تيستو هم بعد از اينکه 3 سال پياپي بهترين دي جي شد بعد از اون افت کرد . آرمين هم که 2 سال انتخاب شد و امسال هم انتخاب نمي شه دوران افول رو شروع خواهد کرد .
Printable View
تيستو هم بعد از اينکه 3 سال پياپي بهترين دي جي شد بعد از اون افت کرد . آرمين هم که 2 سال انتخاب شد و امسال هم انتخاب نمي شه دوران افول رو شروع خواهد کرد .
چه طوریه که شما طرفدارش هستین اما حتی به سایت خودش هم سر نمی زنید درسته که البوم هست اما He'S A Pirate هم البوم بود و فقط 4 تا اهنگ داشت پس اون موقع هم باید می گفتین Tiesto تموم شده ؟. شما هر خواننده یا Dj رو که می بینی همین طوره , با یک البوم مشهور و فوق ستاره می شن اهنگ های اون البوم شناخته شده باقی می مونه .
قسمتی از کنسرت و مصاحبه ی Dj Tiesto رو میذارم که اهنگش در صفحه ی قبل هست .
Tiesto - Creamfields _ Daresbury UK - 04.09.2009
Video : 25.9 MB
کد:http://www.4shared.com/file/132937231/78580603/TiestoCreamfieldsBBCRadio1DaresburyUK04-09-2009.html
اولا به اون البومها نمیگن البوم ارتیستی .چون تیستو برای اهنگ just be هم البوم بیرون داد ولی اون البوم ارتیستی نیست و فقط نسخه اورجینال و کلوب از اون اهنگ عرضه میشه.در ضمن از اون سه سالی که نام بردید یک سالش کاملا حق ارمین بود و از این دوسالی که برای ارمین نام بردید یک سالش حق above and beyond بود.نقل قول:
در ضمن لازم نیست من نگران djمورد علاقه خودم باشم چون در این صورت باید نگران چند ده نفری باشم.در ضمن اون دیجیی که مورد منظور شماست اهنگش برای فیلم هالیوود انتخاب شده.
2 بار باید توضیح بدم دوباره ! گفتم البوم . حرفی از ارتیستی بودن یا نبودنش زدم ؟ انتخاب شدن اهنگ Dj مورد علاقه ی شما به تاپیک Dj Tiesto هیچ ربطی نداره اگه می خواید کارای ایشونو تبلیغ کنی برو تو تاپیک خودش ! اگه به انتخاب شما بود که دیگه هیچی Best Dj فقط از 1 تا 10 می شد Dj مورد علاقتون !! رده های اخر یه جایی هم برای Tiesto باز نمی کردید!! نکنه Tiesto به طرفداراش پول میده بیان تو کنسرتاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (Tiësto Remix
eric prydz - pjanoo ( dada life guerilla fart 7)کد:http://www.4shared.com/file/133039472/e017c340/Yeah_Yeah_Yeahs_-_Heads_Will_Roll__Tisto_Remix_.html
کد:http://www.4shared.com/file/133039375/7b3c4066/eric_prydz_-_pjanoo__dada_life_guerilla_fart_7_.html
The Mystery - Forgiven (original mix)electrixx - tetris (original mix)کد:http://www.4shared.com/file/133044584/cf641440/The_Mystery_-_Forgiven__Original_Mix_.html
marcel woods - inside me (original mix)کد:http://www.4shared.com/file/133041949/23a42ea7/electrixx_-_tetris__original_mix_.html
کد:http://www.4shared.com/file/133047237/a263255a/marcel_woods_-_inside_me__original_mix_.html
rank 1 - l.e.d there be light (extended mix)
کد:http://www.4shared.com/file/133047342/9c8a2d25/rank_1_-_led_there_be_light__extended_mix_.html
mike koglin - the silence (neptune project 2009 remix)
کد:http://www.4shared.com/file/133052381/a388ea11/mike_koglin_-_the_silence__neptune_project_2009_remix_.html
جان هرکی دوس دار ی انقدر سفسطه نکن.من در جواب حرفهای با مزه خودت اینجور جوابتو دادم.یه بار دیگه پستهارو بخونی متوجه میشی.نقل قول:
ظاهرا شما متوجه نشدی در هر صورت تاپیک به اندازه ی کافی از بحث اصلیش منحرف شده دیگه دوست ندارم ادامه بدم شمام ناراحتی یا به نظرت Tiesto تموم شده و ازین حرفای بیخودی می تونی دیگه این تاپیک نیای کسی مجبورتون نکرده ! حالا هر چقدر می خوای بیا از Tiesto بد بگو خودتو خالی کن کسیم دیگه جوابتو نمی ده خیالت راحت !!
اگه مخاطبتون من بودم :نقل قول:
اولا : من سه سال نگفتم و 2 سال گفتم . قربون اون چشا برم من . :31:
دوما : کدوم سال حق آرمين بود ؟ مي دونين اولين سالي که آرمين اول شد تيستو چيکار کرده بود ؟ آلبوم EOL رو داده بود . ISOS6 رو ميکس کرده بود . خب چرا تيستو اول نشد ؟ براي اين که قبلا 3 سال شده بود . کاملا با پارتي پازي آرمين اول شد . به نظر من باز هم حق تيستو بود .
سوما : اون هم که مي گين حق A&B بود من حرفي ندارم . نظر شخصيتونو گفتين . خوب کاري هم کردين . :31:
من یه کاربرم و حق دارم نظر بدم.همونطور که شما حق داری نظر بدی.من خوشم نیومد و شما میگی که من باید خوشم بیاد.بازم میگم.چندتا از شاهکارهای تیستو رو با این البوم مقایسه کن تا بفهمی چه پسرفتی داشته.نقل قول:
آلبوم هاي قبلي تيستو همه Trance بودن . ولي اين House هستش . به نظر من خوب نيست اون آلبومها رو با اين مقايسه کنيم . نتيجه مقايسه اين ميشه که بگيم تيستو پسرفت کرده .
ضمنا ببخشيد جناب nokia من فکر کردم شما مال آرمين رو مي گين 3 سال . براي همين گفتم نخير دو سال گفته بودم . ظاهرا منظور شما 3 سال تيستو بود . بايد قربون چشاي خودم برم . :31:
Temper Traps - Eurhythmic Disposition (Eddie Thoneick Bootleg)
کد:http://www.4shared.com/file/121188430/3570f30e/Temper_Traps_-_Eurhythmic_Disposition__Eddie_Thoneick_Bootleg_.html?cau2=403tNull
راستي اين سينگل ها رو براي چي مي ذارين ؟ اينا که هيچ کدوم مال تيستو نيستن . اگه تيستو اينارو در تورها اجرا کرده حداقل ميکس کامل رو بذارين . اين سينگل ها به چه درد تاپيک طرفداران تيستو مي خوره ؟
همه ی این اهنگ هایی که گذاشتم در طول سال 2009 تو کنسرت های Dj Tiesto اجرا شده این سینگل ها معمولا یا ساخته ی خود Dj Tiesto هست یا Remix .
نمی دونم تا چه حد کنسرت های Tiesto رو دنبال می کنید فقط چند تا از اهنگ های البوم kaleidoscope مثل I Will Be Here - louder than boom تو کنسرت های Dj Tiesto اجرا شده و این اهنگ هایی که گذاشتم تو چند کنسرت پیاپی اجرا شده و در Club Life هم هست ! و جزء کنسرت Tiesto در Creamfields هست که تو صفحه های قبل موجوده !
اسم و شهرت اصلی Tiesto چیه؟
اگه اشتباه نکرده باشم :نقل قول:
Tijs Verwest
Tijs Michiel Verwest
چرا تيستو همچين آلبومي بيرون داده؟؟؟؟اين كه يه پسرفت هستش واسش.............. .
راستي اين كه ترنس نبود بيشتر هاوس ميزد ....اي بابا از تيستو بعيد بود دوستان نظر شما چيه؟؟
من تا الان طرف این tiesto نرفتم :31: یکی میتونه لینک یکی از بهترین آهنگ هاشو بزاره ببینم چجوریه
اگربه نظر شما پسرفته پس چرا اسم ادم های بزرگی مثل Calvin harris یا Nelly furtado تو این البوم دیده میشه ؟؟ اگر پسرفته پس چرا تعداد کنسرت های Tiesto هر روز بیشتر و جمعیت کنسرت ها زیادتر میشه ؟؟ اگر پسرفته پس چرا هر روز تعداد مصاحبه ها از مجله ها و شبکه های مختلف زیادتر میشه ؟؟ به نظر من دلیلی نداره چون ما خوشمون نمیاد کلیشه ای کار کنه و مثل قبل اهنگ و البوم عرضه کنه !!
یعنی چون با این ادمها فیت داده یعنی پیشرفت کرده؟واقعا طرز فکرتون خیلی جالبه.sean tyas برای یه سینگلش کلی تو بوق میکنه و کلی براش تبلیغ میکنن.اتفاقا این تبلیغات برای اینه که البومش فروش کنه چون برای البومهای قبلیش اصلا اینکارو نمیکردن چون مطمئن بودم فروشش تضمین شدست.بهتره به جای تعصب یه کم واقع بینانه باشیم.نقل قول:
شما هم مطمئن باش اون تیستویی که تو کنسرت 2003 و 2005 دیدی دیگه هیچوقت نمیبینی مگر اینکه اسپانسر برای جذب بیشتر مردم مقداری با طرفدارهاش کنار بیاد.
نقل قول:
تيستو حالا بيشتر اسمش معتبرتر هستش تا كاراش در صورتي كه چند سال پيش به واسطه همين كاراش اسمش معتبر شد.
كلا يه مشكلي كه به نظر من تمامي هنرمندا در تمامي زمينه ها درگيرش هستند اينه كه بعد از مدتي كه به اوج قله هاي افتخار و كمال ميرسن يا يكباره به نوعي تغيير در كارشون ميدن كه اين اصلا به مذاق كسايي كه يك عمر با گوش دادن به كاراي اون هنرمند اونو بالا كشوندن خوش نمياد و يا افت مي كنن
حالا متاسفانه رگه هايي از اين مشكل در كاراي تيستو ديده ميشه و استفاده از نامهاي بزرگ در كنار آثارش يا مصاحبه با مجلات ديگه ملاكي بر بالاتر رفتن يا پيشرفت كاراش نيس فقط ميتونه ملاكي بر معروفتر شدن و پولسازتر شدن اون شخصيت باشه
بهر حال اين نظر منه و چون قرار تاپيك تاپيك تيستو ازش انتقاد نكنيم به نظر حرف درستي نيس بالاخره چند سال دارم ترنس گوش ميدم و ميفهمم كي به كيه
بهر حال اين نظر شخصيه منه ......... .
ببینید این حرف ها از روی تعصب نیست خیلی ببخشید ولی شما کاملا نا اگاهانه حرف می زنید وقتی من اهنگ و کنسرت های Tiesto رو میذارم وشما بی اهمیت از کنارش رد می شید همین مشکل بوجود میاد فکر نمی کنم حتی یکی از اهنگ ها یا کلیپ و مصاحبه ها ی 2009 Tiesto رو دانلود کرده باشید وگرنه این طور قضاوت نمی کردید چون شما فقط کنسرت 2003-2004 یا 2008 و دیدید و دارید با هیچی مقایسه می کنید خوب مشخصه چه طور قضاوت می کنید چون فقط دارید این البوم رو می بینید و این همه کار از ،Tiesto رو در طول 2009 گوش ندادید و ندیدید !!!!
مطمئنا شما از بنده بی خبرتری چون اگه خبر داشتی متوجه میشدی که سیتیزن بزرگ هلندی قصد داره از این به بعد تبلیغات ارمین هلندی رو به عهده بگیره.نقل قول:
این چه ربطی به Dj Tiesto داره ؟ اصلا چه ربطی به صحبت من داشت ؟؟ مثل اینکه باز باید 2 بار توضیح بدم ! گفتم اهنگ ها و کنسرت های 2009 Tiesto رو گوش بدید و فقط از روی این البوم قضاوت نکنید گر چه به نظر من این البوم هم فوق العاده بود . اینکه کی قراره تبلیغات ارمین رو به عهده بگیره به خودش و طرفداراش مربوطه ! بازم می گم شما اگر طرفدار Tiesto نیستید مجبور نیستید بیاید این تاپیک می تونید برید تو تاپیک همون کسی که مورد علاقتونه نه کسی که پسرفت کرده و داره تموم میشه از نظر شما !
شما اصلا متوجه نمیشی من چی میگم.این سیزینی که من میگم یکی از اسپانسرهای واسطه ایه تیستو بود وحالا طرف ارمینو گرفته.نقل قول:
دوما لازم نیست یگی تو کدوم تایپیک برم چون من طرفدار 50دیجی معروف و لیبل دار هستم چه تیستو چه هرکی دیگه.
اگر از نظر شما این البوم فوق العاده بود این نظرقابل احترامه.
البته اگه بخوایم سبک housی که david guetta داره و این البومی که تیستو در سبک هاوس ارائه داده مقایسه کنیم بدون شک تیستو خیلی بالاتره.تازه david از امپراطورهای سبک هاوس هست و این هنر تیستورو میرسونه ولی انتظارات از تیستو بالاتر از این حرفهاست و بهتر بود در همون ترنس ادامه میداد.
شما مطمئن باش اگر اون اسپانسر رفت طرف کسی دیگه اسپانسر بزرگتری طرف Tiesto رو می گیره . بحث سر ارمین و Tiesto نبود ارمینم Dj بزرگیه ! من میگم کنسرت و اهنگ های 2009 رو ببینید و گوش بدید بعد مقایسه کنید شما میاید اینو می گید من دیگه نمی دونم با چه زبونی حرف بزنم !
خب خودتون دارين ميگين آلبوم هاوسي که تيستو کار کرده از هاوس هاي david guetta خيلي بهتره . اين شخص هم از امپراطورهاي هاوس هست . من هم ميگم خود امپراطور هست . يعني بود . الان ديگه تيستو هست . ديگه چه انتظاري از تيستو داشتين ؟ اومده يه هويي يه سبک جديد کار کرده که از همه قبلي ها بهتر بود . بايد چيکار مي کرد ؟
باز هم تکرار مي کنم ترنس هاي قبلي تيستو رو با اين مقايسه نکنين . اصلا ربطي به هم ندارن . تيستو اگه هم پسرفت کرده بود با اين آلبوم خودشو مي کشه دوباره بالا .
دوست من یک بارم بهت گفتم که من دشمن شما نیستم.منم مثل خودتون به موسیقی علاقمند هستم همین.
اما حرف من یه چیز دیگست.یکم واقع بین باش.
سخت ترین سبک در دنیای الکترونیک سبک ترنس هست و آسونترین هم house و dance هست.
تمام دی جی های دنیا وقتی میخوان کارشون رو شروع کنن اول یا از houes شروع میکنن یا dance چون شروع با این دو کار خیلی راحتتر هست.مثلا همین dj aigator که من خودم عاشقشم.اما این عشق دلیل نمیشه که چشمام رو حقیقت ببندم.همین آقای aligator که از سال 2000 کارش رو شروع کرد تا همین آلبوم آخرش فقط سبک dance و house کار میکرد و در هر آلبوم یک یا دو آهنگ ترنس هم میساخت.چون هنرش اونقدر نبود که بخواد یک آلبوم ترنس کامل بده.اما بعد از 8 سال در همین آلبوم آخریش اومد 4 آهنگ progressive trance و 4 progressive house قرار داد.چون دیگه بعد از 8 سال تجربه و هنرش بالاتر رفته بود و دیگه مثل سابق همش dance نساخت.
مثلا خودم من که دارم آهنگ میسازم فعلا دارم روی سبک house و یا dance آهنگ میسازم و هرچی سعی میکنم نمیتونم فعلا ترنس بسازم.چون واقعا مشکل چه از لحاظ pattern , mix , producer , djing واقعا مشکل هست.ولی سبک house و یا dance بخاطر kick ,bass ,tempo خیلی راحتر میشه موزیک ساخت ولی سبک ترنسkick ش با تمامی سبکها فرق میکنه و کار هر کسی نیست.به عنوان مثال dreamdau دی جی بزرگی نیست ولی آهنگهای house زیبایی میسازه مثل آهنگ not exactly .ولی نمیتونه در سبک ترنس کار کنه.شما مطمئن باش اگر سبک ترنس رو هر کسی میتونست کار کنه تمام دی جی ها میرفتن سبک ترنس چون هم زیباتر هنری تر و با ارزشتر از تمامی سبکهای دیگه هست.
حالا حرف من همینه.تیستو چندین سال اومد فقط ترنس کامل داد.ولی در این آلبوم دیگه نتونست ترنس بسازه.چون هر چی ایده داشت تموم شده بود.چون قبلا این ایده ها رو برای elemnts of life , just be , paradise,iso 1 ,2 3 4 5 6 7 بکار گرفته بود.شک نکن که اگر میتونست بازهم میرفت ترنس میساخت ولی دیگه نمیتونست.برای همینم رفت سبک house کار کرد.
حرف شما تا حدود اندکی تایید میشه ولی این جمله آخری که نقل قول کردم کمی منطقی به نظر نمیرسه! یعنی چی ایده های تیستو تموم شد دیگه نمیتونه ترنس بسازه!نقل قول:
شاید علتش یه چیز دیگه هست که من شما تو ایرانیم و نمیفهمیم! شاید عشقش کشیده که House بزنه شاید شاید هم.... هزارتا دلایل دیگه... شاید اصلا سال 2010 اومد دوباره یه آلبومی داد بیرون که از هرچی Just be و Elements of Life ... هست بهتر بشه و بقول معروف دنیا رو بترکونه!
من دوساعت در مورد ترنس و هاوس توضیح دادم بعد شما اخرش میگی شاید شاید شاید.نقل قول:
داداش مثل اینکه شما میخوای با ما هم ساز نمی رقصم رو هم بزنی! من خودم میدونم House چیه Dance چیه Trance چیه... (ما اشکالمون اینه که از شما فقط یه بار سوال پرسیدیم شما هم فکر میکنید خیلی حالیتونه)نقل قول:
در ضمن شما که توضیح ندادی شما فقط گفتی Dance & House کار مبتدایانه.
فکر میکنید از کارهای DJ خیلی سرتون میشه؟! با FL Studio که کسی کار کنه DJ نمیگن و نه سبک شناس! من خودم با FL Studio کار کردم, میدونی این نرم افزار رو واسه کی گذاشتن؟؟؟!!! واسه بچه های که عقده ی خودشونو بریزن بیرون! با این نرم افزار هم نمیشه یه سبک House زد فقط میشه اینو زد=> دینگ دارانگ دارانگ دام دارام دیدام!!!:2:
معلومه خیلی حالیته.باش تا اموراتت بگذره.تازه یادت باشه پنجمین dj دنیا یکی از بهترینها در dj mag با fl studio میسازه.اونم عقده ایه.نقل قول:
هيچ کدوم از حرفاتونو تاييد نمي کنم جناب nokia_6253 .
براي همه هم دليل دارم .
واقعا من موندم که با چه استدلالي اين حرفو زدين . خيلي عجيبه . :41:نقل قول:
سخت ترین سبک در دنیای الکترونیک سبک ترنس هست و آسونترین هم house و dance هست.
خيلي خيلي حرفتون کلي بود و بي معني ... :41:نقل قول:
تمام دی جی های دنیا وقتی میخوان کارشون رو شروع کنن اول یا از houes شروع میکنن یا dance چون شروع با این دو کار خیلی راحتتر هست
بعدش ...
dreamdau ديگه کيه ؟ اگه منظورتون Deadmau5 بود که بايد بگم سخت در اشتباهين اگه فکر مي کنين سبک ايشون هاوس هست . تازه يه حرف خنده دار هم مي زنين که نمي تونه ترنس کار کنه . متاسفم . :41:
موندم که اين جملات آخر رو چجوري توصيف کنم . دوست من اينا چه حرفاييه که مي زنين ؟ يعني چي نتونست ؟ يعني چي ايده نداشت ؟ :41:نقل قول:
حالا حرف من همینه.تیستو چندین سال اومد فقط ترنس کامل داد.ولی در این آلبوم دیگه نتونست ترنس بسازه.چون هر چی ایده داشت تموم شده بود.چون قبلا این ایده ها رو برای elemnts of life , just be , paradise,iso 1 ,2 3 4 5 6 7 بکار گرفته بود.شک نکن که اگر میتونست بازهم میرفت ترنس میساخت ولی دیگه نمیتونست.برای همینم رفت سبک house کار کرد.
تو همش با شکلک و با نمیدونم نمیدونم جواب میدی شما تمام حرفای من رو رد کردی و گفتی دلیل هم دارم ولی من که دلیلی ندیدم و فقط شکلک و نمیدونم دیدم..مطمئن باش تو اشتباه میکنی.
dreamdau از لحاظ البومیک هاوس نیست ولی سینگلهای تجاری که عرضه میکنه هاوس هستش.
تازه dreamdau هم با fl کار میکنه.
آره شما درست میگید ولی نمیدونم چجوری DJ پنجم جهانه:13:که واسه کنسرتهاش یه کامپیوتر میبره تا FL Studio رو اجرا کنه بعد تو وسطهای کار که ملت دارن میرقصن یهو FL Studio هنگ میکنه!:38::27:نقل قول:
واقعا متاسفم برات. هیچی از dj نمیدونی.حوصلم ندارم 2ساعت برات توضیح بدم تا جواب مزخرف بشنوم.نقل قول:
اولا اين dreamdau کيه اونو برام مشخص کنين . همچين دي جي اي وجود نداره .نقل قول:
دوما . جواب سوالمو ندادين که . ميگم با چه استدلالي مي گين ترنس سخته هاوس آسونه . با چه استدلالي مي گين همه دي جي ها اولش با House شروع کردن ؟ کدوم يک از آهنگ هاي اول Aligator هاوس بوده ؟
حالا قبول دارم . Deadmau5 با FL کار مي کنه . ولي چه ربطي به صحبت هاي بنده داره .
دوست من با FL آهنگ اجرا نمي کنن . آهنگ رو از قبل مي سازن و سر صحنه فقط اونو اجرا مي کنن . هيچ کدوم از دي جي ها سر صحنه آهنگ درست نمي کنه . براي همينه که جناب nokia ناراحت شدن .نقل قول: