20 اينچه اين مدل؟نقل قول:
Printable View
20 اينچه اين مدل؟نقل قول:
نقل قول:
بله اینم مشخصات کاملش :
[PHP]http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=600&ID=130#[/PHP]
من سه هفته است كه 2230 گرفتم و حدود 30 ساعتي باهاش كار كردم.
تقريباً تمام تاپيك رو خوندم هم قبل از خريد و هم بعد از خريد ولي بعضي نكات بهش اشاره نشده بود كه گفتم بد نيست بقيه هم بدونند...:46:
بزرگترين ضد حال من با اين مانيتور GLOSSY بودنش است يا به عبارتي صفحه براق به طوري كه اگر مخصوصاً در نور روز و مخصوصاتر رو به دري، پنجرهاي باشيد ديگر احساس ميكنيد به جاي مانتيتور روبروي آيينه نشستهايد!!!:18: و بديهي است كه در چنين شرايطي چقدر فوكوس روي صفحه و دقت در مانتيتور اذيت كننده است.
البته اين ويژگي ميتواند مزيت هم باشد چرا كه باعث شفافيت و درخشندگي تصوير ميشود مخصوصا رنگها خيلي شارپ (نه بيش از حد) هستند و جذابيت تحسين كنندهاي دارد. مخصوصاً وقتي خاموشه!!!!:31:
در مقايسه با 1731BF سامسونگ كه در محل كارم يكسالي هست كه دارم، براي كارهايي همچون وبگردي، خوندن تكس و برنامهنويسي و به طوري كلي كارهايي كه به دقت و چشم گذاشتن نياز داره 1731 خيلي راحتتر از 2230 است ولي رنگها و جذابيت تصوير و تناليته مناسب 2230 بهتر است. (بدون اغراق)
در نتيجه اگر براي فيلم و عكس و كارهاي خانگي و معمولي ميخواهيد 2230 بگيريد خيلي مناسب است ) ولي براي كارهاي متني و برنامهنويسي و... كه چشم ميبره من توصيه نميكنم. هر چند بعد از مدتي يه كم چشم آدم عادت ميكنه ولي باز هم خستگي Glossy ها از NON Glossy ها (=مات) بيشتر است.
از ويژگيهاي ديگر 2230 كه من خيلي باهاش حال كردم وجود نرمافزار منو (I Menu) است يعني همون تنظيماتي كه در منو با كليدهاي پايين مانيتور داريد را با نرمافزار هم ميتوانيد به همان شكل و شمايل داشته باشيد با قابليت SAVE كه اين ويژگي براي من خيلي خيلي خوب بود و من خيلي خوشم آمد!:31:
از ديگر ويژگيهاي 2230 اين كه در همه رزولوشنهايش تصاوير و متون شفاف و بدون تاري است برخلاف وايدهايي همچون 1953 و T1900 كه من تست كردهام و در رزولوشنهاي محدودتري تصوير بهينه است. و در بعضي از موارد تاري وجود دارد.
همان طور كه احتمالاً گفتم كيفيت بلندگوهاش در حد افتضاح است :13: ولي مهم نيست چون يكي از نقاط قوت اين محصول وجود ورودي صدا است يعني اگر شما كابل «بك تو بك» داخل جعبه را از يك طرف به خروجي صداي سيستم و طرف ديگر به ورودي صداي مانتيتور متصل كنيد و اسپيكرتان را به خروجي صداي مانتيتور، در اين صورت وقتي كه مانيتور از سيستم سيگنال ميگيره صداشو از سيستم ميگيره و وقتي ديتا از USB متصل به خودش ميگيرد، صداي همان پخش خواهد شد. يعني اينكه مجبور نيستيد هي كابل رو از اين بكنيد بزنيد به اون، از اون
بكنيد بزنيد به اين!!!:8::grrr:
ضمن اينكه وقتي از DMP خود مانيتور استفاده ميكنيد، بلندگوها هم كنترلدار ميشوند!!!:31: چون اسپيكر به مانيتور وصله و مانيتور هم كنترل داره ديگه....:31:
از نقاط ضعفش كيفيت ساخت نه چندان جالبش است، البته بيشتر در كليدهاي مانتيتور اين قضيه صادق است.
ضمناً مود sRGB هم داره.
ولي حقيقت تلخ است و «بك لايتش» نااميد كننده است! مخصوصاً اگه از بالا بهش نگاه كنيد:18: ولي زاويه ديد افقياش خوبه.
در ضمن دوستاني كه اين محصول را تهيه كردهاند پيشنهاد ميكنم كه حتماً موقعي كه خاموشه ، كاوري ، پوششي ، چيزي روش بيندازيد چون طراحي پشت مانيتور به گونهاي است به راحتي گرد و غبار خانهنشين مانتيتورتون ميشه!
قابليت اتصال به ديوار هم داره و بعد از 10 ساعت روشن بودن هم پشتش كامل خنك بود و اون داغ شدن كه در بعضي مانيتورهاي سامسونگ كه من ديدم هست، اين نداره.... يعني بويي ازش درنمياد!! :wac:
دوست عزیز یه سئوال داشتم :نقل قول:
من زیاد فیلم نگاه میکنم:blink: برای همین میخواستم بدونم توی فیلم دیدن چطوریاست؟ من از مانیتور فاصله چند متری میگیرم (موقع فیلم دیدن) میشه شما تست کنید ببینید چطوریاست؟(یعنی از مانیتور فاصله بگیرید حداقل 1.5 متر):23: چون هفته آینده میخوام بگیرم
با تشکر
موفق باشید:11:
w2261v لطفا نظر بدهید؟
همونطور که گفت زاویه ی دید عمودیش کم هست یعنی اگر بخوای خوابیده تماشا کنی تا حدودی سیاه میبینی ...نقل قول:
من منظورم اینه که از راه دور ولی مستقیم نه از پایین و بالا و نه از چپ و راست :46::11:نقل قول:
به سلامتي فعلا كه گرون شدند
اين طور پيش بره به 300 هم ميرسند
دوستان در مورد زاویه دید این مانیتور بهتره اول شما این مسوله رو حداقل روی 20 یا 30 مانیتور دیگه تست کنید تا این مطلب بیشتر دستتون بیاد :blink:
متوجه میشین زاویه دید این 2230 چه افقی و چه عمودی از خیلی مانیتور های lg , samsung موجود در بازار بیشتر و قابل قبول تره مگه اینکه بخواین اونو با تصویر مانیتور SONY مقایسه کنید :18:
دوست عزیزی که به براق بودن صفحه این مانیتور ایراد گرفتن باید عرض کنم این صفحه Glare بصورت محافظ
هم عمل میکنه و جدا از اینکه باعث شفافی و براقی بیشتر تصویره صفحه این مانیتور به راحتی تمیز میشه و خش نمی افته :10:
در مورد اندازه و بزرگی صفحه این مانیتور هم من خودم شخصا در محیط های متن و برنامه نویسی زیاد باهاش کار میکنم که مشکلی ندیدم در واقع چشمام به بزرگی تصویر عادت کردن :24:
برای دیدن فیلم هم همون یک و نیم تا دو متر کافیه که واقعا عالی و لذت بخشه . همونطور که میدونید 22 اینچ جون میده برای تماشای فیلم و کارهای گرافیکی :8:
کسی که مدتی با 22 اینچ کار کنه وقتی مانیتور های 17 و یا 19 اینچ رو میبینه متوجه میشه تصویرشون چقدر کوچیکه :19:
نکته دیگه که دوستان کمتر بهش اشاره کردن طبیعی و واقعی بودن رنگها در2230 است که خیلی خوب و عالی عمل میکنه :5:
درکل نسبت به مانیتورهای فعلی موجود در بازار انتخاب خوبیه :7:
من مونیتورم GW 1932 هست ازش هم خیلی راضیم.
ولی الان بخواهم مونیتور بخرم فقط AOC
به نظر من در مجموع این اعدادی که شرکت های تولید کننده میزنن بیشتر جنبه تجاری و تبلیغاتی داره
کاری نداره برید جلوی مغازه های مونیتور فروشی نگاه کنید به مونیتورهایی که از مدل های مختلف کنار هم گذاشتن با هم فرق دارند یانه
اون موقع که من مونیتورم رو میخواستم بخرم سامسونگ یه مدل جدید معرفی کرده بود که نسبت کنتراستش یک به 20000 بود برای من یک به 3000
چند روز پیش تو یه مغازه دیدم این دو تا رو گذاشتن کنار هم خدا وکیلی تصویر GW 1932 سر بود (علتش به نظر من فقط براق بودن صفحه مونیتور بود)
البته یکی از دوستان توضیحات کاملی از صفحه براق تو پست های بالاتر دادن .
اگه چند ماه صبر میکردم به جای 19 اینچ یه 22 اینچ خریده بودم(جدی نگیرید)
آخه من tV رو با کارت تی وی میبینم این بزرگتر بودن برای من یه حسن بود.
در جواب به سعید طهامی باید عرض کنم که اگر مستقیم و از بغل نگاه کنید ، تصویر خوب و عالیه...
در ضمن در مود dmp موقع پخش فیلم قابلیت زوم کردن هم داره... یعنی اگر «اکسپ ریت» فیلم واید نیست یا هر جور دیگه است!! چهار مرحله زوم داره و تصویر را در صفحه پر می کنه البته طبیعی است که کمی از اطرافش می پره...
قبل از هر چیز طبق عادت بچه های ایرونی شخصا از همه دوستانی که صادقانه از اول تاپیک تا حالا مطلب گذاشتن چه نقد موافق چه نقد مخالف تشکر میکنم.
و مطلب دیگه اینکه ماهم وسوسه شدیم قبل از اینکه تست بقیه دوستان به سر انجام برسه در یک اقدام داوطلبانه یک مانیتور aoc 2230 f خرید کنیم.
حالا دوستان لطف کنید بفرمایید:
تو اصفهان بهترین شرایط قیمت خرید با گارانتی خوب ماد ایران کجاست؟
و لوازم داخل جعبه رو به طور کامل بنویسید که چک کنیم.
و لطفا بگید خود مانیتور رو از چه لحاظی چک کنیم که مطمئن باشیم مشکلی نداره (به غیر از چک کردن فروشنده)
و به غیر از اینها هر چیزی که به نظرتون میرسه موقع خرید این مانیتور بگید ممنون میشم
من خودم امروز رفتم مجتمع پایتخت تصاویر مونیتورهای مادیران و سامسونگ رو با هم مقایسه کردم (دو مونیتور در کنار هم) و دیدم که aoc در مقابل سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره (تصویرش نسبت به سامسونگ تارتر بود)
میشه بیشتر توضیح بدید که چطور بود؟:19: با چه سامسونگی مقایسه اش کردید؟(چه مدلی):13:نقل قول:
تار بودنش توی چشم میزد یا نه؟:18:
از استاد عزیز آقای اناری خواهش میکنم در این باره نظر بدهند
سامسونگ که 2253 بود ولی مدل aoc رو دقت نکردم فقط می دونم که 22 اینچ بود. خیلی محسوس نبود ولی سامسونگ رنگ هاش خیلی طبیعیتر و زنده تر بود.
قطعا همینطور خواهد بود و شک نکنید که تفکیک رنگها در سامسونگ علی الخصوص سری t خیلی بهتر از aoc است . تازه اون مدلی از سامسونگ (2253) که شما دیدی قدیمی هست و اگر شما سری t سامسونگ رو در کنار aoc ببینید اونوقت تفاوت رو احساس خوهید کرد . مثلا t200 یا t220 رو درکنار 2230fm که در بعضی مغازه ها کنا رهم قرارگرفتند رو به دقت بررسی کنید تفاوت رو خواهید دید....:5:نقل قول:
البته aoc یه مشکل دیگه ای هم که به نظر من داره اینه که من اصلا با طراحی بدنش حال نکردم.
ّبله از لحاظ ظاهری هم طراحی ساده ای داره و به پای سری t سامسونگ ویا الجی 2284 نمیرسه...:5:نقل قول:
گول سری t و از این حرف ها رو نخورید هیچ فرقی با هم ندارن
پست قبلیم گفتم پشت ویترین یه مغازه یکی از این مدل های سری تی کنار GW بود.
به نظرم از نظر شارپ بودن تصویر هیچ فرقی با هم نداشتن
تازه به نظر من عکس هایی که درحال نمایش بودن رو خوش اب رنگ تر نشون میداد.
ولی حقیقتش زاویه دیدشون رو مقایسه نکردم.
حداقل تو سری GW اگه از پایین به صفحه مونیتور نگاه کنید تصویر رو خیلی تیره میبینید.
کلا برند ها با مدل های مختلفی که به بازار عرضه میکنند بیشتر در جهت پوشش سلایق مختلف هست و بس
به نظر من هرکی هر برندی رو که بیشتر میپسنده بهتره یکی از مدل های مختلفی که اون برند داره رو تهیه کنه تا از ته دل از خریدش راضی باشه
موفق باشید.
به هر حال این نظر شخصی من بود. بین lg و سامسونگ و aoc من سامسونگ رو ترجیح می دم. چون هم بدنش زیباتر هست و هم کیفیت تصویرش نسبت به lg و aoc بهتر بود.
توی اصفهان مادیران حداقل دو نمایندگی داره که مانیتور ها رو به قیمت اصلی( سایت مادیران میفروشند )نقل قول:
1- کامپیوتر دانشگاه - خیابان چهار باغ بالا ...نزدیکای مجتمع پارک (یادم نیست قبلش بود یا بعدش )کارتش رو گرفتم ولی گم کردم
2- سیناد کامپیوتر اسپادانا - میدان آزادی - ابتدای خیابان هزارجریب - جنب قنادی آریا - تلفن 6687272 (این یکی ادعا میکنه خدمات پس از فروش مادیران هم هست )
مانیتوراشون تموم نکنید ها ..یدونه برای من هم بزارید . من هم قصد خرید دارم /
سلام
کارت گرافیک من asus n6600 بنظر شما از پس aoc 22 اینچ بر میاد؟ یا خدا نکرده باید عوضش کنم؟
باید قید بازیها رو بزنی ...:5:نقل قول:
یه زمانی خره بازی بودم اما بدبختی الان وقت ندارم بیشتر واسه فیلم میخوام.پس کارتم جواب میده؟ دوست ندارم تصویر بی کیفیت ببینم!!!!!!!نقل قول:
خوب ما هم این مدل رو خریدیم البته نمیدونم دوستان از سامسونگ سری Tچی دیدن اما من هرچی دقت میکنم تفاوتی به لحاظ تصویری احساس نمیکنم بلکه این با dcr 20000 فوق العاده داره تصویر میده
فکر کنم (البته این نظر شخصیه) این مانیتور روی این قیمت نمونه بازار اصفهان که خالی شده یعنی این اخرین مانیتور انبار سیناد کامپیوتر اسپادانا بود که من خریدم و این سه روزه هرچی گشتم تو اصفهان اصلا دیگه نیست!!!
راستی شرمنده اینجور که فروشنده گفت تموم شد ببخشید!!!
نقل قول:
دوستانی که خرید کردند اگه ممکنه تنظیماتش رو هم بگن بهترین تنظیم روی گزینه ها چه مواردی است؟:20:
تا ماهم از تنظیمش سر در بیاریم فکر کنم یه چند ماهی طول میکشه( یه موقع فکر نکنید گیج کنند ه است:41: نه ما یکم تنبلیم:27:)
یا اصلا تنضیماتشون رو ذخیره کنند و فایل ذخیره شده رو آپلود کنند واسه استفاده بقیه خیلی عالی میشه:11:
ممنون:40:
با وجود اينكه شخصي هستم كه اصراري بر به كرسي نشاندن حرفم ندارم ولي تاري 2230 را نميتوانم قبول كنم،:41: دوست عزيز شما بايد خودتان مانيتور را تست كنيد نه پشت ويترين!نقل قول:
شما نگفتيد همه اين مانيتورها (ال جي - سامسونگ و 2230) به يك سويئچر متصل بودند؟
شايد طرف رزولوشين 600*800 گذاشته بوده! :18:(اگر جدا بوده)
تازه صاحب مغازه معلوم نيست چطور تظيم كرده يا حتي چطوري كابل رو بهش متصل كرده (حتي اگر كابل درست متصل نشده باشه تاثير داره) .
حداقل در مورد سامسونگ با تست t1900 و 1953 و زندگي با 1731 و 1732 ميتوانم ادعا كنم در خصوص تاري 2230 بهتره چون اساساً به خاطر GLARE PANEL بودن وضوح و شفافيت دوچنداني داره...
با تست چندين عكس كه خودم گرفته بودم با canon 400d (منظور اينكه نور و رنگها را به عينه ديده بودم و دوربين هم هر چي نباشه dslr است، نتيجتاً كمترين اختلاف با اصل و بهترين وسيله براي قضاوت است) رنگ و نور و تناليته قابل قبولي داشت در حالتي كه dcr فعال بود. البته اگر از زاويه كم عمودي چشمپوشي كنيم.
اين رو هم اضافه كنم كه در حالت عادي براي كارهاي معمولي يا فيلم ديدن بهتره از فعال كردن dcr چشمپوشي كنيد چون در اين حالت كنترل برايتنس و كنتراست غيرفعال خواهد شد!:18:
و وقتي كه از يك تصوير روشن به تصوير تاريك برود چون تنظيم نور توسط پردازشگر خود مانتيتور تنظيم ميشود با يك فيدي اسلوموشن صفحه تاريك، روشن ميشود يا برعكس كه اصلاً جالب نيست!!
همچنين در اين حالت روشنايي زياد صفحه اذيت كننده است.
در نتيجه اين ويژگي فقط در حالتي كه نياز به تنظيم رنگ و نور براي چاپ يا تست عكس داريد يا اسلايدشوها كه انگار به نظر بياد اين فيد شدن مال ترنزيشن تصوير به تصوير است!!!:31:
aoc سایز بالاتر از 22 رو نداره ؟ ال جی یه سری مانیتور 22 زده ساخت اندونزی کنتراست 10000 به قیمت 200 تومن یکسال گارانتی بهتر نیست الجی رو بخرم اصفهان بازار بزرگ طالقانی این قیمت میداد هم اسپیکر داخلی داره و ورودی dvi
بدون توجه به هر سليقه و وابستگي و فقط به عنوان يك قانون كلي و عام به نكات زير توجه كنيد.
--- مارك غيرمشهور و كم سابقه (حداقل در ايران و نسبت به رقبايي همچون الجي و سامسونگ و سوني و دل و اچپي و...)
--- قضاوتهاي سليقهاي و غيركارشناسانه
--- از همه بدتر گناهي نابخشودني همچون قيمت پايين
و...
نتيجه اينكه «برچسب بيكيفيتي» بر آن خواهد خورد!!
(اين نتيجه را قبل از اينكه كوچكترين تستي از محصول داشته باشيد و يا حرفي در رابطهاش شنيده باشيد، متصور است)
واقعاً اين گونه است! براي اينكه از خريد يك محصول راضي باشيم يا نباشيم به نظر اطرافيانمان بستگي دارد!! اگر آنها به شدت آن را رد كنند و احتمالاً مسخره!! :39: حالا هر چقدر هم محصول خوبي باشد آخرش دل آدم چركين است! ميگيد نه بگيد نه!!! و برعكس ! بازهم اگر ميگيد نه بگيد نه!! پس قبل از انتخابهاي متفاوت حتماً از اطرافيانتان كه مورد اعتمادتتان هستند و نظرشان برايتان مهم است (كارشناس و آماتور يا حتي مادربزرگتان!!) از آنها سوال كنيد.
چون در اين موارد كاملاً «حقيقت نسبي است»!!
گاهي تا قبل از اينكه نظر بدي نسبت به محصول بشنويم، به نظرمان خيلي عالي است و بعد از اينكه كسي نظر بدي با جديت در مورد آن محصول داشته باشد، بعد از آن به نظر ميآيد يكدفعه كيفيت محصول كمتر از قبل شده است!!!
گذشته از آن گاهي ممكن است يك مانيتور در حالت عادي تصويري با رنگهاي گرم ارائه دهد و از قضا بينندهاي اين حالت برايش خوشايند باشد، منظور اينكه علف بايد به دهن بزي شيرين بياد و لاغير ميگيد نه بگيد نه!!! :31:
وگرنه چنين مانيتوري (2230) با چنين مشخصاتي همچون dmp (با پشتيباني از فرمتهاي مختلف صوت و عكس و ويديو) و ورودي hdmi كه ميتونيد xbox 360 يا ps3 را بهش وصل كنيد با كابلي كه اتفاقا تو خود جعبهاش هست، با كنترل و اين سايز و كيفيتي خوب و استاندارد و صد البته با اين قيمت بيشك انتخاب خوبي است. (تكرار ميكنم با اين قيمت انتخاب خوبي است، هر چند كه ده تومان رفته روش!! كه همين نكته ميتونه دليلي بر تاييد انتخاب مناسب باشه)
البته بايد نيازهاتون رو بشناسيد مثلا اگر هيچ وقت از dmp يا hdmi استفاده نداشته باشيد يا مثلا ميز كارتون رو به پنجره است (با توجه به glossy بودن صفحه) و يا مشكل بودجه نداريد و يا كار چاپ ميكنيد، يا عكاس هستيد و نياز به كاليبره كردن دقيق رنگها داريد (عدم يكنواختي «بك لايت» يا به عبارتي نشتي نور كه البته اين قضيه در سامسونگها هم كم نيست) يا آدم وسواسي هستيد و... صادقانه ميگم هيچ توصيه نميكنم اين مانتيتور رو بخريد.
اگه گیرتون بیاد قیمت فعلی 235 هزارتومان
در ضمن کیفیت یک یک عالی
anari عزیز فقط لطف کنیید اگه زحمتی نیست تنظیمات شخصی خودتون رو بزارید بقیه هم استفاده کنند یا اگه ممکنه یکم توضیح بدید در مورد گزینه هاشنقل قول:
اين رو هم اضافه كنم كه در حالت عادي براي كارهاي معمولي يا فيلم ديدن بهتره از فعال كردن dcr چشمپوشي كنيد چون در اين حالت كنترل برايتنس و كنتراست غيرفعال خواهد شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتي كه از يك تصوير روشن به تصوير تاريك برود چون تنظيم نور توسط پردازشگر خود مانتيتور تنظيم ميشود با يك فيدي اسلوموشن صفحه تاريك، روشن ميشود يا برعكس كه اصلاً جالب نيست!!
همچنين در اين حالت روشنايي زياد صفحه اذيت كننده است.
من یکم تو تنظیم کردنش ناشیم
تنظیم کردنش هم برام یکم....
راستی یه سوال در مورد باطری کنترلش
چرا کار نمیکنه پلاستیک زیر باطر و هم در آوردم ولی ....؟
باید یکی دیگه بخریم یا باید کاری بکنیم تا ولتاژ بده؟
پس اون پلاستیک زیر باطری رو به چه علت گذاشتن اگه باطری خالی میشه؟
مقاله جالبی بود. اصلا هم سلیقه ای و غیرکارشناسانه نبود!!نقل قول:
همان طور كه در پستهاي قبليم بهش اشاره كرده بودم، در بعضي موارد كيفيت ساختش اذيت ميكنه، مثله دكمههاي كنترلي پايين مانتيتور و همچنين حالا بايد اضافه كنم ريموت.نقل قول:
مستر احسان اين مشكل رو من هم داشتم، نيازي به تعويض باطري نيست، چون روز اول كه من جعبه رو باز كردم و مشغول تست شدم، ريموت هيچ مشكلي نداشت و خيلي خوب بود تا زاويه 80درجه عمودي و حدوداً صد و چند درجه افقي و برعكس به راحتي جواب ميداد ولي يه مقدار كرمم گرفتم و خواستم درب باطريشو باز كنم بعد از اون به طور وحشتناكي بعد از هر ده بار فشار كليدها يك بار عمل ميكرد.
بعد پي بردم كه مشكل از جا رفتن باطري است و با دو سه بار باز و بستن كردن درب باطريش (البته با احتياط) خوب خوب شد.
من هم این مدل 2230 رو کنار w2284f دیدم.:5:
w2284f خیلی کیفیت بهتری داشت و قابل مقایسه با هم نبودن.و w2284f خریدم و اصلا هم پشیمون نشدم.:31::31:
(نظر غیر کارشناسانه!!:18:)
بله الان هم aoc و هم lg در دست مادیران هست و 2284 قیمتش حدودا 285 تومنه در حالی که aoc رو با 225 میتونید بخرید اگر aoc در حد 2284 بود دیگه کسی نمیومد 285 تومن پول به 2284 بده و میرفت aoc میخرید یا اینکه lg قیمت 2284 رو کاهش میداد . من خودم الان هم نظرم روی t220p از سام و 2284 از الجی هستش هرچند اگر کسی میخواد زیاد هزینه نکنه aoc بهترین انتخاب هست ...نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ظاهرا شما تعصب خیلی شدیدی نسبت به aoc داری.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم دو تا مانیتور رو دقیقا کنار هم دیم و تصویر aoc در مقابل سامسونگ حرفی برای گفتن نداشت.:31:
یعنی شما معتقدی که شخص فروشنده اومده سامسونگ رو روی بهترین تنظیمات گذاشته و با کابل وصل کرده ولی aoc رو روی بدترین تنظیمات گذاشته و بدون کابل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41:(فکر نمی کنم که فروشنده ها دیگه چنین آدمای بدی:31::31::31: باشند.!!!!!!).
به هر حال من اون چیزی رو که دیدم گفتم و هیچ تعصبی ندارم. ولی مطمئن باش که aoc هنوز راه درازی در پیش داره تا در کیفیت به پای سامسونگ یا حتی الی جی برسه.
ای بابا :41: من که گفتم تمومش نکینید :41:نقل قول:
اون مانیتور حق من بود :27:
راستی شما که گشتین هیچ جای دیگه با قیمت بالاتر هم نبود ؟؟ 20 اینچ هاش هم تموم شده بود ؟
باید برم سراغ گزینه های 20 اینچ ..
راستی دوستان آیا این زمان پاسخ 5 میلی ثانیه خیلی مشهوده ؟؟ به چشم میاد ...
حالا که 22 اینچ تموم شد کمی روی 20 اینچ های aoc بحث کنید :27: