من به شما قول میدم اگه اول علاقه باشه نصف دانشگاه های کشور خالی میمونهنقل قول:
Printable View
من به شما قول میدم اگه اول علاقه باشه نصف دانشگاه های کشور خالی میمونهنقل قول:
خب شما واسه چیزی که دوست دارید تلاشتون رو بکنید.نقل قول:
چرا میخای از حالا بری اون نصفه دانشگاههای خالی رو پر کنی !؟
مگه همه به برق و مکانیک و عمران و ... علاقه دارن؟
(من مثال نقضش!)
حق با شماست دوست عزیز :11: :20:نقل قول:
یحث رو عوض نکنید.
رشته ی مهندسی مراقبت پرواز چطوریه؟
راستی دفترچه کنکور چیه؟
من عشق نجوممنقل قول:
اخه تو ایران از نجوم نون در میاد؟؟؟؟؟...
خوب من چه طور برم دنبال علاقه؟
نقل قول:
منم همینطور خیلی نجومو دوست دارم از همون بچگی
اما ظاهرا تو ایران خیلی به این رشته توجهی نمیشه
خوب اونوقت من چجوری میتونم برم دنبال نجوم در حالی شرایط اینطوره؟؟؟
خب در موردش تحقیق کن. ببین اگه لیسانس بگیری چه شغلایی داری و در مراحل بالاتر چی؟نقل قول:
آیا نیازی هست که فوق بخونی؟ یا مثلا تنها شغل خوبش استاد دانشگاه شدنه؟
اگه شغلی واسش نیست در کنار درست ادامش بده. مطالعات نجوم مگه فقط با رفتن به دانشگاه محقق میشه؟
رشته ي هوانوردي-مراقبت پرواز:نقل قول:
ديباچه: رشته هوانوردي داراي سه شاخه خلباني، مراقبت پرواز و ناوبري هوايي است كه در اين ميان دو شاخه خلباني و مراقبت پرواز از بين داوطلبان گروههاي آزمايشي رياضي و فني و علوم تجربي دانشجو ميپذيرند كه ما در اينجا به معرفي اين دو شاخه ميپردازيم :
شاخه خلباني تنها شاخه خلباني كه از طريق آزمون سراسري دانشگاهها و مراكز آموزش عالي دانشجو ميپذيرد، شاخه خلباني نظامي است كه دانشجويان آن در دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري آموزش ميبينند. هدف از پذيرش دانشجوي هوانوردي (خلباني) در دانشگاه هوايي شهيد ستاري، تربيت خلبانهاي مورد نياز نيروي هوايي جمهوري اسلامي است. نيروي هوايي تعيين ميكند كه دانشجويان خلباني در كدام رشته تخصصي (خلبان جنگي ، آموزشي يا مسافربري) آموزش ببينند. آنچه مهم است اين است كه رشته هوانوردي (خلباني) دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري وابسته به نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي است و دانشجويان اين دانشگاه از بدو ورود به دانشگاه يك دانشجوي نظامي خواهند بود و در نهايت به عنوان يك افسر مهندس يا كارشناس فارغالتحصيل ميشوند.
تواناييهاي لازم :
يك خلبان به عنوان فرمانده هواپيمايي كه ميليونها دلار ارزش دارد، حرف اول را در هواپيما ميزند. به همين دليل بايد آمادگي كامل را براي احراز اين مسؤوليت داشته باشد كه اين آمادگي در سه مرحله سنجيده ميشود. در مرحله اول داوطلب شركت در آزمون سراسري آمادگي علمي خود را ثابت ميكند و همچنين لازم است كه رشته هوانوردي (خلباني) را جزو يكي از 9 انتخاب اول فرم انتخاب رشته خود درج كرده باشد. در مرحله بعد بايد از لحاظ جسمي در معاينات پذيرفته شود كه در اين مرحله يك داوطلب علاوه بر خصوصيات ظاهري كه عبارتند از:
حداكثر سن 20 سال تمام (حتي اگر خدمت سربازي را انجام داده باشد نبايد بيشتر از 20 سال داشته باشد)، حداقل قد 165 سانتيمتر، داشتن وزني متعارف بايد از سلامت جسماني كامل برخوردار باشد. مثلاً بايد ديد چشم او بوده و كوررنگي نداشته باشد به همين دليل چشم داوطلب در سه مرحله معاينه ميشود همچنين گوش و حلق و بيني و قلب يك داوطلب در سه مرحله معاينه شده و نهايتاً نوار مغزي او برداشته و دندانهايش معاينه ميشود. چون براي مثال اگر داوطلبي چند عدد از دندانهاي جلو را نداشته باشد در فشار جوّ بالا دچار حالت تهوع ميشود يا اگر بيش از 3 يا 4 دندانش ترميم شده باشد، در حين پرواز مشكل خواهد داشت در نهايت در صورت سلامت جسماني كامل، از داوطلب مصاحبه عقيدتي و حفاظتي ميشود. يك دانشجوي خلباني بايد جسور، نترس و شجاع باشد و همچنين لازم است كه عاشق اين رشته بوده و فردي منضبط و منظم باشد.
درسهاي اين رشته در طول تحصيل :
دروس پايه:
رياضي ، فيزيك پايه، آمار و احتمالات، معادلات ديفرانسيل.
دروس اصلي:
كامپيوتر و برنامهنويسي، ارتعاشات عمومي، استاتيك، مباني مهندسي برق، ديناميك عمومي، اصول ايمني پرواز، الكترونيك عمومي، آئروديناميك عمومي، اصول هوانوردي، موتورهاي هواپيما، سيستمهاي الكتريكي و الكترونيكي هواپيما، ناوبري هوائي ، هواشناسي، فيزيولوژي هوائي، قوانين و مقررات هوانوردي.
دروس تخصصي:
مقاومت مصالح، مباني مديريت و تحقيق در عمليات، ايروديناميك سيالات تراكمپذير، انتقال حرارت عمومي، مكانيك پرواز كاربردي، زبان تخصصي، پرواز اوليه، پرواز پايه ، پرواز پيشرفته نظامي ، پرواز تخصصي نظامي.
شاخه مراقبت پرواز :
آنگاه كه روي صندلي يك هواپيماي در حال پرواز بر فراز يكي از شهرهاي بزرگ و پرجمعيت جهان نشستهايد، آسمان را خالي و آرام و بيسر و صدا و به رنگ اقيانوس آبيرنگ ميبيند. اما اگر به صفحه رادار مراقبت پرواز فرودگاه آن شهر نگاه كنيد، آن را همانند بزرگراهي مملو از اتومبيل مشاهده ميكنيد كه با سرعتي بسيار در حال حركت هستند. اتاق عمليات (كنترل راداري فرودگاه هواپيما) در فرودگاه هر شهر، اداره آسمان پر ترافيك آن شهر را به عهده دارد. در اين اتاق، مسؤولان مراقبت پرواز با چشماني دقيق و مراقب، تغييرات لحظهاي و كامپيوتري صفحات سبزرنگ رادار را زير نظر دارند و با استفاده از رادار و راديو، هواپيماها را در آسمان هدايت ميكنند وبه خلبانها دستور ميدهند كه به كدام سمت گردش كنند، اوج بگيرند، فرود آيند و سرعتشان را زياد يا كم كنند تا تداخلي پيش نيايد و از ايمني كامل برخوردار گردند. شاخه مراقبت پرواز به آموزش و پرورش متخصصان برج مراقبت پرواز ميپردازد. افرادي كه در برج مراقبت، كنترل هواپيماهاي مسافربري و شكاري را برعهده دارند تا هنگام پرواز، بلند شدن و نشستن، تداخلي به وجود نيايد و هواپيما فرود يا پروازي ايمن داشته باشد. يك متخصص مراقبت پرواز اطلاعات لازم را در زمينه نحوه وزش باد، نوع هوا و سمت باند پروازي از برج مراقبت پرواز گرفته و براساس آن، هواپيما را هدايت ميكند. در ضمن كاركنان مراقبت پرواز، اولين كساني هستند كه از وقوع سانحه آگاه ميشوند بنابراين ضمن رعايت دستورالعمل مربوط، بايد با سريعترين وسيله ممكن براي نجات سرنشينان هواپيماي سانحه ديده و از بين نرفتن آثار و شواهد و مدارك مؤثر در بروز سانحه اقدام نمايند.
تواناييهاي لازم :
پاي ميكروفون صحبت كردن، يك توانايي است و مراقب پرواز بايد از اين توانايي برخوردار باشد؛ يعني بايد بتواند در هر شرايطي اطلاعات لازم را در اختيار خلبانها قرار دهد. براي مثال اگر هوا خراب باشد و خلبان هم دچار اضطراب و هيجان شده باشد، اين مسؤول مراقبت پرواز است كه ميتواند به خلبان آرامش دهد و باعث شود كه هواپيما ايمن بر زمين بنشيند. همچنين يك مراقب پرواز بايد به زبان انگليسي مسلط باشد. چون بايد با خلبانها انگليسي صحبت كند و خلبانها نيز به زبان انگليسي پاسخ بدهند.
درسهاي اين رشته در طول تحصيل :
دروس پايه:
رياضي عمومي، فيزيك، مباني و برنامهريزي كامپيوتر، معادلات ديفرانسيل.
دروس اصلي:
مباني مهندسي برق، مكانيك، نقشهكشي و نقشهخواني هوانوردي، الكترونيك عمومي، سيستمهاي كمك ناوبري، ناوبري، هواشناسي عمومي، سرويس هواشناسي، هوانوردي، مكانيك پرواز، زبان تخصصي، فرودگاهها، حقوق هواپيمايي، مباني مديريت، اصول مخابرات، اصول رادار، كاربرد كامپيوتر و اتوماسيون در مراقبت پرواز، آمار و احتمالات مهندسي.
دروس تخصصي:
مراقبت هوانوردي و طرح پرواز، سرويسهاي ترافيك هوايي، سرويسهاي اطلاعاتي هوانوردي، دستورالعملهاي ناوبري و مراقبت پرواز (كنترل منطقهاي، كنترل تقرب و ارتفاعسنجي، برج كنترل) ، دستورالعملهاي كنترل هواپيما به وسيله رادار، آموزش عملي رادار، تجسس و نجات، بررسي سوانح، طراحي دستورالعملهاي پرواز، عمليات هواپيمايي، صلاحيت پرواز، سيستم ناوبري، ارتباطات و نظارت ماهوارهاي، روش تدريس هواپيمايي، سيمولاتور برج كنترل، سيمولاتور كنترل منطقهاي، سيمولاتور تقرب پرواز.
موقعيت شغلي در ايران :
شاخه خلباني تنها در دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري ارائه ميشود و تمامي دانشجويان اين دانشگاه از بدو ورود بورسيه ميشوند و با درجه ستوان دومي فارغالتحصيل ميگردند و در طول خدمت در نيروي هوايي، مسكني مناسب و مطابق ضوابط نيروي هوايي دريافت ميكنند. شاخه مراقبت پرواز نيز در دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري و دانشكده صنعت هواپيمايي كشوري ارائه ميشود. گفتني است تعدادي از دانشجويان دانشكده صنعت هواپيمايي كشوري از ترم دوم تحصيلي ، در صورت احراز شرايط با توجه به نياز شركتهاي هواپيمايي بورسيه خواهند شد و در صورت سپردن تعهد خدمت از انجام خدمت وظيفه معاف ميشوند.
-------------------
دفترچه کنکور هم بماد برای زمان کنکور!:46:
یا حق
رشته ی مهندسی مخابرات تو چه دانشگاه هایی تدریس میشه؟
باید به دفترچه سراسری و آزاد مراجعه کنی تا بفهمی.
مجید و امیرلایک2 راس میگن.
منم خراب هوافضا و طراحی موشکم.رتبه لازم برای مالک اشتر رو هم اوردم.ولی نرفتم.چون آینده ی روشنی نداره.(توی ایران)
کسی میتونه در مورد رشته فیزیک مشاوره بده...فیزیک نجوم و یا هسته ای...و اینکه یه دانشگاه خوب مث تهران یا اصفهان چه رتبه ای میخواد...
این دفترچه رو نمیشه دانلود کرد؟نقل قول:
چرا میشه :دی
من سایت آزمون و سنجش رو نگاه کردم نبود ولی اگه گوگل رو بگردی احتمالا تو وبلاگا لینکه جنبنده ای یافت بشه
میشه یک لینک بدین؟
بچه ها ، برای کسی که میخواد توی شهر خودش ( منطقه 1 ) رشته مهندسی ( کارشناسی ) خوب قبول بشه این درصد ها کافیه ؟
ریاضی : 20 الی 30 درصد
فیزیک : 30 الی 50 درصد
شیمی : 30 الی 40 درصد
زبان : 50 درصد
بینش : 50 الی 70 درصد
ادبیات : 40 الی 50 درصد
عربی 10 الی 20 درصد
نه دوسته من ! هم در سراسری و هم در آزاد باید بیشتر بزنی برای رشته های تاپ در شهر های منطقه یک.
منطقه یک و منطقه دو چه فرقی دارن ؟نقل قول:
اگه کسی منطقه دو باشه و این درصد ها رو بزنه میتونه رشته خوب قبول بشه ؟
منطقه 1 شامل شهرهای با امکانات هست و منطقه 2 یه درجه کمتر... منطقه 3 هم کم امکانت تر از منطقه دو.
معمولا بیشترین شرکت کننده رو منطقه 2 داره.
اگر حداکثر اون درصدایی رو که گفتی بتونی بزنی ، در منطقه 2 رتبت میشه ما بین 7000 تا 10000 و با این رتبه نمی تونی از روزانه برق و مکانیک و .. قبول بشی ولی شبانش تقریبا در بعضی دانشگاه ها حتمیه.(راستی با این رتبه از خیلی رشته های روزانه اردبیل و حتی برق و مکانیکش امکانش هست قبول بشی و تقزیبا بالاست)
در مورد ازاد هم اگر خواستی بگو
دفترچه رو نمیشه دانلود کرد؟
من میخوام تراز رو بدونم.
امین جان در دفترچه تراز نمی نویسه.
دوستان عزيزم.لطفا به من بگيد كه چطوري ميشه كارگردان شد..
ايا بايد برم دانشگاه خوبه يا كلاسهاي ازاد اموزشي..
من پيش دانشگاهي انساني هستم و 17 سالمه..
اگه بخوام برم دانشگاه بايد چه جوري كنكور بدم و يا چطور برم تو اين عرصه.
و چه كتابهايي رو بايد بخونم تا براي ازمون دانشگاه بتونم قبول شم..
كتاب مفيدي در اين رابطه معرفي كنيد..
لطفا جواب دلسرد كننده نديد كه خيلي عاشق اين رشته هستم و وقتي علاقه باشه اون كار شدنيه..
راستي اينم بگيد كه ايا رشته كارگرداني سخته؟
متشكرم...
سلام به شما دوست عزيز-من پيش دانشگاهي انساني هستم ولي هيچ علاقه اي به ادامه در اين رشته ندارم..به نظر شما چطوري ميشه وارد عرصه كارگرداني شد؟
ايا كنكور دانشگاهش براي كسي كه معدلش در حد 13 بوده راحته و البته علاقه شديدي هم دارم به اين رشته و بگيد كه مثلا كارگردان شدم..بعد امكان ساخت فيلم هست و ...
لطفا راهنمايي كنيد..متشكرم.
سلام خدمت شما دوست خوبم. برای اینکه در رشته کارگردانی تحصیل کنید باید در کنکور هنر شرکت کنید که منابع چندان مشخصی در کنکور نداره ...
و رشته سینما رو انتخاب کنید البته رشته های دیگری هم هست...
و البته معدل 15% تاثیر داره پس اگر تلاش کنید چندان در رتبه شما تاثیری نمیزاره.
یکی نمیدونه رشته ی مخابرات تو چه دانشگاه هایی تدریس میشه؟
دوست خوبم لطفا بگيد كه من پيش دانشگاهي انساني هستم.ميتونم در كنكور كارگرداني شركت كنم يا بايد تغيير رشته به هنر بدم؟
يه توضيحاتي بديد.ممنون ميشم..
من تعریف مدیریت رو بیشتر شنیدم تا مهندسی
به خصوص مدیریت mba که بعضی افراد میگن بهتر مهندسی یعنی ارزشش بیشتره
اما حسابداری رو اصلا نمیشه با مهندسی مقایسه کرد.
این حرفه شما سطحی نگری هست که مهندسی به این بزرگی رو با مدیریت مقایسه می کنید.
در کل در حال حاضر گسترده ترین ،اقتصادی ترین رشته ها رو مهندسی داره.
معذرت میخوام پستتو الان می بینم.:11:نقل قول:
فکر کنم شما می تونی همزمان در دو کنکور هنر و انسانی شرکت کنی(من اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم، اگر امکانش هست از یک مشاور با تجربه بپرس)
خوب ظاهرا تاپیک هدف مستقلی را دنبال نمی کنه و در تمام مدت هم که اجازه پیشروی بهش داده شد بحث مستقلی نداشت.
تصور این بود که قراره به جایی برای پرسش و پاسخ در مورد تجربیات شخصی از یک رشته باشه نه موضوعی مشابه با سایر تاپیک ها
اگه سوال کنکوری دارید به تاپیک زیر مراجعه کنید
اگر در مورد منابع سوال دارید تاپیک زیرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=238689&page=236
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=48731
زمینه کاری
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=24394
آشنایی با رشته تحصیلی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114014