اون تک منگایی که در مورد چهنم بود ادامه پیدا نمیکنه ؟
Printable View
بیشتر توضیح بده ... منظورم کدوم مانگا هستش ... !!! حداقل شمارش رو بگو ...فیلر زیاد داشته این انیمه .... یه فیلر داشت که یک سال یا بیشتر هم طول کشید .... !!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:فکر کنم یک چپتر که در مانگا در رابطه با نسخه جدید فیلم بود رو می گی...فکر کنم تک چپتر تبلیغی باسه فیلم سینمایی بود.( چند هفته پیش امده بود همان زمانی که تبلیغات فیلم شروع شد.) ادامه نداره.نقل قول:
شاید مثل ناروتو که شیپون شد اینم اسم جدید بگیره .(از این انیمه ها که وسط داستان ول می کنن بدم میاد.):13:نقل قول:
نقل قول:Bleach Special Hell Arc 1 رو میگمنقل قول:
پس نسخه جدید فیلمشه! هر چند من بقیه فیلماشم ندیدم
دوستان میشه اسم همه فیلم های بلیچ رو بگین دانلودشون کنم
اگه لینک مدیافایر هم ازشون دارین که عالی میشه بزارین واسه دانلود
ممنون:40:
من چون این رو از روی انیمه دنبال می کنم و مانگاش رو نمی خونم برای همین درگیر این موضوعات مانگایی نیستم ولی از انیمه هر سوالی باشه جواب می دم !×!!!نقل قول:
Bleach Special Hell Arc 1 رو میگم
پس نسخه جدید فیلمشه! هر چند من بقیه فیلماشم ندیدم
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بليچ 4 تا فيلم داره:نقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bleach Movie 01: Memories of Nobody
Bleach Movie 02: The DiamondDust Rebellion
Bleach Movie 03: Fade to Black
Bleach Movie 04: Hell Chapter
به نظرم یه قسمت بسیار جالب بود که این کاپیتان عجیب و غریب هست. اسمش طولانیه تو ذهن نمی مونه) همین که بانکایش آشیزوگی جیزو هستش رو به نوعی خلافکار و داخل زندان نشون می ده! جالب بود! می گفتم این چرا قیافه اش با بقیه فرق می کنه؟
یکی دیگه هم همین کاپیتان کامامورا که اصلا مشخص نشد برای چی شکل روباه هستش!
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
در ضمن.خواستم بپرسم سایتی هست که بفهمی قسمت بعدی فلان انیمه مثلا بلیچ کی میاد(منظورم پخش و اشتراک در اینترنت هستش) و اینکه بشه فهمید مثلا قسمت 211 بلیچ که اومد فیلر هستش یا نه؟
فکر کنم معنی اسم داستان رو بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانگا:محتوای مخفی: مانگا:انیمه باز ها نخونن
منم عاشق این انیمه ام ولی هیچی دفترچه مرگ نمی شه!
زیرنویساشو از کجا میشه دانلود کرد؟
تاپیک باسه دفترچه مرگ داریم:20:نقل قول:
ضمن سبک بلیچ کجا سبک دفترچه مرگ کجا:31:
پ ن:
اگر پیداش نکردی تاپیک عمومی انجا بحث کن.:46:
خداییش این فصل جدید بلیچ که داره پخش میشه شروع خوبی داشته ... هم از نظر داشتان هم از نظر اکشن ...وابستگیش به داستان قبلی رو هم حفظ کرده....باید دید که به کجا می رسه..........
منظورت انیمه است؟نقل قول:
من حسی نسبت به این موضوع ندارم...... انگار یکجورایی شخصیت ها عوض شدن تو این خارج داستان.......اصلا حس اینکه ایچیگو یک شخصیت دیگر تو انیمه پیدا کرده رو دارم.
آره من مانگاش رو نمی خونم !!! نمی دونم چرا دلم نمیاد مانگاش رو بخونم و داستان رو از روی انیمه دنبال می کنم :13:نقل قول:
منظورت انیمه است؟
شخصیت ها که تغییری نکردن فقط گویا سن هاشون یه کن به مرور بالاتر میره .........درواقع این یه پیش در امدی هست که تا وقتی ایچیگو نیروش تموم نشده یه داست و ماجرایی براش پیش بیاد که شاید این فراییند رو سرعت ببخشه !!!! تا الان که به نظر من خوب بوده ... فط همه چیز یه مقدار سریه اتفاق افتاد ....نقل قول:
من حسی نسبت به این موضوع ندارم...... انگار یکجورایی شخصیت ها عوض شدن تو این خارج داستان........
توی ناروتو هم یا شروع شدن فصل دوم این صحبت ها پیش اومد که ناروتو عوض شده دیگه خنگ نیست !! مردم بیشتر بهش حس ترحم دارن !! خیلی از افراد دوست دارن بهش کمک کنن ... و ...نقل قول:
اصلا حس اینکه ایچیگو یک شخصیت دیگر تو انیمه پیدا کرده رو دارم
به هر حال ممکنه اول هر داستان یه مقداری این صحبت ها پیش بیاد ولی بادی دید که در آینده چی میشه...
چی می گی دوست عزیز؟:13: سویفون که حالش خوبه توشیرو هم همینطور! سکته دادی ما رو یک لحظه!:18:نقل قول:
بعدشم مگه اوریهیمه سه سوته دست اون یارو گریمجا رو برنگردوند؟ چرا مال بقیه رو برنگردونه؟؟:10:
این هم یه عکس خیلی خیلی متفاوت از چشم های گین خدا بیامرز که من خیلی دوستش داشتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دوست عزیز من خودمم هم نمی دونم چی شد ...آخر فصل آرانکارها همه لت و پار شده بودند حتی رئیس گروه 13 تایی دسته ها هم آسیب دید ولی توی این سری جدید همه خوب شدن!!!!!!!!!! گویا اینوئه خیلی پر کار شده بوده توی این مدت که فیلر بود>.......نقل قول:
چی می گی دوست عزیز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سویفون که حالش خوبه توشیرو هم همینطور! سکته دادی ما رو یک لحظه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم مگه اوریهیمه سه سوته دست اون یارو گریمجا رو برنگردوند؟ چرا مال بقیه رو برنگردونه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گین : به معنی نقره اینقل قول:
این هم یه عکس خیلی خیلی متفاوت از چشم های گین خدا بیامرز که من خیلی دوستش داشتم!!!
ایچی : به معنی شماره 1 ... همون عدد 1
مارو : هم به معنی آقا یا شخصیت آقا
با هم که جمع بشن میشه : آقای نقره ای شماره 1 ...
خداییش اسمش بهش می اومد ..حیف شد مرد ....!!!!!!!!!! کلا توی 300 قسمت از انیمه یک یا دوبار بیشتر چشم هاش رو نشون ندادند!!!!!!!!!!!!!! از مرموز ترنی شخصیت های انیمه بود .
خوب از مانگا یک 8 چپتری عقبم خودم رو برسونم ....از انیمه چه خبر؟
من که از مانگا خیلی عقب هستم و فرصت هم نداشتم که بخونم باید دید تابستون میشه همش رو خوند یا نه ..کلا از فصل 2 مانگا چیزی نخوندم!!!!!نقل قول:
خوب از مانگا یک 8 چپتری عقبم خودم رو برسونم ....از انیمه چه خبر؟
انیمه هم که فعلا داره توی مبارزه رئیسها با خودشون یا (همون کپی شون ) که شبیه سازی شدن ، ادامه داده میشه ...
البته به نظرم سطح مبارزات خیلی پایین هستش ..کلا همه مبارزه ها رو توی مبارزه با آیزن و دارو دستش دیدیم دیگه چیزی جدیدی نداره !!!! فقط منتظرم زود تر این نیروی ایچیگو تموم بشه تا داستان جدیدش شروع بشه ....
همچنین....الان کلی مانگا داره جالب میشه:21:نقل قول:
مانگا
محتوای مخفی: مانگا
بلیچ کلن چند قسمته؟
تموم شده؟
کی تموم یشه
هنوز معلوم نیست چند قسمته تا الان به همراه فیلر ها ( داستان های فرعی ) چیزی حدود 337 قسمت امده ازش ..مانگا که خیلی جلوتر از انیمه است .... کلا منبع تو این تالار مانگا هستش بعد انیمه ...نقل قول:
بلیچ کلن چند قسمته؟
فصل اول این انیمه که مربوط به داستان ارانکار ها بود تموم شده و قسمت های اولیه از فصل دومش هست .... هنوز خیلی داره تا تموم بشه ..نقل قول:
تموم شده؟
کی رو که خدا هم نمی دونه ..کلا این ژاپنی ها تازه دستشون به مانگا و انیمه گرم شده .. فعلا داریم یه 3 سالی انیمه ببینیم ..مانگا رو که نمی دونم ....نقل قول:
کی تموم یشه
سلام.
فصل آخر بلیچ هم شروع شد ...
اینم مانگای 480 :
کد:http://mangastream.com/read/bleach/36615093/1
سلام.
این هفته آخرین قسمت بلیچ هست ...
ساخت انیمه متوقف میشه ...
چی میگی ..تازه داره با این شینیگامی که مثل خودش جایگزین بوده مبارزه می کنه و قدرت هاش رو پس گرفته ..البته توی مانگا من یه جا دیدم که یه گروه به انجمن حمله کردند و چند روز دیگه نابودش می کنن...نقل قول:
سلام.
این هفته آخرین قسمت بلیچ هست ...
ساخت انیمه متوقف میشه ...
یعنی کلا مانگالی بلیچ این هفته تموم میشه ؟؟؟
چرا ساخت انیمه رو متوقف می کنن ؟؟
مانگاش تموم نمیشه ...نقل قول:
مانگا فصل آخرشه که ممکنه 5 سال دیگه هم طول بکشه ...
ولی انیمه تو قسمت 366 متوقف میشه ، حالا ممکنه بعداً دوباره ادامش بدن (که احتمالش خیلی زیاده)
ببینم کسی بلیچ رو تماشا نمی کنه که بگه دیگر پخش نمی شه تا من الکی 2 ساعت نگردم دونبال لینک بعد بفهمم قسمت 366 اخرین قسمت از سری انیمه اش باشه:31:.
خوب جانشینش که چندان جالب نیست ولی در عوض جا برای دانلود چیز های جدید باز شد.حالا ببینیم سری جدید در اینده از ادامه اش ساخته میشه یا کلا منتفی می شه انیمه اش.
مانگاش که همچنان ادامه داره
چرا دیگه ما تماشا می کردیم که دیگه نشون نمی دن ..مانگاش هم حال نمیده ببینی.. همه حال بلیچ به شنیدن بانکایی بود .. خوندش نمی دونم چرا مزه نمیده ..نقل قول:
ببینم کسی بلیچ رو تماشا نمی کنه که بگه دیگر پخش نمی شه تا من الکی 2 ساعت نگردم دونبال لینک بعد بفهمم قسمت 366 اخرین قسمت از سری انیمه اش باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فعلا مشخص نیست ... شاید در اآینده ادامش رو ساختن .... ولی فکر کنم یه وقفه تو کار بدن و بعد دوباره از سر بگیرنش..شاید هم برای همیشه تموم بشه..نقل قول:
خوب جانشینش که چندان جالب نیست ولی در عوض جا برای دانلود چیز های جدید باز شد.حالا ببینیم سری جدید در اینده از ادامه اش ساخته میشه یا کلا منتفی می شه انیمه اش.
بله مانگا ادامه داره و باز ایچیگو به هوکو مندو برگشته .. کلا باز یه ادم شاخ دیگه پیداش شده ..نقل قول:
مانگاش که همچنان ادامه داره
کسی نمیدونه ادامشو میسازن یا نه ؟
تا جایی که من خوندم هنوز مشخص نیست...بسته به استقبال عمومی از مانگا و انیمه داره ( که اولویت اولش ژاپن است ).... از این مدل اتفاق هم قبلا باسه انیمه های دیگه رخ داده.نقل قول:
فعلا باید با مانگا پیش بریم....
فکر کنم ادامه بدنش ...نقل قول:
چون آخر قسمت آخر ایچیگو میگه بازم میبینمتون (یه چیزی تو این مایه ها)
خو برای اینکه دیگه زیاد فیلر توش وارد نکنن فکر کنم تعطیل کردن پخش رو تا بعد از یه استراحت تیم سازنده شروع کنه کارش رو..خداییش این انیمه خیلی و بیش از حد فیلر داشت... یه سال طول کشید یکی از فیلر هاش...نقل قول:
فکر کنم ادامه بدنش ...
چون آخر قسمت آخر ایچیگو میگه بازم میبینمتون (یه چیزی تو این مایه ها)
منتظرن مانگا یه ذره جلو بیفته بعد.
کسی مانگای بلیچ رو نمی بینه .. از ناروتو بیشتر حقایش رو نشون داد .. خوبیش اینه که ایچیگو هر دفعه یه چیز جدید یاد می گیره !!!
الا نهم که داستان مادرش و بعدش هم زانگتسو و کلی چیز دیگه روشن شد ...
منتظرم به شدت بانکایی زاراکی کنپاچی رو بعد از 100 ها سال ببینم و بانکایی جدید ایچیگو با این زانپاکتوهای فوق خفنش !!!! دوتا زانپاکتو شدن !!!
من نمیدونم چرا این تاپیک اینقدر داره خاک می خوره .. مانگاش محشر شده !!! همه چیز شده سورپرایز .. هر قسمت که مانگا میاد یه چیز جدید نشون میده !!! اصلا با ناروتو درپیت مقایسه اش نکنید .. به نظر من یکی از بهترین شخصیت پردازی ها رو داره !!!
فقط برای اینکه خیلی جو گیر بشید یه اسپویلر از مانگای جدیدش می زارم که کف کنید ببینید چرا اینجوری شده ...
فکر می کنید ایشون کی هستند ؟؟؟
محتوای مخفی: اسپویل شخصیتی که کیلی قبلش رو مخ بود از لحاظ ساخته شدن !!!!
.
.خوب این هم چهره قبلی ایشون .. معرفی می کنم کاپیتان کومامورا ( همون که شبیه روباه و گرگ بود !) و گذشته عجیبی که داشتند !!!خداییش این مانگا نسبت به این چیزی که الان داره از ناروتو منتشر میشه خیلی سرتره !!! .. تاز هنوز کلی سروپرایز دیگه مونده ..
محتوای مخفی: چهره قبلی ایشون
براتون لیست می کنم که هیجان بالاتره بره ..:
1. بانکایی جدید ایچیگو !
2. بانکایی کورایکو ( همون کاپیتانی که کلاه میزاره روی سرش )
3. از همه مهمتر بانکایی زاراکی که بالاخره یاد گرت اجراش کنه !!!( خود این داستان یاد گرفتنش و مبارزه ای با یه شخصیت خیلی مهم خدا وکیلی می ارزید به داستان های درپیت ناروتو !!!)
همچنان منتظر ادامه انیمه هستیم >>>>>>> ولی فعلا خبری نیست !!!! :n28::n30:
سلام دوستان
چطوری با کمترین قیمت میتونم کل قسمتاش رو و ترجیحا تا اونجاییش که اومده انگلیسی رو خرید کنم؟سایتای خرید رو چک کردم اکثرا قیمتا پرت و پلاهه!کیفیت هم زیاد واسم مهم نیست. دیگه قبلنا یه سایتایی بود که فقط پول دی وی دی و رایت و یهورده هم بابت خود سریال میگرفت.دیگه چنین انجمن یا سایتایی وجود ندارن؟
یا بعضی سایتا هارد رو میفرستادی واست کپی میکردن و پس میفرستادن
خواهشا اگه چیزی سراغ دارین واسم پیغام خصوصی بفرستین.ممنون.:n16:
سلام به همگي . من تازه شروع كردم به خوندن مانگاي بليچ . آقا يه سوال دارم من هر سايتي رفتم تا از ادامه انيمه مانگاها رو بخونم مخصوصا مانگاهاي 470-80 به اين ور هر 2-3 صفحه يك بار يه صفحه باز نميشه داستان رو نصفه نيمه متوجه شدم يكي بگه بعد از اتمام انيمه قضيه اين گروه جديد كه اومده تو سول سوسايتي و .... چيه؟ مگه اين ياراي آيزن نمرده بودن چرا يكي يكي دارن رو ميشن ( 487.488) يكي يه توضيح مختصر ميده لطفا ؟ راستي كسي خبري از ادامه انيمه نداره؟
سلام داداشنقل قول:
اگر مانگای بلیچ رو میخای بخونی اگر زبانت خوبه میتونی تو مانگا استریم یا مانگا برد و یا مانگا پاندا و..... بخونیشون
ولی اگر با زبا انگلیسی مشکل داری میتونی تو انجمن animworld بخونی (البته اگر تبلیغ به حساب نیاد)
در ضمن من بهت پیشنهاد میکنم تا اطلاع ثانوی قید بلیچ رو بزنی خیلی لوس شده بهت پیشنهاد میکنم بری سراغ وان پیس یا گینتاما(اگر حتمن میخای مانگای بلند باشه)
مرسي داداش . :n01:نقل قول: