پچی که روی مکافی اینتر پرایز نصب میکنن که دیگه خودش آپدیت میکنه رو از کجا بگیرم؟
پچی که روی مکافی اینتر پرایز نصب میکنن که دیگه خودش آپدیت میکنه رو از کجا بگیرم؟
نقل قول:
McAfee AntiSpyware Enterprise یک قابلیت هست که بصورت پلاگین روی McAfee VirusScan Enterprise نصب میشه. یعنی اول شما باید McAfee VirusScan Enterprise رو نصب کنی و بعد McAfee AntiSpyware Enterprise رو نصب کنی تا آنتی ویروس McAfee VirusScan Enterprise بتونه Adware, Riskware و Spyware ها رو هم تشخیص بده.
در ضمن برای پست دومتون هم McAfee VirusScan Enterprise نسخه ی Retail برای آپدیت شدن از طریق خودش احتیاجی به پچ و یا نصب نرم افزار های دیگه نداره. این آنتی ویروس خودش کامل هست و قابلیت آپدیت شدن را هم داره.
نرم افزاری که در بسته کوانتوم گذاشته شده ، spyware و antivirus با هم هستش ، آپدیت spyware از کجا تهیه کنم ؟ آپدیت آنتی ویروس راحتر گیر میاد .
نقل قول:
اگر شما Antispyware Module یعنی همان آنتی اسپای ور را روی McAfee VirusScan Enterprise نصب کرده باشید احتیاجی به آپدیت جداگانه وجود نداره. در این صورت فقط کافیه آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید, اونوقت آنتی اسپای ور هم باهاش آپدیت میشه.
من یک مشکلی با نسخه mcafee enterprice 8.7 دارم اینکه نمیشه بهش فهموند وقتی یک فایل مشکوک رو سیستم پیدا کرد اول سوال کن بعد اجازه بده که کاربر اکشن رو انتخاب کنه راهی واسه حل این مشکل هست؟
سلام
ظاهرا مکافی 2010 تغییر کرده از لحاظ ظاهری . کسی اونو داره
کد:http://racodesign.persiangig.com/mcafee.JPG
McAfee VirusScan Offline Update 5946 (2010-04-09) for v8.x
کد:http://www.multiupload.com/NIRT4ZFMYP
نسخه total protection كه همه نرم افزاراي امنيتي رو داره چطوره؟؟ كسي ازش استفاده كرده؟؟ در ضمن چطور ميشه آپديتش كرد؟؟ من نسخه retail نصب كردم ولي از خود برنامه آپديت نميشه.
نقل قول:
سلام
آپدیت نمیشه چون تحریم هستیم. نسخه دیگه ش که اپدیت میشه به درد نمیخوره. هرچند که همین توتالش هم چیزه شاخی نیست.
سلام دووستان من 2 تا سوال داشتم !
1: وقتی مکافی رو از داخل خودش اپدیت میکنی ، اپدیتهاشو میشه برداشت ؟ یعنی کجا میرن ؟
2:چرا هنگام استفاده از V P N باید فایروال رو Disable کرد ؟ چون شما خودتون بهتر میدونید ! اینترنت محیط نا امنیه نمیشه کاریش کرد ؟ ممنون
نقل قول:
اول بگید از کدوم ورژن مکافی استفاده میکنید تا اگه کسی اون ورژن رو آشنایی داره راهنمایی کنه.
سلام
من فایل آپدیت دستی رو دانلود کردم،
~150MB
اما موقع نصب میگه که یک محصول مناسب از مک آفی برای نصب این آپدیت پیدا نشد.
در صورتی که Security Center نصبه
اما ACTIVATE نیست شاید مشکل از همینه ، نه ؟
چه بکنم ؟
نقل قول:
نه الان باید توی سکورتی سنتره یه انتی ویرسی نصب باشه. مثلا توتالش.
احتمالا شما اپدیت مکافی ویروس اسکن اینترپرایز رو دانلود کردی و خود ویروس اسکن رو نصب نداری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
McAfee VirusScan Offline Update 5956 (2010-04-19) for v8
کد:http://rapidshare.com/files/377769805/McAfee_VirusScan_Offline_Update_5956___2010-04-19__for_v8.x.exe.html
کد:http://hotfile.com/dl/38747292/8ae0d08/McAfee_VirusScan_Offline_Update_5956_(2010-04-19)_for_v8.x.exe.html
من از ورژن 8.5 استفاده میکنمنقل قول:
برنامه های کمپانی مکافی برای پاک کردن محصولات مکافی به طور کامل از ریجیستری ها و باقی نماندن انها.
بعد از پاک کردن محصولات مکافی برنامه های دیگه مثل کسپرسکی نصب نمی شوند و ایراد باقی ماندن مکافی رو میگرند در صورتی که برنامه ریمو شده و چیزه قابل مشاهده ای نیست. پس باید این 2 برنامه رو اجرا کنید تا تمام رد پاهای مکافی از روی ویندوز خارج بشه.
این 2 نرم افزار به دلیل تحریم بودن ایران قابل دانلود از سایت مکافی نیست.
کد:http://www.4shared.com/file/EAx_FQ0J/VSCleanupTool_macafi.html
کد:http://www.4shared.com/file/4v0orIyG/MCPR_macafi.html
سلام دوستان
Drhaniballعزیز
لطفا بفرمائید AntiSpyware plugin 8.7i رو از چه آدرسی دريافت کنم؟
سلامنقل قول:
این یک پلاگین است جداگانه نمیشه نصب کنید. نکته این هست که شما McAfee VirusScan Enterprise دارید. ونسخه خریداری شده که احتیاج به کرک نداره( ورژن معمول که اکثرا استفاده میکنند ) این ورژن خودش کامل Retail است و هنگام اپدیت AntiSpyware آن نیز اپدیت میشه.
اما اگه نسخه غیر کرک شده دارید که بعید است باید McAfee AntiSpyware Enterprise نصب کنید.( اگه ورژنی که بالا گفتم رو نصب کردید این لازم نیست ).
drhaniball جان
این صفحه about آنتی ویروسه که البته خط اولش نوشته licensed
نسخه شما کامل هست احتیاجی به هیچ پلاگینی نداره. فقط برنامه رو بروز کنید.نقل قول:
سلام
جدیدا وقتی می خوام آپدیت برنامه رو نصب کنم این Error رو میده
The application or DLL C:\Program Files\McAfee\VirusScan Enterprise\vsupdate.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.
برای آپدیت چیکار کنم پس؟
کسی میتونه کمک کنه؟
نقل قول:
آپدیت از جای مطمئن دانلود شده ؟ اگه شده که هیچی اما اگه شک دارید بهتره از سایت سافتگذر اپدیت افلاین رو دانلود کنی و تست بگیری.
مک آفی رو میشه رو ویندوز 7 هم ریخت؟؟
با ورژن مخصوص 7 رو بریزیم یعنی؟
دوستان راهنمایی کنند لطفا.نقل قول:
نقل قول:
شما آخرین ورژن رو نصب کنی میشه. اما آنتی ویروس یا اینرنت سکوریتیشو که البته تحریم هستیم اپدیت نمیشه.
ویروس اسکن مکافی همه ی قدرت مکافی نیست.
با سلام
كامپيوترم تحت شبكه است و ويروس ياب هم مكافي است كه به آخرين ورژن آپديت شده. در طول روز شايد نزديك به 50 بار نسبت به بلاك شدن فايلي به نام svchost.exe:kernel32.loadlibraryA در پوشه system32 كه آنرا به عنوان buffer overflow مي شناسد پيغام ميدهد! واقعا آزار دهنده شده. به نظر شما چيكار كنم؟! لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون
سیستم شما ویروسی هست. این فایلی که ایراد می گیره بخشی از ویروس هست ویا قسمتی از ویروس که بعد ساخته میشه.نقل قول:
شما باید سیستم رو با یک انتی ویروس دیگه اسکن کنید که بهترین راهش اینه که بدون این که مکافی رو پاک کنید از این برنامه کمک بگیرید.
Malwarebytes Anti-Malware 1.46
سپس اپدیت کنید و فول اسکن کنید حتما فول اسکن کنید بعد هرچی پیدا کرد ریمو کنید. اگه بر طرف نشد باید با یک انتی ویروس دیگه اسکن کنید. که اگه مایل هستید می تونید از دیسک های نجات انتی ویروس ها استفاده کنید.کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
سلام دوستان من چند روز پیش یک لپ تاپ dell1558 خریدم یک آنتی ویروس McAfee روش بود میخواستم یدونم چجوری غیر فعالش بکنم؟آخه با کرک جماعت سازگار نیست در جا میزنه پاک میکنه
ورژنش چی هس؟نقل قول:
توتا پروتکشن؟
چیه؟:11:
والا دقیقاً نمیدونم ورژنش چی هست فکر کنم نسخه خانگی باشه با McAfee های قبل فرق میکنه البته شکل ظاهریشو میگم بالاش یه McAfee Security Center نوشته حالا نمیدونم همینه یا نهنقل قول:
2009:نقل قول:
Double-click the taskbar icon to open Security Center
Click Advanced Menu (bottom left)
Click Configure (left)
Click Computer & Files (top left)
You can disable VirusScan in the right-hand module and tell it for how long.
2010:
Click Virus and Spyware Protection
Click Real Time Protection
Click the Turn Off button and tell it for how long to stay that way.
Then click Navigation (top right)
سلام
من وقتی میخوام نسخه آپدیت مک آفی رو نصب کنم با پیغام زیر روبرو میشم
نقل قول:
شما مکافی رو خاموش کن
و بعد این فایل رو نصب کن
بعدمکافی رو دوباره روشن کن.
اگرم خواستی انلاین اپ کنی
با وی p ان تست شده.
از راهنمايي شما ممنونمنقل قول:
كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم غير از آپديت كه خوب چون برنامه اش فول نيست و دمو هست نميشه آپديت كرد اما با همون برنامه فول اسكن كردمو چندتا مورد رو پيدا كرد و من هم از remove براي پاك كردن اونا استفاده كردم و همشون پاك شدن.
تقريبا تا چند ساعت اوضاع روبراه بود و پيامي نميومد. اما بعدش دوباره همون پيام اومد و مرتب هم تكرار ميشد! با پرس و جو از دوستان فهميدم كه بعضي ديگه از دوستان هم با همين مشكل روبرو هستند بنابراين حدس من اينه كه اين ويروس در شبكه هست و احتمالا از طريق سرور پخش ميشه بهمين خاطر پاك كردن اون از كامپيوتر لوكال خيلي نميتونه مفيد فايده باشه. چرا كه پس از اون هرچي ايندفعه سرچ ميكردم همون برنامه ديگه اون ويروس يا فايل آلوده اي رو پيدا نمي كرد.
حالا اولا آيا شما با اين نظريه موافقيد كه شبكه ويروسي هست؟ در اينصورت من بايد چيكار كنم كه از شر اين ويروس و اون پيغام كلافه كننده خلاص بشم؟!
با تشكر
میشه واضح تر توضیح بدی چیزی متوجه نشمنقل قول:
میگه وقتی می خوای از این بسته ی آپدیت استفاده کنی باید مک کافی رو غیر فعال کنی تا بتونی اینا نصب کنی.نقل قول:
اگه هم خواستی می تونی با چیز پی ان مستقمیا آپدیت کنی مک کافی رو. (آی پی ایران تحریمه)
-----------------نقل قول:
سلام ممن لینک دانلودشو گیر آوردم ولی فاینالش retail هست(فایده نداره که)
اما لینک خودشو میذارم شاید اونایی که نداشته باشن بتونن بگیرن
چون لینکایی که دوستان گذاشته بودن حذف شده اما اینارو تازه تست کردم هست
لینک مستقیم دانلود mcafee virusscan enterprise 8.7i build 03.06.2009
در 2 قسمت(Total: 2 files (116.6 MB
----------------------
لینک مستقیم دانلود mcafee virusscan enterprise 8.7i sp1 antivirus antispyware
در 2 قسمت(Total: 2 files (81.8 MB
:46: