دوستان یه سوال
نسبت به grid از نظر گرافیک چه فرقی میکنه کدومش بالاتره؟؟؟
Printable View
دوستان یه سوال
نسبت به grid از نظر گرافیک چه فرقی میکنه کدومش بالاتره؟؟؟
آقا اين بازي تو مايه هاي توكا درايور هست يا نه ؟
مي دونين منظورم چيه تو توكا درايور خيلي بايد با دقت رانندگي كرد خيلي واقعيه مثلا nfs نيست كه همينجوري يلخي گاز و بگيري بري
ويه سوالم كه فرمول 1 هم داره ؟
گرافیکش از گرید تا حدودی بالاتر هستش هر چند که گرید تو پیست بود ولی این تو مناطق طبیعی و جاده هستشنقل قول:
توکا درایور بازی نکردم ولی درسته باید بادقت رانندگی کنید و مثل Nfs نیستنقل قول:
آقا اين بازي تو مايه هاي توكا درايور هست يا نه ؟
مي دونين منظورم چيه تو توكا درايور خيلي بايد با دقت رانندگي كرد خيلي واقعيه مثلا nfs نيست كه همينجوري يلخي گاز و بگيري بري
ويه سوالم كه فرمول 1 هم داره ؟
فرمول 1 نداره چون رالی هستش
نخواستم خودم فهمیدم
منم اولش موندم ولی الان همیشه اول میشم! فکر کنم اگه یه خورده بیشتر از ترمز استفاده کنی، بهتر میشه!نقل قول:
بازیش خیلی باحاله ... مخصوصاً از نظر گرافیک ... اما خیلی سخته ؟؟؟... من یه مسابقه دادم ... نفر5 شدم ....
راهی هست که از این ساده تر بشه ؟؟؟... روی ایزی هم بازی می کنم ...
خیلی ممنون
اصل مهم تو این بازی..آشنایی با قوانین رانندگی رالی هستش....
یعنی معکوس کشیدن...چگونگی زدن jump ... طریقه drift زدن....برش پیچها...داخل شدن و خارج شدن پیچ و شناخت نقشه است...
البته من هنوز نسخه 2 رو ندیدم...اما میدونم که اصول بازی های کولین مک رالی..همینه
بازی های سیمولیشن....
( ببخشید...چون رشته خودم رالی هست...و این بازی رو به چشم نرم افزار میبینم تا بازی ...لازم دونستم تا این نکات رو بگم...)
تاریخ انتشارش کی هست؟؟؟؟
چرا این تایپیک داره خاک میخوره :دی
آقا بازیش ته عشقو حال از وقتی گرفتم روزی 5 ساعت بازی میکنم
همچیش جالبه گرافیک . صدا گذاری . گیم پلی
فقط یه چیزیش حال گیری بود اونم
به جای خلیج فارس تو نقشش زده خلیج عربی
شوخی نمی کنی؟؟:18:نقل قول:
عجب پستهایی هستند همه طریقه با ما لجن:13:
خوبه نصف نقشه های زمین شناسی دنیا رو خودشون تدوین میکنند!!!
خوب مهدی جان وقتی همه کاره ملت ایرانو حراج کرده و انقدر راحت دروغ میگه این که چیزی نیست.وقتی خود حماس میگه خلیج عربی دیگه...نقل قول:
.................../\
ک...ن...شون برا چی نوشته خلیج عربی از کی تاحالا خلیج چند هزار ساله همیشه فارش شده خلیج عربی.
کجای بازی نوشته خلیج عربی؟؟؟
توی cod4 هم اسم یکی از خیابونا خلیج عربی بود.
وقتی میخای مسابقه بدی مکانهای مسابقرو رو نقشه نشون میدهنقل قول:
کجای بازی نوشته خلیج عربی؟؟؟
نوشته arabian sea
این غرب و امریکا از این کسایی که تو دولت ما خدمت میکنن پست ترن ! اینا خلیج رو دادن رفت و پس گرفتن اما اونا دارن هی به خاطره اینکه عرب های سوسمار خور بهشون پول میدن اینجوری تبلیغ میکنن !! درسته تو cod4 هم اسم یه خیابون خلیج ع+ر_بی بود که من تو تاپیکش هم گفتم و کسی توجهی نکرد !!!
راستی همیشه اینطوری بنویسید ~~> خلیج ع_ر_بی که تو گوگل شناسایی نشه موقع سرچ امر و ارقامش بره بالا باز بزنن تو سر ما ....
هر کی واقعا عشق ایران و خلیج فارس داره نباید این بازی رو بگیره.نقل قول:
تحریمش کنید عزیز جان.
عزیز سوتی دادی !نقل قول:
اصلا arabian sea یک قسمت از اقیانوس هند هست و ربطی به خلیج فارس نداره !!:31::27:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Arabian_Sea
چیزی به نام دریای هند وجود نداره. شاید منظورتون اقیانوس هنده. و خلیج ع--ر--ب--ی هم احتمالا منظورتون باید بحرالمیت باشه.نقل قول:
عزیز سوتی دادی !
اصلا arabian sea یک قسمت از دریای هند هست و ربطی به خلیج فارس نداره !
ویرایش شد ...:46:نقل قول:
[چیزی به نام دریای هند وجود نداره. شاید منظورتون اقیانوس هنده. و خلیج ع--ر--ب--ی هم احتمالا منظورتون باید بحرالمیت باشه.
لینک Wikipedia را ببین ....
سلام به همه دوستان.
بحث رو به بیراهه نکشونید. منم از خلیج ع-ر-ب-ی متنفرم ولی هیچ کسی نمیتونه persian gulf یا خلیج فارس رو عوض کنه.
خب یه سوال : این بازی چرا هنوز نیومده یعنی من هرجا رو گشتم نبود ؟ با اینکه بیشتر از 1 ماه از انتشارش میگذره.
فقط یه فروشگاه اینترنتی بود که میگفت crack بازی هنوز خرابه.
اگر کسی گرفته بگه چطوریه و اینکه از کجا خریده تا ما هم بخریم.
ممنون
دوستان يه خبر ضد و نقيض.
تاريخ انتشار 8 sep بود. منم تقريبا 1 ماه كه دنبال اين بازي هستم. ينفر گفت كه crack خرابه و دليل دير آمدنش هم همينه. ولي از قرار معلوم gamespot سوتي داده و database خودش رو بروز نكرده. لطفا عكسها رو مشاهده كنيد. عكس اول مربوط به strategyinformer.com است و دومي gamespot.com است.
تاريخ 8 sep مربوط به gamespot و DEC 2009 مربوط به strategyinformer است.
حالا خودتون قضاوت كنيد كه سركار رفتيم يا نه.
بازم دوستاني كه ميگن نسخه pc رو خريدن به ما هم بگن تا ما هم بخريم و از كف در بيايم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نسخه x360 و ps3 ریلیز شده برای PC به دلیل ساپورت dx 11 در تازیخ 3 November منتشر میشه یعنی 1 ماه دیگه ...نقل قول:
ولی vegas جان ، پس december چی؟
یکی از تاریخها نسخه pc رو dec زده. میشه بگی منبع خبری که گفته nov منتشر میشه چیه؟ ممنون میشم.
:دينقل قول:
عزیز سوتی دادی !
اصلا arabian sea یک قسمت از اقیانوس هند هست و ربطی به خلیج فارس نداره
آخه دقيقا جاي خليج فارس زده
به من چه :دي
از خودم كه نگفتم
به هر حال بازي زيبايي هست نميشه بخاطر اين چيزا تحريمش كرد
Decemberتاریخ ریلیز بازی در اروپاست November مربوط به امریکاست که دقیقا 23 روز دیگه این بازی در امریکا ریلیز میشه !:5:نقل قول:
دوستان تاریخ دقیق هر بازی رو که میخوایند توی wikipedia ببنید(حتی اگه نیم ساعت پیش تاریخ ریلیز تغییر کرده باشه میشه توش فهمید:46:):نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Dirt_2
mehdy.z دستت درد نکنه. نکته خوبی یاد دادی. ولی حتی توی wikipedia تاریخ release رو NOVEMBER معرفی نکده. چه برای US چه برای UK. میگین نه؟!؟!؟!؟! خودتون ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vegas من نگفتم تاریخ release اروپا و امریکا کی هست. من ازت خواستم بگی به کجا مراجعه میکنی و این تاریخها رو در میاری.
من خودم تو gamespot , strategyinformer عضو هستم و تاریخی که اونا گفتن رو قبول دارم. mehdy.z هم wikipedia رو معرفی کردش.حالا شما از چه سایتی استفاده میکنی؟ ممنون میشم اگر توضیح بدی
معتبرترین منبع تازیخ انتشار بازی های ویدئویی یعنی :نقل قول:
کد:http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-51509.aspx
vegas جان دستت درد نکنه. اطلاعات خوبی بود.
یه سری به link زیر بزن source مطلب dirt 2 در سایتی که معرفی کردی است
نقل قول:
کد:http://pc.ign.com/objects/143/14300762.html
بازی امروز صبح بدستم رسید
تا الان نتونستم از پاش پاشم
از شدت خارق العاده بودن این بازی
گرافیک فوق العاده به همراه lighting effects و texture های عالی و شفاف
reflection های عالی روی بنده ماشین و bumper
رنگ بندی و level design عالی چشم ادم رو میدوزه به lcd
از اون سمت هم منو بندی شیک و راحت و خوشکل به همراه gameplay فوق العاده روان و ماشین های زیاد
به همراه customize کردن ها و اشیایی که روی dashboard میشه گذاشت یا زیر اینه اویزون کرد
تنوع Race ها و زیبایی های unique هر کدوم این بازی رو استثنایی کرده
من که شخصا از صبح بالای 20 تا از مسابقه هاش رو رفتم
شما تازه شروع کردی:27:نقل قول:
من خیلی وقت پیش تمام کردم اونم زو سخت :21:
حالا پدرام جان خداوکیلی این بازی هیچ کمبودی نسبت به فرزا داره یا نه؟؟!!:5:
اینقدر DiRT2 رو برای PC انتشارشو انداختند عقب که دیشب تو اتوبان همت خودم Dirt99 شدم. ماشین یه لیز خورد نزدیک بود گارد ریلها رو بغل کنم یه ماشین هم از بغل ماچ کنم.
من تازه شروع کردم چون تازه با 13 بازی دیگه با هم گرفتمنقل قول:
که اون هم دلایلی داره که ممکنه شما دچارش نباشی
مقایسه این دو از بیخ و بن اشتباست
چون هیچ شباهتی باهم ندارن
و هر دو در genre خودشون غول هستن
( اگه گرافیک منظورته که اونم باز اشتباست چون اتمسفر بازی جداست با هم و لی overall به گر پای FM3 نمیرسه )
چون من اطلاع دقیق ندارم میخواستم بدون بازی برای نسخه pc اومده یا نه؟
3 NOV رو هم رد كرديم ولي هنوز نيومده.
امروز چندتا سايت رو دور زدم و تاريخ عرضه رو اينطور نوشته بودند كه :
[html]http://en.wikipedia.org/wiki/Dirt_2[/html]
Release date(s) Console Versions[3]
NA 8 September 2009
EU 10 September 2009
UK 11 September 2009
Microsoft Windows[4]
NA 1 December 2009
EU 3 December 2009
UK 4 December 2009
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
[html]http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-51509.aspx[/html]
DiRT 2 on PC has a confirmed release date on Tuesday 01 December 2009.
It is 18 days left until you can play DiRT 2 on your PC in the USA.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
[html]http://www.joystiq.com/2009/07/16/dirt-2-release-date-all-cleaned-up/[/html]
Codemasters today announced the official release dates for Dirt 2.
The utterly filthy racing game will hit US shores on September 8, Europe on September 10 and the UK on September 11.
For those out there who aren't filthy rich enough to own all the consoles, have no fear, for Dirt 2 will be available on PS3, Xbox 360, Wii, DS and PSP. Much like actual dirt, you should be able to find it just about anywhere.
Unless you want to pick up the PC version, which was recently delayed in order to accommodate DirectX 11. Expect it to arrive in December.
نميدونم كي بود گفت November منتشر ميشه
IGN اعلام کرده بود که 3 nov منتشر میشه و معلوم شد که اشتباه کرده بود بازی همون decamber منتشر میشه ! :46:نقل قول:
چند روز دیگه باید صبر کنیم (pc)
مثل اینکه مشخصات سیستم این بازی به طور غیر رسمی معرفی شده.
منبع :
نقل قول:
کد:http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=396229
Recommended Specifications: Enhanced for DirectX 11
OS
Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7
Processor
Intel Core i7 or AMD Phenom II
Memory
3GB
HD Space
10GB
Video Card
ATi Radeon HD 5700 Series
Minimum Specifications:
OS
Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7
Processor
Intel Pentium 4 3.0Ghz
AMD Athlon 64 3400+
Memory
1GB (2Gb for Windows Vista)
HD Space
10GB
Video Card
ATI Radeon X1500
NVIDIA GeForce 6800
> البته یک مشکلی داره، اونم وجود XP در سیستم عامل هاییه که از DirectX 11 پشتیبانی می کنند که این اشتباهه.
> نکته ی بعدی مشخصات CPU در قسمت DirectX 11 که خفن ترین و قوی ترین Cpu های بازار توصیه شده!
به نظرم سیستم پیشنهادیش کلا الکیه !
من چون xbox ندارم نميتونم راجع به Gameplay بازي نظر بدم. ولي سايتهاي معتبر نظير gamespot يا strategyinformer نمره بالاي 9 به شماره 1 و 2 و نمره 5/9 به شماره 3 از 10 دادند. حتما چيز جالبيه كه اين همه تحويلش گرفتن. ولي اي كاش تو PC هم ميومد . گرافيك تو PC يه چيز ديگه است.
در ضمن نميخوام نام ببرم، ولي اين لحن و نوشتار شايسته اين جمع دوستانه نيست. من خودم رو كوچكتر از اوني ميدونم كه بخوام نصيحت كنم ولي نگزاريد بحث به بيراهه و توهين كشيده بشه. پس لطفا راجع به DiRT 2 بحث كنيم.
ممنون از توجه همه دوستان
ولي انصافا وقتي اين جزئيات گرافيكي رو ميبينم، ديگه صبرم تموم ميشه.
سلام
من فورزارو هنوز وقت نکردم بگیرم
اما دیرتو خیلی وقته دارم بازی میکنم کاری به این چیزا ندارم
ولی از توی ریویو ها و عکسا دیدم فورزا بهتر بوده گرافیکش