آقا سعيد قيمت ٤٦ رو داري ؟
Printable View
آقا سعيد قيمت ٤٦ رو داري ؟
من ميخوام 42 lg مدل pg330 ما شين زمان پلاسما بخرم لطفا نظر بدهيد با تشكر از شما
برات قیمتش رو در آوردمنقل قول:
"5 میلیون و پنجاه هزار" که اگه بگردی 5 میلیون هم میتونی گیر بیاری.
نقل قول:
مرسي زحمت كشيدي
تو بانه زير ٤ ميدن !
يكي گفت گرفته تو تهران با ٢٠٠ گارانتيش كرده !
خواهش میکنمنقل قول:
خوبه زیر چهار تومن...
سلام
من میخوام یه تلوزیون 32 اینچ سامسونگ بگیرم
من بندر عباسم .
قیمت تلوزیون مد نظر بدون گارانتی 690 هزار و با گارانیتی سام سرویس
900 هزار تومام
به نظر شما کدوم رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با گارانتی یا بدون گارانتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ! من تازه اومدم و تا این جا هم همه پست ها رو خوندم !
چند تا سوال داشتم راجع به خرید تلوزیون!
1- به نظرتون این تلوزیون های LED که سامسونگ زده (40B6000 VR)ارزشش رو داره که برم دمبالش ؟ یعنی از لحاظ کیفیت تصویر تکنولوژی LED تفاوت محسوسی میکنه با LCD ؟ با رنج قیمت حول و حوش 2.640.000
2- تو مشخصاتش گفته که ----T داره ! آیا کسی امتحان کرده که این تکنولوژی تو ایران کار میکنه یا نه ! با توجه به این که من شنیدم صدا و سیما گفته که این رو ساپورت میکنه!
3- میخواستم بدونم با USB میتونم فیلم های DIVX رو ببینم تو این مدل ؟! راجع به این که DIVX رو ساپورت میکنه یا نه چیزی ننوشته !
مرسی که خوندین !
ال سی دی فیلیپس از همه لحاظ حتی نسبت به سونی سرتره همه امکانات رو داره
مصرف انرژی lcd چند برابر تلویزیون معمولی هست
با سپاس
حدودا دو برابر
من یهLCD چهل اینچ و سینمای خانگی میخوام تا حدود 2 میلیون.متوسط 400 تومنش سینمای خانگی فکر کنم بشه،درسته؟.
تو این حدود چی پیشنهاد میکنید؟کیفیت تصویر و زنده بودن رنگها برام مهمه.نمیدونم برم سمت سامسونگ یا سونی؟ تو این رده از هر دو برند کدوم مدلها رو میتونم بخرم؟
خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید
1lcd 42 می خوام با بودجه ی تقریبی 1.3 ترجیحا full hd و ژاپنی
به طور کلی تو تلوزیونهای sony, toshiba, samsung,philips lcd بهترین تولید کنندهاش هستند .که بین اینها philips از تصویر وتکنولوژی برتری بر خوردار است . تفکیکه رنگ بالا 2250 trilion .زمان پایین پاسوخگویی پیکسلها به تصویر 5 تا 1 میلی ثانیه و...
که تا الان هیچ برندی با این تکنولوژیها محصولی تولید نکرده. و خوشبختانه شرکت پارس الرمس در حال وارد کردن محصولات philips در ایران میباشد ومیشه اکثر سریهایه ان را با گارانتی خریداری کرد.
سلام خدمت دوستان
ببخشید قیمت
LCD Sumsong 40" Seris 6 Full HD
چند (اگر کلمات را درست نوشته باشم)
با تشکر
لطفا هر چی زودتر مرا راهنمایی کنید خیلی لازممه
یکی نو پدا شده میخواد بفروشه
یک سوال دیگه میخواستم بدونم این مدل چه مزیت هایی داره
با ز هم تشکر
مصرفشون خیلی کمتره ، البته بستگی به ابعاد و تکنولوژی تلویزیون داره ، مصلأ مصرف یک براویای 40 اینچ حدود 80 وات هست! ولی یک تلویزیون معمولی بالای 150 ات مصرف داره!نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
کسی نیست جواب من را بدهد
آقا یکی بگه من lcd40 اینچ کدومو بگیرم؟سونی v400 یا سامسونگ b570?
سلام دوستان
میخواستم ببینم lcd ال جی مدل LH 700 خوبه یا نه چون قصد خریدشو دارم اگه از دوستان کسی اطلاعاتی در مورد این مدل داره بگه ممنون میشم
من میخوام یه تلویزیونه fullhd خوبه 50 اینچ بخرم....
حالا شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
من پس از بررسيهايي كه كردم مي خوام از سري 7 سامسونگ خريد كنم.حالا سوالم از دوستان اين هستش كه براي يك آپارتمان 90 متري 40 اينچ مناسبتر هستش يا 46 اينچ؟ممنون ميشم دوستان و اساتيد راهنمايي كنند.
نقل قول:
منم همین سوالو دارم ... خواهشا یکی جواب بده چون خیلی واجبه .... قیمتش هم ... ممنووون
KLV-32W550A سونی
کسی چیزی میدونه .. قیمت داره ؟؟؟؟
واجبه ها
سلام.
نمی دونم که قبلاً مطرح شده یا نه. ولی اگر هم شده، لطفاً دوباره تکرار کنید.
+
لطفاً جواب همه ی سوالات رو به صورت کامل بدهید.
می خوام فرق 1080p و 1080i رو بدونم.
اینجوری که شنیدم، i یعنی Interlaced و p یعنی [یادم رفت!] (فکر کنم Processing یا همچین چیزی!)
شنیدم که i میاد اول خط های فرد رو میاره، بعد ذوج رو ولی p همه رو میاره به همین دلیل سخت افزار بهتری می خواد.
حالا اگر من تلویزیون 1080p بگیرم، یعنی سخت افزارش بهتره و i رو هم می تونه نشون بده؟
+
لطفاً ارزون ترین تلویزیونی رو که 1080p باشه و حداقل 1 ورودی HDMI داشته باشه و برندش هم درب و داغون نباشه (تقریباً عالی باشه) رو معرفی کنید و قیمت هم بدید.
ممنون
دوستان ما رو دريابيد.يه نظري ,راهنمايي چيزي...:13::13::19::19:نقل قول:
دوست عزيز يه جدول هست بر اساس فاصله و اينچ.نقل قول:
اگه سرچ كني پيداش ميكني.
البته شما مساحت دادي ولي برا شما ٤٠ يا ٤٢ مناسب هست.
LCD دورنمای قشنگی داره ، دیدن از نزدیک اصلا صفا نداره ، اگر فاصله از LCD بیشتر باشه تصویر بهتری ارایه میده در غیر این صورت باید LCD کوچک باشه تا از دیدنش لذت ببرید :46:نقل قول: