همیشه برام سوال بود که این سر دوم به چه دردی می خوره!!نقل قول:
Printable View
همیشه برام سوال بود که این سر دوم به چه دردی می خوره!!نقل قول:
سلام
من یه هارد استرنال تو رنج 100 میخوام بگیرم!
usb3 و esata دارم!
بدون ادابتور یا با ادابتور بودن مهم نیست!(ظرفیت مهم تر+کیفیت)
اساتید چی پیشنهاد میدید!
ممنونم پیش پیش!:11:
سلامنقل قول:
هاردهای 2.5 اینچی چون برق مورد نیازشون رو از پورت usb تامین میکنن گاها به مشکل کمبود ولتاژ بر میخورن و در نتیجه هارد راه اندازی نمیشه و پس برای جبران کمبود ولتاژ سر دوم کابل به به پورت دیگر متصل میشود .
بطور خلاصه سر اول برای دیتا و برق هست ولی سر دوم فقط برای برق هست .
سلامنقل قول:
هاردی که ایندوتا اینترفیس رو همزمان داشته باشه موجود نیست ولی میتونین باخرید هارد سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive و با تعویض کارتریج صاحب هاردی بشوید که هردو اینترفیس رو داشته باشه البته نه بطور همزمان .
در پست زیر بطور کامل درباره هارد سیگیت توضیح دادم .
سوالی بود در خدمتمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6291013&postcount=2397
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
سلام پیشنهادم اینه که نرم افزار hd sentinel رو دانلود کنید و سپس نصب و اجرا کنید تا یه تست کلی از هاردتون بگیره .اگر مشکلی داشته باشه به شما اعلام میکنه . (انشااله که نداشته باشه)نقل قول:
سایر موارد هم باید در نظر گرفته بشه . چون این مدل یه هارد پرتابل پرظرفیت هست ممکنه با کمبود ولتاژ مواجه شده باشه مثلا به هیچ عنوان از usb هاب یا کابل رابط استفاده نکنید یا حتما لپتاپ به برق شهر متصل باشد و اگر امکانش هست با سیستم دیگری تست کنید .
سایر تجهیزات رو هم اگر به پورت usb وصل کردین جدا کنید.
نقل قول:
سلام پیشنهادم اینه که نرم افزار hd sentinel رو دانلود کنید و سپس نصب و اجرا کنید تا یه تست کلی از هاردتون بگیره .اگر مشکلی داشته باشه به شما اعلام میکنه . (انشااله که نداشته باشه)
سایر موارد هم باید در نظر گرفته بشه . چون این مدل یه هارد پرتابل پرظرفیت هست ممکنه با کمبود ولتاژ مواجه شده باشه مثلا به هیچ عنوان از usb هاب یا کابل رابط استفاده نکنید یا حتما لپتاپ به برق شهر متصل باشد و اگر امکانش هست با سیستم دیگری تست کنید .
سایر تجهیزات رو هم اگر به پورت usb وصل کردین جدا کنید.
ممنون از شما
با نرم افزار حتما تست میکنم.
از hub یا کابل استفاده نکردم و اون تست ها که fail می شدند، روی چند سیستم امتحان کردم!
شما با نرم افزار خود وسترن (Wd Smart Ware) و اعتبار اون اطلاعی دارید؟
ممنون از وقتی که میذارید
سلامنقل قول:
من از این نرم افزار عمدتا برای پسورد گذاری و یا تعیین زمان استندبای و خاموش کردن استفاده میکنم و برای تست ازش استفاده نمیکنم .
حالا شما این نرم افزار hd sentinel رو نصب کنید و نتیجه اش رو بگید .
wdc.com/wdproducts/library/other/2779-701022.pdf
سلام
می خوام هارد اکسترنال 2 ترا بگیرم جهت backup
سرعت زیاد برام مهم نیست فقط قیمت و اینکه داده ها پاک نشن
خواهشا مدل و گارانتی معتبر رو برام معرفی کنین
ممنون
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه 2 ترا میخواهید بهترین مدلی که در بازار میشه به راحتی پیدا کرد وسترن مدل My Book Essential هست که usb3 هم هستند و تا 3 ترابایت هم موجوده .
اگر سیستم شما هم usb3 داشته باشه سرعت بالایی خواهید داشت .
نکته مهم : هارد هم مثل سایر وسایل دیگه امکان خرابی داره پس نمیتوان اطمینان 100 درصدی داد . ولی در صورت نگهداری درست و مناسب عمری طولانی خواهد داشت . ضمناً قبل از خرید دقت بفرمایید که جعبه مقوایی آن فاقد هرگونه ضربه دیدگی یا کوفتگی ناشی از زمین افتادن داشته باشه .کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240
نه گرون خریدی الان هارد 2 ترابایت 145 تومنه به نظر من وسایل دیجیتالی رو اینترنتی خرید نکنید !نقل قول:
هاردي كه ايشون خريدن از نوع پرتابل هست نه دسكتاپي بنابراين قيمتش متناسب هست . گرچه در حال حاضر قيمتش كمي پايينتر اومده .نقل قول:
نكته : حداكثر حجم هارد پرتابل وسترن يك ترابايت هست .
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام که قابلیت اتصال به سینمای خانواده و ----- جهت ضبط و پخش رو هم داشته باشه . کدوم مدل western digital این قابلیت رو داره خیلی واسم مهمه لطفا راهنماییم کنید
یا علی
سلام دوستان خسته نباشید. ممنون میشم خیلی زود راهنماییم کنید.
من یه هارد pqi مدل H560 دارم. دیروز یه بار وصلش کردم به لپتاپ دوستم یه سری فایل کپی کردیم توش بعد که جدا کردم و زدم به سیستم خودم اصلا آیکون درایو نیومد.
یعنی سیستم شناختش ولی Volume رو توی My Computer نشون نداد.
هر کاری هم کردم هنوز همونه.
به هارد که دست میزنی مشخصه داره میچرخه و روشنه ولی نمیاد. چیکار کنم؟
سلام دوستان
يك هارد 2 ترا ميخوام
بهترينش چيه؟ قيمت هم برام مهم نيست
فقط يك مشكل دارم كامپيوترم برا 7-8 سال پيشه كه فك ميكنم usb2 هستش
ميتونم هارد usb3 بخرم يانه؟؟؟
بین فلش مموری و هارد پرتابل کدام را بهتر می دونید و امتیازاتشان نسبت به هم
دنبال یک هارد هستم که نیاز به آدابتور خارجی نداشته باشد
USB3 ساپورت کند
512GB کفایت میکند
خود من مدل های my pasport وسترن دیجیتال را پسندیدم نظرتون در موردشان چیست؟ (معایت و محاسن)
سرعت عملی که این هارد ها در حالت نوشتن و خواندن دارند؟
و اینکه چه نکاتی را باید در نظر بگیرم که الان ذکر نکرده ام؟
با تشکر
دو تا مقوله جداست چون به لحاظ حجمی اختلاف بسیاری دارند پس مناسب با کاربردتون باید انتخاب کنید.نقل قول:
بین فلش مموری و هارد پرتابل کدام را بهتر می دونید و امتیازاتشان نسبت به هم
تفاوتشون به لحاظ ساختار اینکه فلش مموری ها مموری استیک اند اما هاردهای پرتابل دیسک سخت گردان دارند (چیزی فشرده تر از آنچه در کامپیوتر است)
بنابراین فلش مموری ها بسیار سبکند و ضمنا به ضربه حساس نیستند اما هاردها را باید مراقب باشید که از دستتون نیفته یا ضربه نخوره مخصوصا وقتی روشنه..
با توجه به آنکه آدابتور نمیخواید و حجم نیم ترابایت لازم دارید هارد پرتابل مناسبه.نقل قول:
اون مدلی هم که از WD گفتید با همین حجم خودم دارم و ازش راضیم.
در باره usb3 هم اینی که من دارم چون قدیمیه 2 هست اما قطعا 3ش هم اومده.
باز مدلهای خوب دیگری اگر هست دوستان بگن..
كسي نيست راهنمايي كنه!!!! :41:نقل قول:
دوست عزیز شما باید ببینی استفادت چیهنقل قول:
اگه میخوای هاردو اینور اونور زیاد ببری باید پرتابل بگیری ولی اگه بخوای برای آرشیو باید مای بوک بگیری من بهت هارد های وسترن دیجیتال با گارانتی آواژنگ رو پیشنهاد میدم
در مورد Usb هم خیالت راحت باشه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، ساپورت میکنه
باز هم مشکلی بود در خدمتم
اين هارد رئ ميشه به يو اس بي 2 وصل كرد؟نقل قول:
بعدشم تو سري وسترن essntial and high با هم فرق دارن؟؟؟
بله عزيز . هاردهايي كه usb3 هستن قابليت اتصال و كار با پورت usb2 رو دارن و مشكلي از اين بابت نيست .نقل قول:
متوجه منظور شما از high نشدم ، يه مدل بيشتر نيست !!!
سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی واسه آرشیو کردن اطلاعات پی سی و لپ تاپ
قصد حمل کردن اطلاعاتو ندارم
سرعت خیلی بالا باشه
زیاد داغ نشه.
استقامتش بالا باشه اگه ضد ضربه باشه خیلی خوب میشه
لطفا برای خرید یه مدل عالی راهنماییم کنید
تو هاردهاي اكسترنال وسترن حرف و آخر ميزنه . براي اطلاع از مدلهاي مختلف هاردهاي اكسترنال وسترن ديجيتال به سايت اين شركت مراجعه كنيد
شما میتونی از هارد های مای بوک وسترن دیجیتال بگیری با گارانتی آواژنگ اگه گارانتیش سازگار بود نگیرنقل قول:
من یه هارد یک ترابایت گرفتم البته پرتابل 134 هزار تومن 2 ترابایتش 7 تومن گرونتر بود من پیشنهاد میدم شما مای بوک وسترن دیجیتال 2 ترابایت با گارانتی آواژنگ بگیر 3 ترابایت هم بود
ببین میری بازار فروشنده ها میخوان برند هایی که روی دستشون باد کرده رو بهت بندازن و ازشون تعریف می کنن حواست باشه بهت سیگیت یا Adata یا چیزه دیگه ای نندازن فقط وسترن !
ببین توی پاساژ ایران طبقه اول نمایندگی وسترن هست از اونجا میتونی بگیری که مطمین هم باشی
خبرشو بده که چی کار کردی
به نظر شما استاد عزيز تو برند ها همين وسترن بهترينه؟؟ يا نهنقل قول:
با چه گارانتي اي بگيرم؟
ممنوننقل قول:
بلي در حال حاضر وسترن بهترين هست .
در مورد گارانتي شكر خدا تا به حال مشكلي براي هارد اكسترنالم پيش نيومده و گذرم به گارانتي نخورده ، بنابراين نميتونم در زمينه بهترين گارانتي كننده اظهار نظر كنم .
ولي قبلا يه هارد اينترنال سيگيت داشتم كه ديتيكت نميشد و گارانتي آن ويستا پخش بود كه راحت عوضش كردن .
دوستای عزیز سلام ... من می خوام یه هارد اکسترنال بخرم که نیازی به آداپتور نداشته باشه که تا جایی که می دونم بهش می گن پاسپورت ... واقعا کلافه شدم ینی ... هر کسی میگه یه مارک خوبه ... البته من خودم دو تا 1tb wd دارم که نه میشه گفت راضیم نه ناراضی ... چون یکیشون خوب کار میکنه اما اون یکیش به یه ماه نریسیده داغون شد بردم گارانتی عوض کردم ... حالا چیزی که می خوام اینه که حداکثر نیازم 500 gb هستش اگه کمترم باشه چه بهتر اما مهمترین نکته برام ضد ضربه بودنو ایناست ... چون مجبورم هر روز تو کیفم داشته باشمش ... سرعتم اهمیت آنچنانی برام نداره یا حتی پورتاش ... یه usb 2 هم کافیه . خلاصه یکی میگه adata بگیر ضد ضربه عالیه ... یکی میگه اون آشغاله wd بگیر حالشو ببر ... کلا یه راهنمایی می خواستم ممنون
شما یه هارد 500 وسترن دیجیتال با گارانتی آواژنگ بگیر و برای ضد ضربه بودنشم یه کیف مخصوص هارد بگیر که همیشه توی اون باشه که خیالتم راحت باشه اگه ضربه خوردنقل قول:
وسلام
مرسی بابت راهنمایی ... میشه بگید حجم کمتر هم داره یا نه و قیمتش چه حدودیه ؟نقل قول:
هارد اکسترنال میگیری حتما بافر رو توجه کن و دیگه حداقلش از 16 بافر کمتر نگیر و 32 بافر که دیگه نمیشه در موردش حرفی زد وقتی داری چیزی رو کپی میکنی و اون موقع کیفش رو میبری .
این لیست محصولات وسترن دیجیتاله :نقل قول:
شما توی هارد های پرتابل دنبال هارد مورد نظرت بگردکد:http://www.wdc.com/en/products/catalog/?segment=2
اینا مگه همش تو ایران پیدا میشه ؟نقل قول:
به جرات ميتونم بگم كه كليه هاردهاي پرتابل وسترن همگي 8 مگ كش دارن و همچنين 5200 الي 5400 دور هستن . مدلهاي معدودي هستن كه 16 مگ كش يا 7200 دور هستن مثل seagate goflex pro يا turboنقل قول:
شاید بعضی هاش نباشهنقل قول:
ولی من بهت پیشنهاد میدم برو خود نمایندگی وسترن توی پاساژ ایران خرید کن
یادت نره با گارانتی آواژنگ نه سازگار
شرمنده دیگه اینا سواله آخره ... قیمتشو نگفتید حدودا چقدره و پاساژ ایران کجاست ؟؟
قیمت هارد 500 فکر کنم حدود 70 تا 90 باشهنقل قول:
بازم دقیق نمیدونم برو بپرس
پاساژ ایران هم بین میدون ولیعصر و چهار راه ولیعصره
باشه خیلی ممنون ... فقط یه سوال دیگه اونم این که چرا گارانتیش آواژنگ باشه ؟
چون گارانتی آواژنگ جوابدهیش بیشتره تا سازگارنقل قول:
من یه هارد داشتم با گارانتی سازگار یه خورده سرو صدا می کرئ بردمش گارانتی سازگار یه خورده بغل هارد قسمت کشوییش که میره توی کیث گفت اونجا سابیده شده پس از گارانتی خارجه!
کلا میخوام بگم که از کوچکترین چیزی ایراد میگیرن تا گارانتی نشه و ازت پول بگیرن
ولی آواژنگ رو که رفتم راحت قطعمو گرفتن
آقا در کل دمت گرم ... پس من میرم سراغ wd ایشاللا شانس بیارم جنس خوب بیفته بهم ... خیلی میترسم دو روز اینور اونور نکرده بازم خراب شه و باز روز از نو و روزی از نو !!!نقل قول:
اگه میخوای خیالت راحت باشه یه کیف هارد هم براش بخر که همیشه اون تو باشه و ضربه هم خورد خیالت راحت باشهنقل قول:
موقع کار کردن هم تکونش نده
حتما میخوای هاردو از کامپیوتر بکشی بیرون Safe Remove کن
همیشه اسکنش کن و مواظب باش ویروسی نشه
سلام دوستان
من یک هارد WD My Book Essential 1TB USB2.0 دارم که حدود 1 سال پیش خریدم ، توی این یک سال شاید کلا 1 ماه روشن بوده باشه ، چون برای بک آپ استفاده میکردم ، اما العان نیازی به اون ندارم و قصد فروشش رو دارم ، علت اینکه پست زدم این بود که میخواستم بپرسم چطور میتونم اطلاعات رو طوری پاک کنم که قابل دسترسی نباشه ؟ منظورم بازیابی یا همان Recovery هست.
چون شنیدم با Delete و Format باز هم قابل بازیابی هست !
ممنون میشوم کمکم کنید.