3g شبكه پر سرعته سرعتش تا فكر كنم 22 مگ ميرسه كه تو گوشيها حداكثر 7.2 هست. با هاش ميشه به اينترنت وصل شد و مكالمه تصويري انجام داد كه هيچ وقت تو ايران راه نميفته :27:نقل قول:
3g شبكه پر سرعته سرعتش تا فكر كنم 22 مگ ميرسه كه تو گوشيها حداكثر 7.2 هست. با هاش ميشه به اينترنت وصل شد و مكالمه تصويري انجام داد كه هيچ وقت تو ايران راه نميفته :27:نقل قول:
صفحه کلید مجازی qwerty داره؟ یه چیزی شبیه امینا؟
سرعتش چطوره؟ هنگ؟
نه متاسفانه كيبرد نداره. gsmarena ميگه اينترفيسش يكم براي سخت افزارش سنگينهنقل قول:
پس امینا می تونه انتخاب بهتری باشه...غیر از دوربین و ظاهر برتری دیگه رو نشون نمیده
در مورد 3g در تکمیل صحبتهای دوستمون بگم که 3g در واقع نسل سوم شبکه مخابراتی هستش.حتی بزودی نسل3.5 هم عرضه خواهد شد.در 3g امکاناتی نظیر مکالمه تصویری(گوشیهایی که دوربین جلو دارند همگی 3g هستند) و یا HSPDA با سرعت 7.2 مگابایت بر ثانیه
البته ایران که در این زمینه ها بخاطر انحصار همیشه عقب مانده هستش! اما قرار که اپراتور سوم از نسل 3g باشه.اگه البته آقایون بذارن!!
تاجاییکه من میدونم ما در سامسونگ به گوشیهایی که با انگشت کار میکنند و دارای صفحه لمسی از نوع صفحه های الکترواستاتیک ( Capacitive) هستند میگیم تاچ ویز و به امنیا هم تاچ ویز نمیگیم!نقل قول:
در ضمن f480 با قلم به هیچ عنوان کار نمیکنه و تنها با دست مثل s8300
کاکرد این نوع تاچ هم بدین صورت است:این سیستم تنها از یک لایه (یک شبکه) استفاده می کند که از مواد انتقال دهنده الکتریسیته ( اغلب اکسید قلع ایندیم) پوشانده شده است. در این شبکه جریان پیوسته با فرکانسی ثابت وجود دارد . وقتی که صفحه را با جسمی لمس می کنید یک جریان ثابت الکتریکی را منتشر می کنید برای مثال انگشت انسان (بدن انسان الکتریسیته تولید می کند) ، تغییری در جریان موجود اتفاق می افتد و به این ترتیب نقطه تماس معین می شود.
اقا بعد از سالها انتظار امشب رفتم 8300 گرفتم .. کیفیت ال سی دی و دوربینش مارو گیریفت ... عجب گوشی باحالیه خداییشش
سلام
یه ریویو توپ بزار حال کنیم مخصوصا از دوربینش:40:
دوربین 8510 رو ندیدم .... ولی پیکسون رو دیدم از پیکسون که بهتره ... فیلمبرداری فوق العاده اصلا تصور نمیکردم ...
صفحه ال سی دیش فقط با انگشتان دست کار میکنه و کیفیتشم باور نکردنیه ... صداش کیفیتش خیلی خوبه ولی خیلی بلند نیست ... هدفونش عالی عمل میکنه ... نرم افزارهای پخش موزیک و ویدیو فوق العاده زیبا هستند و کارایی خوبی هم دارند ...
صفحه کلیدش فوق العاده عالیه و اصلا اشتباهی رخ نمیده فوق العاده نرمم هست ...
اگه خواستید عکس هاشم بعدا براتون میزارم .. سوالی دیگه داشتید در خدمتم
سلام
آقا ببین جاوا رو نصب میکنه و اینکه فیلم برداریش کاملن روونه ؟
حتمانقل قول:
اگه خواستید عکس هاشم بعدا براتون میزارم .. سوالی دیگه داشتید در خدمتم
عکسارو تو تایپیک آلبوم عکسها بزار
اینجا مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226129
نقل قول:
جاوا که روش نصبه ! ... چند تا بازی تحت جاوا هم داره ...
ولی نرم افارهای جاوا رو فردا روش میریزم ببینم چجوریه .. باور کن با 720 در 480 فکر کنم و با اخرین quality... روونه روون ... از دوربین دیجیتالم که سونیه بهتره:31:
نقل قول:
چشم .. فعلا از طریق dial up بالام .. تو همین چند روز دیگه باد ی اس ال میزارم
به نظرم اونجوری هم که به نظر میاد باطریش ضعیف نیست .. از ساعت 9 گرفتم تا همین الان که ساعت 1:30 ..فیلم دیدم اهنگ گوش کردم خلاصه یک کله ور رفتم تا همین الان که باطریش خالی شد ... باطریش 2 تا بیشتر از 6 تا نداشت
در ضمن خروجی usb این گوشی برای شارژ شدن با f 480 فرق میکنه ...
درسته ، f480 تاچش خازنیه ، نمیدونستم . ولی سایر توضیحاتم درست بود ، تاچ ویز اسم UI ـه .نقل قول:
آمنیا هم تاچ ویز داره ، به صفحه ی زیر که قسمت ریوی اینترفیس گوشی آمنیاست اگه بری ،اسمش رو تاچ ویز نوشته، مثلا پایین عکس هاش رو که نگاه کنی ، به عنوان توضیحات نوشته The TouchWiz interface :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-review-267p3.php
سلام ... ادامه
ایراداتی که تا حالا دیدم علاوه بر سیستم عامل سیمبین که نداره.. نحوه قرار گیری رم در گوشی که نیازمند خروج باطری میباشد
امتیازات
شارژ کوتاه مدت باطری توسط شارژر ...
با اینکه باطری 880 میلی امپری دارد اما پاسخگوی مناسبی برای رفع نیازمندیها است به علت مصرف کم صفحه نمایش ...
:46:و فیلمبرداری بسیار خوب .. و بدون تیک
فیلم برداری این گوشی رو دیدم . عجب کیفیتی داشت ! ضبط صداش هم خیلی خوب بود !
آقا جاوارو امتحان کردی؟نقل قول:
سلام من میخام این گوشی رو بخرم . لطفا معایب و مزایاش رو به طور اکمل بیان فرمایید .
معایب:سیستم عامل جاوا،نداشتن هارد داخلی،نداشتن wifi
مزایا:داشتن همزمان صفحه تاچ و کیبورد،کیفیت ال سی دی بالاو دوربین و صدای خوب
دوستان اين گوشي شتاب سنج داره؟
بعد قيمتش بدون گارانتي چنده؟
چند خریدی جوون ؟نقل قول:
بچه ها رم 16 گیگ باعث کاهش سرعت این گوشی نمیشه ؟ اصلا رم 16 گیگ گیر میاد ؟ قیمتش چنده ؟
نقل قول:
میخواستم عکسهایی رو که با گوشی گرفتم بزارم تا ببینید اما کار ارزشمندی نیست .. چون باید حتما یک گوشی پیکسون یا 8510 در کنارش باشه تا مشخص باشه عکسها در شرایط مختلف کیفیتهای مختلفی دارند ...
نقل قول:
یک موردی که خیلی برام جالب بود داشتن نقشه گوگل بود که بصورت جاوا روش نصبه ...!
این نرم افزار موقعیت شمارو بصورت زنده نشون میده .. من تو ماشین اتوبوس بودم و در حال حرکت .. ماشینهای جلوتر از ما و همینطور روستاهای جلوتر و عقب تر از ما رو در سر راه نشون میداد همینطور داخل شهر رو!
جاوا هم جواب میده بازی روش نصب کردم یک بازی استراتژیک .. نرم افزارهای جاوا هم هم تا حالا هر چی جاوا امتحان کردم جواب داده:10:
نقل قول:
16 رو که هر چی گشتم پیدا نشد ! ولی 8 روش گذاشتم تفاوت زیادی با 1 نداره از لحاظ سرعت .. البته 5 گیگ بیشتر پر نیست
قیمتش هم متفاوت به مارکشه .. توشیبا ژاپن 21 تا 23
نقل قول:
460 با رم و لوازم جانبی 490 در میاد
نقل قول:
معایبش رو که دوستمون گفت ... البته میشه بهش نحوه قرار گیری رم رو هم اضافه کرد...
بازم میگم بهترین گوشی جاوا داره حال حاضر در بازاره
تاچ بسیار خوب...
ال سی دی بسیار خوب
دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری بسیار خوب
کیفیت و بلندی صدا ... به بلندی صدا باید بگم نرمال ولی کیفیت خوب و در حد بسیار خوب
کیفیت صدا در هدفون ... بینظیر! با wowhd و wowhd voice احساس میکنی تو استودیو هستی
بلندی صدا در هدفون ... خوب..
wow hd , wow hd voice مانند jazz , norm , pop وگزینه های دیگه ای هست که شما اهنگ رو باهاش تطابق میدی ... که این گوشی سامسونگ علاوه بر اونعها این 2 گزینه بهش اضافه شده
گوگل map که خیلی جالبه ...
قدرت بلوتوثش هم به نوع خودش جالبه ... فاصله دور تا 10 متر رو راحت شناسایی میکنه ...
نمایش فایلهای دایویکس ... البته باید بگم که مثل 8510 میتونی فیلم دایویکس رو روش بریزی نگاه کنی .. اما چند تا از گوشی های ال جی که باهاشون سر و کار داشتم تنها در صورتی قابلیت دیدن این فایلهارو داشتن که تبدیل یا convert میشدن ...از جمله viwety
و زیبایی بیرونی و منوهای جذاب داخلی با رنگ های متنوع
یه خبر هم بدم و اون هم اینکه این گوشی به دلیل استقبال بالا با گارانتیش تو بازار علاالدین تقریبا تموم شده!
بدون گارانتیش هم کم شده.کلا خیلی گوشی خوبی از آب دراومده و اکثر کسانی که میخرن کاملا راضی هستند...
یک سوال ! از دارندگان هدفون های بلوتوث خلبانی سامسونگ ...
کیفیتش خوبه؟ میگن از هدفون خودش بهتره .. درسته ؟
دوست عزیز پس نمونه عکسهاشو کجا گداشتی.جون به لب شدیم..:20:
دوست عزیز من عکسهارو گرفتم ولی نزاشتم ... چون بیهودست .. شما چجوری میخوای متوجه بشی که ایا کیفیت عکسش از 8510 بهتره ه یا نه؟ تا زمانی که 2 تا دوربین در کنار هم نباشن و در شرایط مساوی و در حالت های مساوی عکس نگیرن مشخص نمیشه ... اگر میخوای بدونی کیفیت عکسش چطوره ... بهت میگم عالیه ... اگر موافقین با ال جی ویوتی .. فیلمبرداری و عکسبرداریشو میتونم مقایسه کنم ؟
البته اون 5 مگا هست ...
خوبه؟
خوبه ... با همون مقایسه کن .. فقط زودتر بگذار که بسیار مشتاقیم :)
دوست عزیز از راهنمایی هات واقعا ممنون هستم.
میشه این جزئیات رو هم در این گوشی بررسی کنی و بگی چطور هست؟
1-لیست رد تماس داره؟
2-لیست رد sms داره؟
3-بیشترین سایزی که فیلم برداری میکنه چنده؟(ابعاد فیلم، چند در چند)
4-مثل U900 و S7330 قابلیت ساختن تم رو داره(خیلی قابلیت جالبیه)
5-منشی تلفنی داره؟
6-در u900 و f480 که من دیدم، هنگام ظپط صدای مکالمه صوتی صدا خیلی بد و با پرش و با پسونده sqcp ضپط میشه، آیا این هم اینطوریه؟
7-آیا در تولباری که روی صفحه ی اصلی (سمت چپ صفحه بطور عمودی)است میتونی گزینه های دلخواه خودت رو از منو بهش اضافه یا حذف کنی؟ یا مثل f480 فقط از گزینه های ثابت خودش میتونی کم و زیاد کنی؟ مثلا بلوتوث یا چیزای دیگه ای رو بهش اضافه کنی.
8-نسب برنامه ها و بازی ها رو با خودش انجام دادی یا مثل گوشی های دیگر سامسونگ با نرم افزار و کامپیوتر و کدهای مخصوص؟
دوست عزیز اصلا صحبت مقایسه نیست.دیگه انقدر عکس گرفتیمو دیدیم که بدون مقایسه هم میشه تشخیص داد.تازه تو تاپیک گوشی pixon و 8510 نمونه عکس هست هرکی بخواد خودش میره میبینه مقایسه میکنه .حالا شما لطف کن با این گوشیتم چند تا عکس بزار در ضمن خوب با همین ال جی که گفتید مقایسه کنید.عالیهنقل قول:
راستی یه سوال دیگه برام خیلی جالبه.گوشی که صفحه نمایشش کاملا لمسیه.دیگه کاربرد این صفحه کلیدش برای چه زمانیه؟میشه وقتی در کشوییش بسته است پیامک یا متنی رو بنویسی یعنی بدون استفاده از صفحه کلید بیرونی مثل pixon یا f480که صفحه کلیدش موقع پیامک یا شماره گیری روی صفحه نمایش داده میشه واصلا صفحه کلید بیرونی نداره.یا نه موقع تایپ متن حتما باید از صفحه کلید استفاده کنیم؟
نقل قول:
1-بله داره .. هم رد تماس و هم تمامی تماس ها
2-مگه اس ام اس رو هم رد میکنند؟اما drft. out box, inbox mesle baghieye gooshiha dare ..
3- 720*480 روون
4-کار نکردم ولی قابلیت تغییر عکس و تقریبا تو حالتهای فتو شاپ رو داره .. البته مثلفتو شاپ به اون حرفه ای که نه ولی یک چیزی تو همین مایه ها
5- تا جایی که دیدم نه نداره .. شایدم داشته باشه .. من نمیدونم
6-نه ! این خوبه و با پسوند amr ضبط میکنه
7-بله میشه بش اضافه یا کم کرد
8- نرم افزارهای که داخلش بود رو کار کردم مخصوصا اون نقشه زنده گوگل که با شما همراهه همیشه یعنی همین طور کهگوشی دست شا هست .. و موقعیتتون عوض میشه و نقشه هم موقعیت شما عوض میشه .. هر بازی هم تا به حال ریختم به راحتی install shode! ار مثلا metall slog 4 یا بازی استراتژیکی که روچند تا موبایل جاوا دوستام جواب نداد
خواهش میکنم
نقل قول:
بله کاملا لمسیه ... خوب کاربرد که زیاد داره ! مثلا تو اجرا ی بازیها ... راحتی بیشتر. تایپ زودتر و غیره ...
اگه صفحه کلید بسته هم باشه میشه مثل 480 هم تماس گرفت و هم اس ام اس تایپ کرد .. یعنی یک صفحه کلید مجازی براتون بوجود میاد و اگه صفحه کلید رو باز کنید اون صفحه کلید مجازی محو میشه
گوشی شما مداد داره ؟ اگه نداره چطوری میتونید اس ام اس تایپ کنید ؟!نقل قول:
نقل قول:
نه عز فقط با تماس بدن کار میکنه ...
دقیقا مثل صفحه کلید یعنی باید چند بار.. رو شماره 9 به صورت مجازی بزنید تا حرف z بیاد مثلا ...
البته تالچش چون خیلی خوبه ... مشکل نیست اصلا و روون و راتحم هست .. سرعتشم خیلی خوبه ... البته من خودم با صفحه کلید واقعیش اس میدم ...