من مسابقه ماخام......
بدوين ديگه....
نميشه موضوع آزاد باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من مسابقه ماخام......
بدوين ديگه....
نميشه موضوع آزاد باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه مشابقه شروع شه باید همه اینایی که نظر دادن هم شرکت کننا
گفته باشم که بعد تک تکتونو میکشم سر میز محاکمه :31:
خوب بازم اینطوری که ملومه هر کی یه نظری داره !!!!
آخرش یه موضع نتونستید انتخاب کنیدا
منفجر شید : دی
ماشین موضوع بسیار خوبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي عزر ميخوام ولي اين مديراي محترم بعد از 163 پست هنوز نميتونن تصميم بگيرن چه كوفتي بسازيم؟البته ببخشيد.
ماشین - نمای خارجی
نقل قول:
بد نیست در نظر داشته باشید ما اینجا اول به تربیت توجه میکنیم بعد به مسابقه !!!
با سلام خدمت دوستان گران غدر
چطورين
آقا من يه نظري داشم اگه مسابقه رو هنوز شروع نكردين به نظر مياد كه تعداد بكث سه بعدي كار زياد شده
من اخيرا متوجه شدم كه براي جاهايي كه قراره نمونه كار بدم نمونه كارهاي كوچيك كافي نيست (بدم نيست ولي پروژه گنده دسته آدم نمي دن ) مي خواستم يه تز بدم اساسي :
موافقين همه با هم بشينيم يه انيميشن توپ بسازيم در سطح رتتويي يا اينكيريديبيلز
زمانشم نه زياد حدود 10 دقيقه
امروز 6 امه اگه با هم كار كنيم و درست تقسيم كار كنيم تا 20 ام فوقش رندرشم گرفتيم
تشم اسم هممون رو مي نويسيم هر كدوممون هم مي تونيم اينو برا نمونه كار هر جا ببريم (البته توضيح هم مي ديم كه چي كاراش رو كرديم ) تازه اگه موضوع درست درمون يا خنده داري هم داشته باشه تو نت بزاري تو دست همه پر مي شه (و اسمه ما هم كه تشه )
ولي خيلي حال مي ده ها
هر كي پايست بگه پايست و تو چه قسمت هايي مي تونه كار كنه ؟
من خودم تو اين قسمت ها :
طراحي 2 بعدي
استوري برد
طراحي 3 بعدي كاراكتر
تا حدودي اشيا و لوكيشن
تا حدودي ريگ
انيميت
تا حدودي رندرينگ ( تا اونجا كه اين بكشه )
راستي يه چيزيم از الان بگم كه خيال همه راحت باشه كارگردان هممونيم يعني همه نظر مي ديم
فقط زود بگين كه وقت داره مي ره
مديران عزيز ... هادي جون .. مي خواين يه تاپيك جدا بزنم نظر سنجيه اين ؟؟؟
شما بچه کجایی:نقل قول:
منم موافقم منم میتونم تو این قسمت ها همراهی کنم...
طراحي 2 بعدي
طراحي 3 بعدي كاراكتر
اشيا و لوكيشن
ريگ
texture
اي ول خوش اومدي كارات رو ديدم قبولت دارم دربستنقل قول:
من بچه تهرونم
بچه ها بقيه هر كي پايست لطفا سريع تر .... هنوز منتظر ok مديرام مي خوام تاپيك جدا بزنم راجع به موضوش فكر كنيم
راستي براي بقيه بچه ها مهم نيست كجا باشين تمام كارها رو با اينترنت تبادل مي كنيم
كسايي كه dsl دارن كه رديفن كسايي كه ندارن تو كارهاي با حجم كم تر همراهي مي كنن ( كه خيلي هم زياده )
راستي اگه كسي رو مي شناسين كه اين كارس خبرش كنين لطفا
آره کار خوبیه
اما عملی شدنش خیلی بعید هست
اي بابا آيه ياس نخونين
عمليه شديد حالا فوقشم يه مدت زمان بيشتر مي بره (بياين حالا كه ما داريم كار مي كنيم اقلا كار عبث نكنيم )
باور كن مي تونيم يه انيميشن بسازيم كه به قدري معروف شه كه همه ديده باشنش
براي اينكه واضح تر بگم مراحل كار رو كلي مي گم :
1 - انتخاب ژانر : كمدي ترسناك واقعي و ...
2 - انتخاب موضوع كلي
3 - نوشتن كل داستان
4 - طراحي 2 بعدي كاراكتر ها
5 - طراحي 2 بعدي لوكيشن ها
6 - كشيدن استوري بورد
7 - طراحي 3 بعدي كاراكتر ها
8 - طراحي لوكيشن ها
9 - طراحي جزييات لوكيشن ها
10 - طراحي جزييات بيشتر كاراكترها
11 - انيمت
12 - رندرينگ
البته خيلي كلي گفتم
فكر كن حتي مي تونيم يه جوري كاريكاتور هاي آدم هاي معروف ايراني رم توش بزاريم (مثلا فكر كن علي دايي سه بعديم توش باشه )به جان خودم فردا اينكه بزاريش تو نت تو گوشي همه انيميشن ماست (و البته قسمت مهم اينه كه تو تيتراژش اسم و آدرس سايتامون رو هم مي زاريم ) هر جا نمونه كار بخواي بدي تا اينو بدي كار رو گرفتي ( و حتي ممكنه كسايي كه دارن رو پروژه اي كار مي كنن از اين طريق ما رو پيدا كنن )
بازم مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم بياين كار عبث نكنيم يه كار توپ كنيم ... يه انيميشن توپ با كيفيت كارتون هاي پيكسار
حالا كيا پاين؟؟؟
اينا رم ببينين شايد حسش بياد :دي
کد:http://visualqwest.com/yahoo_site_admin/assets/images/1_city.155135004_std.jpg
کد:http://visualqwest.com/yahoo_site_admin/assets/images/3_city.155135137_std.jpg
کد:http://fc14.deviantart.com/fs20/f/2007/299/d/2/The_Batman_Story_Board_by_kse332.jpg
کد:http://www.blogcdn.com/www.cinematical.com/media/2007/11/boundinstoryclose.jpg
تعدادمون هم لازم نيست خيلي زياد باشه ولي هر چي بيشتر بهترکد:http://www.borderpostmovie.com/img/managed/karaula_storyboard_07.jpg
تازه قرارم نيست كه ما كار كنيم قراره تفريح كنيم
تعدادم كه هر چي بيشتر باشه كارا خيلي آسون مي شه
دوست عزیز..!!! من چند تا سوال دارم!!
1.شما می تونی تضمین کنی که همه ی اعضا تا آخر کار هستن..!!؟؟
2.شما آیا سرمایه ای داری؟
3.شما می دونی انیمیشن خرج داره و هر کس برای کارش در مقابل پولی می خواد؟
4.پس پول که نمی گیرند حد اقل دوست دارن انیمیشن اون جوری باشه که می خوان ،شما می دوتی که نظر و سلیقه ی همه رو یکی کنی؟
5.شما چند بار کار تو زمینه انیمیشن کردی؟
6.می دونی ساخت یه انیمیشن 20 ثانیه ای سه بعدی چقدر طول میکشه؟
7.می دونی که یکی از مهم ترین قسمتای انیمیشن که اونو جذاب میکنه انیمیت هستش که توی ایران کم کسی پیدا میشه که خوب کار کنه؟
اینا رو فعلا جواب بده تا مسائل دیگه ی کار اینترنتی رو بهت بگم.!!
یه پیشنهاد دارم..!!
همیشه واقع بین باش و خوب فکر کن و نزار که جو بگیردت و خودت کنترل کن و قبل از این که بخوای نمونه کار داشته باشی خودت رو قوی کن...!! مطمئن باش که همه چیز درست میشه..!!
اولا كه چه سرمايه من مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم كار عبث نكنيم و با هم رو يه چيز كار كنيم تا ي كار بهتر انجام بديم
من هميشه دوست دارم كه وقتي مي خوام كار سه بعدي كنم رو يه چيز كار كنم ئ اونو قوي ترش كنم چه بهتر كه اين كارو چند نفر بكنن و چند نفر رو يه چيز كار كنيم
رو داستان تضمين مي كنم كه به توافق برسيم چون من خودم برام فرق نمي كنه موضوع كار چي باشه فكر مي كنم مي تونيم با كار زياد رو يه مساله يه كار توپ ارايه بديم
من خودم رو انيميت زياد كار كردم فكرم مي كنم بتونم تو اين قسمت كار كنم ... دوستاني هم كه به اين قضيه وارد نيستن مي تونن با وقت گزاشتن بيشتر روش كار رو درارن و همين طور هر جا گير داشتن همه به هم كمك مي كنيم و يه نوعي آموزشش رو مي ديم
نكته ديگه اي هم كه دقت نكردي اينه كه يه انيميشن 20 ثانيه اي رو مي شه يه ساعته درست كرد مي شه يه ساله .. هر چي تعدادمون بيشتر باشه مي تونيم كيفيتش رو بيشتر كنيم فكر كن فقط 5 نفر روي جزييات يه لوكيشن مثل يه كافه كار كنن فكر مي كني تو 1 هفته اون كافه چقدر جزييات مي تونه داشته باشه
براي اينكه منظورم رو بيشتر از انيميشني كه مي خوام بسازم بفهمي حتي مي شه با 2 نفرم يه كار رو دراورد مثلا ... مثلا يه نبرد خيلي كمدي بين يه كاراكتر كمدي كه من مي سازم با كاراكتر امضاي b3dnet مي تونه خيلي جالب باشه مي شه رندر خوفم ازش گرفت مي بيني نه احتياج به پوله نه به زمان زياد نه سيستم قوي
آقا جان يه ذره ابتكار داشته باشين اه
به هر حال هميشه يكي هست كه هميشه مخالفه
در ضمن اون chop suey system هم پاك شده چرا ؟ خيلي مي خواستم ببينمشش
بازم مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم بياين يه كار درست كنيم
خب بچه ها كه پاين بگن كه مي خوام يه تاپيك بزنم رو موضوع حرف بزنيم
اوكي منم همراهم .............................
منم تو اين قسمتا و:
1/ استوري برد ....
2/ طراح كاراكتر.....
3/ پينتينگ
4/ تا خدودي ريگ
5/ مدل كاركتر و هر چي باشه
6/ تكسچر
.
.
.
.
كلا من همه جورش هستم ......................
اي ول كاراتو ديدم ...توپي يعني رديفي مخصوصا اون سول كيپر كه رو مخمه .. مي خوامتنقل قول:
خوب 3 نفريم تاپيك جدا مي زنم فعلا براي اعلام آمادگي سايرين و مشخص شدن سيستم هامون بعد بريم رو موضوع
اميد وارم كه دوستي هم كه مخالف بود بياد كه با آغوض باز مي پذيريم
خوب دوستان اگر مایلند که توی ساخت انیمیشن شرکت کنند لطفا تمام بحث های این پروژه رو توی تاپیک خودش دنبال کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این وسط مسابقه چی میشه؟!!!!
بابا هادی جان اگه می خواهید مسابقه بگذارید
بزارید دیگه همینطوری داره میگذره هاااااااااااااا.
نقل قول:
سلام
راستش بنا به تجربه ای که داریم ، الآن زمان مناسبی برای مسابقه نیست
توی این روزای آخر کسی دستو دلش به کار نمیره
من جدا گونه از دوستامون پرسیدم و چند تاییشون که همینجا با موضوع مسابقه موافقت میکنند ، اعلام آمادگی نکردن !!!
خوب این نشون میده افراد کمی شرکت میکنند
اما شما صبر کنید تا وسط اردیبهشت ببینید چند نفر با حجم درس ها و حتی روز های امتحان توی مسابقه شرکت میکنند : دی
مسابقه که بر گزار میشه اما نه الآن
ممنونم
این تاپیک برای اینه که موضوع مسابقه رو تعیین کنید
خوشحال میشم توی مسابقه ی بعدی شما هم حضور داشته باشید
:40:
الان همه تو یه حالت بلاتکلیفی هستن
وقتی دانشگاه شروع بشه دیگه تو یه دوره 3 ماهه میفتن همه که میشه توش مسابقه برگذار کرد..الان همه خودشون رو محدود به این چند روز مونده میدونن و احساس میکنن بعدش دیگه تمومه...
همون نظر هادی خوبه...بعدا برگذار بشه...
اره تجربه منم بهم میگه مسابقه باید یه راس وسط امتحان ها باشه.
سلام به دوستان عزیز و همچنین رفیق قدیمی خودم the_god_of_3dsmax
خب بله دوستان ما نباید زیاد سخت بگیریم اگر قرار باشه برای هر کاری تو ساخت موضوع چه بصورت گروهی و یا چه بصورت تک نفره پس باید بگم تا 100 سال دیگه انیمیشن ایران به هیچ جایی نمیرسه چون ما در حرف آماده هر کاری هستیم ولی در عمل هیچ چیزی نیستیم و فقط سر وصدا میکنیم که میتونمیم هستیم کاری نداره سخته آسونه
انیجا مشکل داره و.... تا کی باید بشینیم و خودمونو خراب کنیم بابا غزه هم الان انیمیشن داره میسازه :18::31: ولی جدا بیایم شاید یه کاری کردیم خب بله این همه مسابقه این همه موضوع میدیم آخرش چی شد این همه رو کار برای مسابقه وقت میذاریم آخرش چی شد خب برای یه بارم که شده بیایم یه کار توپ دربیاریم میدونم سخته ولی شدنیه نمی خوام تعریف کنم ولی باور کنید چند سال پیش یه کار برای سازمان زندانها انجام دادم با برنامه فلش تو همین سایت تو قسمت فلش برای دوستان گذاشتمش شاید کمتر کسی بیاد با فلش انیمیشن 50 ثانیه ای درست کنه ولی من ساختم وشد رتبه اول تو ایران اصلا با ور نمی کردم ولی شده بود خب حالا به جایی این همه فاز منفی یه مقدار درست فکر کنید کار شدنیه هیچ چیزی نیست که تو این دنیا بهش فکر کنیم ولی نشه انجامش داد.
من آمادم ، اگر در توانم کاری باشه
روی مدل و ریکتور رو منم حساب کنید
موفق باشید
قربون تو Thierr_y جان
واقعا حرف حساب مي زني
منم حرف حسابم همينه كه حالا كه ما داريم كار مي كنيم چرا كار عبث كنيم يه كار كنيم به يه درد مي خوره
همين انيميشنو اگه بسازيم هيچ مي دونين چند تا جشنواره فيلم كوتاه يا انيميشن تو سال برگزار مي شه
بازم مي گم حالا كه ما داريم كار مي كنيم بياين كار هرز نكنيم ... آب تو هاون نكوبيم ... چه جوري بگم
اميدوارم تعدادمون بازم بره بالا تر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307526
.....................
این اسپم نیستا خواستم بگم مسابقه میخوام :31:
پس چی شد این مسابقــــــــــه (با زدن یک مشت روی میز) :27:
اینطوری که اصلا" برگزار نمیشه . الان کلاسه . فردا امتحانه . بعدش تابستونه همه مسافرتن . بعدش دوباره کلاسه و و امتحانه و عیده و و و و و ..........
الان به نظرم بهترین زمانه ..... :11:
آره دیگه الان کم کم شروع کنید یه موضوع بدین که رای گیری بشه یا این که خود هادی یا امین یه چیزی بدن برای شروع!
دوستان صب کنید صب کنید ببینم
e چرا ناسزا میگی : دی
e آقا خونسرد باش بابا
هییییس < مادره جان >
من سعی میکنم با امین و موضوعاتی که خودتون اینجا گفتیدو تاییدش کردید ، یه موضع انتخاب کنیم
بعد یه تاپیک میزنم که هرکی واقعا شرکت میکنه توی مسابقه با تشکر نشون بده ، یعنی تاپیکو میبندم تا باز بحث شروع نشه
اون وقت اگه تعداد از 10 تا بیشتر شد مسابقه رو شروع میکنیم
اما کسایی که اعلام حضور کردن اگه شرکت نکنن از وسط به دو طرف نصفشون میکنم : دی
نه الان نذارین من نیستم یه وقت دیگه .....
اگه اعلام حضور نکنیم بعدش می تونیم شرکت کنیم؟یعنی از وسط دو نصفمون نمی کنید؟:دی
نه دیگه من هدفم اینه که تعداد زیاد شهنقل قول:
حالا شما بعدشم شرکت کنی ما به هدفمون میرسیم
سلام . فقط میخواستم بگم من 2 هفته ی دیگه امتحانام شروع میشه .....
سلام :)
میگم مسابقه نمیذارین ؟ بابا کف کردیم دیگه خو .
خودم بذارم ؟ جایزشم خودم میدم :27:
راست میگه بابا...
یه مسابقه بذارید که تا 2 هفته دیگه تموم شده...
امتحاناتمون شروع شه نمیتونیم شرکت کنیم ها...
اینجانب سخن دوستان رو تایید می کنم.البته امتحانای ما شروع شده!
خوب مسابقه که خرج نداره اینقد سخت میگیرین فقط یه موضوع میخواد
نمی خواین .......... مسابقه برگزار کنین هــــــــــــــــا؟
نقل قول:
چرا از دوم تیر ماه یک مسابقه داریم
;)
خوب چرا دوم؟؟؟
من 20 ام امتحانام تمومه...
چون امتحانای ما از 5 تیر تموم میشه : دی
اره از همون 5 تير خوبه (البته امتحان تمام مدارس تا 20 خرداد تمومه البته بجز دانشگاه ها)
آخ جووووووووون .............. منم مي خوام شركت كنم:26: