سلامنقل قول:
اگه ورژن Outlook 2010 باشه احتمالا توی My Document به صورت مخفی باشه یا اگه ویندوزت 7 یا 8 باشه این مسیرو چک کن: C:\Users\usere khodeto inja bezan\AppData\Local\Microsoft\Outlook
Printable View
سلامنقل قول:
اگه ورژن Outlook 2010 باشه احتمالا توی My Document به صورت مخفی باشه یا اگه ویندوزت 7 یا 8 باشه این مسیرو چک کن: C:\Users\usere khodeto inja bezan\AppData\Local\Microsoft\Outlook
کسی با اوتلوک 2013 کار کرده؟تفاوتی داره با قبلیا؟
سلام.
میخواستم بدونم آیا این امکان وجود داره که وقتی ایمیلی فرستاده میشه پیغام فرستاده شدن ( یا همون Delivery ) در گوشه پایین صفحه ظاهر بشه؟ ، مثل موقعی که ایمیل میاد و پیغامی در گوشه پایین صفحه ظاهر میشه به معنای دریافت ایمیل جدید.
اگر این امکان وجود داره لطفا بگین از چه طریقی میشه چون خیلی گشتم ولی نتونستم یه همچین موردی رو پیدا کنم. :n16:
در ضمن آفیس من 2007 هست.
چطوری میشه Direction ادیتور Outlook را از سمت چپ به راست بصورت پیش فرض تغییر داد؟
با سلام
دوستان کسی نمیدونه چجوری حساب مایکروسافت رو وصل کنم به Outlook؟! هر کاری میکنم آخرش باز خطا میده! کسی تا حالا کسی موفق به تنظیمش شده؟
سلام ،
آیا این امکان تو اوت لوک وجود داره که بشه بصورت آفلاین چند اکانت ایجاد کرد بین چند کامپیوتر و بصورت آفلاین بشه فایل اتچ کرد و فرستاد ؟
میشه یک میل سرور روی یکی از کامیپوتر ها نصب کرد (به عنوان سرور) و سپس روی میل سرور چندتا آدرس ایمیل ایجاد کنید و سپس بصورت معمول از آنها استفاده کنید.نقل قول:
میشه روش کارو بگیدنقل قول:
ممنون میشم
شما ابتدا برنامه Mercury Mail Server را از لینک زیر دانلود کنید (در لینک زیر بر روی I Accept کلیک کنید).نقل قول:
سپس برنامه را روی سیستمی که به عنوان سرور انتخاب کرده اید نصب کنید (این سیستم باید در مواقعی که می خواهید بین آدرس های ایمیل، فایل ارسال کنید، روشن باشد و به شبکه هم متصل باشد)کد:http://community.pmail.com/files/folders/18204/download.aspx
پس از نصب برنامه می توانید از طریق آن، آدرس ایمیل هایی تعریف کنید و آن را در اختیار کاربرانتان قرار دهید.
اگر مشکلی داشتید بگید تا شما را بیشتر راهنمایی کنم.
البته اگر هدف شما فقط ارسال فایل هست، میتوانید از روش های دیگری مانند File Sharing یا FTP Server هم استفاده کنید (اگر دقیقا شرح دهید که هدف شما چیست، شاید بتوانم شما را بهتر راهنمایی کنم).
سلام
من امروز تازه ایمیل اوت لوک درست کردم
ولی میخوام برم edit profile بکنم صفحه رو به هیچ وجه لود نمیکنه و هیچ مرورگری هم تفاوت نمیکنه
فقط وقتی بروکسی فایر فعال باشه میتونم به راحتی از اوت لوک استفاده بکنم
همچنین اینکه نسخه دسکتاپ رسمی برای دانلود داره یا نه؟
ویرایش:اوت لوک 2010 رو تو مجموعه آفیسم پیدا کردم ولی انگار باید هات میل کانکتور رو هم باهاش نصب بکنم
نبود کسی؟
یه سوال دیگه
از طریق نسخه تحت وب اوت لوک چطوری میشه عکس برای کانتکتا اضافه کردش؟
اصلا همچین گزینه ای رو نمیبینم من
سلام
در Outlook 2007 میتونم ایمیل ارسال کنم اما ایمیلی دریافت نمیشه و زمانی که وارد بخش Test Account Setting میشم تست Log Onto Incoming Mail Server دائم Failed میشه.
ضمنا ایمیل یاهو دارم.
سلام
من اوت لوک ۲۰۱۰ دارم مدتیه که وقتی می خوام بازش کنم ساعت ها تو مرحله ی لود شدن می مونه و آخر هم باز نمیشه. ویندوزم هم ۷ و ۶۴ بیت و اوریجیناله
کمک کنین لطفا
سلام دوستان من با اوتلوک یه میل حجم بالا اومدم بفرستم این نتونسته ارسال بشه و هنوز توی صندوق خروجی گیر کرده و حذف هم نمیشه چطوری میتونم پاکش کنم؟
سلام
میخوام با outlook میلمو چک کنم ظاهرا باید pop رو واسش فعال کنم
چجوری میشه اینکارو کرد
تو mail option تو قسمت pop&forwarding ظاهرا پولی شده
کسی نبود جواب ما رو بده؟ کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــکنقل قول:
از طریق Control Panel و از قسمت Mail یک Profile جدید ایجاد کنید و مجددا تست نمائید.نقل قول:
سلام به همه دوستان
میتونین تنظیمات آت لوک برای میل یاهو رو بگین ...معضل شده برام.گیرش سر آدرس سرور یا یه همچین چیزیه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی تون اما هیچ فرقی نکرد هم چنان بازی درمیاره اوت لوک یه بار لود میشه ۲۰ بار تو مرحله ی لود گیر می کنه. با سی دی هم ری پیر کردم اما نشد. آیا راه دیگری هم هست.
یه نگته رو هم بگم تازگی ها کامپیوترم کند هم شده اما دلیلش رو پیدا نکردم آلوده به ویروس هم نیست. ممکنه از اون باشه؟
سلام من مشکلی دارم با outlook که ایمیل ها رو فقط تا تاریخ دو هفته قبل نشون میده و ایمیل های قدیمی تر رو نشون نمیده؟
چه باید کرد:n13:
لام ببخشید من نرم افزار Microsoft Office Outlook 2007دارم اما وقتی برام ایمیل میاد تصاویر را نمی بینم طرف می گه من ایمیلم همراهش تصویر دارد اکانت گوگل را بر روی نرم افزار فعال کردم باتشکر:n16:
سلام من منان هستم وقتی با outlook کار میکنم یعنی وقتی از یا هو میلی برام میاد تصاویر ان میل به من نمایش داده نمی شود وفقط نوشته ها است که میشود خواند outlookمن هست ورزن 2007چه کار کنم لطف سریع جواب دهدی تورو خدا لازم دارم باتشکر:n16::n03:
دوستان
چرا نمیشه در کنار ایمیل Hotmail و Gmail یاهو رو هم داشته باشم؟!!!
هیچ راهی واسه اضافه کردن ایمیل یاهو به اوت لوک نیست؟!!
راستی؛AOL رو ساپورت میکنه؟!!!
یه سوال دیگه؛
این تفویم اوت لوک قابلیت اضافه کردن تقویم شمسی رو هم داره؟!
سلام
دوستان من نمیتونم در قسمت task اوت لوک فارسی تایپ کنم. یعنی تایپ میشه ولی وقتی دوباره بازش میکنم فونتش به صورت شکلک در میاید. ممنون میشم اگه کمک کنید
مرسی
با سلامنقل قول:
فکر نکنم بشه.چون این قابلیت در یاهو پولی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یک اکانت رو جدیدا در اوت لوک تعریف کرده ام ولی در چند وقت گذشته نزدیک به 1.5 گیگ اطلاعات روی ایمیل دارم
حالا که اکانت روی اوت لوک تنظیم شده دوباره همه اون اطلاعات رو داره دانلود می کنه!!!
چطور میتونم در اوت لوک تنظیماتی رو انجام بدم که ایمیلهای قبل رو دوباره دانلود نکنه و ایمیلهای جدید رو فقط دانلود کنه؟
با سپاس
سلام دوستان لطفا نحوه استفاده از outlook2013 رو آموزش بدید.
من نمیتونم واسه mail هامaccount بسازم
کسی نتونست جواب سوالمه بده؟!!!!!!!!!!!
سلام
من یک اکانت رو جدیدا در اوت لوک تعریف کرده ام ولی در چند وقت گذشته نزدیک به 1.5 گیگ اطلاعات روی ایمیل دارم
حالا که اکانت روی اوت لوک تنظیم شده دوباره همه اون اطلاعات رو داره دانلود می کنه!!!
چطور میتونم در اوت لوک تنظیماتی رو انجام بدم که ایمیلهای قبل رو دوباره دانلود نکنه و ایمیلهای جدید رو فقط دانلود کنه؟
با سپاس
سلام
من آفیس 2010 فارسی رو نصب کردم .توی آتلوک توی قسمت دفتر تماس چطوری میتونم ستونها رو از راست به چپ ترتیب کنم ؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اگر تنظیم زیر را روی سرور جیمیل انجام بدید، فقط ایمیل های جدیدی که از امروز به بعد دریافت میکنید دانلود خواهد شد و دیگر کاری به ایمیل های گذشته نخواهید داشت:
Gmail > Settings > Forwarding and POP/IMAP > POP Download > Enable POP for mail that arrives from now on
(گزینه سوم تیک شود)
موفق باشید
سلام به تمامی دوستان عزیز
دوستان یه سوال کوچیک داشتم
اگه تو outlook یه اکانت تعریف کرده باشیم و یه سری ایمیل دریافت و ارسال کرده باشیم با ارتقا outlook به آخرین نسخه تمایمی ایمیل های ارسالی و دریافتی باقی میمونن یا از بین میرن ؟؟؟؟
با تشکر
سلام
ميخواستم بدونم براي اينكه از اتلوكم بك اپ داشته باشم تا اگه تنظيمات يا خود اتلوكم از بين رفت به مشكل نخورم بايد كجا و چه تنظيماتي رو انجام بدم
ممنون
سلام
من آوتلوک ندارم با آوتلوک اکسپزس کارمیکنم ولی کار با ایندو نباید تفاوت چندانی داشته باشه. با کمی سعی و خطا میتونید این موارد را در آوتلوک نیز پیدا کنید.
روش بک آپ گرفتن توی آوتلوک اکسپزس ساده است . تمام اطلاعات شما توی یه آدرس شبیه زیر ذخیره میشه
برای ویندوز ایکس پی 3
C:\Documents and Settings\a1\Local Settings\Application Data\Identities\-----\Microsoft\Outlook Express
( توجه داشته باشید که برای سایر ویندوز ها آدرس کمی متفاوته)
میتونید از فایل ها با پسوند dbx کپی بگیرید مثل
Inbox.dbx
Sent Items.dbx
........
ویا هر فولدر دیگری که لازم دارید بک اپ تهیه کنید
آدرس بوک فراموش نشه
توی همچین آدرسی میتونید پیداش کنید (باز هم توجه کنید که برای سایر ویندوز ها آدرس متفاوته)
C:\Documents and Settings\a1\Application Data\Microsoft\Address Book
فایلی با پسوند wab است، مثل
a1.wab
موفق باشید
سلام
outlook 2013 سرویس پک 1 روی سیستمم دارم ولی عنوان ایمیهایی که برام میاد (در صورتی که فارسی باشن) و همچنین عنوان فایلهای ضمیمه (در صورتی که فارسی باشن) رو با علامت سوال نمایش میده...
چیکار کنم که هم ایمیلهای جدید این مشکل رو نداشته باشن و هم ایمیهای قبلی به صورت درستش نمایش داده بشن؟
ميخواستم بدونم من از اتلوك اكسپرس بك اپ دارم اين بك اپ باساير برنامه ها مثل
Windows Live Mail
Mozilla Thunderbird
Eudora
Mozilla Mail & Newsgroups
سازگار هست يا با بعضياش سازگاره و بك اپ رو بر ميگردونه
لطفا راهنماي كنين ممنون ميشم
سلام
در شرکت ما پرسنل با ایمیل و outlook باهم در ارتباط هستن. تا دو روز پیش فایلی که در اکسل تهیه میشد و فایل اسم فارسی هم دارد برای یکی از پرسنل به صورت attachment ایمیل میشد ومشکلی نبود. از دو روز پیش این فایل باز نمیشه و یه پیغام خطا میده. همین ایمیل در سیستم های دیگه باز میشه. همین فایل اگر با نام انگلیسی ارسال شود باز می شود. و یا اگر با فلش مموری منتقل شود باز هم فایل باز می شود و مشکلی نیست. نرم افزار اوت لوک رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد. اگه راهکاری دارید پیشنهاد بدهید.
سلام دوستان؛در حال حاضر من داخل Outlook از یوزرم در Hotmail استفاده میکنم؛
آیا میتونم یوزر هایی مثل AOL و Gmail و Yahoo رو هم بهش اضافه کنم یا خیر؟
ايشالا كسي جواب بده اين تاپيك بيشتر جاى مطرح كردن سوالا شده و كمتر جواب ميدن قابل توجه مديران سايت
يه سوال ساده دارم منتها نتونستم راهشو پيدا كنم
تو اتلوك اكسپرس ويندوز ايكس پى وقتى تنظيمات رو انجام ميدم و اتلوك نامه ها رو از سرور دريافت ميكنه ديگه روى سرور كپى نميزاره بايد چه تنظيمى روى اتلوك انجام بدم تا علاوه بر اتلوك روى سرور هم يك كپى بمونه ممنون
سرور براى يك شركت هست نه جى ميل و ياهو اين تنظيمات در افيس اتلوك پيدا كردم ولى اكسپرس نه
ضمنا ميدونم كه نرم افزاراى بهترى هم هست اما ممنون ميشم در اين مورد جوابم رو بدين
بازم ممنون
سلام
می خوام با outlook exprss کار کنم باید از کجا دا نلوود نصبش کنم؟ ویندوز 7 هست
خیلی عجله دارم
:n29: