موقعی که توی CLY Themes میخوام هر Dialpadی رو انتخاب کنم..فقط Dialpad اورجینال رو میاره...بقیه ی Dialpadها رو نمیاره
موقعی که توی CLY Themes میخوام هر Dialpadی رو انتخاب کنم..فقط Dialpad اورجینال رو میاره...بقیه ی Dialpadها رو نمیاره
سلام.
بچه ها من تازه اینو دیدم میشه یکی توضیح بده:
و آخرین مشکل پلیر اصلی گوشی، جنگ گوشی با فرمت MP3 است. این گوشی آهنگ های با کیفیت Mp3 را بی کیفیت، و آهنگ های بی کیفیت را با کیفیتی عالی پخش می کند. البته به تازگی متوجه شده ام که دلیلش این است که MP3 یک فرمت فشرده ساز موسیقی است. ما وقتی آهنگی با این فرمت را با کامپیوتر گوش می دهیم متوجه افت کیفیت آن نمی شویم، اما این گوشی به طور مو شکافانه ای کیفیت واقعی آهنگ را به رخ شما می کشد. علاوه بر آن فرمت های در پیتی AMR و WAV را آنچنان با کیفیت پخش می کند که یک لحظه به بی کیفیت بودن قطعات صوتی خود شک می کنید. انگار که این گوشی برای با کیفیت کردن آهنگ های بی کیفیت ساخته شده !!! با فرمت WMA نیز برخوردی عادی دارد.
نقل قول:نقل قول:
نمی دونم... کجاش رو متوجه نشدی عزیز؟؟؟:18:
والا من که خوب توضیح دادم. بگو که بیشتر برات بگم
منظورم اینه که تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم که mp3 رو بد پخش کنه ولی wma عالی .
یعنی اینقدر بد پخش می کنه mp3 رو؟
این ضعفه گوشیه یا خود شرکت این کار رو کرده؟
اره همين طوره mp3 را بد ميپخشه
سلام بر همه دوستان
اگه از دوستان کسی درباره تنظیم کامل و پیشرفته دوربین ویوتی کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیارم بزاره.
دوستانی که با کد صدای گوشی را افزایش داده اند عملکرد گوشی انها چگونه بوده ایا بعد از مدتی افت صدا نداشته اند؟
با تشکر
viewty is my live
درود بر همه عاشقان ویوتی
دوستان برای شارژ این گوشی , گوشی را خاموش کنیم یا در حالت روشن شارژ نماییم
من با شارژ این گوشی مشکل پیدا کرده ام اولا که فقط 4 خط از باتری پر میشه و اون خط اخر پر نمی شه (و شاید هم قرار نیست که پر بشه)دوما هر وقت گوشی رو شارژ می کنم شارژ میشه ولی بعد از مدتی دیگه شارژ نمیشه .آیا شارژ من پر شده یا باتری مشکل داره؟ سوما راهی برای فهمیدن پر بودن شارژ باتری وجود دارد یا که خیر؟ (گوشی رو دو روزه که گرفتم)
ببخشید اگه پستم طولانی شد
1.دوست عزیز درمورد افزایش صدا باید بگم که خیلی فرق میکنه تقریبا 2برابر قویتر میشه چه گوشی وچه هندزفی اما بهتره کککه هیچ وقت با صدای آخرگوش ندی البته ا طریق گوشی .چون بعضی ها براشون مشکل پیش اومده اما برای من نه و بهتره که آهنگها را با فرمت wma گوش بدی.نقل قول:
2.درمورد شارز هم بار اول حدودا 7ساعت به صورت خاموش بعدش ه فرقی نمیکنه من کککککککه همیشه به صورت روشن شارز میکنم.وقتی شارزش کامل خالی شد حدودا 3 ساعت طول مکشه تا شارز فول شه و راه فهمیدنش هم اینه که دیگگگگگگگگه اون خطهای باطری تکون نمیخوره.ثابت وامیسه .حدودا 3الی 4 روزهم بااستفاده معمولی دوام داره.
3.درمورد دوربین هم یه خورده کارکنی تنظیم دستت میاد.
viewty is the best" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار جاوا نقشه تهران رهیاب 87 که بزرگ نمایی متوسط حذف شده برای گوشی های ال جی ویوتی:نقل قول:
[HTML]
لینک مستقیم:
http://www.fileqube.com/hl/xqXuCfBf1373437/Rahyab.brt.87.LG.jar
لینک غیر مستقیم:
http://www.fileqube.com/shared/xqXuCfBf1373437
[/HTML]
برای گرفتن عکسهایی با کیفیت بهترتوی فضای اتاق باید:
iso 200_wite balance fluorosent_night mode
توی فضای با نور کافی هم حالت اتوماتیک خیلی خوب جواب میده.
برای برداشتن تیک فیلم برداری هم یه راهی هست که 90 در صد موارد جوای میده که بعدا میگم فعلا عجله دارم وقت ندارم.
]ممنون میشم اگه راه برداشتن تیک فیلم بگی چون من هم مشکل تیک دارم تو فیلمبرداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعال سازی تشخیص چهره در Viewty1.کد مخفی #990*#3845 رو وارد کنید.
2.به قسمت Device Test برید.
3.وارد قسمت Zoran A5C test بشید.
4.وارد قسمت setting Zoran بشید.
5.قسمت Camera setting6.به قسمت Face tracking Mode برید و اونو رو گزینه ON قرار بدید.
7.به قسمت Zoran A5C test بر گردید.
8.وارد قسمت preview and capture بشید.
9. حالا یک چهار چوب زرد رنگ به وجود خواهد آمد وقتی که چهره ای پیدا بشه.دکمه تثبیت(همون دکمه که عکس میگیری) کننده را فشار دهید تا چراغ قرمز چشمک بزنه برای آماده سازی عکسبرداری.
---------------------------------------------
منبع :
forum.------------
:18:میشه لطفا یکی از دوستان تست کنه و بگه که جواب میده یا نه:13: ؟؟نقل قول:
Ø¯Ø±ÙØ¯ بر ÙÙ Ù ÙÛÙØªÛ Ø¯ÙØ³ØªØ§Ù
Ø¹Ø²ÛØ²Ø§Ù Ù Ù ÚÙØ¯ Ø±ÙØ²Û Ù¾ÛØ´ ÙÛÙØªÛ را با Ú¯Ø§Ø±Ø§ÙØªÛ پارس Ú©Ø§Ù ØªÙ Ú¯Ø±ÙØªÙ ÙØ±ÚÙ Ú¯ÙØ´Û
ke990 v10a
Ø²Ø¨Ø§Ù ÙØ§Ø±Ø³Û ÙØ¯Ø§Ø±Ù ا٠ا Ø²Ø¨Ø§Ù Ø¹Ø±Ø¨Û Ú¯ÙØ´Û ÙÙ Ù ØØ±Ù٠از ج٠ÙÙ ØØ±Ù دا٠را دارد
ا٠ا ب٠ÚÙØ¯ Ù Ø´Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ کرد٠:
اÙÙØ§ با pc suite Ù Ø´Ú©Ù Ø¯Ø§Ø±Ù Ø§Ù Ú©Ø§Ù Ø±ÛØ®ØªÙ Ù ÙØ²ÛÚ© با پسÙÙØ¯ .wma ÙØ¬Ùد ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ در ÙÙØ¯ Ø¨Ø¹Ø¶Û ÙÛØ¯ÛÙ ÙØ§Û Ú¯ÙØ´Û ٠شک٠دارد
دÙ٠ا Ø¨Ø±Ø®ÙØ§Ù Ú¯ÙØªÙ Ø¯ÙØ³ØªØ§Ù ÙØ§ÛÙ ÙØ§Û mp3 را با Ú©ÛÙÛØª Ø¨ÙØªØ±Û پخش Ù Û Ú©ÙØ¯Ø§Ù ا بÙÙØ¯Û ØµØ¯Ø§Û ÙØ§ÛÙ ÙØ§Û wma Ø¨ÛØ´ØªØ± است Ø¯Ø±ØØ§ÙÛ Ú©Ù Ú©ÛÙÛØª mp3 را ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ . در Ø¶Ù Ù Ù Ù Ù ÙØ²ÛÚ© ÙØ§ را با ÙØ±Ù Ø§ÙØ²Ø§Ø± Allok MP3 WAV Converter ٠با ÙØ± ٠ت 44,100hz,16 bit,streeo,128kbps ب٠wma کاÙÙØ±Øª Ù Û Ú©ÙÙ
در اتصا٠ب٠اÛÙØªØ±Ùت ٠شک٠دار٠(Ø§ÛØ±Ø§ÙسÙ)ت ÙÛ٠ات gprs اÛÙ Ú¯ÙØ´Û ÚÚ¯ÙÙ٠استØ
Ø§ÛØ§ Ù ÛØ´Ùد Ø¨Ø¬Ø§Û ÙÙØ´ØªÙ ØØ±Ù در تاÛÙ¾ Ù Ø³ÛØ¬ Ú©ÙÙ Ù ÙÙØ´Øª (دستخط)
اخرÛÙ Ù Ø´Ú©Ù ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÙØ²Ø§ÛØ´ ØµØ¯Ø§Û Ø§Ø³Ù¾Ûکر Ú¯ÙØ´Û گزÛÙÙ snd stereo speaker media در Ù ÙÙÛ snd device media ÙØ¬Ùد ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ ٠گزÛÙÙ snd speaker phone ÙØ¬Ùد دارد.
من امتحان کردم شد.
البته دقیق عمل نمی کند
-----------------------------------------------
کبوتری که با کلاغ هم نشین شد گرچه بال و پرش سیاه نمی شود اما دلش سیاه می شودنقل قول:
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه، ولی این هم که اجرا نمیشه ! روش خاصی داره ؟
بازم هرچی کلید launch رو می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته :(
سلامنقل قول:
یعنی اصلا نصب نمیشه یا نصب میشه اجرا نمیشه؟ من که تو رنوار نصب کردم و جواب داد.
کسی هست که نتونسته باشه مثل آقا کامران نقشه رهیاب 87 نصب کنه؟
متاسفانه اصلا نصب نمیشه و منم خیلی بهش احتیاج دارمنقل قول:
لطفا بقیه هم امتحان کنن
من رهیاب رو نصب کردم،کار میکنه.خیلی ممنون (ke990_v10c)
سلام دوست من نقشه رو دانلودکن از سایت کمیاب حدودا 4.5مگ بعد رو نقشه راست کلیک کن و با winrar بازش کن .در ادامه zoom 60 را پاک کن .حجمش حدودا 3 مگ میشه که جواب میده نه تنها این نقشه بلکه هر نقشه بیشتر از3 مگ رو میتونی این کا بکنی. برای من که جواب داد واستفاده میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیم بعد از حدود 1 دقیقه فیلم بردار ی صداش قطع میشه نمیدونم چرا . ممنون میشم دوستان دیگه بگن همچین مشکلی براشون پیش اومده یا نه.البته وقتی رو رم ذخیره میشه دو تاهم رم عوض کردم ولی باز هم نشد
آره برای من هم پیش اومده .کسی راه حل مناسبی نداره؟نقل قول:
البته دیروز با نمایندگی مرکزی گلدیران تله کام صحبت کردم میگفت این مشکل کلا برای گوشی که نمیتونه با هر رمی بسازه وچون رمهای اورجینال توایران پیدا نمبشه.باید رمها رو تست کنی. به شرکت اعلام کردیم که حل کنه البته تا آخر فروردین گفت جواب میده .امیدوارم که راه حلش خودشرکت بگه.نقل قول:
سلام به همگی
شماره تلفن شرکت پارس کامتل رو می خواستم
خیلی متشکرم
شرکت پارس کامتل 20-88638214نقل قول:
سلام
منم بالاخره ویوتی ام رو خریدم. فعلا که تازه کارم. نمی دونم چطوری می تونه دستنوشته رو تشخیص بده. برو بچ کمک کنید. ممنون
نقل قول:
ولی من که رم اصل شرکت کامتل رو گرفتم .در ضمن گارانتی نیز دارد.
با سلام
دوستان در یکی از تایپیک ها بهتربن گوشی سال رو دارن انتخاب میکنند که متاسفانه اسمی از برند lg در میان انتخاب ها نیست
اعتراض دوستان به این امر(نه از روی تعصب بلکه از روی تخصص) انشااله مفید واقع خواهد شد.
---------------------------------------------------------------
امیدم مرگه اما نوبتم نیست میدون لایقه خاک تنم نیست
سلام بچه ها من تازه واردم تو این اینجا، همین دیشبم تازه گوشیمو خریدم KE990
اما قبل اینکه بخرمش هر روز میومدم اینجا و همه پست ها رو می خوندم جوری که از دوستام که داشتنش بیشتر بلد بودم گوشیشونو.
حالا امروز اومدم که کار با گوشیمو شروع کنم، موقعی که به کامپیوتر وصلش میکنم در حالت دیتا همه چی تو pc suite درسته حتی بر خلاف چیزی که تو کاتالوگ گفته مموری کارتم رو هم نشون میده،
اما مشکلم اینجاس که وقتی مذارمش رو mass storage و وصل میکنم به کامپیوتر واسم میزنه تو کامپیوتر که :
USB device not recognized و نمیتونه درایو مموری کارتو پیدا کنه واسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه سوال دیگه موقع تم ریختن در مرحله اخر گفتین که
بعد از لود شدن دوباره گوشي،اون را در حالت Mass Storage قرار داده و به کامپيوتر وصل کنيد و پوشه CYLThemes را بر روي مموري کارت کپي کنيد.
این کار باید حتما روی مموری کارت خارجی انجام شه؟ رو مموری خود گوشی نمیشه؟
میشه هر چه سریعتر جوابمو بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوق این گوشی داره ذوق مرگم میکنه
سلامنقل قول:
من از این کد استفاده کردم و گوشی ام هنگ کرد و صفحه اش سیاه شد.برای خارج کردنش از این حالت مجبور شدم که باطری اش را دربیارم:13:
احتمال زیاد مشکل شما از ویندوز و درایورهای اونه ، سعی کن روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کنی اگه درست بود ویندوزت رو عوض کن...نقل قول:
در مورد پوشه CYL Themes هم فرقی نمی کنه چه روی حافظه خارجی بریزی یا داخلی...
سلام
من هم مثل بعضی از دوستان مشکل گیرکردن تصویر موقع فیلمبرداری رو داشتم و رم موبالم هم ترانسند 2 گیگ بود که با یک رم سندیسک 2 گیگ عوض کردم و حالا هیچ مشکلی ندارم در ضمن گوشیم ke990 بود
به به...!
ببین تو این مدتی که ما درگیر کنکووووور بودیم، بر بچ چه به تاپیک رسیدن!:21::5::27:
خوبه... دستتون درد نکنه.:40::11:
بچه ها تا حالا کسی با این گوشی فیلم دایویکس دیده؟ فرمت دایویکسش همین فرمت های روتینه که میبینیم و حجمش تقریبا 700و800 مگه؟ زیر نویسم اجرا میکنه؟
بلهنقل قول:
بله همان Divx 5 هستش البته با Xvid اشتباه نگیرید...
خیر
سایز تصویر رو با اون برنامه که تو سی دی خود گوشی بود کوچیک می کنین یا کلا با همون سایز اصلی می بینین؟نقل قول:
اگه کوچیک می کنین روی حالت mobile می ذارین یا Qmobile ؟
مرسی
بچه ها من به یه مشکل جدید برخوردم؟:-؟
من یه عالمه تم ریختم رو گوشیم، اما الان یه مشکل دارم اونم اینه که مثلا تو تم : Green Dimension Theme
تمام فونت گوشیم سیاه میشه و خوب دیگه چیزی خونده نمیشه؟ می گیرین منظورمو؟ البته تو منو های اولیه که مربوط به خود گوشیه که نه مثلا وقتی که تم اصلیه گوشیم Black و بعد این تم رو میذارم و مثلا میرم تو منوی phone setting . اوایل درست بود (سبز بود) اما بعدش بعضی موقع ها یه دفعه سیاه میشد فونتم، بعد اگه دوباره تم رو عوض میکردم درست میشد اما الان چند وقته که روی هر تمی میرمو اینا همون سیاه میمونه:(((((((((((((((
بعد از انجام تمام مراحل نصب تمهاي cyl گوشي بعد از نصب ميگويد xml صحيح نيست در حالي كه همان فايلهاي بالا را من هم دانلود كردم علت چيست؟
با اون برنامه هم می تونید ولی کلا سایز مهم نیست مهم Divx بودنشه ...نقل قول:
تنظیمات باید روی Mobile باشه...