این حساب که مدل مد نظر من(FW 25G)که 3GB RAMداره 1GBکه مال WINDOWS Vista میمونه 2GB برای بقیه>>>
البته نباید از حق گزشت که برای نمایش فیلم کیفیت LCDفوق العاده هست
تو سایتی که راهنمایی کردین رتبه چند تا بازی رو برای این نوع کارت گرافیک نوشته بود من این بازی ها رو نمیشناسم (fear,CrysisوQuake 3 Aren)هر چند این بازی ها هم نتونسته بود نمره قابل قبولی بگیره و وضعیت گرافیک vostro1510(geforce 8400gs)بهتر بود
ولی می خوام آیا کسی با این نوع گرافیک کار کرده یا نه؟(ATI Radeon 3470 1.5GB که همش SHAREهست)
میشه چند تا بازی دیگه که این نوع جواب میده رو بیان کنید ؟؟من این لپ تاپ رو برای بازی نمیخوام فقط برام جالبه بدونم تا چه حد گرافیکش جواب میده
ممنون میشم در این ضمینه اطلاعاتتون رو دراختیارم بزارین؟؟
با سپاس:11:
[quote=animations;3668480]سلام دوستان
من ظرف امروز و فردا می خوام یه لپتاپ سونی بگیرم. برای کارهای سه بعدی می خوام. باید بزرگتر از 16" باشه. نظرتون راجع به این چیه؟
FW 398 Y/H - 2.66 GHz, P9550 - 6MB Cache - 4 GB Ram - ATI HD3650
Hard: 128 GB SSD - BlueRay RW - Vista Ult. - Cam, BT- China
یه سوال دیگه هم داشتم. کارت گرافیک GForce 9600 که روی سری AW هست بهتره یا همون قبلیه که نوشتم؟
دوست عزيز از نظر گرافيك مدل هاي Aw با گرافيك geforce 9600 بسيار قوي تر از مدل هاي FW با گرافيك ati hd3470 هستند
ولي خوب بايد بيننيد اينقدر گرافيك براي شما مهمه اندازن نوت بوك مهم نيست سري Aw از نزديك ببين خيلي بزرگ طراحي شدن و كمتر براي حمل و نقل زياد ساخته شدن دوست عزيز
از راهنماییتون سپاسگزارم من با گرافیک vostro 1510 مقایسه کردم خیلی ضعیفتر بود !!! تقریبا میشه گفت به درد بازی حرفه ای نمیخوره فقط در حد FIFA یا بازی های سال 2006-2007 البته فکر کنم:13:
چون فهمیدم اصلا RAM روش نداره و فقط میتونه تا 1.5GB share کنه که اصلا جالب نیست...:2:
با این حساب که مدل مد نظر من(FW 25G)که 3GB RAMداره 1GBکه مال WINDOWS Vista میمونه 2GB برای بقیه>>>
البته نباید از حق گزشت که برای نمایش فیلم کیفیت LCDفوق العاده هست
تو سایتی که راهنمایی کردین رتبه چند تا بازی رو برای این نوع کارت گرافیک نوشته بود من این بازی ها رو نمیشناسم (fear,CrysisوQuake 3 Aren)هر چند این بازی ها هم نتونسته بود نمره قابل قبولی بگیره و وضعیت گرافیک vostro1510(geforce 8400gs)بهتر بود
ولی می خوام آیا کسی با این نوع گرافیک کار کرده یا نه؟(ATI Radeon 3470 1.5GB که همش SHAREهست)
میشه چند تا بازی دیگه که این نوع جواب میده رو بیان کنید ؟؟من این لپ تاپ رو برای بازی نمیخوام فقط برام جالبه بدونم تا چه حد گرافیکش جواب میده
ممنون میشم در این ضمینه اطلاعاتتون رو دراختیارم بزارین؟؟
دوست عزيز vostro 1510 تنها از لحاظ قيمت مي شه با FW سوني مقايسه كرد
FW گزينه بالاتريه نسبت به طراحي و استقامت
برگشتي مدل Vostro روي كارت گرافيك بسيار زياد بوده علت بالا رفتن قيمت گارانتي Vostro هم همين بوده
هر محصول ارزوني كه Vostro يكي از اون هاست معايب خودش رو داره
و دوستاني كه مدل هاي ارزون دل رو با سوني مقايسه مي كنند و سوني رو گرون نشون ميدن سخت در اشتباه هستند
مدهاي ارزون مشخصات خوبي دارن ولي حتي نوع برد بكار رفته در اون ها متفاوت و كيفيت ساخت پايين دارن
ولي با اين همه vostro يك گزينه ايده آل با قيمت مناسبه
من هم هر جا سوال کردم گفتن سونی برگشتیش کم بوده
اگه قیمت برات مهم نیست سونی بگیر
دلیل برگشت کم سونی کیفیت بالای قطعات و مونتاژ اون هست ... کمترین خرابی ها در سونی ها دیده شده
نمی دونم کی برای اولین بار گفت که FW کارت گرافیک ati 3470 داره. FW حدود 30 گانفیگ مختلف داره که یا گرافیک intel داره یا ati. ولی کارت گرافیک به کار رفته در کانفیگهایی که ati هستند همگی مدل 3650 است، که 512 مگ real داره و می تونه تا 2 گیگ share کنه.من که تا حالا 3470 ندیدم.
ممنونم mahmood136 جان. البته باید زودتر پست می زدم. دیروز رفتم FW398Y/H گرفتم. الان هم به شارژه.
دکمه تشکر نداره انگار.
REGISTERED USER عزیز، مطالبی که شما می ذارین هم خیلی به دردم خورد. مخصوصا پست اول در مورد خرید لپتاپ و گارانتی. خیلی ممنونم از شما. دمتون گرم...
سلام دوست عزیز من برای اولین بار گفتمنقل قول:
خود شما هم میفرمایید 30 نوع کانفیگ داره یا شما 30 نوع کانفیک رو به دقت نگاه نکردی یا اطلاعاتت در مورد FW ناقصه
شما پست های قبلی من رو مشاهده نکردید من گفتم مدلFW25G/Bهمچین گرافیکی داره نه همه مدل هاش برای آشنایی با کانفیگ های دیگه این مدل به لینک زیر مراجه کنید
کد:http://www.sony.com.sg/microsite/vaio/products/vaio_fw/index.html
نظرتون درباره XPS M 1710 چیه ؟ میخوام یکی دست دومش رو بخرم .
1.9 Turion X2
3 G Ram
250 Hdd
گرافیک رو نمیدونم چیه
چرا دوست عزیز دگمه تشکر داره از هر کی میخوای تشکر کنی تو همون پست پایین گوشه سمت چپ بزگ نوشته تشکر!!!:46:نقل قول:
شرمنده . xps 1710 رو اشتباهی در این تاپیک نوشتم . عذر میخوام از مدیر محترم خواهش میکنم که به تاپیک دل منتقلش کنند .
باز هم متشکر
یه مدل خوب بین ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ چی پیشنهاد میدین؟
۱۳ یا ۱۵ اینچ
سلامنقل قول:
دوست عزیز خیلی سر بسته حرف میزنی سیب زمینی که نمیخوای بخری یک کم توضیح بده اونی که میخوای چه مشخصاتی داشته باشه
سری vaio CSهم زیباست هم 14.1 هست و کیفیت بالایی هم داره اگه بیشتر توضیح بدی بهتر راهنمایی میشی
میتونی به لینک زیر هم یک سری بزنی چون مدل هاش با همون اسم تو ایران هم هسیت دقیقا با همون کانفیگ
یا این یکیکد:http://www.sony.com.sg/productcategory/it-personal-computer
موفق باشیکد:http://www.sony.com.sg/microsite/vaio/?HPID=VAIO:HOME:ProdMast
تایید میشه !نقل قول:
من خودم FW 12 G/b دارم . که کارت گرافیکش 3470 است !
راستی کسی درایورهاش را برای نصب xp سراغ نداره برای دانلود ؟؟
نقل قول:
عجیبه، برای من نداره. :eh:
پرینت اسکرین گرفتم. خودت ببین...
کد:http://img.majidonline.com/pic/187475/p30world.jpg
شاید چون عضو جدیدم امکانش هنوز فعال نشده برام. بازم ممنونم دوست عزیز.
توي تاپيك درخواست درايورهاي لپتاپ بري پيدا ميكني....نقل قول:
سلامنقل قول:
5 یا 6 پست دیگه بده اگه باز هم تشکر برات فعال نشد یک فکری میکنیم:20:
سلام
اگه میشه معایب و محاسن سری fw رو بیان کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
البته هر کسی به این سوال شما میتونه یک جور جواب بده چون سلیقه ها متفاوته
تا جایی که من تحقیق کردم یکی از بهترین نمونه های سونی هست چون دارای نمایشگر فوق العاده ای هست که چشم رو خیره میکنه مدل fwکانفیگ های متفاوتی داره ولی نقطه اشتراک همشون تو نمایشگر 16.4اینچی و وزن3.1 کیلوییشونه
وزن نسبتا بالای این مدل میتونه یک عیب به حساب بیاد ولی اگه زیاد حمل نقل نکنی خیلی برات مشکل ساز نمیشه
ظاهر زیبایی داره مثل بقیه مدل های سونی
پردازندشون هم اکثرشونCORE 2 DUO centrino هستند که بی نظیرنچه از لحاظ سرعت چه از لحاظ مصرف باطری و بسته به نوع کانفیگ از 2.26 شروع میشن(البته کانفیگ های روز بازار)
در FW در کانفیک ها ی مختلف دو نوع گرافیک به کار رفته ATI یا Intelکه مدل های ATIدارای گرافیک بالاتری هستند و برای کارهای گرافیکی سطح متوسط و متوسط به بالا مناسب هستند کاملا واضحه که قدرتGeForceرو ندارن
امکانات جانبیش هم کامل از جمله خروجی VGA و HDMIو 3* USBو....
بستگی به شما داره که بخوای باا هاش چی کار کنی من فکر میکنم اگه بخوای کار گرافیک سنگین انجام بدی کمی به مشکل بخوری و اگر هم بخوای زیاد حمل و نقل کنی شاید برات سخت باشه ...
باز هم اگه مسئله ای بود خوشحال میشو راهنماییت کنم
تصحیح میشه : Intel core2 dou centrino2 technologyنقل قول:
پردازندشون هم اکثرشونCORE 2 DUO centrino هستند
یک لب تاپ سونی تو مایه های 1.5 می خوام بخرم خودم با چک کردن نظر دوستان fw 290 ncr رو انتخاب کردم
اما وقتی از یک فرو شنده نظر خواستم لبتاپی که داشت نشون داد و بهم گفت fw 373 بخرم
مشخصات:
نام لپ تاپ
SONY FW 373 J/B _ سونی اف دبلیو 373 جی/بی
مدل
FW 373 J/B
Catche
3
پردازنده
2.4 GHz Penryn P8600رم
4096 مگابایت
هارد دیسک
320GB
درایو
Blu Ray
LCD
16.4 Bright
کارت گرافیک
ATI3650
وزن
2.9 kg
سیستم عامل
Vista H
وب کم
دارد
ریموت کنترل
ندارد
بلوتوث
دارد
فینگرپرینت
ندارد
HDMI
دارد
Wi-Fi
ندارد
بلو ری برای رایت نیست
حالا نظر دوستان با تجربه رو می خوام آیا تا به حال شنیدید که برگشت داشته باشه
جنس چینی هست به نظر شم لب تاپ چینی خوبه؟
گارانتیشم امرتات هست
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام جناب رجیستر!!!! :)
اقا یه نظر راجع به vaio cs 11 z/r می دی؟؟
تو notebookreview چیزی راجع بهش پیدا نکردم، گفتن بیام پیش شما :)
کارت گرافیکش دقیقا چیه؟؟؟؟
در مورد سری CS جدید صفحات اول بحث شده که ! همه هم مثل هم هستند از لحاظ ساخت و فقط توی ریز قطعات رم و هارد و سی پی یو و امکانات جانبی متفاوت هستندنقل قول:
تمام CS ها کارت گرافیک intel X4500 و یا intel X3100 دارند و share و برای بازی اصلا مناسب نیستند
نقل قول:
مدل خوبیه و از تازه وارد هاست ... قوی هست
بلوری اگر داشت قیمت هم بالاتر می رفت با اینکه این مدل حدود 1.420.000 هست
سونی ها که 80 درصد تولیداتش چینی هستند ... برگشت سونی کلا کمه چون کیفیت بالاست . چینی ها هم ممکنه باگ داشته باشند اما خرابی کمتر
گارانتی امرتات عالیه ... گران هست و ممکنه بره بالای 1.500 اما گارانتی خوبیه :46:
مرسی از راهنماییتون با گارانتی امرتات 1520000 تومن می گه البته تو قزوین نمی دونم قیمت تهران چطوریه؟نقل قول:
میشه به نظر شما به جنس چینی اطمینان کرد؟
بازم ممنون
من یه لپ تاپ می خوام که همه جا بتونم با خودم ببرمش و مثل موبایل همیشه همراهم باشه(البته من یه کوله هم دارم که همیشه همراهمهست و لپ تاپو تو اون می زارم ،توجیبم لازم نیست جا بشه)
تو یه مجله این لپ تاپ رو دیدم قیافه ی جالبی داره رمشم 2 گیگه و هاردم تا 120 داره gps و wi fi و blothooth هم ردیفه تازه کلی نرم افزار خواص وایو داره مثل یه مدیا که شبیه منوی psp هست و تازه خروجیه هدفونش به مدار نویز کنسلینگ مجهزه یعنی صدای اطراف رو به صورت الکتریکی از بین می بره مانیتور هم led back liat هست که کیفیت عالی ای می ده رزولویشنشم بالاست 1166 در 860 بعدم من عاشق صفحه ی وایدم اینم که از واید، واید تره تا اینجا همه چی خوبه ولی cpu پایینه 1.33 کسی می دونه سی پی یو بالاتری هم می شه روش گذاشت یا نه؟
blu-ray و dvd هم نداره که البته برام خیلی مهم نیست ولی اگه لازم شد می شه یه اکسترنالشو گرفت
فقط cpu اضیتم می کنه
قیمتم از 800 شرو می شه تا 1500 میره احتمالا تو اون گرونه باید cpu بهتری باشه مگه نه
اینم عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفشم هست 89 تومنه
خوشحال می شم دوستان نظرشون رو بگن
البته قیافشم برام جالبه
سلام!
اقا من بین دو تا لپ تاپ گیر کردم
fw 285 D/H
cpu=2.2
ram=4
hdd=320
lcd=16.4
vga=ati 3650(512-2280)c
bluray
و
cs 18gn/b
cpu=2.4
ram=4
hdd=320
lcd=14.1
vga=geforce 9300 gs
fw قشنگتره ولی به نظر سنگینتره، کارم هم دانشجویی هست!!!
البته fw مدل های مختلف زیادی داره، حالا از بین چیزایی که من دیدم این به نظرم بهتر اومد!
لطفا راهنمایی کنید!
دوس عزيز هر دو نوت بوك قشنگ و زيبا هستند و از لحاظ قدرت هم يكي هستند تقريبانقل قول:
فقط مي مونه اندازه و و زنشون
fw ها بيشتر براي كساني كه كمتر حمل و نقل مي كنن عاليه به نظر من سري هاي CS دانشجويي تر صفحه نمايش 14.1 , رنگ بندي متنوع و جالب فقط يكم بد كثيفيه
من یه لپ تاپ سونی وایو مدل fz-190 n2 دارم
گرافیکش خیلی اذیتم میکنه و با اجرای خیلی از بازی ها مشکل دارم
کاری نمیتونم بکنم؟:2: