بله چرا كار نكنه! البته فكر كنم اي بادي بايد با دكمه مجازي كاركنيد.نقل قول:
راستی بچه ها.. الجی ها با ایبادی یا اپرا مینی توی نت کار میکنن؟؟
Printable View
بله چرا كار نكنه! البته فكر كنم اي بادي بايد با دكمه مجازي كاركنيد.نقل قول:
راستی بچه ها.. الجی ها با ایبادی یا اپرا مینی توی نت کار میکنن؟؟
با سلام و خسته نباشید
من یه سوال خیلی ساده و پیش پا افتاده در مورد این گوشی دارم شایدم تعجب کنید از این سوال یا شایدم مسخره کنید ولی با این حال میپرسم
میخواستم بدونم تو این گوشی وقتی یه عکس رو بخوای به عنوان wallpaper یا همون تصویر زمینه گوشی انتخاب کنی گزینه های مختلفی مثل افقی یا عمودی قرار گرفتن عکس یا full image یا full screen داره یا نه ؟؟؟؟؟
با سلام. درسته که ويوتي جاي قلم نداره؟؟؟
فریمور فارسی KE990 را از کجا میتوان دانلود کرد ...
اره درستهنقل قول:
قلمش بعنوان بند وصل ميشه به گوشي
مثل امنيا
سلام
به دادم برسید! گوشی من ویروسی شد و وقتی فایلهای ویروسی رو پاک کردم دیگه به عکسها و آهنگ ها و فیلم های توی کارت حافظه دسترسی ندارم. حتی عکسایی رو که میگیرم نمی تونم ببینم. فکر می کنم اشتباهی یک یا چند تا از فایل های خود گوشی رو پاک کردم.حالا چیکار کنم؟
کمک کنید من صدا رو تغییر دادم دقیقا همین طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید من صدا رو تغییر دادم دقیقا همین طور که DariushGreat گفته بود اما صدا به شکل وحشتناکی وز داره چه کار کنم بک آپ هم ندارم رست ستینگ هم کردم فایده ای نداشت
دقيقا همين مراحل را طي كنيد
و بجاي عدد -500 عدد -1400 را وارد كنيد
منم به همين روش درست كردم
ممنونم کاملا درست شد البته رست فکتوری هم کردم
سلام
دوست عزیز شما رم گوشیتو با FAT 32 فرمت کن مشکلت حل میشه
فرمت استاندارد رم FAT میباشد
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما رم گوشیتو با FAT 32 فرمت کن مشکلت حل میشه
فرمت استاندارد رم FAT میباشد
سلام
چطور می تونم موقع مسیج نوشتن یه خط بیام پایین
مرسی
سلام من تازه این گوشیو خریدم اما به چند تا مشکل برخوردم:
یکی اینکه چه جوری میشه فهمید چند درصد از باتریش مونده؟! من گشتم پیدا نکردم روی آیکون باتری هم می زنم اتفاقی نمی افته
یکی دیگه اینکه من در حالت mass storage فایل موزیک و رینگتون ریختم رو گوشی توی قسمت مموری my stuff نشون میده اما یه لیست از کل فایل های sound من رو هم در قسمت my sound / my stuff هم هست هیچ راهی نداره اسم اونها رو از این قسمت برداشت؟:41:
سلام من تازه اين گوشيو خريدم اما به چند تا مشکل برخوردم:
يکي اينکه چه جوري ميشه فهميد چند درصد از باتريش مونده؟! من گشتم پيدا نکردم روي آيکون باتري هم مي زنم اتفاقي نمي افته
يکي ديگه اينکه من در حالت mass storage فايل موزيک و رينگتون ريختم رو گوشي توي قسمت مموري my stuff نشون ميده اما يه ليست از کل فايل هاي sound من رو هم در قسمت my sound / my stuff هم هست هيچ راهي نداره اسم اونها رو از اين قسمت برداشت؟
سلام، به جمع ويوتي داران خوش آمديد:11:نقل قول:
1- در مورد باتري هيچ راهي براي نشون دادن درصد نداره فقط از روي تعداد 4تا خط ميتوانيد بفهميد چقدر باتري شارژ دارد.
2- My Sound تمام فايلهاي موزيك روي گوشي را نشون ميده و نميتونيد هيچ كاري كنيد؛ تنها راه براي ديدن آلبوم ها بصورت مجزا رفتن به My Stuff -----> My memory card -------> My sound هست.
اسم هايي كه در My stuff ------> My Sound نشان ميدهد را نمي توان حذف كرد!!!
ممنون خودم هم فکر می کردم این دو تا سوالم راه حلی نداشته باشه ! ببخشید وقتتون رو گرفتم :20:
سلام دوستان ... من هم تازه موبایل ویوتی ال جی گرفتم ....
یه چند تا مورد بود که لازم بود بگم تا دوستانی که فصد خرید این موبایل رو دارند به اینا هم تووجه کنن :
اول اینکه بکی از بدیهاش اینه که پیام دلیوری اس ام اس تو اینباکس سیو میشه و وقت آدم تلف میشه
دوم اینکه امکان گوش دادن به موزیک در حین اجرای برنامه ها و بازیها وجود نداره
سوم اینکه تو بعضی قستماش اصلا هلپ یا توضیح نداره مث اون 3 تا آیکون بالای مدیا پلیرش ...
اگه کسی میتونه اینا رو برطرف کنه لطفا بگه ..
ولی خوبیاش اینه که :
کانورتر و ساعت جهانیش میتونه فارسی بشه
از زبانهای زیادی هم پشتیبانی میکنه
و ....
سلام من هم فقط فایل بک آپ صدای ke990 v10f رو می خواستم بعد از هک صدای هندزفری خش داره وخراب شده اگه ممکنه فقط فایل صدای اورجینالش رو بذارین ممنونم
آقا لطف کنین فایل صدای دیفالت ke990v10f رو بزارین من صدای هندزفری رو تغییر دادم اما بعد صدا در ولوم بالا کم وبرعکس در ولوم پایین صدا بلند میشه حالت های -1400 رو هم تست کردم اما باز هم مشکل داره ممنونم
ا سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ویوتی دارم. چند روز قبل از همین سایت می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها وشروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ویوتی دارم. چند روز قبل از همین سایت می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها وشروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز شما از كدام روش نصب تم استفاده كرديد؟
منظورتون از كد چيه؟
منكه تمام مراحل نصب تم را در تاپيك زير نوشتم:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331913[/HTML]
با سلام خدمت شما
من از مرحله دوم شروع به کار کردم. ولی متاسفانه کارت اینترنتم تموم شد. وگوشیم به حالت refresh مونده وهنوز نمیدونم چه کار کنم.موندم با اینصفحه زرد که نمیشه وارد گوشی هم شد خواهش می کنم واسم کاری کنید:2:
با سلام
چه كانورتري را براي ويوتي پيشنهاد ميكنيد ؟
من نياز به اين كانورتر دارم
با سلام.من نرم افزار همراه بانك صادرات رو روي گوشيم(ke990) نصب كردم حساب و پسورد رو براش تعريف كردم.از پريروز هر وقت كه برنامه رو باز مي كنم و مي خوام مانده بگيرم.در حين اينكه براي ارسال پيامك تاييد مي خواد چند ثانيه بعدش گوشي ريست مي شه؟؟!!!!!! از اساتيد خواهش مي كنم كه راهنمايي كنند.
از گوشيتون پشتيبان نگرفتين؟...............فعلا بهترين راه اينه كه از فايل هاي بك آپ استفاده كنيننقل قول:
كسي جواب ما رو نمي ده؟؟؟؟!!!!نقل قول:
آگر منظورتون كانورتور براي فيلمه، بهترين كانورتور همون DivX Convertor هست كه ميتونيد از سايت divx.com دانلودش كنيد...نقل قول:
اين هم لينك آخرين نسخه ي اين نرم افزار:
کد:http://www.divx.com/en/win
متاسفانه نميدونم چجوري راهنمايي كنم، چون من نصبش نكردم...نقل قول:
به نظر اساتيد چه دليل منطقي مي تونه پشت اين ايراد باشه؟؟ خودم حدس مي زنم كه گوشي با ارسال اس ام اس توسط اين نرم افزار مشكل داره؟؟!! حالا چرا و چجوري نمي دونم؟! مي گم نكنه بايد تو قسمت permission تعريف كنم واسش(قسمت دسترسي برنامه ها)؟؟؟؟
فكر كنم دليل منطقي اي كه ميشه پيدا كرد اينه كه نرم افزار مورد نظر نوشته شده توسط ايراني هاست و با همه ي گوشي ها تست نكردند!!!نقل قول:
پرميشن هم تعريف كن ولي با توضيحاتي كه داديد (ريست شدن گوشي) فكر نكنم تاثيري داشته باشه!!!!
اره منظورم براي فيلم هستنقل قول:
شما چه فرمتي را پيشنهاد ميكنيد ؟
يبرنامه اي كه دادي divx هست
mp4 خوب نيست ؟
تاجاييكه من استفاده كردم، گوشي ويوتي تمامي فايل هاي با پسوند divx را پخش ميكنه ولي فايلهاي با پسوند mp4 يا avi را شانسي پخش ميكنه!!!نقل قول:
همين ديشب هرچي كليپ كوتاه با فرمت avi داشتم را پخش نميكرد ولي يك فيلم 700 مگي را با همين فرمت پخش كرد!!!
من از دوتا نرم افزار استفاده ميكنم، يكي winAvi 9.0 و ديگري همين برنامه divx Coverter. از اولي براي زماني استفاده ميكنم كه مستقيم برنامه ي دومي نتونه اون كليپ را به دايويكس تبديل كنه، در اينصورت اول با برنامه ي اولي تبديل به avi ميكنم، بعد با برنامه ي دومي تبديل به divx ميكنم!!!
هنوز نتونستم توي برنامه ي اولي (winAvi 9.0) تنظيمي را پيدا كنم كه اگر مستقيم توسط اين برنامه كليپي را به avi تبديل كرديم، ويوتي بتونه پخشش كنه!!!
من divx converter را دانلود كردمنقل قول:
هر چي بگي تنظيمات داره
اما يه عيب بزرگ داره
وروديش پسوندهاي كمي پشتيباني ميكنه
از جمله mpeg and datرا پشتيباني نمينه
و اين قسمتش غم انگيزه
ولي كيفيت خروجيش خوبه
نقل قول:
خوب به همين خاطر من ابتدا از winAvi استفاده ميكنم
بعد خروجي winAvi را به Divx ميسپارم!!!
تبديل 2 مرحله اي ادمو كلافه ميكنهنقل قول:
حساب كن براي تبديل 100 فايل تصويري چقدر وقت نيازه ...
سلام دوستان عزیز
1_این گوشی کیبرد qwerty و تشخیص دستخط فارسی داره؟
2_در نصب بازی و نرم افزار محدودیت تعداد نداره؟
3_مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
ممنون
1_بلهنقل قول:
2_نه
3_ 2 گيگ:31:
آقایون من گوشیم رو بردم کامتل واسع قطع صدا موقع فیلمبرداری
خدا بخیر کنه
ببینم چی کارش میکنن...
تا حالا کسی مموری 4 ننداخته ببینه چی میشه؟
یکی از دوستان تو همین فروم میگفت تا 4 گیگ کلاس 4 ساپورت میکنه.