پس کنسول من الان 1.6 روش نصب هست؟؟؟؟؟؟
پس کنسول من الان 1.6 روش نصب هست؟؟؟؟؟؟
من 1.6 ixtrmemeرو دانلود کردم. درایو دستگاه من سامسونگه کسی میدونه چطور باید بریزمش روی دستگاه؟:19:
سلام
دوستان هیچ بازی نیست که این آپدیت جدیده توش باشه ؟؟
اگه هست اسمشو بذارید
TANX
خير نيست تا زماني كه لينكه دانلودش در اينترنت قرار نگيره تو هيچ بازي اپديت جديد نيستنقل قول:
خوب کار زیاد میبره. ولی تو میتونی:11::20:نقل قول:
من 1.6 ixtrmemeرو دانلود کردم. درایو دستگاه من سامسونگه کسی میدونه چطور باید بریزمش روی دستگاه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اول بهت یه پیشنهاد میکنم . به این تاپیک و سایت(بازی سنتر) برو هر سوال یا مشکلی در این رابطه داشته باشی اونجا حل میشه. چون مال این کاره. اگر هم سوالی مطرح کردی و جواب نگرفتی تو "تاپیک تمامی سوالات مربوط به xbo" مطرح کن تا من و دوستان کمکت کنیم.:11:
البته: اگر دیدی از پسش بر نمیای بیخیال شو چون یوقت ممکن به درایو دستگاه آسیب برسونی. ولی از پسش بر میای.:20:
موفق باشی.
اینم آدرس سایت:
کد:http://www.----------.com/forums/forumdisplay.php?f=91
خب بچه ها ما كه رفتيم ! حالا به هر دليلي كه من ازش خبري ندارم ! خودتون حواستون به اين بخش باشه !
موفق باشيد
یه آپدیت 128 مگی دیگه هم اومده، کسی می دونه جریانش چیه؟
ما كه هرچي گشتيم چيزي نديديم ! :13:نقل قول:
میشه با ADSL128 بازی کرد برای بازی کردن هم حتما باید اکونت داشته باشی ؟
برای بازی انلاین حتما باید اکونت بخری یا مفتیهم میشه؟
جدید نیست، همون آپدیت آگوست 2009 هست... کانکت شید لایو خودش دانلود میکنه.نقل قول:
بله. بلهنقل قول:
اکانت رو رایگان میشه ایجاد کرد اما برای بازی کردن در لایو باید سرویس گلد باشه که رایگان نیست.
بلاخره لینک دانلود این داشبورد جدید اومد یا نه؟؟؟!!!!
هر وقت شما خبر دار شدی که آپدیت جدید در DVD های بازی عرضه میشه اونوقت بدون که لینک دانلودش هم هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام
دوستان هیچ بازی نیست که این آپدیت جدیده توش باشه ؟؟
اگه هست اسمشو بذارید
Forza 3 آپدیت توش هست
سلام
من بازی تیکن 6 رو خریدم وقتی خواستم برم تو بازی گفت میخوایددستگاه آبدیت بشه ؟قبول کردم یکم طول کشید تا تموم شه بعد دستگاه ریست شد وقتی اومد بالا دوباره همون پیغام اومد.وقتیم کتسل میکردم میرفت تو داشبورد.
(آواتورام همه رفته فقط دکمه Eject اضافه شده )میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟
خب دیگه عزیز شما اشتباه کردی !!!نقل قول:
آپدیت در 2 مرحله انجام میشه.
یک مرحله فایلها و امکانات جدید رو اضافه میکنه و مرحله ی بعد فایلهای ویرایش شده و اصلاخ شده رو که شما مرحله ی دوم رو Cancel کردی !!
شما بزار یک بار دیگه update بشه درست میشه , مشکلی نیست.
دوست من برای منو آبدیت کرد فروشنده سیدی اون نرم افزارهم بهم دادنقل قول:
ولی وقتی سیدی بوتو میزارم وبعد سیدیه تکن 6 میزارم نمیاد
دیویل مای کری هم نمیاد ؟
:41:
من بازی tekken 6 را خریدم هر دفعه که میزارم میپرسه ابدیت بشه یا نه من همرو yes میکنم ولی همش بازم میپرسه چیکار باید کرد؟
سلام من بازی tekken 6 را خریدم از من پرسید ابدیت بشه منم yes کردم بعد دوباره پرسید بازم yes کردم شما گفتید دو بار ولی این هزار بار میپرسه چیکار باید کرد :41:
نقل قول:این نسخه های که شما خریدید نسخه WAVE 4 هست که دستکاری شدهنقل قول:
برای همین هم گیر میده
شما باید یا هارد رو جدا کنید و بازی رو اجرا کنید
یا با PC لینک دانلود DASAHBOARD جدید رو بگیری و کنسول رو UP کنی
متشکرم من الان دارم دانلود میکنم ولی چون سرعت اینترنتم کمه فکر کنم باید یه 10 ساعتی تو اینترنت باشم اینو میشه از طریق بازی یا سیدی تهیه کرد ممنون میشم اگه جوابمو بدین :40:
سلام من دانلود کردم و پوشه را extract کردم و روی سیدی ریختم ولی وقتی در دستگاه گذاشتم هیچی نشد من دیگه باید چیکار کنم :13::41:
با سلام خدمت دوستان محترم.
من یک دستگاه 360 بدون هارد دارم چند روز پیش چندتا بازی خریدم (تیکن6-pes2010-need for speed shift) وقتی pes 2010 گذاشتم تو دستگاه پیغام آپدیت جدید داد و منم گذاشتم آپدیت شد که داشبورد یک تغییراتی کرد ولی وقتی تیکن 6 رو گذاشتم رفت تو قسمت پخش dvd و هر کاری کردم باری اجرا نشد حتی رفتم یه سی دی بوتم گرفتم ولی اجرا نکرد.با توجه به اینکه دستگاهم آپدیت شده شما مشکل کارو از کجا میبینید.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
با تشکر از همه دوستان
tekken 6 دراای قفل wave 4 هست که برای اجرای اون نیاز به استفاده از Dvd مربوط به actvate.iso دارینقل قول:
دوستان نسخه جدید call of dutyهم اومد نسخه free.
ببخشید من چند وقت نبودم این طور که معلومه یه قفل دیگه اومده
اما قضیه این اپدیت ها چی هستش ؟؟
اخرین اپدیت August بود که لینک دانلودش هم نیومد و قابلیت Eject رو هم داشت
اگه میشه یه توضیح کامل بدید ممنون می شم
لابد Wave4 هم هستش:41:نقل قول:
دوستان نسخه جدید call of dutyهم اومد نسخه free.
درسته ولی آپدیت جدید برای درایوها اومده که بازیهای wave4 رو هم بدون مشکل اجرا میکنه.نقل قول:
دوستان به خصوص اونهایی که با بازی tekken 6 کنسول رو up کردن و هر بار که up تمام میشه گیر میده که دوباره up کنید
و avatar هاشون بعد از up سیاه شده
این update اخرین و کمالترین update مربوط به Dashboard هست که اون مشکل رو حل میکنه
و با cd یا flash اون رو تو کنسول up کنید
کد:http://www.hb-released.com/download/xbox360/Updates/2.0.8498.0+Avatar.rar
این اپدیت جدید ixtreme جدید هستش؟؟؟یا همین اپدیت های دشبورد هستش؟؟؟نقل قول:
این اپدیت ربطی به WAVE4 داره یا نه؟؟؟نقل قول:
دوستان به خصوص اونهایی که با بازی tekken 6 کنسول رو up کردن و هر بار که up تمام میشه گیر میده که دوباره up کنید
و avatar هاشون بعد از up سیاه شده
بله اپدیت جدید ixtreme هست ورژن 1.61نقل قول:
يعني ميشه كپي خورشون كرد...؟؟؟:13:نقل قول:
خبر عرضه شدن فرم ور 1.61 رو دیروز در تاپیک اخبار کنسولها گذاشته بودم!
یه نگاه بندازید حداقل...
اون آپدیتی رو که پدرام گذاشته دانلود میکنید ... قبل از اینکه هر گونه بازی wave 4 تو دستگاه بذارین، دستگاه رو آپدیت میکنید... حالا دیگه لازم نیست هر بار که دیسک رو میذارید آپدیت کنید... آواتارها هم نمیپره.
با تشکر از شما دوست عزیز خواهشمندم بفرمایید که این activate iso را از کجا باید تهیه کنم.نقل قول:
اگه میشه دانلود کرد لطفا تاپیک مربوط به مونو بزارید لطفا.
با تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361522
با سلام:31::31::31:
آپديت جديد دشبورد پاييزه ي 2009 هم رسيد(Fall09_8955). اين هم لينكش:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
من حدود4 روز پیش یعنی شنبه یک شنبه از طریق خود لایو یه آپدیت انجام دادم که به نظرم ماله ماه اکتبر بود این از اون جدید تره؟یا فرقی ندارن؟نقل قول:
نه عزیز این همونه... فرقی ندارن.نقل قول:
موفق باشی
سلام عزیزان دو تا سوال داشتم اگه اون فایل قبلی رو دان کنم دیگه احتیاج به 1.61 نیست فکر کنم برای من 1.59 باشه آخه قبل از عید خریدم یک سوال دیگه اگه 1.61 رو بخوام برای لایت آن باید کنسول باز بشه
جان !!؟؟نقل قول:
1.59 !!؟؟؟
داداش اون 1.51 بود که حدود 7 ماهی از اومدنش میگذره .
به خاطر مسائل امنیتی و جلوگیری از BAN شدن حتما لازم است که از iXtreme استفاده بشه .البته فعلا وصل شدن به LIVE به هیچ
عنوان توصیه نمیشه .
درسته رفیق ولی خوب برای لایت آن نیومده من باید چکار کنم عجله هم برای بازی کردم ندارم فقط می خوام اگه خواستم بازی کنم ok باشه :10:نقل قول: