سلامنقل قول:
دوست عزیز من از این روش 2 هفته پیش تونستم ویندوز Xp رو نصب کنم:
کد:http://komku.blogspot.com/2008/11/install-windows-xp-using-usb-flash-disk.html
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز من از این روش 2 هفته پیش تونستم ویندوز Xp رو نصب کنم:
کد:http://komku.blogspot.com/2008/11/install-windows-xp-using-usb-flash-disk.html
سلام خودم این روش رو تست کردم اما جواب نداد فکر می کنم آنتی ویروسم یکی از فایلهای اتوران رو حذف می کنه !
با سلام
با بررسي در اينترنت در اين سايت
متوجه شدم كارايي cpu اتم 1.6 گيگاهرتز از كارايي سلرون 900 مگاهرتز هم كمتر استکد:http://www.mydigitallife.info/2008/03/08/intel-atom-initial-benchmarking-data-vs-pentium-and-celeron-m-processors-before-official-release/
نظر شما چيست ؟
نه عزیزم اینطور نیست اگه توی خونه pc داری با cpuدوهسته ای توی ران تایپ کن dxdiag میبینی که قسمت cpu نوشته (2cpus) یعنی 2 هسته ایهنقل قول:
اما توی aspire one اگه همین رو تایپ کنی باز هم می نویسه (2cpus) یعنی cpu اتم هم 2 هسته ایه
حالا قضاوت با خودت cpu دو هسته ای سرعت بالا تری داره یا یک هسته ای
ولي دوست من
تحقيقات انجام شده اينجانب در اينترنت همه نشان از تك هسته اي بودن cpu اتم n270 دارد
شما شخصا پس از تايپ dxdiag متوجه درج 2cpu شديد؟
عزيز من ساختار و طراحي داخلي اتم ها فقط و فقط تك هسته اي هست اگه قبول نميكنيد يه سر به سايت اينتل بزنيد و اطلاعات خود اينتل رو ببينيد ...نقل قول:
چرا اطلاعات اشتباه ميديد ؟؟؟ اون هم با اينهمه اطمينان !کد:http://www.intel.com/products/processor/atom/specifications.htm
تمام اتم هاي موبايل تك هسته اي هستند غير از يك مدل كه تو ليست ميبينيد ( لينك بالا ) طبق اعلام رسمي اينتل
سلام
آقا من نمیگم درست میگم اما این چیزیه که خودم توی لپ تاپم دیدم و در یک سیستم با cpu دوهسته ای اما
چنتا سوال دارم دوست دارم جواب بدین
1- ویندوز 7 نسخه جدید روی این لپتاپ ها جواب میده؟(فکر میکنم rc1)
2-اگه جواب نمیده ویستا مناسبتر نیست؟ چون نسخه های بتا همش پیغام اکتیو میده اما مشکل عمدش سرعت پایین توی این لپ تاپ هاست البته کد های اکتیو توی این سایت هم هست
3-اگه ویستا مناسبه ویستا 32 بیت خیلی خوب نیست چون شنیدم روش اکثر نرم افزارها جواب میده
ممنون لطفا جواب منو بدین اینقدر هم بداخلاق نباشین
کسی جواب مارو نداد قیمتش الان چنده با مشخصات ؟
سلام کسی نیست جواب منو بده
یه سوال دارم لطفا جواب بدین
این ریکاوری لپ تاپ aspire one چه جوری کار می کنه
یعنی اگه ویندوز بالا نیاد میشه ازش استفاده کرد؟
نقل قول:
سلام.
آره تورو خدا جوابشو بدیددد
منم خیلی نیاز دارم :18:
دوستان براي رفتن به منوي ريكاوري Acer Aspire One ZG5 موقعي كه دستگاه رو ريست كرديد كليد Alt+F10 رو بزنيد تا وارد صفحه ريكاوري بشيد ( اين سيستم شبيه دل هست / مدلهاي قديمي )
اين لينك ها بدرد بخور هستند :
کد:http://en.kioskea.net/forum/affich-42517-re-installing-winxp-for-acer-aspire-one-zg5
کد:http://macles.blogspot.com/2008/12/acer-aspire-one-recovery-dvd.html
اولا هارد ssd آشغاله
ثانیا فقط lenovo s10 معرکس بخدا
ایران 410 خریدم
به چه دليل ؟؟ لطفا با ذكر دليل مطلب بنويسيدنقل قول:
اولا هارد ssd آشغاله
شما اين تصوير رو ببين ديگه نخواهي گفت آشغاله
در ضمن Hard Disk با SSD از ريشه متفاوت هست و مزاياي SSD رو به هيچ عنوان هارد مغناطيسي نداره
بعد هم هارد SSD چه ربطي به بحث داشت ؟؟ اينجا تاپيك Aspire One هست نه Lenovo S10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سالم به همه دوستان
مشخصات این لب تاپ ظاهرا با این چیزی که من می خوام یعنی کار کردن با اینترنت (صفحات وب ) و برنامه های افیس خوب هست ولی فقط می ترسم کوچکی lcd اذیتم کنه ، نظر شما چیه ؟ آنقدر کوچک هست که چشم را اذیت کنه؟ از نزدیک ندیدمش
ممنون می شم کمک کنید
الان قیمت دقیقش بدون گارانتی چنده؟
سلام.من خودم فروشگاه لپ تاپ دارم.بعد از کلی تحقیق اسپایر وان خریدم.واسه من با باطری 6 سل و هارد 160 تموم شد 380 .! دستگاه بسیار عالی و کار راه بندازیه.از همه مهمتر خوشگله.اگه سوالی دارین بپرسین
بچه ها بهترین مینی چیه الان زیر 500 تومان
دل ، ایسر یا لنو؟
به چه دلیل بهتره؟
doostan be darde code zadan mikhore ya na!
man ziad c++ code mizanam!
مدل جدید و 10 اینچی با بلوتوث ایسر وان رسید
Acer Aspire One D250
قیمت 385000
نظرتون چیه؟
سلام من مدل جديد Aspire One D250 رو با گارانتي سازگار به قيمت 350 خريدم (البته جاهاي مختلف قيمتهاي بالاتر ميدادن) حالا ميخوام بدونم چطوري ميتونم با برنامه ريكاوريش و بدون DVD رايتر اكسترنال ازش ريكاوري درست كنم آخه من رايتر اكسترنال ندارم. تو رو خدا يكي كمك كنه شما چطور اين كارو كردين؟
خوب جواب سوال قبلی رو کسی نداد حداقل یکی از دوستان لطف کنن و جواب این سوال رو بدند ممنون میشم:
- تا اونجایی که من اطلاع دارم یک پارتیشن مخفی از هارد لب تاپ شامل ریکاوری میشه. حالا سوال اینه اگر من هارد رو به چند پارتیشن تقسیم کنم (با استفاده از برنامه های مربوطه و بدون آسیب دیدن پارتیشن ریکاوری) و بعدا بخوام با استفاده از برنامه داخلی ریکاوری، سیستم رو ریکاور کنم، آیا فقط درایو C فرمت میشه و یا اینکه پارتیشن بندی هم به هم میریزه و مثل تنظیمات کارخانه فقط یک درایو میمونه و اطلاعات پاک میشه؟
پارتيشن ريكاوري بايد هميشه درايو دي باشه نامش همنقل قول:
pqservice
هست. ضمنا مستر بوت ركورد روي درايو سي هم نبايد دستكاري بشه
اگه بشه درايو ريكاوري هم باشه بي فايده است.
مشكلي نيست كه چه تعداتد درايو باشه
مهم اينه كه ريكاوري دي باشه و مستر بوت ركورد سي هم تغيير نكنه
نقل قول:مي توني روي كول ديسك و يا هارد بريزينقل قول:
پايه كار اسپاير وان از طريق يو اس بي هست.
يك كول ديسك چند گيگ لازمه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:معروفترين نت بوكك موجود اسپايروان هستنقل قول:
اما ايسوس و دل هم محصولات مشابه دارن
سوني هم ولنوو هم همينطور
به طور كلي نت بوك در همه جاي دنيا به خاطر اينكه اينترنت وايرلس در همه مكانهاي عمومي وجود داره همه گير شده
در ايران هنوز اون مفهوم رو نداره
بله براي برنامه نويسي هم ميشه استفاده كرد
يك سيستم كامل هست
مشكلي هم نداره
اما توانش كمه
به دليل سي پي يو ضعيفي كه داره
سلامنقل قول:
منم میخوام از این 10 اینچی ها بگیرم چطور از نظر کیفیت صفحه و یکیم خیلی کوچیک نیست که از بابت lcd
منظور چشمو اذیت نمیکنه یعنی چیزی خوب معلوم میشه به خاطر کوچیکی؟؟؟
یکیم 6 سل هست باطریت؟ زیاد که بیرون نزده از پشت ؟؟؟
10.1 اينچ همينطوريش كوچيك هست ولي نسبت به مدل هاي 8.9 اينچي بزرگتره و اين بزرگي رو ميشه حس كرد. اما اينكه چشم رو اذيت ميكنه يا نه بستگي به خودتون داره ماله من كه اذيت نميشه مخصوصا قبلا Flybook داشتم كه 8.9 اينچي بود ولي اين 10.1 اينچي خيلي بهتره.نقل قول:
كيفيت به نظر من كه خوبه (حداقل نسبت به مدل 22 اينچي الجي كه دارم بهتره :31:)
باتري هم 6 سلولي هست كه يكي از محاسنش به حساب مياد چون شارژش خيلي خوبه. يكم از پشت بيرون زده ولي خود اين هم جزو محاسنه :31:. چون وقتي باتري شش سلولي روش نصب ميشه از كف بيشتر فاصله ميگيره (در حالي كه با باتري 3 سلولي زياد از كف فاصله نداره) و اين فاصله بيشتر يعني كاركرد خنك تر.
آخه مسئله اينه كه تو برنامه اش فقط اجاره رايت روي سي دي و دي وي دي ميده و نميذاره ريكاوري رو روي كول ديسك يا هارد بريزم.نقل قول:
فكر كنم تنها راه حل اينه كه يه بك آپ از پارتيشن زيكاوري بگيرم
اينجوري هم اگه يه ويندوز ديگه بخوام بريزم ديگه درايور ندارم براي نصب :41:
راستي يه سوال ذهن من رو بدجوري به خودش مشغول كرده. اين نت بوك Aspire One D250 يك گيگابايت رم داره و گرافيك آنبردش تا 224 مگ ميتونه برداره. براي من تو حالت عادي 8 مگ شير شده ولي وقتي ميرم تو بايوس تا مقدار رم گرافيك رو افزايش بدم غير فعاله به نظر شما مشكلي هست كه نميشه اين كار رو كرد يا كار خاصي هست كه بايد انجام بدم؟
سلام saadi126
چه خبر تا امروز از لپ تاپ راضی هستی مشکلی پیش نیومده؟
ویندوز رو وقتی گرفتی xp بود ؟
ویندوز vista میشه زد بهش؟؟؟
سلامنقل قول:
تا امروز عالی بوده. من که خیلی ازش راضی هستم. مخصوصا عمر باتریش که فوقالعاده هست. سرعتشم به نظرم خیلی خوبه البته تو ذهنمه که رم رو به 2 گیگ ارتقا بدم. من روش برنامه هایی مثل فتوشاپ و ایندیزاین نسخه CS3 رو نصب کردم و باهاشون کار میکنم و کاملا راضی کننده هست.
ویندوز هم ایکس پی هست و از اونجایی که اورجیناله بدون مشکل آپدیت میشه. برای نصب ویستا هم امتحان نکردم ولی اگر درایو اکسترنال داشته باشی مطمئنا نباید مشکلی باشه.
آيا با فتوشاپ طراحي هم كرديد؟مثلا يك فايل 100 مگي در فتوشاپ را بعد از اعمال تغييرات در چند ثانيه save كرد؟
ممنون
نه دوست عزیز بچه های فقط نصب کردند ! :41: باید بگم فتوشاپ CS4 سر یک P4 قدیمی هم راحت میاد بالا و میشه باهاش کارهای کوچیک کردنقل قول:
من خودم توی one Aspire یک بنر 6 متر طراحی کردم ، عکس سوم رو که لود کردم هنگ کرد ! رم رو بالا برده بود تا 2 ولی سی پی یو دیگه نمی کشید :13:
PSD اش حدود 450 مگابایت حجم داشت
دوستان من قبلا msi wind u100 داشتم ازش راضی بودم!
این مدل 10 اینچی چطوره؟
از نظر صدای فن و گرم شدن و گسفیت lcd???????//
لطفا دقیق راهنماییم کنین!آهرین قیمتش رو بگین!چو دی جی کالا 380 زده!
رو اين لپ تاپ ميشه برنامه های عمران مثل Sap، Safe یا ETABS رو اجرا کرد؟
انتظارات زیادی از نت بوک ها نداشته باشید ، برای این کارها ساخته نشده اند
هرچند پردازنده این مدل N270 هست و قدرت پردازشی ضعیفی دارد
دنبال نت بوک هایی بگردید که پردازنده هایی از سری Z دارند مثل Z530 که دو هسته ای هست
با سلام یک دستگاه acer Aspire one برای خرید پیدا کرده ام از مدل 8.9 اینچ با هارد 160 و رم 1 وباطری 6 سل دست دوم تمیز بدون گارانتی از دوستانی که اشنایی دارند سوال دارم که چند باید بردارم وایا نت بوک خوبی است یا نه . ایا ویندوز 7 روان رویش کار میکند یا فقط ایکس پی جواب میدهد لطفا سریعا راهنمایی فرمایید. متشکرم . از مدیران محترم پوزش میخواهم که دو جا پست دادم این تاپیک را الان پیدا کردم
در بازار 2 مدل با صفحه10.1 اینچ بود یکی ال سی دی بقیمت360 وال ای دی حدود 400 صرفه با خرید کدام است وایا فرق دیگری هم دارند یا نه
منظورت همون مارك acer هست يا مارك هاي ديگه رو هم ميگي؟نقل قول:
در ضمن الان Aspire One D250 با صفحه ال اي دي 10.1 اينچي رو ميتوني 350 بگيري
من خودم همين مدل رو دارم ، فوق العاده است و كيفيت Display عاليه و حرف نداره و واقعا ميشه روش اسم LED رو گذاشتنقل قول: