فیلم برنامه راز شبکه 4 را میشه خریداری کرد ؟؟؟
Printable View
فیلم برنامه راز شبکه 4 را میشه خریداری کرد ؟؟؟
بله میشه خریداری کرد
من بهت 100 درصد پیشنهاد میکنم این مستند رو بخری
چون به موفقیتت رو زندگی 10000 پله کمک میکنه:46::10:
ممنوننقل قول:
میشه راهنمایی کنید که از کجا و چطوری باید برای خرید اقدام کنم ؟؟
البته منظور من اون مستند خارجی نیست . گفتگوهایی که ساعت 11 شب پخش میشه را میخوام
زنگ بزن سروش همه جور برنامه ای رو که تی وی پخش کنه داره . اصلن تاریخ اون قسمت رو بهشون بگی برات میارن .
با پست هم میاره دم خونتون .
شماره پخش سروش رو هم از 118 بگیر.
ببخشید من یک فیلم را میخوام ولی نمیدونم تاریخ پخشش کی بوده ایا سروش میتونه با توجه به اسمش برام گیر بیاره؟
اگه اسم فیلم رو بدونی برات میارن.. منتها سه چهار لا پهنا باهات حساب میکنننقل قول:
سلام خبر جدید را شنیدید 24 ایرانی من خودم تاپیکش را زدم؟اونجا نظراتون را بدید
بچه ها این نسخه دوبله et که الان داره شبکه 5 پخش می کنه چه زمانی شده ؟
قبلا فیلم کاملش رو پخش کردن؟
کسی نمیدونه صفر ویک کی پخش میشه .
یه برنامه از کانال هفت راجع به کامپیوتره .
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
زمان پخش دیالوگ هم بگین .
حالا یه بار ما کارمون به سایت شبکه 5 بند شد! : دینقل قول:
پايگاه اطلاعرسانی شبكه تهران - صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران
This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator
Could not connect to the database server
شبکه خانگی دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی یک شبکه ی دیگه هم داریم؟نقل قول:
راست می گن منم برام سوال شد ولی گمون نمی کنم شبکه باشه فکر کنم این فیلم هایی که توی بازار می فروشن یا اجاره می کنید "شبکه خانگی باشه"نقل قول:
شبكه ي خانگي يعني اينكه توي تلويزيون پخش نميشه، بايد برين پول بدين بخرين سريال رو ببينين !
الان سریال قهوه تلخ هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟توی بازاره الان؟
بله قهوه تلخ هم الان تو بازاره وقيمت هر مجموعه 3 قسمتي 2500هزار تومان است كه قرار هر هفته سه قسمت بياد كه 90 قسمته ومبلغ كلش هم 75000 هزار تومان ميشهنقل قول:
سلام
آقا این سریال کوفتی Weeds چرا تاپیک جدا نداره؟
من دارمش یه قسمتش رو هم دیدم ولی نمیدونم ادامه بدم یا نه؟
قسمت یک نه خوب بود و نه بد ولی من اصلا درکش نکردم
اصلا قضیه چیه؟
این سریال چطوری قراره داستانش پیش بره که جذاب بشه؟
چرا هر چی سرچ میزنم توضیح خاصی در مورد سریال نیست؟
یکی راهنمایی کنه لطفا
ممنون
سلام.
حامد جان 100% ویدز رو ادامه بده.قسمتهای اولش اونقدر قوی نیست ولی یکم که میره جلو همه چی رو میفهمی و واقعا داستانش جالب میشه.
ممنون دوست مننقل قول:
اتفاقا رفتم جلو و خوشم اومد الان قسمت 7 هستم
سلام دوستان
يه فيلم بود حدود دو سال پيش شبكه يك گزاشت
اسمش رو ميخوام بدونم
فك ميكنم سلطه بود ولي يادم نيست دقيق
ماجراي يه مرد بود كه زن و بچش تو يه هواپيما سقوط ميكنن و كشته ميشن و اين افسردگي حاد ميگيره
و يه دوست قديمي اونو اتفاقي ميبينه و ميخواد كمكش كنه
و ميبره اينو پيش روانپزشك و .........
اسم خارجي فيلم مه كه اينم دو سال پيش كانال يك گزاشت چي ميشه؟؟؟
و يه فيلم كانال دو گزاشت امشب
موستانت و نهنگ
اسم خارجيش چيه؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
دیروز نه، پنجشنبه قبل (اول مهر) شبکه تهران یه فیلم داد ساعت 11-10 شب. اسمش چی بود؟ من خودم ندیدمش و هیچ چیز هم ازش
نمیدونم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان .
چند روز پیش توی رادیو اصفهان و برنامه نسل آفتاب یک آهنگ زیبا پخش کرد که من را مجذوب کرد طوری که رفتم سمت رادیو تا از نزدیک بشنوم .
خلاصه شعر این آهنگ این بود :
تو اي عشق و اي تمام وجودم ، تو بود و نبودم ، ...
البته این طوری هم نیست که من سرچی نکرده باشم . ولی هر چی دانلود کردم نوحه بود در صورتی که رادیو آهنگ این شعر را پخش کرد .
دوستان یک جوری لینک دانلود آهنگ نه نوحه را بفرستند ممنون می شوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کد:http://dlserver.yasinmedia.com/v87/nalehaye_feragh1/01_to_ey_eshgho%28alimi%29.mp3
توجه نکردی چی شد ! :31: گفتم رادیو آهنگش را گذاشته بود نه نوحه را . من می خواهم آهنگش را داشته باشم .نقل قول:
تا فصل 6 هنوز خیلی وقت داری: ی (البته من 2/3روزه دیدم فکر کنم)نقل قول:
هر چی میره جلوتر داستان جذاب تر میشه
کلا سریال باحالیه: دی
هر 3شنبه هم لینک های جدید فصل 6 میاد
همشهریه عزیز شما باید یه قسمت از آهنگ رو ضبط میکردی تا من بفهمم منظور شما از آهنگ چیه ؟:20:نقل قول:
این نوحه مربوط به آلبوم ناله های فراق هستش که همشون بصورت نوحه میباشد .
متاسفانه فرصتش نبود . نمی دانم رادیو از کجا آورده بود ولی به صورت نوحه نبود مثل یک آهنگ معمولی بوسیله خواننده و موسیقی و اینها ضبط شده بود. ای کاش می فهمیدم خوانندش کیه ؟! شما اسم دقیق این نوحه ( شعری که گذاشتم ) را می دانید چیه ؟نقل قول:
بله دوست عزیز ...نقل قول:
اسم ترک : تو ای عشق
آلبوم : ناله های فراق
مداح : حمید علیمی
البته یه نکته اینکه من چند وقت پیش دنبال یه آهنگ از پرهام ابراهیمی بودم که صداش حالت اوکیژن داشت و تا الان تو اون لحن صدا رو پیدا نکردم :41: منظورم این بود که ممکنه این نوحه تو رادیو شکا آهنگ به خودش گرفته ولی در حقیقت نوحه هستش.
موفق باشی :11:
تله تکست سیمای جمهوری اسلامی ایران در اقدامی بی سابقه اقدام به انتشار یک لطیفه نمود که در نوع خود در تاریخ این رسانه بی نظیر بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی گریم
محمدرضا شريفي*نيا در نقش سيد احمد خميني
جمشید هاشم*پور برای نقش روح الله خمینی
سلام دوستان.
من یه پستی داده بودم که پاکش کردن.
گفته بودم:دور و ورای عید شبکه ی دو سیمای جمهوری اسلامی ایران یه مستند پخش کرده بود.در رابطه با زمین بود.حیوانات گیاهان انسان ها و ... که روی زمین هستند.از پیدایش یک آغازی و علف تا به وجود آمدن انسان ها و آینده.کشور های باستان و تکنولوژی حال و آینده.از شما تقاضا داشتم که حتی اگه کسی دیده یا اسمشو می دونه به من اطلاع بده.حدودا 4 ماهه دنبالشم.تو رو به خدا اگه کسی می تونه کمک کنه دریغ نکنه.هر جور سرچی هم کردم.اینم آیدیمه:Koroshfe@yahoo.com
سوال بعدیم اینه که چجوری می تونم برنامه های جمهوری اسلامی رو تهئه کنم؟یا حتی صداگذازی هاشون.یعنی اصلی برای من صداگذاری هاست.در به در شدم.لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه واقعا کمک کنه.
با تشکر
خ.اهش می کنم اگه کسی توانشو داره در رابطه با پست بالا کمکم کنه.من تا دوشنبه ی هفته ی بعد وقت دارم.
راستی یه سوال:پرا تاپیک های دانلود حذف شده و در اون دوران پی سی یه مدت قطع بوده؟
نظرتون راجع به برنامه ی هفت چیه .
ظاهرا" پی سی ورلد یه مدت به خاطر داشتن انجمن دانلود انیمیشن، دانلود موسیقی، دانلود فیلم پیلتر شده بودهنقل قول:
و با حذفاین انجمنا از فیل در اومده
پس فردا ساعت 18.00 شبکه ی هفت برنامه ی معرفی بازی های رایانه ای رو داره .
توصیه میکنم ببینید
به همه دوستان پیشنهاد میکنم نقد فیلم ها رو از لینک زیر ببینن و متوجه بشن پشت پرده سینما چی میگزره
با سلام و عرض خسته نباشید به شما دوستان زحمت کش.
بنده دور و ورای عید از شبکه ی 2 سیما مستندی دیدم که مجذوبش شدم.
خیلی وقت هم هست که دارم دنبال حتی اسمش می گردم.
این مستند در رابطه با آفرینش آسمان ها و زمین بود و بعد از آن به خلقت انسان و رشد و تکامل اون روی آورد.
ممنون می شم راهنماییم کنید که کجا می تونم این برنامه رو تهئه و یا حتی اطلاعات مربوط بهش رو کسب کنم.مستند بسیار طولانی هم بود.
با تشکر
من تهران نیستم.
یعنی هیچکس نمی تونه کمکم کنه؟
سلام, الان که خیلی وقته از عید گذشته و خیلیها چیزی یادشون نیست.نقل قول:
به نظرم بهتره به روابط عمومی سیما زنگ بزنی و ازشون راهنمایی بخوای:
شماره تلفن 162
کیا اینجا تبلیغات سریال تبریز در مه رو از شبکه 3 سیما دیدن؟!
اگر دوباره دیدید به آهنگی که پخش میشه دقت کنید...این آهنگِ بازیِ call of duty:mw2 هستش که توسط هانس زیمر نواخته شده!!!:31:
واقعا خاک تو سرشون که نتونستن خودشون یه آهنگ مناسب برای این سریال بسازن!!!
نقل قول:
لابد برا برنامه آشپزی کانال 3 اهنگ Need for Speed Hot Porsuit رو میزارن.:8::39: